canim hemen yazayim dedim sen en son adet tarihini baz alacaksin tup bebek olmasi fark etmiyor. Dr.a gittiginde de son adet tarihini sorup ona gore hesap yapiyorlar yani su an 5+2 gunluk hamilesin canimcim
zeten benım donlar cok cıcı ablası :) donlar ve gecelıkler konusanda buyuk bır zaafım var sureklı alırım değişk değişk ama bu aralar pekte sexi seyler gıymemekte fayda var :) once bı bebeğimizn kesesını goreydık :)
olsun sen her daim bakımlı ve hoş görün içi gitsin adamın ama göster ellet ama orda kalsın
Daktır serbest diyene kadar böle..
kızlar sımdık sız bana yardımcı olun bakem :) ben kendı kednıme kan testı yaptrdım yarın alcam değerlere bakmak için 3ile 4 hafta ıcındeyız ıcınde kan değerlerım kaç çıkarsa ıyı hee ??? Opuyorum sızıı
anamm okadar cokmu olmus bak sımdık çokkkk sewındım yaa :) en son 16 gecen ayın
son testin transferden sonraki kaçıncı gündü hangi tarihte yaptırdın bi de
evet canim kocaman olmus bak buyuyor annesi bebegin transfer tarihini baz almiyorlar cunku internette gebelik haftasi hesaplayicilari var bak sende istersen :))
transferden 13 gun sonra kan testı yaptrdım işte değer 130 çıkmıstı :)
o günün tarihi neydi onu yazmamışın..
14 mayıs salı gunu kanda geblık testı yaptrmısım :)
güldenim geçmiş olsun gülüüüüüm şimdi nasılsın
cırcırın geçmediyse sumak suyunda pirinç pişir ye hemen geçer tecrübeyle sabittir34:
saol canım bugün bir kez gittim wc ye şimdilik iyi durumda
ama benim midem almıyoki bişi o dediğini yapsamda nasıl yerim bilmiyom düşününce bile fena oldum şu an
kızlar kendi topiğime ve elossanın topiğine akşama yaptığım yemeklerin resimlerini koydum bakabilirsiniz
Mrb saracigim nasilsin?senin topigin ve diğer bahsettigin topigin adlari ne?
benim topiğim sabırla bebeğini bekleyenler
elossanınkide elossanın mutfağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?