Tüp Bebek Günlüğümüz !

gebelik inşallah vardır canım ama olsa bile bu kadar kısa sürede ağrı yaparmı karnımın sol tarafı ağrıyo ayağa kalkınca biraz rahatlıyorum enfeksiyon falan olmasın diye korkuyorum :18::18::18::18::18::18::18::18:

nereye attın kıız bende atayım. ben bi siteye üye olmuştum milupaydı sanırım, üye olanlara çantalı bişeyler gönderiyolar da daha gelmedi benimki.

Pirimayla molfix e attım öbürkülerin maili hata verdi mama sitelerinede atıyolarmış ama ben daha var tarihi geçer diye atmadım hele birine çatlak kremi falan da gelmiş galiba kozmetiğede atmış ben izmirdeyim bana zor gelir ama istanbulda olanlara gelir diye düşünüyorum

Kızlar ne güzel herkes toplaşmış yine bende topiklerden. Bebişle ilgili yerlere mail atıyomuşun eşantiyon ürün gönderiyolarmış diye okudum bende iki bebekbezi markasına mail attım bakalım gelcekmi
yok anacım yollamazlar bence yaa.sitelerine üye filan olasın diye söylemişlerdir:))ama inşallah yollarlar..

canım ben tam anlayamadım. transfer olamadın mı onun mu parasını aldınız??
onu bende anlamadım aynı şeyi ben düşünürken sen yazmışsın..

gündemi takip edince bebek sevdamızı azcık erteledik topik boşaldı
aynen:))hani kafadan çıkarın bu düşünceleri o zaman çocuğunuz olur diolar ya bakalım hepimzin bu ay hamile kalması lazım kafadan attık ya:)))))

geçmiş olsun cnm.inşallah bebiş ağrısıdır..

sağol canım inşallah bakalım görecez bebişler şimdiden ağrı yapmaya başladıysa yandım ben desene

gebelik bu kadar erken yapmaz bence ama belki yumurtlama zamanın daha yeni gelmiştir test yaptınmı bilmiyorum belkide yeni yumurtluyosun bu ay bende yumi ağrısı olur...ya da maalesef enfeksiyondandır geçer belki bugün bi bekleyelim basit bi üşütmeden kaynaklanıyordur...
ayaklarını sıcak tut canım..

aynen:))hani kafadan çıkarın bu düşünceleri o zaman çocuğunuz olur diolar ya bakalım hepimzin bu ay hamile kalması lazım kafadan attık ya:)))))..

ben kesin hamileyim o zaman bu ay en az ikizlere gebe kalmam lazım direnişçi bebelerim geliyoooo

biz senle bugün aynı şeyleri düşünüyoz desene, bende diyecektim kafadan düşünceleri atınca bu ay hamiş kalırsınız diye

senin bu direnişle üçüz beşiz falan olması lazım

bencede üşütme gibi geliyor dün balkonumu yıkadım yalınayak dolaştım serin serin hoşuma gitti şimdi rezene çayı içtim daha iyice ama :44::44::44::44::44::44::44::44:

Kızlar ne güzel herkes toplaşmış yine bende topiklerden. Bebişle ilgili yerlere mail atıyomuşun eşantiyon ürün gönderiyolarmış diye okudum bende iki bebekbezi markasına mail attım bakalım gelcekmi

başvur tabii şekerim bi sürü şey gönderiyorlarmış duyduğuma göre senin kuzu da nasiplensin

bi ara primanın göndermediğini duymuştum. bende geçenlerde çatlak kremim bitmişti netten aldım bu sefer, bide yanında meme ucu kremi ile göğüs pedi sipariş vermiştim. yanına eşantiyon güneş kremleri ve pareo tarzı bişeyler gönderdiler.

güle güle kullan canım

sağol canım inşallah bakalım görecez bebişler şimdiden ağrı yapmaya başladıysa yandım ben desene
amannnnnnn bebiş olsunda sen ağrıdan yanarsan yannnnnnnnnn

hadi inşallah umarıım direniş sevdasına ekşını unutmadınız o da gerek biliosun

biz senle bugün aynı şeyleri düşünüyoz desene, bende diyecektim kafadan düşünceleri atınca bu ay hamiş kalırsınız diye

senin bu direnişle üçüz beşiz falan olması lazım

bencede öyle olmalı ama yerim dar

bencede üşütme gibi geliyor dün balkonumu yıkadım yalınayak dolaştım serin serin hoşuma gitti şimdi rezene çayı içtim daha iyice ama :44::44::44::44::44::44::44::44:

ayyy ne güzel olur sıcak havada serin suuu şappıdı şappıdı suyla oynayacan

bencede güldenimin üçüz beşiz olması lazım çünkü bu ay bebek mebek düşünmedi hepimiz şahidiz

valla düşünmedim gecem gündüzüm karıştı kaç gündür ve bu aralar yumurtlama dönemim olmalı test var test bile yapmak alıma gelmedi düşün yani

Son düzenleme:

Güle güle kullan canım benim şuan çatlağım yok ama bende kullanayım diyorum çatlak kremi sen nerden aldın ben zaten göbekliydim ondan çatlamadı herhalde

amannnnnnn bebiş olsunda sen ağrıdan yanarsan yannnnnnnnnn

hadi inşallah umarıım direniş sevdasına ekşını unutmadınız o da gerek biliosun

sen test düşünmedin inanılır gibi değel yaniiiiii kesin hamilesin tabi enişteyide unutmadıysan

Gidenin Arkasından Beddua Etmeyin Sakın...
Üç Küfür , Bir Tükür
Gittiği İçin Çok Şükür..!
Demeniz Yeterli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…