Evet canım ben rüyalara inanırım bende rüyamda öğrendim hamile olduğumu ertesi gün 9. gündü test yaptırdım çıktı ama bana canım annişim söyledi hamilesin diye rüyamda
ayy ne güzel olmuş seninkiii maaşallah olduda...
diyorum ya çok gördüm ama ya boş çıktı ya bana çıkmadı..
hey gidi transfer sornası iki tüptede bi umut anneciğimden rüya beklerdim kendimdende...
illa görse derdimm
Canım benim gerçekten olunca rüyana girecektir merak etme ben şimdi doğum anını bekliyorum çünkü öldüğü günün ertesi günü rüyamda gördüm niye gittin dedim doğum yaparken senin yanında olucam dedi bana hala aklıma gelince tüylerim diken diken oluyo
annenmi vefat etti canım??
Evet canım 3 yıl oldu
başın saolsun canım benim...
o hep yanında olacak zaten doğumunda büyütürken hatta sen anne oldugun sürece o hep yanında olacak çünkü o da senin annen..
Rabbim günahlarımızı affetsin iyi yerlerde karsılastırsınlar sizi
kızlar artıkın küçük şeyler için canımı sıkmamaya karar verdim onun yerine küçük olaylardan mutluluk çıkarmaya çalışacam hoş eskidende küçük şeylerden mutlu olmaya çalışırdım ama bunu daha aktifleştirecem hayat anı yaşamak için güzel ne geçmişi düşünüp üzülmeye nede geleceği düşünüp endişelenmeye gerek yok bu an mutlumuyuz önemli olan o artık yeni hayat felsefem bu inşallah sürekli uygulayabilirim daha az stressiz ve sakin yaşamak istiyorum................................
Canım benim gerçekten olunca rüyana girecektir merak etme ben şimdi doğum anını bekliyorum çünkü öldüğü günün ertesi günü rüyamda gördüm niye gittin dedim doğum yaparken senin yanında olucam dedi bana hala aklıma gelince tüylerim diken diken oluyo
evet canım kdr diAy oruçlu olan kaderdi deme ben ayılamamışım daha ya
cok güzeldin canım sarısın beyaz tenli melekler gibiydin..
ama rüyam pek öyle güzel sayılmazdı yinede ne bileyim yasadıklarımızı hissettim yaa
anlatıcam ama kzma bana olumu???
canım ikimiz aynı anda doğuma giriyoruz herşey cok güzeldi sen ikiz oldugun için sezeryan olacaktın..
ben ise doğuramadım normal sancılarım cok arttı sezeryana geçmek istedim götürmediler zorlada olsa ikna ettim...
ikimiz aynı anda el ele tutuşarak sezeryan olduk.. sonra uyandım bebeğim yok bakınıyorum her yere deli gibi yok yok yok sonra senin odana geldim iki meleğinle beraber kollarında uyuyodunuz usulca gelip bebeklerini öptüm tekrar kendi bebeğimi aramaya gittim..
sonra dr umu gördüm bebeğimin öldüğünü söyledi deli gibiydim aglıyorum bagırıyorum ama elimden bişey gelmiyodu o anda sen cıkıp geldin..bana destek oldun sana dediğim sadece su duru görmüyomusun sütlerim akıyo napıcam ben yavrumsuz onlara dedim o kadar beni sezeryana alın diye öldü işte kuzum dedim sonra 3 -4 gün sonrası oldu sen evime ziyarete geldin seninde hiç sütün yokmuş bana dedinki istersen emzirebilrsin ufcıktı yavrun ağlayarak kucagıma aldım emzirmeye başladım ikimiz birden ağlıyoduk ağlayarak emzirdim..emzirirken resmen göğüslerim iliklerime kadar sızladı...
cok etkilendim üzerimde hala aglama hissi var Rabbim hayırlara cıkartsın inşallah
canım niye kızayım rüya bu, ilginç bir rüya hatta. senin yerinde ben olsam bende çok etkilenirdim valla. Allahım kimseye evlat acısı göstermesin. benimde bol sütüm olsun
Canım tetanos aşı olucan 22. Haftada oldum bide 1 ay sonraKızlar geçen gün sağlık ocağından aradılar aşınız var diye siz aşı oldunuzmu olduysanız kaçıncı haftada ne aşısı oldunuz
Kızlar geçen gün sağlık ocağından aradılar aşınız var diye siz aşı oldunuzmu olduysanız kaçıncı haftada ne aşısı oldunuz
Merhaba arkadaşlar benim 10. Gün beta hcg 192 idi 15. Gün 2840 olmuş sizce ikiz olabilir mii[/QUOT
ayy tebrik ederim canım, çok güzel değerin. evet ikiz olabilir bence. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?