çok yakışıklı oldum bölee
değiştin mi kızzzz:))))))))))çok yakışıklı oldum bölee
ayy nafiş kız olmak bi dert olmamak bi dert .yapsana canım bi test ben kaç kere yaptım olana kadar.canım geçmiş olsun... valla benimde 10 gün gecikti ama zaten 40-45 günde oluyorum diye dikkate almadım haftaya yaparım her ihtimale karşı bi test
yapcam da işe ne bileyim cesaret edemiyorum acıkcası...değiştin mi kızzzz:))))))))))
ayy nafiş kız olmak bi dert olmamak bi dert .yapsana canım bi test ben kaç kere yaptım olana kadar.
bugün kötü başladık güne berbat bi moddayım belki izin alıp eve gidebilirim :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
midem çokkk kötüü
ayyy beğendim cnm ya süper takım olmuş .çokk güzel oldu çokkkÂmin canım daha güzeli daha iyisi sana olsun canım tatlım avize 185 tl philps in halı 190 tl Asya halıdan aldım sen bide perdelerini gör çok güzel oldu pembe tül fuşya perde yarın odası gelicek canı koyucam fotolarını tatlım
oyyyy kusucak gibi mi oluyosun kraker filan ye salatalık ye cnm ..bugün kötü başladık güne berbat bi moddayım belki izin alıp eve gidebilirim :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
midem çokkk kötüü
tatlım bi an önce yap da bilelim ne olduğunu ...ona göre hareket edersin. hem testten sonra olucaksa da olsun gecikmesinden iyidiryapcam da işe ne bileyim cesaret edemiyorum acıkcası...
bide bende hep şöyle bi durum oluyo tam test yapıyorum hemen arkasından adet oluyorum bu beni daha cok üzüyooo
o yüzden birazdaha bekleyeyim diyorum..
kızzz dikkat et kendine
kuzu ama artık çorba gitmez ya havalar sıcak..kızzz şimdi ben evde artık kendim yapıcam ya yemekleriiii
ben farklı corbalar bilmiyorum...
sende marifetlisin ya hani arkadaşına bi yardım eli atarsın herhalde:))
evet canım malesef bende altlı üstlü oturyorum gerilme kasılma kvdenin oldugu heryerde var vallahi kadının kendisi gerginllik zati yaaaamerhaba canımm ben geçen temmuz transfer olmuştum ..Allah ım o nasıl bir sıcaaktı iğneleri oldukça yandım tutuştum geceleri su terlere batmıştım...banyo da yapmıcam dedim ilk 5 gün ama mahvoldumm sıcaktan...hasılı kelam dah dedim yaz sıcağında tüp bebeğe aslaaa....şimdi yaz bitsin düşünüyorum sonbahrada efil efil..inşaallah bence sen de bir kez daha düşün bacımm..çok zor oluyor o sıcaklardaa ama yok benim evim klimalı efil efil dolanırım evde diyorsan hiç düşünmeee ....
hayatını düzene koymadan tedavi yi düşünme canımm gerçekten zor oluyor...stres vs olmamsı lazımm o riskli süreçte..mutlu bir hamiş olatrak bekelemlisin test gününü....yaşayan bilir...k v mi küstürdüm ohh dünya varmış kafa dinliyorumm aylardır..bilseydim hiç de iyi gelin olmaz baştan tavrımı koyardımm...
vazgeçmek yok tatlımm... eşinde 2 ısrar eder üçüncüde boşverir....hele ki bir de bebiş olsun bak bakalımm kimi daha çok nazlıyor düşünüyor...önceliği anası mı evladıyla eşi mii oluyor...
ayy sende mi altlı üstlü oturuyorsun..aman göznü seveyim rahim ince zaten ...gerginlik sinir ortamları kesinlikle uzak kalman gereken ortamlar...gerildikçe kasıldıkçaa rahim kasılıyor ve oksijen gitmiyor istediğin kadar ilaç vs kullan yetmiyor..tatlım sana hep söylediğim şey olabildiğince relaks olduğun mutlu olduğun ay da tedaviye geçebilecek aşamaya gelirsin... kv lere fazlaa takılmayın..ben küstürdüm rahat ettim..ohh dünya varmışş....eşim yukarıya çıktığında konum dahi geçmiyormuş...kadını görmem yetiyor gerilmeme o sebeple burdan taşınmadan tüp falan yapma dedim bekleme dedim eşimee o da bişey diyemiyorr üstüme gelemiyor noktayı koydum ..ikna olur muyum:44::44::44: sanmıyorumm
tatlım yaaa gecmiş olsun mu diyim ne diyim kıyamam fazla dolaşma bari ayak üstükızlar çok şükür 13 günlük gecikmeden sonra adet oldum ama bi halsizlik geldi ayaklarım tutmuyo resmen okula geldim ama ben mi geldim ölüm mü geldi anlamadım.
bebişinin ben burdayım annneeeee sinyalleri bunlar tatlım inşallah bulantıların cabuk biter canım benimbugün kötü başladık güne berbat bi moddayım belki izin alıp eve gidebilirim :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
midem çokkk kötüü
yapcam da işe ne bileyim cesaret edemiyorum acıkcası...
bide bende hep şöyle bi durum oluyo tam test yapıyorum hemen arkasından adet oluyorum bu beni daha cok üzüyooo
o yüzden birazdaha bekleyeyim diyorum..
nafişim o hepimizde oluyo ben beklerim beklerim hatta 15 gün bekledim bi keresinde sonra tam testi yaparım 2 saat falan sonra bakarım kırmızılar gelmişşşşşşşşşş
kızzz dikkat et kendine
tatlım bi an önce yap da bilelim ne olduğunu ...ona göre hareket edersin. hem testten sonra olucaksa da olsun gecikmesinden iyidir
kuzu ama artık çorba gitmez ya havalar sıcak..
yok cnm dersteyim zaten hiç kalkmıyom yerimden ders de anlatmıyom çocukların benden sonra yazılısı varmış ona çalışıolar.sen napıon canısı?evet canım malesef bende altlı üstlü oturyorum gerilme kasılma kvdenin oldugu heryerde var vallahi kadının kendisi gerginllik zati yaaaa
tatlım yaaa gecmiş olsun mu diyim ne diyim kıyamam fazla dolaşma bari ayak üstü
bebişinin ben burdayım annneeeee sinyalleri bunlar tatlım inşallah bulantıların cabuk biter canım benim
canım mesajın benim mesajın ,içinde olmus yeni gördüm...
evet yaa bende test yaparım hemen gelir o yüzden ne bileyim daha çok üzülüyorum madem gelecektin beni niye umutlandırdın su saatte gelseydin ya diyorum ağlamaya başlıyorum
sonrada manyakmısın kızım sen ne diyon böyle sanki insanla konusur gibi diyorum
yok cnm dersteyim zaten hiç kalkmıyom yerimden ders de anlatmıyom çocukların benden sonra yazılısı varmış ona çalışıolar.sen napıon canısı?
ayyy beğendim cnm ya süper takım olmuş .çokk güzel oldu çokkktamam cnm hadi odayıda beklioz.
oyyyy kusucak gibi mi oluyosun kraker filan ye salatalık ye cnm ..
bu arada her ne kadar nickini değiştirmiş olsan da senin adın bizde hala feride
tatlım bi an önce yap da bilelim ne olduğunu ...ona göre hareket edersin. hem testten sonra olucaksa da olsun gecikmesinden iyidir
kuzu ama artık çorba gitmez ya havalar sıcak..
evet canım malesef bende altlı üstlü oturyorum gerilme kasılma kvdenin oldugu heryerde var vallahi kadının kendisi gerginllik zati yaaaa
tatlım yaaa gecmiş olsun mu diyim ne diyim kıyamam fazla dolaşma bari ayak üstü
tabıkısı de sısın ıcın ferideyim bende öyle benımsemısımkıı ferıdeyım :)))
bebişinin ben burdayım annneeeee sinyalleri bunlar tatlım inşallah bulantıların cabuk biter canım benim
sen git git rahat ol biz bişe konusmuyoznapimmm be canım temizlik yapıyom ama sizide merak ediyom ne konusuyonuz diyee bi gidip işimi yapıyom bi gelip buraya bakıyorumbizim bi halavardı derdiki eli işte gözü oynaşta ona döndüm vallaakşamda annemlere geçicem orda kalıcam öyle işte çok konuşmayın ben yokken tmm mı
oleyy oley oley yalnız degilimkız kendimi deli sanıyodum hee bende aynıyım valla hep kızarım ne bekledin gelicektin madem diyeee
merhaba canımm ben geçen temmuz transfer olmuştum ..Allah ım o nasıl bir sıcaaktı iğneleri oldukça yandım tutuştum geceleri su terlere batmıştım...banyo da yapmıcam dedim ilk 5 gün ama mahvoldumm sıcaktan...hasılı kelam dah dedim yaz sıcağında tüp bebeğe aslaaa....şimdi yaz bitsin düşünüyorum sonbahrada efil efil..inşaallah bence sen de bir kez daha düşün bacımm..çok zor oluyor o sıcaklardaa ama yok benim evim klimalı efil efil dolanırım evde diyorsan hiç düşünmeee ....
hayatını düzene koymadan tedavi yi düşünme canımm gerçekten zor oluyor...stres vs olmamsı lazımm o riskli süreçte..mutlu bir hamiş olatrak bekelemlisin test gününü....yaşayan bilir...k v mi küstürdüm ohh dünya varmış kafa dinliyorumm aylardır..bilseydim hiç de iyi gelin olmaz baştan tavrımı koyardımm...
vazgeçmek yok tatlımm... eşinde 2 ısrar eder üçüncüde boşverir....hele ki bir de bebiş olsun bak bakalımm kimi daha çok nazlıyor düşünüyor...önceliği anası mı evladıyla eşi mii oluyor...
ayy sende mi altlı üstlü oturuyorsun..aman göznü seveyim rahim ince zaten ...gerginlik sinir ortamları kesinlikle uzak kalman gereken ortamlar...gerildikçe kasıldıkçaa rahim kasılıyor ve oksijen gitmiyor istediğin kadar ilaç vs kullan yetmiyor..tatlım sana hep söylediğim şey olabildiğince relaks olduğun mutlu olduğun ay da tedaviye geçebilecek aşamaya gelirsin... kv lere fazlaa takılmayın..ben küstürdüm rahat ettim..ohh dünya varmışş....eşim yukarıya çıktığında konum dahi geçmiyormuş...kadını görmem yetiyor gerilmeme o sebeple burdan taşınmadan tüp falan yapma dedim bekleme dedim eşimee o da bişey diyemiyorr üstüme gelemiyor noktayı koydum ..ikna olur muyum:44::44::44: sanmıyorumm
evet cancagım bebısım kendını hatırlatıyor bana sabah yataktan kalkarken annecım dıkkatlı ol ben burdayım dıye bı baslıyo gun boyu zıplatıyo yaramaz benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?