Tüp Bebek Günlüğümüz !

uzun ve kısa protokolun dezavantaj ve avantajları neler ?

uzun ve kısa protokolun dezavantaj ve avantajları neler ?

canımcım ben hep kısa protokol gördüm ama uzunda daha çok ilaç kullanılıyo bence bu dezavantaj. sonuçta uzun mu kısa mı doktorun karar veriyo buna yumurtalarının durumuna göre. yani hangisi daha avantajlı diye bugüne kadar hiç düşünmemiştim. düşünmemde herhalde. doktorum ne diyosa o...

hamile arkadaşlar aranızda kasık ağrısı devam eden var mı çok korkuyorum, daha keseyi görmeye gitmedim, bugün kasıklarımda ğrı ve yanma başladı çok şiddetli değil ama yine de korkuyorum:18:

canım kasık ağrısı uzun bir süre devam ediyo seninki daha çok yeni. ilk zamanlar daha çok oluyo sonuçta rahim genişlemeye başlıyo buda ağrıya sebep oluyo.

Günaydın kızlarr

Uzunca bir aradan sonra merhaba hepinize..güzel yurdumunum çapulcu insanları özledim sizi :)
Malum millete laf yetiştirip paylaşım yapmaktan buraya fırsat kalmadı e bide işe başladım off off ne çileli başım var

Günaydın çapulcu kardeş:) everyday i'm çapuling değil mi zaten
ben dün gece baş ağrısıyla yattım başımın ağrısına kalktım gece 3 tee! gece boyunca eylemlerdeydim yemediğim tazyik, biber gazı kalmadı koşmadığım kızılay sokakları kalmadı tabiki rüyamda eylemlere gidememenin acısını yaşıyorum ama nasıl gidiyim bu halde:44:
rüyalarımın en komik kısmı da tayyiple birebir tartışıyo olmamdı.. uyandığımda ona bişeyler söylerken buldum kendimi
inşallah bu tepkiler olumlu karşılığını bulur.
size bi sorum olcak. bnm bi arkadaşımın transferinin 6. günü. şişkinlik ve gaz sancısı yaşıyo. bunları yaşayan birini hatırlıyorum da kim olduğunu hatırlamıyorum :26:
çözüm olarak ne yapmıştı neler yemişti arkadaşıma söylicem o da aynılarını yapsın..

Valla canım tam gezentiyimm sen nasılsn tatlımmmm çok özledim seni ne var yok son durumun ne tatlım

iyiyim işte canım ya bizde seni çok özledik gel şöyle bi sarılimm de hasret giderelimson durumum berbat canım adetimi bekliyodum bugün lekem geldi ama drun asistanını aramaya bile korkuyorum valla skreç yapılacak yine duvar kalınlaşmadı dr skreç deniyicez bu ay dedi bu arada skreç rahim duvarının çizilmesiymiş

Günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çünkü dün akşam otururken çok net bebişimi hissettim karnımın sol üst köşesinde kımıl kımıl bişeyler oldu bi 15 sn falan sürdü eşime seslendim geldi karnıma elini koydu durdu çok değişik bi duygu allahım herkese yaşatsın bu duyguyu s

Canım çook sevindim senin adına bende çok istiyorum biran önce bebişimi hissetmeyi eminim çok güzel bir duygudur.Bu arada tüüm çapulcu arkadaşlara selam olsun...

Bu andan sonra hamilelik daha da farklı bir duygu oluyo canım. İçinde bir canlının varlığını onun hareketlerini hissettikçe daha iyi anlıyosun. Allahıma binlerce kere şükrediyorum.

Son düzenleme:
kızlar canlar valla direnişçi ve çapulcu halimle bi türlü tüp baby topikimize gelemiyom
aslında kk dayım başka platformlarda takılıyorum malum hassas bir süreçten geçiyoruz illaki içinde olmam lazım
tartışılan topikte kapandı sanırım bu konu üzerine 4.topik oluyor kapanan
kapanmasa kendi topiğimize geleceğim yoktu

yoğun ve yorucu günler geçiriyoruz şekerim paylaşmak duyurmak lazımdı malum gizleniyor saklanıyor medya gerçeği yansıtmıyor..sosyal medyamıza sağlık

ne kadan güzeelllll
bende bende bende istiyorum artıkkkk

bütün topikleri kapattın kızım sana topik dayanmamış
yoksa bizi gördüğün yok.
duyarsız kalınacak şeyler değil yaşananlar, ben o topikleri dün biraz okudum sinirlerim iyice bozuluyo, evde de zaten k pederle konu açılınca patlama aşamasındayım zor tutuyom kendimi, adam hala anlamıyo neyin direnişi olduğunu offf off....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…