Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşlar siz hepiniz ilk tüpünüze başlarken bunları yaptırıptamı başladınız:44:
biz bunların hiç birin yaptırmadık hormon tesleri dışında..kafam karıstı iyice:44:
TAtlım biz bunları tüpe başlamadan önce kendimiz yaptırdık doktor istemedi eşim yaptırttı ama benim daha önce kayıplarım olduğu için yaptırtmak istedik

kızım sen kesin baştan çıkarırsın adamı hatırlasana hulusi bile senin adını duyunca farklı tepki vermişti

TAtlım biz bunları tüpe başlamadan önce kendimiz yaptırdık doktor istemedi eşim yaptırttı ama benim daha önce kayıplarım olduğu için yaptırtmak istedik

peki canım diğelimki yaptırmak istiyorum dr mu yönlendirecek kendimiz hastaneye gidip bunları yaptırmak istiyoruz desek oluyomu bilgin varmı

peki canım diğelimki yaptırmak istiyorum dr mu yönlendirecek kendimiz hastaneye gidip bunları yaptırmak istiyoruz desek oluyomu bilgin varmı
Canım benim biz kadındoğumcuya gitik bunları yaptırmak istiyoruz dedik yazdı yaptırdık hastaneye gidip biz bunları yaptırmak istiyoruz da diyebilirsin ama en iyisi doktoruna danışıp yaptır ben derim ki 2. Denemene başlamadan bu testleri genetik testini histeroskobini yaptırmadan başlama benim doktorum ilk denemem olduğu halde hepsini istedi yaptırmamış olsaydınız isticektim dedi bunlar olmadan ben tüpe başlamıyorum demişti

canım bizim dr un sgk anlaşması yok onda yaptırmk istesek bize dünya fatura cıkar..
başka kadın dogumcuda kafanıza göremi yapıcam derse diye düşünüyorumaçıkcası...
bide benim ilk deneme tuttu biliyosun ama kalp atışı olmadıgı için kaybettik..
şimdi ikinci denemede donmuslarım varya bunları yaptırsakta fayda edecekmi sadece sonucu bilmiş olacagız çünkü bebekler zaten döllendi öyle dğilmi??
yanlışmı düşünüyorum acaba:44:

kızlar yardım edın... 21 mayısta transferım yapıldı 4.gun 2 tane 1.kalıte embrıyo tarnsfer edıldı, 7.gune kadar hıcbır belırtım yoktu yanı kasık agrım kasıkta batma falan 7.gun sabah tam kahvaltı yapıcam sag kasıgıma agrı gırdı belıme dogru vurdu sankı mıdede gaz sıkısması olurya aynen ole ama benım sag kasıgımda sonra durdu 1-2 saat sonra tekrar basladı evın ıcınde bıraz yurudum belkı gecer dedım neyse azsonra bıttı bugun 8.gunum agrıdan eser yok sadece goguslerım agrıyo yanlardan baslıyo agrısı cok tedırgınım ve ben bugun kotu bısy yaptım dayanamayıp ıdrar testı yaptım tek cızgı morelım cok bozuk resmen hayata küstüm acaba erkenmı yaptım, bırde aklıma şu gelıyo dunkı o sancı acaba tutunamadılarda düstuler o yuzdenmıydı oyle olmus olsa bıle lekelenmem veya kanamam olurmuydu yardım edın lutfennnn

ayşegülcüm cok soru sordum hakkını helal et aklıma takıldı napiyiimmm

Canım şöyle yaparsın doktorum bu testleri istedi tüpe başlamadan önce deyip yaptırabilirsin bence sonuçta sende sağlıkçısın red etmez doktor bence canım ona göre tedavini uygulayıp başlar ama dediğin dede haklısın yaptırmanın bi faydası olmaya bilir bbenimde kafam karıştı şimdi :44::44:yinede yaptır tatlım bence dene şansı

bu tahlilleri ben bi aratırayım canım sonrada ona göre bi yol cizeyim kendime...
ama bu donmuşlardan öncede yaptırsam testleri fark eden bişey olmıcak o yüzden en iyisi bu tedaviden sonrası için planlarımı düzenlemek cok saol canım Hakkını helal et

Canım benim ne demek aşkolsun hepimiz bu yolda uğraşıyoruz birbirimize destek olmamız lazım

canım çok erken yapmışsın tatlım testi sonucun çıkması için ikiz olması gerekiyo burdaki kızlardan edindiğim bilgiye göre caım ya belirti aramaki zaten bi sürü hormon ilacı içiyoruz belirtiler bu yüzdende oluyo tatlım bide bizim bi hamişimiz var yine kulagını cınlatıcam fatoşgülümüzün test gününe kadar hiç belirtim yok olmadı galiba tutmadı hiç bişi hissetmiyorum dedi hatunun test sonucu baya iyiydi kızlar ya hamilemiyim acaba yanlışlıkımı oldu testte diyip durdu bu yüzden belirti ararma canım bebişinde senin bu olumsuz düşüncelerini hissediyo emin ol rahat olki oda rahat olsun

kızlar napıyosunuz bakimm geçmişe bakındım geldim yaa su altta çıkan lohusa sepeti varya bi bakim dedim meraklı melahatımda biraz zati basıma ne geliyosa merakımdan geliyo dur işte ne bakıyosun dimi ayyy bi gecelikler pijamalar var vallla içim gitti yaaa kızlar bizde giyelim bizde bizde bizde yaaaadün komşuma evde yapması için iş gelmiş oda yetiştirememiş beni çagırdı gel yardım et nolur diye bende boş gezenin boş kalfasıyımya bu ararlar gittim 15 tl kazandım geldim vallabi kaç kişi daha toplanmış yapıyolardı evde bayada kolaydı biraz yardım ettim ona yoklugumuda fırsat bilip muhabbetide koyulastırmıssınız

hoş geldin canımmm oohhh ne güzel parada kazanıyon he evde iyiymiş

bu arada kızzz sakın kızlara kızma daha bugün biraz muhabbet oldu kac gündür bişi konuşulmuyodu bizimde canımız sıkılıyo herhalde dimi.. konusun kızz konusunnn hepiniz tusemimi dinlemeyin emiii

canım benim evet bende teee ilk aşılamam kimyasal gebelik olunca tabi öncesinde kendiliğinden bi 7 haftalık bide daha erken düşük olunda
fakültede istedim hoca gerek görmesede....uzun sürermiş..
sürsün kardeşim aaa :)))
baya uzun zamanda çıktı benimde..hamdolsun bişi çıkmadı tabi eksik istenmiş..
bunun ardından 2 negatif aşılama bride tüp negatif olunca kanpıhtılaşması bakıldı ben onuda istemiştim ozaman ama bakmamışlar..
bende aklımda o şüphemde bende yok biliyorum pıhtı...
meğer varmış ve öyle rastgele ilk tüpü denedik.......
herşeyini yaptır canımcım........
Canım genetik testinden başka bi sürü test yapmIştık biz rubella falan var içinde ama şimdi bilmiyorum ben hani şu tutunmamasına sebep olan hastalıklar oluyormuş belki yaptırmışsındır tatlım
bende merak ettim yaptırmadığım varsa 3.tüpten önce yaptırmalıyım...

asla bende gelemem bende çok konuşurum doktorlarla birde azarlarsa oooo...
sağolsun ilk tüp doktorum Bülent traşta naifdi kibardı ama yüzünü sadece ik muayenede gördüm ama hakkaten babacandı..
tabii Anatolia sayfam çok güzle kapanmadı hakan yaralı bize iyi gelmedi..
ama hulusi hoca konusunda katılıyorum bigün içimd eşüpheyle eve dönmedim ailemde ankrada onlarda bayıldı adama..
insan gibi cevap veriyorlar dedi..
hatta ben hulusi hocaya anatoliadan biel bahsettim donmuşlarımdan v.s dinledi tabi meslektaşlarını ağır eleştirmedi
ama bana hakta verdi...
burda omüde yeniden tüpe başlıycaktık biz güya hulusi hocadan önce burayada tüp bölümüne ankaradan bi doktor gelmiş eşim
bi işle için gitti adam çok agresif ukala davrnamış ucuzda olsa vazgeçtik ordan kaldı..
şimdiii 3.ye yine hulusi diyecem ama bana daha ileri kademe uygularmı bilmiyorum kasım sonu aldım negatfi döndüm..
sen inatçısın vazgeçmezsin gelirsin dedi amaa
mayıs nisan gelirim diye ama hala başlamadım...
negatif aldım diye değil ama artık bana pgt yapılcak şekilde olmalıymış tedavim bilmiyorum...
mevlam bize daha fazla öğretmesin DOKTORLAR konusunda yanıltmasın ...
artık zamanı geldi ol dedi rabbim oldu dediğimiz tedavilerimiz olsun inşallah hepimizin canlarım...

evet bizim bilmiş olmamıza saygı duyardı kulakları çınlasın

Son düzenleme:

yaaaaaa ben varken konusmuyonuz ben kapıdan cıkıyom kızlarda bacadan giriyo ben yokken koyulastırıyonuz iyice muhabbeti hainler siziiiiiiiiiihoş buldum canım ya evet iyiydi dünki iş üst kattaki komsum terasıda var orda yaptık serindi de hem bide kafam dagıldı yaa malum cuma günü dr var ya şimdi hep kafamda o var nolcak transfer yapılcakmı falan diye bide tahliller çıkmış şimdi bendede hormon tahlilleri yapıldı ama bunlarda yapıldımı bilmiyorum öyle işte bi cuma olsa hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…