Tüp Bebek Günlüğümüz !

CUMAYA NE KALDI Kİ SURDA CANIM OLR HAYORLISIYLA ÜZÜLME SEN..
herşey güzel olacak hepimiz için ben buna inanıyorum ama bazılarımızın uzun sürecek yolu bazılarımızın kısa bunu ancak Rabbim bilir sen kötü şeyler getirme aklına

ınsallahhhhh benım bahsettıgın arkadas gıbı olur, ama ıcımdede sebebını bılmedıgım bı rahatlık var anlamadım gıttı neyın rahatlıgı bu, kalbım resmen ıkıye bolunmus bı yanım olumsuz bı yanım olumlu şaşırdım kaldım :)

nafişim düşünmemeye çalışıyorum ama işte yaaa bi düşünmesem ikincide geliyo aklıma bide dr eger 7.5 görürsem transferini yapıcam dedi ondada tereddüt ediyorum napıcagımıda bilmiyorum valla kalınlık pek iyi olmuyo 7.5 da ama kızların bazılarıda daha düşükle hamiş napim bilmiyorum eger 7.5 olmadıysa zaten dr histereskopi dedi bu ay yani ço karışık işler bide belirsizlik oluyo yapılıcakmı yapılmıyıcakmı diye oda bitiriyo insanı yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

canım benim o rahatlık bebişin sana vermiş oldugu rahatlık işteeee tatlım boşver olumsuzlukları düşünme tatlım yaaa sen bu güzel anın tadını cıkar yaaa bosver takılma tutucakmı tutmuyıcakmı diye hayıflanmayı bırak elini minik bebişinin üstüne koy konuş anlat ona ne istiyosan bak ozaman seni bırakmaz emin ol

anlayabiliyorum halini canım ama elden geln bişey yok..
biliyomusun ben su çekim yasası denilen şeye cok inanmayaa basladım bu aralar...
biz olumlu yada olumsuz herşeyi düşünerek kendimize cekiyoruz bence gerçektende öyle..
o yüzden hep olumlu yönlerini düşümeye calısalım biliyorum biraz zor ama alıstıralım kendimizi
seninde iyi olacak ben buna inanıyorum

nafişim benim sagol canım yaaa iyi olcak inşallah dimi bizde bebişlerimizi severiz dimi yaaaa

bunların bi kısmını yaptım ama hepsine akşam evde dosyama bakmalıyım yapılmışmı diye zaman ayırıp yazdığın için sağol canım
ben hiç ödeme yapmadım çünkü fakültede yaptım ama özelde yaparsan özellikle kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler 1500 gibi ciddi rakamlardan başlıyo bilgine

ofis tipi histereskopimi du bunuda araştırayım ve doktoruma sorayım :44::44::44::44::44::44::44::44:

kızım sen kesin baştan çıkarırsın adamı hatırlasana hulusi bile senin adını duyunca farklı tepki vermişti

bu çekicilik bu bilgi birikimi olduktan sonra hocaların aklında kalmamak mümkün mü:128::128::128:

ayyy çok şımardımmmm
aldım gazı yarın doktordayım
valla ilk görüşmemiz nasıl olcek bende merakla bekliyorum...
bu aralar şehirdışına çıkma durumum olabilir gidip geleyim ilk işim randevu almak olcak...

nafişim benim sagol canım yaaa iyi olcak inşallah dimi bizde bebişlerimizi severiz dimi yaaaa
sevcezz tabi canııımmm ne demek.. hemde popolarını polarını ısırcaz onlarınnn

ben hiç ödeme yapmadım çünkü fakültede yaptım ama özelde yaparsan özellikle kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler 1500 gibi ciddi rakamlardan başlıyo bilgine

tahmin etmiştim canım öyle olacagını...
peki seni dr un mu yönlendirdi yani nasıl yaptın canım???
yada gidip ben bu testleri yaptırmakmı istiyorum dedin??

yine nereye kaçıyon gezenti seni
ben doktruma bu testleri yapmak istiyorum kafamda hiç soru işareti kalmasın dedim oda tamam dedi canım

kızlar ayşegülün yazdığı bu testlerin bi çoğu sanırım hamilelikte yapılıyo hamilelik öncesi yapılmalı acaba:44::44::44::44::44::44::44:

yine nereye kaçıyon gezenti seni

ben doktruma bu testleri yapmak istiyorum kafamda hiç soru işareti kalmasın dedim oda tamam dedi canım

tamam canım anlasılaneğer benim bu donmuşlarlada olmazsa budan sonraki tedavi yerim uludag üni. olacak gibi ama inşallah gerek kalmaz

tamam canım anlasılaneğer benim bu donmuşlarlada olmazsa budan sonraki tedavi yerim uludag üni. olacak gibi ama inşallah gerek kalmaz

inşallah gerek kalmaz canım ancak donmuşlarla tedavi olsan bile bebklerini transfer etmeden önce bu testleri yaptırki olası bi kan pıhtılaşmasında yada genetik bi sorunda önceden önlem alınabilsin yoksa bebeğin yine ya tutunamaz yada tutunsa bile yaşayamaz donmuş embriyolarını riske atma derim ben hem fakülte bursada var hiç bi ücrette ödemeyeceksin sadece biraz zamana ihtiyacın varki bunada bebeklerin için değer dimi

bugün kesildi kızlar kanamam. ama o pıhtıcıklar hala geliyor. kasıklarım ara ara acıyor azcık yürüyeim ağır iş yapayım sancıyor. belki de içteki delikleri kanatıyorum.
doktoru aramadım da sormadım da küstüm ben doktoruma (

Canım dikkat et kendine ayaklarını falan üşütmemeye çalış.

canım ben şimdi hiç fakülteye gitmedim gidip ne dicem hangi dr la görüşücek kafam çok karısık:44:
bana demezlermi niye geldin orda baslamıssın zaten diye..
ben bu işin içinde oldugumdan bana diyecekleri olumsuz ters bi kelimede ben fıttırırım hiç alttan alamam çünkü işlerine gelmediğinde öyle yapıyolar basından savdıgını hissedersem olacakları tahmin edemiyorum neyse bakalım ben bi dr umlada görüşeyim ne dicek...

tatlım önce kendi doktorunla konuşup yapılacak testlerin listesini isteyeceksin sonrada bu testleri fakültede kadın doğum doktoruna gidip bebek sahibi olmak istediğini bi defa tüp bebek yaptıpını ama kalbi durduğu için gebeliğin sonlandığını anlatacaksın o seni gerekli bölümlere yönlendirerek testlerini yaptıracak bide şu var en az iki düşük yada olumsuz sonuçlanan gebelik olursa bu testleri yapıyolar

kızlarrr ben mınıcık bır kalp atısı gordummmmmmmmmmmMmMmMmMmMmMm ben ağlıyorum suan artık gerceten ınandım ben ya mucıze buymuş demek kı çok sukur dıyorum dr hersey yolunda dedı sımdılk ınsallah dewamıda guzel olur dedı 2 hafta sonra tekrar gtcem dualarım sızınle ... hep yanımda olduğunuz ıcınde sağolun sızı sewıyorum

canım bi kimyasal gebeliğim bide bu bebeğim var benim...
o zaman ben bu donmus tedavimi olduktan sonra Allah korusun bi problem cıkarsa ancak öylemi yaptırabilcem??
neyse canım saol ben bunu bi düşünüp arastırayım cok soru sordum kusura bakma hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…