Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yaaa ama yaa bende tatil istiyommm bıktım bu evden

moons şeker gibi bi oda yapmışsın kızına çok beğendim maşallahh
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Tızz ne yapimm bacım arkdş çok oluncaa kıramıyorun cnım kimseyi ama muhabbeti çekilen kişilerle oturmayıda çokk severim valla öperim teyzei si karakuzuyu

Canım neden test yapmıyorsun nasıl dayanıcan ya ben daha 8. Gün yaptım
Yap canım yarın kanamada yokmuş inşallah pozitif olucak tatlım

Tızz ne yapimm bacım arkdş çok oluncaa kıramıyorun cnım kimseyi ama muhabbeti çekilen kişilerle oturmayıda çokk severim valla öperim teyzei si karakuzuyu

gez gez balım boşver napçan evde oturup ben patlıyorum aynen bende öyle herkesle kafa uymuyo frekans sorunu yaşıyom

Canımmm özeline bakarmısın bişey sordum sana?
bakim cnm.

Sağol canım herkes emzirme koltuğuna bayıldı
Yok canım onu artı olarak aldık rengini kendim seçtim odaya dahil değil 450 tl canım o ama çok içime sindi
cnm kuzenim soruyo da o da istanbulda nerden amışlar kaça almışlar diyo?kızına oda yapıcak o da.

hoşgeldin canımm napıyonn
iyiyim cnm senden nbr?

Kızlar ben duş alıcam birazdan da kardeşim gelir öpüyorum sizi hepinize iyi gecelerr
tamam cnm görüşürz öptüm.

Canım Eyüp modesa dan cici bebeden aldık 3100 taksiti. 2850 nakit fiyatı artı sandalyesi 450 tl onuda ordan aldık
he bende bugün dedim ki modesa mağazasından aldı o da dediki öle bi yer var ama o mağaza değil öle biyer var içinde de mağazalar var:)ben ne bilim:)sor bakim hangi dükkanmış dediydi:)ama o koltık .ok işini görcek ha.

Canım çok gerekliymiş emzirme koltuğu o yüzden aldık bakalım evet tatlım 100 den fazla mağaza var orda sen nasılsın canım
olumsuzu yasamaktan görmekten yıldır artık korkuyorum bide
Canım öyle deme ama inşallah iyi olucak herşey

Canım çok gerekliymiş emzirme koltuğu o yüzden aldık bakalım evet tatlım 100 den fazla mağaza var orda sen nasılsın canım

Canım öyle deme ama inşallah iyi olucak herşey

inş canım yaaa.sğl da işte dedğim gibi ümidim kırılıyor öncekılerı dusununce

slm günaydın herkese kocasınınkuzusu sanada kocaman günaydın ne güzel olmuş böyle nasıl geçiyor bebişle günler pıtpıt ne zmandı tız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…