kızlarrrrrr şükür kavuşturanaaaa:)) burayı kalabalık görmeyi özlemişimm
bundan sonrası için ne planlıyorsun peki?
:26::26::26::26::26:
ben geçen ay hani hasta olmuştum ya fena halde yumurtlama dönemim geçmişti bi kaç gün sonra kasıklarımda ağrılar karnımda da anlam veremiyordum sürekli idrar testi yapıyordum acaba bişimi var diye sonra idrar yolları sıkıntısı yaşadım ve yatağa düştüm ama sende belki gebelik vardır saracım sonuçta bu ay bişeyler yaptın kullandın neden olmasın...
nereye attın kıız bende atayım. ben bi siteye üye olmuştum milupaydı sanırım, üye olanlara çantalı bişeyler gönderiyolar da daha gelmedi benimki.
yok anacım yollamazlar bence yaa.sitelerine üye filan olasın diye söylemişlerdir:))ama inşallah yollarlar..Kızlar ne güzel herkes toplaşmış yine bende topiklerden. Bebişle ilgili yerlere mail atıyomuşun eşantiyon ürün gönderiyolarmış diye okudum bende iki bebekbezi markasına mail attım bakalım gelcekmi
onu bende anlamadım aynı şeyi ben düşünürken sen yazmışsın..canım ben tam anlayamadım. transfer olamadın mı onun mu parasını aldınız??
aynen:))hani kafadan çıkarın bu düşünceleri o zaman çocuğunuz olur diolar ya bakalım hepimzin bu ay hamile kalması lazım kafadan attık ya:)))))gündemi takip edince bebek sevdamızı azcık erteledik topik boşaldı
geçmiş olsun cnm.inşallah bebiş ağrısıdır..gebelik inşallah vardır canım ama olsa bile bu kadar kısa sürede ağrı yaparmı karnımın sol tarafı ağrıyo ayağa kalkınca biraz rahatlıyorum enfeksiyon falan olmasın diye korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:
yok anacım yollamazlar bence yaa.sitelerine üye filan olasın diye söylemişlerdir:))ama inşallah yollarlar..
onu bende anlamadım aynı şeyi ben düşünürken sen yazmışsın..
aynen:))hani kafadan çıkarın bu düşünceleri o zaman çocuğunuz olur diolar ya bakalım hepimzin bu ay hamile kalması lazım kafadan attık ya:)))))
geçmiş olsun cnm.inşallah bebiş ağrısıdır..
gebelik inşallah vardır canım ama olsa bile bu kadar kısa sürede ağrı yaparmı karnımın sol tarafı ağrıyo ayağa kalkınca biraz rahatlıyorum enfeksiyon falan olmasın diye korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:
aynen:))hani kafadan çıkarın bu düşünceleri o zaman çocuğunuz olur diolar ya bakalım hepimzin bu ay hamile kalması lazım kafadan attık ya:)))))..
yok anacım yollamazlar bence yaa.sitelerine üye filan olasın diye söylemişlerdir:))ama inşallah yollarlar..
onu bende anlamadım aynı şeyi ben düşünürken sen yazmışsın..
aynen:))hani kafadan çıkarın bu düşünceleri o zaman çocuğunuz olur diolar ya bakalım hepimzin bu ay hamile kalması lazım kafadan attık ya:)))))
geçmiş olsun cnm.inşallah bebiş ağrısıdır..
gebelik bu kadar erken yapmaz bence ama belki yumurtlama zamanın daha yeni gelmiştir test yaptınmı bilmiyorum belkide yeni yumurtluyosun bu ay bende yumi ağrısı olur...ya da maalesef enfeksiyondandır geçer belki bugün bi bekleyelim basit bi üşütmeden kaynaklanıyordur...
ayaklarını sıcak tut canım..
ben kesin hamileyim o zaman bu ay en az ikizlere gebe kalmam lazım direnişçi bebelerim geliyoooo
gebelik bu kadar erken yapmaz bence ama belki yumurtlama zamanın daha yeni gelmiştir test yaptınmı bilmiyorum belkide yeni yumurtluyosun bu ay bende yumi ağrısı olur...ya da maalesef enfeksiyondandır geçer belki bugün bi bekleyelim basit bi üşütmeden kaynaklanıyordur...
ben kesin hamileyim o zaman bu ay en az ikizlere gebe kalmam lazım direnişçi bebelerim geliyoooo
senin bu direnişle üçüz beşiz falan olması lazım
Kızlar ne güzel herkes toplaşmış yine bende topiklerden. Bebişle ilgili yerlere mail atıyomuşun eşantiyon ürün gönderiyolarmış diye okudum bende iki bebekbezi markasına mail attım bakalım gelcekmi
Pirimayla molfix e attım öbürkülerin maili hata verdi mama sitelerinede atıyolarmış ama ben daha var tarihi geçer diye atmadım hele birine çatlak kremi falan da gelmiş galiba kozmetiğede atmış ben izmirdeyim bana zor gelir ama istanbulda olanlara gelir diye düşünüyorum
bi ara primanın göndermediğini duymuştum. bende geçenlerde çatlak kremim bitmişti netten aldım bu sefer, bide yanında meme ucu kremi ile göğüs pedi sipariş vermiştim. yanına eşantiyon güneş kremleri ve pareo tarzı bişeyler gönderdiler.
amannnnnnn bebiş olsunda sen ağrıdan yanarsan yannnnnnnnnnsağol canım inşallah bakalım görecez bebişler şimdiden ağrı yapmaya başladıysa yandım ben desene
hadi inşallah umarıım direniş sevdasına ekşını unutmadınız o da gerek biliosungebelik bu kadar erken yapmaz bence ama belki yumurtlama zamanın daha yeni gelmiştir test yaptınmı bilmiyorum belkide yeni yumurtluyosun bu ay bende yumi ağrısı olur...ya da maalesef enfeksiyondandır geçer belki bugün bi bekleyelim basit bi üşütmeden kaynaklanıyordur...
biz senle bugün aynı şeyleri düşünüyoz desene, bende diyecektim kafadan düşünceleri atınca bu ay hamiş kalırsınız diye
senin bu direnişle üçüz beşiz falan olması lazım
bencede üşütme gibi geliyor dün balkonumu yıkadım yalınayak dolaştım serin serin hoşuma gittişimdi rezene çayı içtim daha iyice ama :44::44::44::44::44::44::44::44:
bencede güldenimin üçüz beşiz olması lazım çünkü bu ay bebek mebek düşünmedi hepimiz şahidiz
amannnnnnn bebiş olsunda sen ağrıdan yanarsan yannnnnnnnnn
hadi inşallah umarıım direniş sevdasına ekşını unutmadınız o da gerek biliosun
kızlar dersim bitti eve gidiyomm görüşürzz öptümm hepinizii
bi ara primanın göndermediğini duymuştum. bende geçenlerde çatlak kremim bitmişti netten aldım bu sefer, bide yanında meme ucu kremi ile göğüs pedi sipariş vermiştim. yanına eşantiyon güneş kremleri ve pareo tarzı bişeyler gönderdiler.
amannnnnnn bebiş olsunda sen ağrıdan yanarsan yannnnnnnnnn
hadi inşallah umarıım direniş sevdasına ekşını unutmadınız o da gerek biliosun
sen test düşünmedin inanılır gibi değel yaniiiiiibencede öyle olmalı ama yerim dar
ayyy ne güzel olur sıcak havada serin suuu şappıdı şappıdı suyla oynayacan
valla düşünmedim gecem gündüzüm karıştı kaç gündür ve bu aralar yumurtlama dönemim olmalı test var test bile yapmak alıma gelmedi düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?