evet canım benim 2 oğlum 1 de kızım var ama önce hakkımda yanlış bilgiler edinmiş defnelma diye topikten bir arkadaşım varrrrrEki Görüntüle 357210
yok kuzum nerdeeeee sen beni minecanla karıştırdın herhaldeee...
inşallahh olur valla böyle söylemen bile içimi bi tuhaf etti...ALLAH söyletmiş olsun inşallah..
ben donla gezdiğim için hsg çekilirkende kolay olduuuu
slm arkadaslar
cok yazmissiniz yine yanereden baslasam nasil yapsam bilemedim:44:
biz ani bi kararla almanyaya gittik 1 haftaligina bu cmts donuyoruz insallah
cocuklarin 1 hafta tatili vardi,degerlendirelim dedik
cepten yaziyorum idare edin guzeller
ay ne güzek köymüş orası öle evlere bittim şimdi baktım netten
canim benim biz büyük bir ihtimal Orhangazide kalacaz kontroller icinde istanbula gececez. Ama transferden bir kac gün önce istanbulda kalacam gerci canim istediginde istanbula gecerim zaten o kadar uzak degil Transferden sonrada geri almanyaya dönmeyi düsünüyorum. Istanbulda Memorialde tedavi görenlerin gittigi bir hotel var orda kalacam simdi aklima gelmiyor ismi.
kızlar ben napcam yaa çok yedim yoğurt ayran(
nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir
kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?
evet canım benim 2 oğlum 1 de kızım var ama önce hakkımda yanlış bilgiler edinmiş defnelma diye topikten bir arkadaşım varrrrrEki Görüntüle 357210
yok kuzum nerdeeeee sen beni minecanla karıştırdın herhaldeee...
inşallahh olur valla böyle söylemen bile içimi bi tuhaf etti...ALLAH söyletmiş olsun inşallah..
Cicim nerdesin nyie yazmiyorsun tatlim??????
deliiiiiiiiiiiiewe gidince ilk işim eşimi donla karşılamak olcak ve sana haber wercem kıskandım walla
yok gitmeyeceğim yalnız.. annem geliyo...israel bey çekecek ..özel bir muaynenede sanırım...o yüzden ortam nasıl onuda bilmiyom.. ama anadan doğma olmayacağımı bilmek güzel.. ben tamamen ameliyat modunda olmak istemiyorum da....
bozma moralini uyarmak için dedim bide ben bile bile yaptım ilk gün ama elden ne gelir oldu ve geçti
neden memorialı seçtin canım? fiyat verdiler mi?
yok canım ya.... minecanı biliyorum...42. sayfadaydı sanırım bir fotoğraf var ya...ondan sordum..
canim ben bilmiyorum ama birkez bir yerde okudum anestezi ile yapmalarinin sebebi hem aci hissetmemen hemde ani bir sekilde kücük birseyle hareket edersen dogru sonuc alinamiyabiliniyormus bu islemde hastanin hic hareket etmemesi gerekiyormus onun icin sen ben korkuyorum desen dr zaten seni anesteziyle alir aslinda anestezide iyi degil insan vicudu icin ama senin icin daha iyi sanirim anladigim kadariya evham yapmissin sen cokdan bilmiyorum yanlismi düsünüyorum
canim bizede buyur gel beklerizalmanyanin köyleri güzel ve sakindir ama hangi bölgede bu köy hangieyalette bir fikrin varmi belki yakinizdir
canim senide davet edeyim o zaman buralara madem beyendin ama 1 2 ay sonra dahada güzel olur buralar nereye baksan yesil görürsün ben ilk geldigimde mayisti ve heryere hayretle bakmistim nasil bukadar yesil olur diye sonra isvicreye gittik orda birkez daha agzim acik kaldi orasi 2 kat daha yesil tam filmlerdeki gördügümüz o alp daglari süper yani
TE=selo26;23346516]Nehir tatlim nasilsin?? gecmise mi daldin yoksa???? Su anda tedaviniz hangi asamada canim benim???
hay allah bende diyorum bu kızın çocugu yok cvb 4 gözle bekledim AMA İNŞALLAHHHHHHHHHHHH OLUCAKKKK çok yakında.....
adamcağız istanbullarda hatunun huyu değişmiş demesin...
ne bilsin topikte donla gezen bir arkadaşını örnek aldığınııııı
çok gezme ama doğalgaz üretimin artar
Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573 Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573
işte bu benim bıcırıgımın 12+4 haftamızdaki hali teyzeleri :)
ben barış tomografi vardı alsancakta orda özel ücretli yaptırmıştık.doktorum oraya gelip çekmişti.işşallah kolay geçer canım ya benim tıkalı çıkmıştı doktorum bana önce biri açık dedi eşimle üzülmeyeyim die.sonra ordan çıkıp muaynanesine gitmiştik orda söledi ikisinde tıkalı olduğunu çok ağlamıştımişşallah sen yarın güzel haberler werirsin bize canım..
ah kuzummm onlar benim paşalarımmm...kardeşimin kuzuları onlar...canlarımmmm...ama öyle demen bile hoşuma gitti sağol kuzum bi sevindirik oldum yaniii
canım ya...eşimin durumu belli.. birde benimkiyle uğraşmayız insallah.. bende alsancağa gideceğim...hemen çıkıyor öyleyse sonuçlar.. dr la konuşabilirim yani... ağrımda olmazsa tedavi gününü kararlaştırırız dr umla...
Tabi o an anlıo zaten doktor ne olduğunu.işşallah çıkmaz bişi canım.eşin yanında olmaması seni üzüo tabi ama yapcak bişi yok.bende eşim burda yanımda yok die çok üzülüom ama bebişler için katlancaz artık..
aman desinn walla bende sölerim senii bi arkadaşım war o öle yapıomuş derim
bizim oralara daha doğal gaz gelmedi kalorifer katı yakıtlı ben üretirim artık doğal gazııı:120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?