valla haklısın canım iyi olalım dedikçe dahdada fena oluyolar..
evet canım dediğini farkettim bu zamana kadar bugün evimizde yiyelim dediğimde hep hayır diyodu sonra artık ben evimde yicem sen istediğini yapabilirsin dedim anneside olmayınca kuzu gibi yanımda bundan önceleri annesi olmasaydı bile onun evinde yiyoduk neymiş eger annesi evimizde yediğimizi anlarsa üzülürmüş başlarım artık onun üzülmesine heee...
ama maymun gözünü açtı şekerim..evime hazırlıcam canım evdeyim yemek hazır bekliyorum bu kadar basit annesinede ben söylemem isterse kendi söylesin hoşo sadece söylemez kolundan tutar annesini zorla evimize yemeğe getirir oda ayrı bi konu..bakalım canım sabırsızlıkla artık evimde olmayı diliyorum..
inşallah artık evinde olursun canım eşinde yavaş yavaş alışacak accık sabır edeceksin bidenem anasını kolundan tutup getirmeside saçmalık ya başlarda öyle olur ama kaynananda her zaman gelinin evine gitmeyi istemeyecektir gelirsede saygıda kusur etmeden mesafeni koru fazla yüz verme ki alışmasın senin evinide kendi evi bellemesin bak bana ben yüz verdim ama baktımki yüz verdikçe astarda istiyor kaynana milleti sen ablanı dinle tamam mı
Günaydın kızlar. .yine yogunn bir haftayla bogusuyorum... kafam dane olacak sorulari...hYirlisiyla temmuz bir geleydi.. bende tup bebege baslasaydim...
canım hoşbuldum bu hafta yoğun gecicek gibi görünüyo bana tam rahat etcektim kv de falan yok köye gitti derken halamın kızının düğünü çıktı dün davetiyesini dagıttım burdaki akrabaalarımıza evimi temizledim biraz bavullarımı bosalttım camasır yıkadım falan bugünde onları ütülüyicem aksam da annemlere gecicem halakızının eglencesi var bugün yarında kınası var ohhhh kurtlarımı dökücemnaber canım hoşgeldin neler yaptın bugün nerelerdeydin anlat bklımm
aysegülüm canım hiç üzülme benim yiğenim 1.250 gram dogdu 8 aylık bile degildi 7.5 aylıkdı ve okadar cok agladıkki ailecek anlatamam sana yegenimden önce annesi 4 aylık bebegini ölü doğum yapmıstı buda ölcek diye çok korktuk herkes yasamaz diyodu ele avuca gelmiyodu süngerle yıkıyodu annem düşün okadardı ben okadr agladımki yasayamaz diye ama şimdi bi görsen öyle fenaki evi birbirine katıyo valla canım hiç takılma ki,losuna zayıf bebekler daha cabuk büyüyoTüketti hem ne tüketti diyorum kuzum hayırlısını istemek lazım ben hep herşeye razıyım dedim herşeyde beni buldu
Yinede buna şükür napalım şöyle 2 kilo olsa kuzum doğsun ama daha çok küçük
ayyyyy bayıldımmmmmmmm bende isterim bende bende bendeeee yaaaa kız istiyodum rabbim kısmet ederse zaten bu resimlerlede kesinleşti elizimiz güle güle kullansın bitanemTurkuazım aldım halıyı internetten bak fotosunu koyayım avizeside yandaki
günaydın nafişim bende evde yemişsin zannediyodum naptı bakiyim nafiş hatun dedim ama evde yememisssin hadi hayırlısı bacım sakın vazgecme bizide yüreklendir valla ama sakın ısrar etm kvdene bu sefer sana yerleşir bak karısmamherkese günaydın hayırlı sabahlar hatunlar...
nassınız iyimisiniz...
canım inşallah hüsran degilde en büyük mutluluk olur sana bebişin içinde kan can olur canım bu ay hamişimiz çok sanada ve hepimizede hamişler ugur getirsin inşallah sorunun neydi acaba tatlımGünaydın arkadaslar surekli takip ediyorum yazilarinizi ve sonunda bende katıldım. Allah hepimizin gonldunekini nasip etsin inş.
Benimde bugün transferimin 6.gunu fena halde grip oldum bu sicakta, böyle olup hamile kalan bir arkadasimiz vardi burada okumustum, bu yüzden hala umutluyum. Bi taraftanda Cok korkuyorum bu 3. Deneme yine husranla sonuclanmaz umarım
ayyy canım bende senin gibi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ama ben su duvar kalınlasaydı diyorum inşallah hayırlısıyla hepimizin gönlündekileri rabbim tez zamanda verir:26::26::26::26::26::26:Günaydın kızlar. .yine yogunn bir haftayla bogusuyorum... kafam dane olacak sorulari...hYirlisiyla temmuz bir geleydi.. bende tup bebege baslasaydim...
günaydın nafişim bende evde yemişsin zannediyodum naptı bakiyim nafiş hatun dedim ama evde yememisssin hadi hayırlısı bacım sakın vazgecme bizide yüreklendir valla ama sakın ısrar etm kvdene bu sefer sana yerleşir bak karısmam
:
canım zaten birbirimizin evine 2 adımla giriliyo gitsin evinde yasasın Allah Allah
vaz geçmicem canım eninde sonunda kazanıcam ama kısmet yinede esşimden dolayı emin olamıyorum..
kız kızım zati o iki adım ya beni tedirgin eden çünkü benimkide öylee ben ayrılsam eminimki kv de benden çıkmıcak ne dicem git de diyemem beniö eşimde seninki gibi çok düşkün anaya en iyiysi böyle diyorum yoksa hiç rahat edemicem böyle en azından sıkılınca evime inebiliyorum diyorum
bu saatte sonra onlar benden korksun maymun gözünü actı derim valla ben yatıcam anne işten geldim veya yorgunum sabah erken kalkcam diye anlar herhalde o yanlış yapmaya utanmıcakta ben söylemeyemi utancam canım..
ben işte senin gibi diyodum aaammaann sıkıldımmı evime geçerim diye 1-2 geçiyodum son ra ppaaattt bi laf pusum kuzu kuzu tekrar gidiyodum bu böyle tekrarlayıp gidiyodu ama artık olmıcak canım nasıl mutluysam öyle davranıcam eşimde öyle yapsın ister yanıma ister anasının yanına gitsin.ama o evde ona karsı bişey beklemesin benden..ilk defa böyle seyleri açık açık konusanbildim bu danısman bende baya iş yaradı
bursada kuzum gel beklerimmkız nafiş nerde o danışman bende mi gitsemki acebeeee
Cok tesekkurler guzel dualariniz için. Konusmak insanı rahatlatiyormus ben bu konuda pek konusamiyorum çünkü.Tusemincim benim sorunumda PKO fazla yumurtluyorum ve hormonlarim yetersiz kaliyor son zamanlarda tembellesmede basladi, soyledigim gibi bu 3. Denemem ilkinde kimyasal gebeligim oldu, sonrakinde bişi olmadi allahim bu sefer nasip eder inş. Ama bu grip beni maafetti
Cok tesekkurler guzel dualariniz için. Konusmak insanı rahatlatiyormus ben bu konuda pek konusamiyorum çünkü.Tusemincim benim sorunumda PKO fazla yumurtluyorum ve hormonlarim yetersiz kaliyor son zamanlarda tembellesmede basladi, soyledigim gibi bu 3. Denemem ilkinde kimyasal gebeligim oldu, sonrakinde bişi olmadi allahim bu sefer nasip eder inş. Ama bu grip beni maafetti
merhaba canımm ben geçen temmuz transfer olmuştum ..Allah ım o nasıl bir sıcaaktı iğneleri oldukça yandım tutuştum geceleri su terlere batmıştım...banyo da yapmıcam dedim ilk 5 gün ama mahvoldumm sıcaktan...hasılı kelam dah dedim yaz sıcağında tüp bebeğe aslaaa....şimdi yaz bitsin düşünüyorum sonbahrada efil efil..inşaallah bence sen de bir kez daha düşün bacımm..çok zor oluyor o sıcaklardaa ama yok benim evim klimalı efil efil dolanırım evde diyorsan hiç düşünmeee ....Günaydın kızlar. .yine yogunn bir haftayla bogusuyorum... kafam dane olacak sorulari...hYirlisiyla temmuz bir geleydi.. bende tup bebege baslasaydim...
hayatını düzene koymadan tedavi yi düşünme canımm gerçekten zor oluyor...stres vs olmamsı lazımm o riskli süreçte..mutlu bir hamiş olatrak bekelemlisin test gününü....yaşayan bilir...k v mi küstürdüm ohh dünya varmış kafa dinliyorumm aylardır..bilseydim hiç de iyi gelin olmaz baştan tavrımı koyardımm...günaydın canım..
kafamız hep dolu be güzelim hepimizin kendine göre seyleri var bende nasipse eylül ekim gibi düşünüyorum ama danısmanıma göre karar vericem benimde beynimin köşesinde küçücük bi yerdeydi diğer tedaviama şimdi büyüyo sanırım:18:
vazgeçmek yok tatlımm... eşinde 2 ısrar eder üçüncüde boşverir....hele ki bir de bebiş olsun bak bakalımm kimi daha çok nazlıyor düşünüyor...önceliği anası mı evladıyla eşi mii oluyor...canım zaten birbirimizin evine 2 adımla giriliyo gitsin evinde yasasın Allah Allah
vaz geçmicem canım eninde sonunda kazanıcam ama kısmet yinede esşimden dolayı emin olamıyorum..
kız kızım zati o iki adım ya beni tedirgin eden çünkü benimkide öylee ben ayrılsam eminimki kv de benden çıkmıcak ne dicem git de diyemem beniö eşimde seninki gibi çok düşkün anaya en iyiysi böyle diyorum yoksa hiç rahat edemicem böyle en azından sıkılınca evime inebiliyorum diyorum
hayatını düzene koymadan tedavi yi düşünme canımm gerçekten zor oluyor...stres vs olmamsı lazımm o riskli süreçte..mutlu bir hamiş olatrak bekelemlisin test gününü....yaşayan bilir...k v mi küstürdüm ohh dünya varmış kafa dinliyorumm aylardır..bilseydim hiç de iyi gelin olmaz baştan tavrımı koyardımm...
vazgeçmek yok tatlımm... eşinde 2 ısrar eder üçüncüde boşverir....hele ki bir de bebiş olsun bak bakalımm kimi daha çok nazlıyor düşünüyor...önceliği anası mı evladıyla eşi mii oluyor...
kızlar çok şükür 13 günlük gecikmeden sonra adet oldum ama bi halsizlik geldi ayaklarım tutmuyo resmen okula geldim ama ben mi geldim ölüm mü geldi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?