Tüp Bebek Günlüğümüz !

saracım yemeğini gördüm çok beğendim eline sağlıkiştah açıcı:)
ayrıca ellosanın mutfağı topiğini keşfetmem süppper olduu ama ama bu saatte keşfetmem hiç hoş olmadı üstüne fotoğrafları görmem hiç hoş olmadı hepsinden mi canı çeker insanın hepsinden istiyorum

Kızlar odamız bitti

Eklentiler

• $image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 30
Canımm süperrrrrr olmussss ellerinize saglıkk tatlım elizimm sglıkla saatli, dogup Rabbim mışıl mışıl huzur içinde uyumsının nasip etsinn AMİNNN

ya ya ya ama çok güzel olmuş prensesimizin odası bayıldımmmm sağlıkla mutlulukla huzurla yatsın oynasın elizim odasında.
Ayy çok istedim bi anda bende o günleri görmeyii

Âmin kızlar çok sağolun elimizden geldikçe bişeyler yaptık daha iyileri daha güzelleri sizlere olsun inşallah

İyi akşamlar balımm sen nasılsın naptın bugünn

Canım ev işi ve yemek yptım 8 gibi rkdaşıma çy,a gittim 10 da geldim duş lıp namaz kıldım böyle yani şekerimmm yrının halatla çekiyorumm eloşuma gidicem sabahtan İNŞALLAH çokk özledim bl küpümü yarın banyo yaptırcm onu bol bol yicemmm karakuzumuu sen neler yptın cnımmmm elizcigin odasına bayıldım MAŞALLAH çok güzell olmuşş darısı başına balımmm

amin cnm çok güzel olmuş canım yaa çok şanslı eliz insüline de başlamışsın kuzum hadi hayırlısı bundan sonra sıkıntın olmayacak inşallah dengelenecek şekerin

Sağol canım doğuncada şansı gitsin kuzumun hepimizin çocuğunun
Başladım canım bugün 10 da ilk insilünümü oldum kendim yaptım yapamam diyodum

Sağol canım doğuncada şansı gitsin kuzumun hepimizin çocuğunun
Başladım canım bugün 10 da ilk insilünümü oldum kendim yaptım yapamam diyodum

Alışılıyor canım yaa insan mecbur kalınca neler yapıyor ya ben 4 tüpdede kendim göbekten vurdum bir kaç kez yardım aldım ablamdn eşimden falan Rabbim daha beterlerinden korusun esirgesin balım başa gelince yapılıyor valla

canim cok guzel olmus odaniz eliz cok sansli bi bebek olcak insallah..
Gule gule kullanin canim...emzirme koltugunda harika oda mi odanin icinde¿
iyiyim tattlim sen nasilsin?

Sağol canım herkes emzirme koltuğuna bayıldı
Yok canım onu artı olarak aldık rengini kendim seçtim odaya dahil değil 450 tl canım o ama çok içime sindi

canim cok guzel olmus odaniz eliz cok sansli bi bebek olcak insallah..
Gule gule kullanin canim...emzirme koltugunda harika oda mi odanin icinde¿
iyiyim tattlim sen nasilsin?

İyi balımm akşm kadar evdeydim akşm 8 de çay,a gittim geldim duş namaz derken bu saat oldu bacımmm pansiyom bkınıyorum istanbula yakın agva diye bi yer var oradan hafta içi annemi ve kızkardeşlerimi alıp 4 gün kalayım diyıorum kaf dagıtmak içinn canımm

Eliz hanım ne yapmam dediyse yaptırdı annesine doğru diyon canım Allah beterinden korusun

yine gezmişsin mehtoş bir günü tam olarak evde geçirdiğinde bana haber et ooo yarın da ballancan ne güzel bizim yerimize de öp teyzesi balı bende yemek yaptım kapıları sildim akşamüstüde eşimin halasının kızı geldi çay muhabbet derken biraz önce gitti sonra size bakim dedim

kızlar pek vaktım olmuyor bakamıorum kk ya.ama benı merke den olduysa yarın test gunum bend ebısı yok kanama yani.test yapmadım yapmayıda duusnmuyorum sımdılık .belırtı de yok gercı belirtiiden kasıt ne onu da bılmıyorum da bakalım beklıycem pazrtesıye kadr.hber ederım inş size guzel hber le gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…