Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet canım ben rüyalara inanırım bende rüyamda öğrendim hamile olduğumu ertesi gün 9. gündü test yaptırdım çıktı ama bana canım annişim söyledi hamilesin diye rüyamda

ayy ne güzel olmuş seninkiii maaşallah olduda...
diyorum ya çok gördüm ama ya boş çıktı ya bana çıkmadı..
hey gidi transfer sornası iki tüptede bi umut anneciğimden rüya beklerdim kendimdende...
illa görse derdimm

Canım benim gerçekten olunca rüyana girecektir merak etme ben şimdi doğum anını bekliyorum çünkü öldüğü günün ertesi günü rüyamda gördüm niye gittin dedim doğum yaparken senin yanında olucam dedi bana hala aklıma gelince tüylerim diken diken oluyo

annenmi vefat etti canım??

Evet canım 3 yıl oldu

başın saolsun canım benim...
o hep yanında olacak zaten doğumunda büyütürken hatta sen anne oldugun sürece o hep yanında olacak çünkü o da senin annen..
Rabbim günahlarımızı affetsin iyi yerlerde karsılastırsınlar sizi

Amin canım size bunalıma girmeyin dedim ben bunalıma girdim seninde orucunu allah kabul etsin bizde bu sene oruç yok malum bebekten dolayı

süpersin canım oh oh
işte böyle olmamız lazım. hep söylüyorum. mutlaka bizi sıkan olaylar olacaktır hayat bu ama önemli olan dibe batmamak takılıp kalmamak.
valla bravo şekerim,

Allah rahmet eylesin canım. kız benim bile tüylerim diken diken oldu.

hepinize destegınız dualrınz ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım kızlar rabbım emeklerımıız boşa cıkarmasın inş rbbım gönlumuzdekını en ıyı sekıle nasip etsın

canım niye kızayım rüya bu, ilginç bir rüya hatta. senin yerinde ben olsam bende çok etkilenirdim valla. Allahım kimseye evlat acısı göstermesin. benimde bol sütüm olsun

canım niye kızayım rüya bu, ilginç bir rüya hatta. senin yerinde ben olsam bende çok etkilenirdim valla. Allahım kimseye evlat acısı göstermesin. benimde bol sütüm olsun

amin canım amiinnn
ne bileyim niye anlattın etkisinde kalırım filan derssin diye kızma dedim

Kızlar geçen gün sağlık ocağından aradılar aşınız var diye siz aşı oldunuzmu olduysanız kaçıncı haftada ne aşısı oldunuz

Kızlar geçen gün sağlık ocağından aradılar aşınız var diye siz aşı oldunuzmu olduysanız kaçıncı haftada ne aşısı oldunuz

tetanoz aşısı canım, ben oldum doktoruma da sordum ol dedi. iki doz. 20. haftada 1. dozu ve tam 1 ay sonra 2. dozu oldum.

selam canım nasılsın?
sana bişey soracam siz beşiğin içine nasıl yatak aldınız?
bizim beşiklerle birlikte incecik yatak verdiler ama bizim içimize sinmedi. bende bu ara onu araştırıyorum nasıl bişey alsam diye. bebekler için yaylı veya ortapedik olmaması gerekiyomuş eklem gelişimleri için. ben bi çocuk doktoruna sordurdum hatta o da yeni doğum yapmış, pamuk ya da visco yatak dedi. kendisi pamuk diktirmiş viscolar çok pahalı diye. ama ben az önce bişey buldum viscotone diye bir tarafı pamuk bir tarafı visco hemde fiyatı çok uygun ondan mı alsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…