Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün kötü başladık güne berbat bi moddayım belki izin alıp eve gidebilirim :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
midem çokkk kötüü

değiştin mi kızzzz:))))))))))

ayy nafiş kız olmak bi dert olmamak bi dert .yapsana canım bi test ben kaç kere yaptım olana kadar.
yapcam da işe ne bileyim cesaret edemiyorum acıkcası...
bide bende hep şöyle bi durum oluyo tam test yapıyorum hemen arkasından adet oluyorum bu beni daha cok üzüyooo
o yüzden birazdaha bekleyeyim diyorum..

bugün kötü başladık güne berbat bi moddayım belki izin alıp eve gidebilirim :120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
midem çokkk kötüü

kızzz dikkat et kendine

kızzz şimdi ben evde artık kendim yapıcam ya yemekleriiii
ben farklı corbalar bilmiyorum...
sende marifetlisin ya hani arkadaşına bi yardım eli atarsın herhalde:))

KIZLAR DEĞİŞTİM NİCKİMi o nicki.. sıkıldım o nikten
değişiklik iyidir, sanırım hormonlarım psikolojimle oynuyo
neyse bundan sonra ferideniz kocasının kuzusu oldu kızlar
du hele bi bağırayım duymayan kalmasınnn

FerideMasal innn KocasınınKuzusu Out

ayyy beğendim cnm ya süper takım olmuş .çokk güzel oldu çokkktamam cnm hadi odayıda beklioz.

midem çokkk kötüü
oyyyy kusucak gibi mi oluyosun kraker filan ye salatalık ye cnm ..
bu arada her ne kadar nickini değiştirmiş olsan da senin adın bizde hala feride

tatlım bi an önce yap da bilelim ne olduğunu ...ona göre hareket edersin. hem testten sonra olucaksa da olsun gecikmesinden iyidir

kızzz şimdi ben evde artık kendim yapıcam ya yemekleriiii
ben farklı corbalar bilmiyorum...
sende marifetlisin ya hani arkadaşına bi yardım eli atarsın herhalde:))
kuzu ama artık çorba gitmez ya havalar sıcak..

evet canım malesef bende altlı üstlü oturyorum gerilme kasılma kvdenin oldugu heryerde var vallahi kadının kendisi gerginllik zati yaaaa
kızlar çok şükür 13 günlük gecikmeden sonra adet oldum ama bi halsizlik geldi ayaklarım tutmuyo resmen okula geldim ama ben mi geldim ölüm mü geldi anlamadım.
tatlım yaaa gecmiş olsun mu diyim ne diyim kıyamam fazla dolaşma bari ayak üstü

midem çokkk kötüü
bebişinin ben burdayım annneeeee sinyalleri bunlar tatlım inşallah bulantıların cabuk biter canım benim

tatlım bi an önce yap da bilelim ne olduğunu ...ona göre hareket edersin. hem testten sonra olucaksa da olsun gecikmesinden iyidir

kuzu ama artık çorba gitmez ya havalar sıcak..

kocam corbasız yemek yemezzz
aynen tatlımda ne diyeyim bakalım yaparım belki bi ara..hem yaa acıkcası ben eczanelere gitmeyede utanıyorum burası küçük yer arkamdan konusurlar gibime geliyo
bide içinizde hiç nette gebelik testi alan oldumu???:44:

canım mesajın benim mesajın ,içinde olmus yeni gördüm...
evet yaa bende test yaparım hemen gelir o yüzden ne bileyim daha çok üzülüyorum madem gelecektin beni niye umutlandırdın su saatte gelseydin ya diyorum ağlamaya başlıyorum
sonrada manyakmısın kızım sen ne diyon böyle sanki insanla konusur gibi diyorum

yok cnm dersteyim zaten hiç kalkmıyom yerimden ders de anlatmıyom çocukların benden sonra yazılısı varmış ona çalışıolar.sen napıon canısı?

oleyy oley oley yalnız degilim kız kendimi deli sanıyodum hee bende aynıyım valla hep kızarım ne bekledin gelicektin madem diyeee

yok cnm dersteyim zaten hiç kalkmıyom yerimden ders de anlatmıyom çocukların benden sonra yazılısı varmış ona çalışıolar.sen napıon canısı?

napimmm be canım temizlik yapıyom ama sizide merak ediyom ne konusuyonuz diyee bi gidip işimi yapıyom bi gelip buraya bakıyorumbizim bi halavardı derdiki eli işte gözü oynaşta ona döndüm vallaakşamda annemlere geçicem orda kalıcam öyle işte çok konuşmayın ben yokken tmm mı

evet cancagım bebısım kendını hatırlatıyor bana sabah yataktan kalkarken annecım dıkkatlı ol ben burdayım dıye bı baslıyo gun boyu zıplatıyo yaramaz benı

sen git git rahat ol biz bişe konusmuyoz

oleyy oley oley yalnız degilim kız kendimi deli sanıyodum hee bende aynıyım valla hep kızarım ne bekledin gelicektin madem diyeee

yaa var yaaa içim sıkılmıştı gene yorumunu görünce güldüm vallaaa
ama öyle değilmi gelecekti madem niye test sıkıntısını yaşatıyoki hıh

kızlar ben çıkıyorum biraz ütüm var onu yapiyim sonra kuaföre gidicem kaşlar falan akşam 18.30 da babam gelip alcak eglencemiz var ohh ohh döktürürüm artık akşam girmeye çalısırım annemlerden ben yokken çok konuşmayın tmmı

ya cnm iğneler öle bunaltma mı yapıyor..ve duş alınmıyor mu....ben bilmiyorum ki.. sadece tek bildiğim ben ögretmenim ya okul bitmeden yaparsam yatama.tam da okulun en yogun zamanları oluyor..haziranın başı çünküü.. ve korkuyorum zaten ya tutmazsa diye
bende de bir elti varr düşmanıma vermesin denilen cinsten di ama şimdi alıştım onada..o da bebek yapacakmış hamile kalmak istiomuş temmuzda.. o zaman halim nice olur bilemem..

Kızlar kollarım popomu göbüşümü parmaklarımı kıskanmış dedim size doktor insilün verdi üzülmesinler diye
İğnelerine iğne eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…