Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne inatçı bi duvarın varmış yaniii direnişçi kalınlaşmamda kalınlaşmam diyor başka bişi demiyor
çizik atma işlemine geldi demek sıra daha fazla uğraşmazsın inşallah canım bu yöntem işe yararda bebişlerine kavuşursun bir an önce...

valla ben bişi yapmadım bu kez
hakikaten çok sinir bozucu yorumlar oluyor bir iki tane çıkıyor aradan sonra bi kaç kız cevap veriyor iş çığrından çıkıyor yönetimde önüne geçmek için uyarıyor hala devam edince kapanıyor millet ayağa kalkmış tartışılması zor bir dönemdeyiz direk salıyor insanlar tartışmak yerine tahamül ve hoşgörü yok bu ara...
kayınpederini zaten sevmiyom (niye seveyim ayrıca dimi)
bi de eylemleri anlamıyor demek daha da sevmiyom şimdi
anlamayana anlatmak zaten imkansız gibi bişi sanırım iktidar yanlısı öyle anlıyorum öyleyse eğer anlamasını bekleme canım kendinide hiiççç yorma..

niye sevmediğini çok iyi biliyom canım

ben herkesin fikrine saygılıyım tabiki demokrasi olacak sonuçta. artık anlamasını beklemiyom zatii. kocam da akşam dedi ki o da onun düşüncesi bırak dedi bende bıraktım gitti

Son düzenleme:

valla yaaa direnişçi ki ne direnişçi heee inat ediyo halbuki niye böyle yapıyo anlamadım bebişler gelcek oraya ne güzel kötü bişi gelmicekki inat ediyoda noluyo ahanda şimdi çizilicek yaaa ayyyy gülden şaka bi yana çok korkuyom yaaa:18::18::18::18::18::18::18:napcam dru aradım kahverengi leke geldi diye yogunlasırsa eger persembe günü yaparıız dedi bide yaptıran kızlar fiyatları neydi bilgi verirmisiniz

fikre saygılıyız tabikide ama işte bu dönem pek tahamül olmuyor sanırım...
anlatamıyorsan kaderine terk et canım

demekki rahim illa bi bıçaklı tehdit istiyor daktırdan çiziği yesin paşa paşa kalınlaşıp bebeklere ev sahipliği yapacak o kadaarrrrr fiyat konusunda bilgim yok canım...ama korkma lütfen zor bir işlem değilmiş yaptıranlardan öyle duydum...
hem bende histeroskopi olurken çizdircem büyük ihtimal genelde öyle yapıyorlarmış daktırlar

kaç gündür uyumuyoommmm doğru düzgün yemek yemiyorum sonu güzel olacak ben inanıyorum bu sesi duymamazlıktan gelemezler...rüyanda süpermiş bedeninle olmadasa ruhunla katılmışsın

Arkadaslar merhaba,benim dun Transfer yapildi.eve gelmemle halsizlik ve Karin affin basladi,butun ogleden sonra basimi yastiktan kaldiramadim ,bugunde agrilarim devam ediyor.bu normal bir durum mu?sizde
Transfer sonrasi Boyle birsey olmusmuydu.

merhaba arkadaşlar kendimden haber vereyim.
adet oldum yumurta toplamadan 10 gün sonra filan.
doktorumla da görüştük transfer ücretimiz 750 tl imiş onu da aldık geldik işte

Arkadaslar merhaba,benim dun Transfer yapildi.eve gelmemle halsizlik ve Karin affin basladi,butun ogleden sonra basimi yastiktan kaldiramadim ,bugunde agrilarim devam ediyor.bu normal bir durum mu?sizde
Transfer sonrasi Boyle birsey olmusmuydu.

canım öncelikle hayırlı olsun bende böyle bir durum olmadı ama bence günlerin yorgunluğu olabilir zayıf düşmüş olabilir bünyen...ağrıların operasyonla ilgili canım benim tarsnferden sonra 4 gün boyunca ağrılarım olmuştu...

kızlar karnım çok ağrıyo adet olmuşum gibi oysa bugünler yumurtlama zamanımın olması lazım hatta çoktan yımırtlamış olmam lazım anlamdım gitti ben bu işi :44::44::44::44::44::44:

Sagolasin canim,halszligim ilaclardan dolayi sanirsam,ama alt Karin bolgemde agri var.insallah normal bir durumdur.yarinda devam ederse doktorumu arayip sorayim

kızlar karnım çok ağrıyo adet olmuşum gibi oysa bugünler yumurtlama zamanımın olması lazım hatta çoktan yımırtlamış olmam lazım anlamdım gitti ben bu işi :44::44::44::44::44::44:

ama yumurtlama zamanı da ağrı olur kiii. bence süper yumurtluyon ondan çok ağrıyo
ovulasyon yapmıyon mu şekerim hiç.

ama yumurtlama zamanı da ağrı olur kiii. bence süper yumurtluyon ondan çok ağrıyo
ovulasyon yapmıyon mu şekerim hiç.

aslında elimde bir sürü ovulasyon testi var ama üşengeçliğimden yapmıyorum biliyomusunakşam eve gidince bi tane yapayım ama bugün adetin 19.günü geç yumurtlamış olabilirmiyim bide bu ay doktorum yumurtlamaya yardımcı bi ilaç vermişti onuda içiyorum o mu etkili oldu acaba

merhaba arkadaşlar kendimden haber vereyim.
adet oldum yumurta toplamadan 10 gün sonra filan.
doktorumla da görüştük transfer ücretimiz 750 tl imiş onu da aldık geldik işte

bundan sonrası için ne planlıyorsun peki?

:26::26::26::26::26:
ben geçen ay hani hasta olmuştum ya fena halde yumurtlama dönemim geçmişti bi kaç gün sonra kasıklarımda ağrılar karnımda da anlam veremiyordum sürekli idrar testi yapıyordum acaba bişimi var diye sonra idrar yolları sıkıntısı yaşadım ve yatağa düştüm ama sende belki gebelik vardır saracım sonuçta bu ay bişeyler yaptın kullandın neden olmasın...

Kızlar ne güzel herkes toplaşmış yine bende topiklerden. Bebişle ilgili yerlere mail atıyomuşun eşantiyon ürün gönderiyolarmış diye okudum bende iki bebekbezi markasına mail attım bakalım gelcekmi

Kızlar ne güzel herkes toplaşmış yine bende topiklerden. Bebişle ilgili yerlere mail atıyomuşun eşantiyon ürün gönderiyolarmış diye okudum bende iki bebekbezi markasına mail attım bakalım gelcekmi

nereye attın kıız bende atayım. ben bi siteye üye olmuştum milupaydı sanırım, üye olanlara çantalı bişeyler gönderiyolar da daha gelmedi benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…