Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim ne güzel haber buu cok sevindim senin adına hayırlısıyla kucagına al inşallah...
bizde en kısa zamanda kavusalım mucizelerimize inşallah..

Canım benimmm Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin inşallah çok çok sevindim inanki.Darısı diğer arkadaşlarımızın başına olsun hemde enn kısa sürede.

canım benim ne güzel haber buu cok sevindim senin adına hayırlısıyla kucagına al inşallah...
bizde en kısa zamanda kavusalım mucizelerimize inşallah..

çok tesekkur ederım aklımın ucundan bıle gecmezdı ondan zor seyden sonra olmaz sanyordum hepp ama oldu işte çok sukur ya ne desem kı bılmyorum... ama sabrın sonunda allah mucızeyı veryor buna ınanyorum dualrı sızınle

saol canım Allah razı olsun bende inanıyorum bi gün Rabbimin izniyle olacak

bi kimyasal gebelik ve bide olumsuz tüp bebek tedavin varsa donmuşlarınla yola devam etmeden önce bu testleri yap nafiş abla sözü dinle pişman olmayacaksın ayrıca hakkım helal olsun ne demek burda hepimiz birbirmizin derdini anlamaya çalışıp derman olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince canım menim

tatlım gözün aydın artık hamile olduğuna inanır ne kendini ne de bebeğini üzmezsin inşallah

canım ama kimyasal gebelik oldugu zamanki testim yok benim kan tahlili sonucunu almadık elimize istanbula gezmeye gittiğimzde baktırmıştık onun cıktısını alamam kanıtlamam gerekmezmi...
tamam canım ekim kazım gibi düşünüyodum zaten bu arada fakültedende randevu almaya calısrım dr la görüşürüm.. halletmeye calısıcam saol

ispatlaman gerekmiyor söylemen yeterli ayrıca özellikle genetik testler için fakülteler aylar sonrasına randevu veriyo o yüğzden randevu işin şimdiden hallet canım ha deyince gidip yapamıyosun bu testleri anlatabildim mi

hımm tamam canım cok saol hemşireeme mesj atayım şimdi o bana geri döner..

kızlar ben cıkıyorum yarın ugrayamaya bilirim haberiniz olsun biraz yogun olucam dr gelecek muayeneler filan var...
kendinize coookk iyi bakın öpüldünüz

kızlar mrb tüp bebek yaşı enaz kaçtır söyleyebilirmisinz ben 20 yaşındayım bu sene olmazsa sene düşünecem onun için soruyorum ..

nafiş daha olmadın mııı???cnm ben senin üstüne oldum bittim bile bence artık bi doktora görün tatlım ..

bi dahaki denemede bende bunları yaptırıcam cnm histereskopiye eşim yok diyo ama ikna olucak mecbur bir daha körü körün gidip yaptıramam valla.genetik testide üniversite hastanesinde yaptırıcam zamanım çok daha bissürü para veremem özele .geçengün doktorum dediki bi daha genetik test yapalım ben de hemen lafı ağzına tıkadım dedim kievet yaptırıcam ünide ücretsiz yapıolarmış oraya gitcem dedim ok dedi.ama histereskopiyi mecbur kendisine yaptırıcam.ondan da 1500 istiyolar ...

Günaydın canlar dün bütün gün ağladım ağladım keçilerimi yolladım
Ev hala aynı durumda değişmedi ama olsun daha iyiyim şimdi
aboooo aysegüll içim çekildi kız neye ağlıyosunnnn yavrum ortada bişe yok takılma bunlara bak ne güzel hamilesin çok şükür..

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım...
benimde donmuş 3 ıce baby var ya eger onlarda olmazsa öyle testleri düşünüyorum ama hangi testler var bende bilmiyorum canım:44:
tatlım donmuşlarından önce yaptır bunları derim.

ben yarışmaya katılmayı şimdilik düşünmüyorum canım ama her an fikrim değişebilir ama sen katılırsanda her zmaan yanındayız bunu bilmeni isterim
yaaa sara pastalı filan bişe olsa varya belki ben de katılırım çok canım istiyo ama benim burda sizlerden başka kimsem yok onun için kaybederim.

güldoşş ya hani gürgana gidicektinnnnnnnn...ben de senden dolayı heveslendiydimm :))ama tabi sen bilirsin canım inşallah hakkında hayırlısı....

sen yaz biz okuyalım canımcım saol teşkür

ayyy ne diyosun o kadar uzunmu sürüyo sen başkenttemi yaptırmıştın yani sonucu almak orda bu kadar uzunmu sürüyooo
evet cnm bana da burda öyle dediler en az bir aymış .bence özellerde kanı üniversitelere yolluyolar cnm boşuna para verme dışarda.

güzel bir düşünce:)ama bide benim aklıma şu gelio cnm tabi yine de sen bilirsin.şimdi sen bu sefer histereskopi filan hepsini olcan ya huluside hiç bunları yaptırmadan transferin olmuştu şimdide diyom sen bunları yaptırdıktan sonra neden hulusi tedavini yaptırmayasın ki??

ayyy ne güzel cnm ben de trabzona gittim ama bu kadar detaylı gezmedim..bi de ben seni çok merak ediyom azıcık ucundan foto koysana

aaaaaaaaa çok güzel cnm paylaşım için teşekkürlerr...

işte ben o bayıltmalı histereskopiden istiyom

Çok güzel gerçekten bundan sonra daha özenli olucam canım yeterince gerdim bebişimi
çok sağol tatlım
gerim gerim gerdin kızı yeter ayşegül kız dünyaya karşı doğucak valla senin yüzünden

arkadaşlar siz hepiniz ilk tüpünüze başlarken bunları yaptırıptamı başladınız:44:
biz bunların hiç birin yaptırmadık hormon tesleri dışında..kafam karıstı iyice:44:
yok anacım hiç bişe yaptırmadık bodoslama daldık cahillikten keşkem de yaptırsaymışızz..

ayyy evet biz konusunca tusemim kızıyo dimiama terasta komuşlarıyla otururken hiç aklına gelmiyorduk:)

bi yapamadın ha 7,5 u:)))))))))şuan kaçmış cnm?peki histereskopi ne işe yaricakmış rahim kalınlaşmasını önleyen bişey mi olabilirmiş?

tusemim bi hamile kalsa neler yapıcak di mi cnm?:)

kızlar ayşegülün yazdığı bu testlerin bi çoğu sanırım hamilelikte yapılıyo hamilelik öncesi yapılmalı acaba:44::44::44::44::44::44::44:
cnm benim bildiğim aysegül onları gebelikten önce yaptırdı.

valla benim diceğim şu iki kere negatif tüpüm var ve 3. süne başlicam doktorum benden bu testleri istedi ben de özelde pahalı diye buraya geldim..

ayyyyyyyyyyyyyy kuzummmm inanmıyorum maaşallahhhhh gözün aydınnnnnnnn

ben geçen gün merkeze gittiğimde sperm tetslerine kadar ne var ne yok aldım hepsini yanımda götürücem.bir tek embriyolarımın cd si kaldı onları da cuma gidip alcam.

bi sayfa alıntı yapmışım hahaha:))))))))))))))
kızlar ben cıkıyorum yarın ugrayamaya bilirim haberiniz olsun biraz yogun olucam dr gelecek muayeneler filan var...
kendinize coookk iyi bakın öpüldünüz
ya nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (((daha karpuz keseceğdikkkk..

kızlar mrb tüp bebek yaşı enaz kaçtır söyleyebilirmisinz ben 20 yaşındayım bu sene olmazsa sene düşünecem onun için soruyorum ..
hoşgeldin cnm tüp bebeğin bi yaşı yok diye biliyorum.sen kaçlık evlisin ve sorununuz ne ona göre bi analiz yapalım:)

Canım gerdim kızımı hemde nasıl oda beni gerdi amaDoktordan geldik şimdi 1450 gr olmuş kilo alımı yavaşmış çentikten ötürü
1 ayı bulmaz doğar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…