Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar sımdık sız bana yardımcı olun bakem :) ben kendı kednıme kan testı yaptrdım yarın alcam değerlere bakmak için 3ile 4 hafta ıcındeyız ıcınde kan değerlerım kaç çıkarsa ıyı hee ??? Opuyorum sızıı

canim hemen yazayim dedim sen en son adet tarihini baz alacaksin tup bebek olmasi fark etmiyor. Dr.a gittiginde de son adet tarihini sorup ona gore hesap yapiyorlar yani su an 5+2 gunluk hamilesin canimcim

anamm okadar cokmu olmus bak sımdık çokkkk sewındım yaa :) en son 16 gecen ayın

olsun sen her daim bakımlı ve hoş görün içi gitsin adamın...göster ellet ama orda kalsın
daktır serbest diyene kadar böle..

Son düzenleme:

son testin transferden sonraki kaçıncı gündü hangi tarihte yaptırdın bi de

evet canim kocaman olmus bak buyuyor annesi bebegin transfer tarihini baz almiyorlar cunku internette gebelik haftasi hesaplayicilari var bak sende istersen :))

ewet ya sabahtan berı arastryorum ama bırınde tarnsfer gununden ıhtbaern hesaplayın yazyor dığerı en son adetten ıhtıbaren dıyor :)

14 mayıs salı gunu kanda geblık testı yaptrmısım :)

canım ikiye katlama durumuna göre yaparsak hesabı dün ki değerin 2500 lerde oluyor ama belli birgünden sonra değer hızlı artabiliyor bu civarda değilde daha yüksekte çıkabilir değerin...zaten kese oluşmuştur gittiğinde kalp atışını bile görebilirsin...

güldenim geçmiş olsun gülüüüüüm şimdi nasılsın

cırcırın geçmediyse sumak suyunda pirinç pişir ye hemen geçer tecrübeyle sabittir 34:

güldenim geçmiş olsun gülüüüüüm şimdi nasılsın

cırcırın geçmediyse sumak suyunda pirinç pişir ye hemen geçer tecrübeyle sabittir 34:

saol canım bugün bir kez gittim wc ye şimdilik iyi durumda
ama benim midem almıyoki bişi o dediğini yapsamda nasıl yerim bilmiyom düşününce bile fena oldum şu an

saol canım bugün bir kez gittim wc ye şimdilik iyi durumda
ama benim midem almıyoki bişi o dediğini yapsamda nasıl yerim bilmiyom düşününce bile fena oldum şu an

kıyamam yaaaa canım menim ekşi olduğu için mide bulantına da iyi gelir hem miden almasada zorlada olsa bi iki kşık yesen faydası olur hem ilaç niyetine yerdin ilacıda isteyerek içmiyoruz dimi

ahhhh ahhhh sen benim komşum olacaktın iki günde iyileştirirdim ben seni canım bacım menim

kızlar kendi topiğime ve elossanın topiğine akşama yaptığım yemeklerin resimlerini koydum bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…