TAtlım biz bunları tüpe başlamadan önce kendimiz yaptırdık doktor istemedi eşim yaptırttı ama benim daha önce kayıplarım olduğu için yaptırtmak istedikarkadaşlar siz hepiniz ilk tüpünüze başlarken bunları yaptırıptamı başladınız:44:
biz bunların hiç birin yaptırmadık hormon tesleri dışında..kafam karıstı iyice:44:
Çok güzel gerçekten bundan sonra daha özenli olucam canım yeterince gerdim bebişimi
çok sağol tatlım
evet elektiriğimiz tutabilir görüşmeden bunu bilemeyiz bende bi görüşmeye gidicem bakalım o zamanki duruma göre içime sinmesi önemli görüşmeye göre karar veririm bende...
daktıra geçmişi gömdüm artık bir tek sen varsın benim için dersem belki ilişkimiz mikemmel olur
TAtlım biz bunları tüpe başlamadan önce kendimiz yaptırdık doktor istemedi eşim yaptırttı ama benim daha önce kayıplarım olduğu için yaptırtmak istedik
bu çekicilik bu bilgi birikimi olduktan sonra hocaların aklında kalmamak mümkün mü:128::128::128:kızım sen kesin baştan çıkarırsın adamıhatırlasana hulusi bile senin adını duyunca farklı tepki vermişti
Canım benim biz kadındoğumcuya gitik bunları yaptırmak istiyoruz dedik yazdı yaptırdık hastaneye gidip biz bunları yaptırmak istiyoruz da diyebilirsin ama en iyisi doktoruna danışıp yaptır ben derim ki 2. Denemene başlamadan bu testleri genetik testini histeroskobini yaptırmadan başlama benim doktorum ilk denemem olduğu halde hepsini istedi yaptırmamış olsaydınız isticektim dedi bunlar olmadan ben tüpe başlamıyorum demiştipeki canım diğelimki yaptırmak istiyorum dr mu yönlendirecek kendimiz hastaneye gidip bunları yaptırmak istiyoruz desek oluyomu bilgin varmı
Canım belki zor bulduğumuz için bu kadar stres yapıyoruz hep bişii olucak korkusu endişesi bilemiyorum ki stres yapmamız bişeyide değiştirmiyor aslında onunda bilincindeyim ama gelde anlat kendimebişey değil canımcım, bebişlerimize zor sahip oluyoz zaten üzmeyelim onları.
Canım benim biz kadındoğumcuya gitik bunları yaptırmak istiyoruz dedik yazdı yaptırdık hastaneye gidip biz bunları yaptırmak istiyoruz da diyebilirsin ama en iyisi doktoruna danışıp yaptır ben derim ki 2. Denemene başlamadan bu testleri genetik testini histeroskobini yaptırmadan başlama benim doktorum ilk denemem olduğu halde hepsini istedi yaptırmamış olsaydınız isticektim dedi bunlar olmadan ben tüpe başlamıyorum demişti
Canım şöyle yaparsın doktorum bu testleri istedi tüpe başlamadan önce deyip yaptırabilirsin bence sonuçta sende sağlıkçısın red etmez doktor bence canım ona göre tedavini uygulayıp başlar ama dediğin dede haklısın yaptırmanın bi faydası olmaya bilir bbenimde kafam karıştı şimdi :44::44:yinede yaptır tatlım bence dene şansıcanım bizim dr un sgk anlaşması yok onda yaptırmk istesek bize dünya fatura cıkar..
başka kadın dogumcuda kafanıza göremi yapıcam derse diye düşünüyorumaçıkcası...
bide benim ilk deneme tuttu biliyosun ama kalp atışı olmadıgı için kaybettik..
şimdi ikinci denemede donmuslarım varya bunları yaptırsakta fayda edecekmi sadece sonucu bilmiş olacagız çünkü bebekler zaten döllendi öyle dğilmi??
yanlışmı düşünüyorum acaba:44:
Canım şöyle yaparsın doktorum bu testleri istedi tüpe başlamadan önce deyip yaptırabilirsin bence sonuçta sende sağlıkçısın red etmez doktor bence canım ona göre tedavini uygulayıp başlar ama dediğin dede haklısın yaptırmanın bi faydası olmaya bilir bbenimde kafam karıştı şimdi :44::44:yinede yaptır tatlım bence dene şansı
Canım benim ne demek aşkolsun hepimiz bu yolda uğraşıyoruz birbirimize destek olmamız lazımbu tahlilleri ben bi aratırayım canım sonrada ona göre bi yol cizeyim kendime...
ama bu donmuşlardan öncede yaptırsam testleri fark eden bişey olmıcak o yüzden en iyisi bu tedaviden sonrası için planlarımı düzenlemek cok saol canım Hakkını helal et
kızlar yardım edın... 21 mayısta transferım yapıldı 4.gun 2 tane 1.kalıte embrıyo tarnsfer edıldı, 7.gune kadar hıcbır belırtım yoktu yanı kasık agrım kasıkta batma falan 7.gun sabah tam kahvaltı yapıcam sag kasıgıma agrı gırdı belıme dogru vurdu sankı mıdede gaz sıkısması olurya aynen ole ama benım sag kasıgımda sonra durdu 1-2 saat sonra tekrar basladı evın ıcınde bıraz yurudum belkı gecer dedım neyse azsonra bıttı bugun 8.gunum agrıdan eser yok sadece goguslerım agrıyo yanlardan baslıyo agrısı cok tedırgınım ve ben bugun kotu bısy yaptımdayanamayıp ıdrar testı yaptım tek cızgı morelım cok bozuk resmen hayata küstüm acaba erkenmı yaptım, bırde aklıma şu gelıyo dunkı o sancı acaba tutunamadılarda düstuler o yuzdenmıydı oyle olmus olsa bıle lekelenmem veya kanamam olurmuydu yardım edın lutfennnn
Canım benim ne demek aşkolsun hepimiz bu yolda uğraşıyoruz birbirimize destek olmamız lazım
kızlar napıyosunuz bakimm geçmişe bakındım geldim yaa su altta çıkan lohusa sepeti varya bi bakim dedim meraklı melahatımda biraz zati basıma ne geliyosa merakımdan geliyo dur işte ne bakıyosun dimi ayyy bi gecelikler pijamalar var vallla içim gitti yaaa kızlar bizde giyelim bizde bizde bizde yaaaadün komşuma evde yapması için iş gelmiş oda yetiştirememiş beni çagırdı gel yardım et nolur diye bende boş gezenin boş kalfasıyımya bu ararlar gittim 15 tl kazandım geldim valla bi kaç kişi daha toplanmış yapıyolardı evde bayada kolaydı biraz yardım ettim ona yoklugumuda fırsat bilip muhabbetide koyulastırmıssınız
canım benim evet bende teee ilk aşılamam kimyasal gebelik olunca tabi öncesinde kendiliğinden bi 7 haftalık bide daha erken düşük olundakızlar dün gidip genetik testlerimi yaptırdım sonuçlar bir buçuk aya anca çıkarmış önümüzdeki ayda Allah izin verirse histereskopi yaptıracam şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili testleri de yaptırmıştım başka yaptırmadığım bi test kaldımı acaba :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bende merak ettim yaptırmadığım varsa 3.tüpten önce yaptırmalıyım...Canım genetik testinden başka bi sürü test yapmIştık biz rubella falan var içinde ama şimdi bilmiyorum ben hani şu tutunmamasına sebep olan hastalıklar oluyormuş belki yaptırmışsındır tatlım
asla bende gelemem bende çok konuşurum doktorlarla birde azarlarsa oooo...ayy ben gürkan bozdağa gitmiştim daha doğrusu annem randevu almış ben de gitmek zorunda kalmıştım.tam da o günlerde hulusi hocaya da gitmiştim.madem randevü alınmış hem hacettepenin ortamını görym hem de hocaya bakiym diye düşünmüştüm ozamanlar. adamın yanına gittim anlatıyorum işte derdimi. hulusi hoca da böyle bi tedavi önerdi demeye kalmadı adam beni bi azarladısen ikili mi oynuyosun karar ver kime gidiceğine falan dedi aaaaaaaaa şok oldum resmmen yanında 3 tane asistanı onlarda titriyolar onları sürekli azarlıyo zaten
yok hocam ne münasebet dedim. benim buaraya geliceğimden haberim bile yoktu ailem ayarlamış sizi karşılaştırmak ne haddime bu işin ehli iki insansınız dedim.
iyi testlerini ver de gel dedi.
çıkarken bi daha özür dileyim dedim. adam banane kardeşim naparsan yap dedi
wallaa pes dedim içimden dedim tabibu ilişkiyle tedavi fln olmaz dedim
sonra koşa koşa hulusi hocaya gittim. canım hocamnasıl da anlayışlı hiç hastalarına öyle davranmaz.
anlattım bile ooh canıma değsindedim ben böyle bi olay yaşadım. hulusi hoca da o çok sinirlidir dedi.
böylece hacettepe konusu bnm için kapanmış oldu
ayyy ne diyosun seeennn
kız bu tarzda bi daktırla ben mahkemelik olurum ayol hiç alttan alan bi tip değilim ben gireriz saniyesinde birbirimize...
hulusi hocayı sevmemdeki en büyük sebeplerden biri budur adam tüm egolarını yenmiş mütevazı hangi doktor ne demiş ciddiye alan saygıyla dinleyen ve her meslektaşına saygı duyan bir doktor..çok bilmiş işine karışan hastalar doktorların işine gelmez ama hulusi hoca senindinler ne çok biliyon sen der o kadar asla kötü bir tavrı olmaz...bak şimdi aklım karıştı yine:44::44::44:
hoş geldin canımmm oohhh ne güzel parada kazanıyon he evde iyiymiş
bu arada kızzz sakın kızlara kızma daha bugün biraz muhabbet oldu kac gündür bişi konuşulmuyodu bizimde canımız sıkılıyo herhalde dimi.. konusun kızz konusunnn hepiniz tusemimi dinlemeyin emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?