Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah artık evinde olursun canım eşinde yavaş yavaş alışacak accık sabır edeceksin bidenem anasını kolundan tutup getirmeside saçmalık ya başlarda öyle olur ama kaynananda her zaman gelinin evine gitmeyi istemeyecektir gelirsede saygıda kusur etmeden mesafeni koru fazla yüz verme ki alışmasın senin evinide kendi evi bellemesin bak bana ben yüz verdim ama baktımki yüz verdikçe astarda istiyor kaynana milleti sen ablanı dinle tamam mı

dün söylediniz ya canım bunu inanki iyi oldu söylemeniz..
1 getirir 2 getirir hiç yanlız kalamayız o zaman bende acarım agzımı ama şimdilik sabır...
sabretmeyi öğrenmem lazım kuzum..

Günaydın kızlar. .yine yogunn bir haftayla bogusuyorum... kafam dane olacak sorulari...hYirlisiyla temmuz bir geleydi.. bende tup bebege baslasaydim...

Günaydın kızlar. .yine yogunn bir haftayla bogusuyorum... kafam dane olacak sorulari...hYirlisiyla temmuz bir geleydi.. bende tup bebege baslasaydim...

günaydın canım..
kafamız hep dolu be güzelim hepimizin kendine göre seyleri var bende nasipse eylül ekim gibi düşünüyorum ama danısmanıma göre karar vericem benimde beynimin köşesinde küçücük bi yerdeydi diğer tedaviama şimdi büyüyo sanırım:18:

naber canım hoşgeldin neler yaptın bugün nerelerdeydin anlat bklımm
canım hoşbuldum bu hafta yoğun gecicek gibi görünüyo bana tam rahat etcektim kv de falan yok köye gitti derken halamın kızının düğünü çıktı dün davetiyesini dagıttım burdaki akrabaalarımıza evimi temizledim biraz bavullarımı bosalttım camasır yıkadım falan bugünde onları ütülüyicem aksam da annemlere gecicem halakızının eglencesi var bugün yarında kınası var ohhhh kurtlarımı dökücem tabi saçma sapan sorularada maruz kalcam ama napimmmm

aysegülüm canım hiç üzülme benim yiğenim 1.250 gram dogdu 8 aylık bile degildi 7.5 aylıkdı ve okadar cok agladıkki ailecek anlatamam sana yegenimden önce annesi 4 aylık bebegini ölü doğum yapmıstı buda ölcek diye çok korktuk herkes yasamaz diyodu ele avuca gelmiyodu süngerle yıkıyodu annem düşün okadardı ben okadr agladımki yasayamaz diye ama şimdi bi görsen öyle fenaki evi birbirine katıyo valla canım hiç takılma ki,losuna zayıf bebekler daha cabuk büyüyo
Turkuazım aldım halıyı internetten bak fotosunu koyayım avizeside yandaki
ayyyyy bayıldımmmmmmmm bende isterim bende bende bendeeee yaaaa kız istiyodum rabbim kısmet ederse zaten bu resimlerlede kesinleşti elizimiz güle güle kullansın bitanem
herkese günaydın hayırlı sabahlar hatunlar...
nassınız iyimisiniz...
günaydın nafişim bende evde yemişsin zannediyodum naptı bakiyim nafiş hatun dedim ama evde yememisssin hadi hayırlısı bacım sakın vazgecme bizide yüreklendir valla ama sakın ısrar etm kvdene bu sefer sana yerleşir bak karısmam
canım inşallah hüsran degilde en büyük mutluluk olur sana bebişin içinde kan can olur canım bu ay hamişimiz çok sanada ve hepimizede hamişler ugur getirsin inşallah sorunun neydi acaba tatlım
ayyy canım bende senin gibi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ama ben su duvar kalınlasaydı diyorum inşallah hayırlısıyla hepimizin gönlündekileri rabbim tez zamanda verir:26::26::26::26::26::26:

canım zaten birbirimizin evine 2 adımla giriliyo gitsin evinde yasasın Allah Allah
vaz geçmicem canım eninde sonunda kazanıcam ama kısmet yinede esşimden dolayı emin olamıyorum..

canım zaten birbirimizin evine 2 adımla giriliyo gitsin evinde yasasın Allah Allah
vaz geçmicem canım eninde sonunda kazanıcam ama kısmet yinede esşimden dolayı emin olamıyorum..

kız kızım zati o iki adım ya beni tedirgin eden çünkü benimkide öylee ben ayrılsam eminimki kv de benden çıkmıcak ne dicem git de diyemem beniö eşimde seninki gibi çok düşkün anaya en iyiysi böyle diyorum yoksa hiç rahat edemicem böyle en azından sıkılınca evime inebiliyorum diyorum

bu saatte sonra onlar benden korksun maymun gözünü actı derim valla ben yatıcam anne işten geldim veya yorgunum sabah erken kalkcam diye anlar herhalde o yanlış yapmaya utanmıcakta ben söylemeyemi utancam canım..
ben işte senin gibi diyodum aaammaann sıkıldımmı evime geçerim diye 1-2 geçiyodum son ra ppaaattt bi laf pusum kuzu kuzu tekrar gidiyodum bu böyle tekrarlayıp gidiyodu ama artık olmıcak canım nasıl mutluysam öyle davranıcam eşimde öyle yapsın ister yanıma ister anasının yanına gitsin.ama o evde ona karsı bişey beklemesin benden..ilk defa böyle seyleri açık açık konusanbildim bu danısman bende baya iş yaradı

kız nafiş nerde o danışman bende mi gitsemki acebeeee

canım inşallah hüsran degilde en büyük mutluluk olur sana bebişin içinde kan can olur canım bu ay hamişimiz çok sanada ve hepimizede hamişler ugur getirsin inşallah sorunun neydi acaba tatlım

Cok tesekkurler guzel dualariniz için. Konusmak insanı rahatlatiyormus ben bu konuda pek konusamiyorum çünkü.Tusemincim benim sorunumda PKO fazla yumurtluyorum ve hormonlarim yetersiz kaliyor son zamanlarda tembellesmede basladi, soyledigim gibi bu 3. Denemem ilkinde kimyasal gebeligim oldu, sonrakinde bişi olmadi allahim bu sefer nasip eder inş. Ama bu grip beni maafetti

kız nafiş nerde o danışman bende mi gitsemki acebeeee
bursada kuzum gel beklerimm

pko illeti bendede var canım:::(Rabbim yüzümüzü güldürsün

tabi canım konusmak yasadıklarını paylaşmak cok iyi geliyor ama burdaki gibi bizi kimse anlamıyor bu kişiler biricik anne babalarımız olsa dahi çünkü bunları yasayan bilir canım anlatabilirsin burda istediğin herseyi gribin içinde geçmiş olsun canım meleklerimize kkavusalımda çektiğimiz acılar hiç önemli değil gerçekten bende pkoluyum tembellesmede var bende ama çok ileri derecede degil inşaallah sonucun güzel olcak canım inan buna olur mu

merhaba canımm ben geçen temmuz transfer olmuştum ..Allah ım o nasıl bir sıcaaktı iğneleri oldukça yandım tutuştum geceleri su terlere batmıştım...banyo da yapmıcam dedim ilk 5 gün ama mahvoldumm sıcaktan...hasılı kelam dah dedim yaz sıcağında tüp bebeğe aslaaa....şimdi yaz bitsin düşünüyorum sonbahrada efil efil..inşaallah bence sen de bir kez daha düşün bacımm..çok zor oluyor o sıcaklardaa ama yok benim evim klimalı efil efil dolanırım evde diyorsan hiç düşünmeee ....
hayatını düzene koymadan tedavi yi düşünme canımm gerçekten zor oluyor...stres vs olmamsı lazımm o riskli süreçte..mutlu bir hamiş olatrak bekelemlisin test gününü....yaşayan bilir...k v mi küstürdüm ohh dünya varmış kafa dinliyorumm aylardır..bilseydim hiç de iyi gelin olmaz baştan tavrımı koyardımm...
vazgeçmek yok tatlımm... eşinde 2 ısrar eder üçüncüde boşverir....hele ki bir de bebiş olsun bak bakalımm kimi daha çok nazlıyor düşünüyor...önceliği anası mı evladıyla eşi mii oluyor...

ayy sende mi altlı üstlü oturuyorsun..aman göznü seveyim rahim ince zaten ...gerginlik sinir ortamları kesinlikle uzak kalman gereken ortamlar...gerildikçe kasıldıkçaa rahim kasılıyor ve oksijen gitmiyor istediğin kadar ilaç vs kullan yetmiyor..tatlım sana hep söylediğim şey olabildiğince relaks olduğun mutlu olduğun ay da tedaviye geçebilecek aşamaya gelirsin... kv lere fazlaa takılmayın..ben küstürdüm rahat ettim..ohh dünya varmışş....eşim yukarıya çıktığında konum dahi geçmiyormuş...kadını görmem yetiyor gerilmeme o sebeple burdan taşınmadan tüp falan yapma dedim bekleme dedim eşimee o da bişey diyemiyorr üstüme gelemiyor noktayı koydum..ikna olur muyum:44::44::44: sanmıyorumm

tedavyi zaten sonbahara kadar askıya aldım canım..sıcaklarda olsun istemiyorum çünkü ister istemez bütün damarlar genişliyo kanamalar dahada artabiliyo o yüzden yazın istemiyorum hemde yazın gezcem dolaşcam ben
vazgeçmicem kuzum bu zamana kadar sustumda ne oldu hep benden gitti ama artık susmıcam sizinde desteğiniz varya güçlü biri olucam karşılarında

kızlar çok şükür 13 günlük gecikmeden sonra adet oldum ama bi halsizlik geldi ayaklarım tutmuyo resmen okula geldim ama ben mi geldim ölüm mü geldi anlamadım.

kızlar çok şükür 13 günlük gecikmeden sonra adet oldum ama bi halsizlik geldi ayaklarım tutmuyo resmen okula geldim ama ben mi geldim ölüm mü geldi anlamadım.

canım geçmiş olsun... valla benimde 10 gün gecikti ama zaten 40-45 günde oluyorum diye dikkate almadım haftaya yaparım her ihtimale karşı bi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…