İyi balımm akşm kadar evdeydim akşm 8 de çay,a gittim geldim duş namaz derken bu saat oldu bacımmm pansiyom bkınıyorum istanbula yakın agva diye bi yer var oradan hafta içi annemi ve kızkardeşlerimi alıp 4 gün kalayım diyıorum kaf dagıtmak içinn canımm
yine gezmişsin mehtoş bir günü tam olarak evde geçirdiğinde bana haber etooo yarın da ballancan ne güzel bizim yerimize de öp teyzesi balı bende yemek yaptım kapıları sildim akşamüstüde eşimin halasının kızı geldi çay muhabbet derken biraz önce gitti sonra size bakim dedim
moons şeker gibi bi oda yapmışsın kızınaçok beğendim maşallahh
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
kızlar pek vaktım olmuyor bakamıorum kk ya.ama benı merke den olduysayarın test gunum bend ebısı yok kanama yani.test yapmadım yapmayıda duusnmuyorum sımdılık .belırtı de yok gercı belirtiiden kasıt ne onu da bılmıyorum da bakalım beklıycem pazrtesıye kadr.hber ederım inş size guzel hber le gelirim
Tızz ne yapimm bacım arkdş çok oluncaa kıramıyorun cnım kimseyi ama muhabbeti çekilen kişilerle oturmayıda çokk severim valla öperim teyzei si karakuzuyu
bakim cnm.Canımmm özeline bakarmısın bişey sordum sana?
cnm kuzenim soruyo da o da istanbulda nerden amışlar kaça almışlar diyo?kızına oda yapıcak o da.Sağol canım herkes emzirme koltuğuna bayıldı
Yok canım onu artı olarak aldık rengini kendim seçtim odaya dahil değil 450 tl canım o ama çok içime sindi
iyiyim cnm senden nbr?hoşgeldin canımm napıyonn
bakim cnm.
cnm kuzenim soruyo da o da istanbulda nerden amışlar kaça almışlar diyo?kızına oda yapıcak o da.
iyiyim cnm senden nbr?
bakim cnm.
cnm kuzenim soruyo da o da istanbulda nerden amışlar kaça almışlar diyo?kızına oda yapıcak o da.
iyiyim cnm senden nbr?
Selam sekerler nasilsiniz aysegul elizin odasi cok guzel olmus saglicakla dogsun o odada en guzel gunlerinizi gecirin bacim
tamam cnm görüşürz öptüm.Kızlar ben duş alıcam birazdan da kardeşim gelir öpüyorum sizi hepinize iyi gecelerr
he bende bugün dedim ki modesa mağazasından aldı o da dediki öle bi yer var ama o mağaza değil öle biyer var içinde de mağazalar var:)ben ne bilim:)sor bakim hangi dükkanmış dediydi:)ama o koltık .ok işini görcek ha.Canım Eyüp modesa dan cici bebeden aldık 3100 taksiti. 2850 nakit fiyatı artı sandalyesi 450 tl onuda ordan aldık
Canım neden test yapmıyorsun nasıl dayanıcan ya ben daha 8. Gün yaptım
Yap canım yarın kanamada yokmuş inşallah pozitif olucak tatlım
Canım çok gerekliymiş emzirme koltuğu o yüzden aldık bakalım evet tatlım 100 den fazla mağaza var orda sen nasılsın canımtamam cnm görüşürz öptüm.
he bende bugün dedim ki modesa mağazasından aldı o da dediki öle bi yer var ama o mağaza değil öle biyer var içinde de mağazalar var:)ben ne bilim:)sor bakim hangi dükkanmış dediydi:)ama o koltık .ok işini görcek ha.
Canım öyle deme ama inşallah iyi olucak herşeyolumsuzu yasamaktan görmekten yıldır artık korkuyorum bide
iyiyim cnm gidiyom geliom işte ..aynıııı bildiğin gibi sıkıcı:)Canım çok gerekliymiş emzirme koltuğu o yüzden aldık bakalım evet tatlım 100 den fazla mağaza var orda sen nasılsın canım
Canım öyle deme ama inşallah iyi olucak herşey
Canım çok gerekliymiş emzirme koltuğu o yüzden aldık bakalım evet tatlım 100 den fazla mağaza var orda sen nasılsın canım
Canım öyle deme ama inşallah iyi olucak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?