Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güle güle kullan canım benim şuan çatlağım yok ama bende kullanayım diyorum çatlak kremi sen nerden aldın ben zaten göbekliydim ondan çatlamadı herhalde

çatlağın olmasa da kullanman lazım canım, yoksa göbekin büyüdükçe çatlarsın
hatta 4. aydan itibaren başlanması gerekiyo geç kalma daha fazla.
bana hastaneden tavsiye etmişlerdi liarac phytolastil jel kullanıyorum, önce eczaneden almıştım ama bitince netten aldım daha ucuz.
birçok sitede var, ben dermomarket diye biyerden aldım. arkadaşım da mustelanın kremini kullanıyo oda memnun ama o krem yoğurt gibi beyazmış 3. kremini bitirdi benden zayıf olmasına rağmen, benimki jel şeklinde çabuk da kuruyo ben memnunun yani.

Bi çorba bi biber dolması yapayım sonra geleyim olarmı...

ben ne yemek yapacağıma daha tam karar veremedim çorba bende yapayım yoğurt çorbası yapayım sen ne çorbası yapacaksın ana yemeği düşünmedim daha:44::44::44::44::44::44::44::44:

hamile arkadaşlar aranızda kasık ağrısı devam eden var mı çok korkuyorum, daha keseyi görmeye gitmedim, bugün kasıklarımda ğrı ve yanma başladı çok şiddetli değil ama yine de korkuyorum:18:

Selam,
Benimde ara ara kasık ağrım oluyor bazen karnım çok şiş oluyor.

Bugün benim 14 günüm cuma günü doktora gidecem. Sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin?
Bu arada ben tedavimi Fulya bahçecide görüyorum ya sen?

Allah tamamını erderir inşallah hepimize.

ayys tam yemek yapma saatine denk geldim. kimse yok. bulaşık yıkıyodum karnıma ağrı girdi.. korktum hemen oturdum :26:
ya kızlar arkadaşım benden haber bekliyo bilen duyan varsa yardımcı olun lütfen. ilk tüp denemesi.. gaz ve şişkinlik problemi varmış ne diyim kıza ?
netten baktım diyo ama ben sizin deneyimlerinize güveniyorum napsın bu kızcağız

Tamam canım hemen bakayım alayım bende benim bebiş sıcağı hiç sevmiyo ya benim mutfağa güneş geliyo tabi fırınında sıcaklığı bide ayakta yapınca hemen leke geldi kahverengi ne güzel kesilmişti ya:44:

Canım gaz olur normaldir bol bol kuru kayısı bide su içsin ben öyle yapmıştım yada kayısı mevsimi taze kayısı yesin

Kuzum naçizane önerim: eşit miktarda zeytin yağı, kayısı yağı ve çörekotu yağını karıştır. mesela 2şer kaşık. Bunu küçük şampuan kaplarına koyabilirsin. Özellikle banyodan sonra vücudunun tamamına sürebilirsin. hem çatlakları tamamen önlüyor, hem de cildin bebek gibi yumuşacık olmasını sağlıyor. Ayrıca kıyafetlerine de hiç bulaşmıyor, vücut hemen emiyor. Göbeğin büyüdükçe her gün de sürebilirsin :)

Ben şimdi yüzmeye gidiyorum, öptüm hepinizi :)

Yanlış kişiye yazmışım Durucum pardon sen önlemini almışsın zaten.
Derincim sana yazmıştım, henüz bir ürün almadıysan bunu deneyebilirsin diye. Geç kalıyorum paniğiyle yazdım ama şimdi gerçekten geç kalıyorum

Sağol canım kız nereye gidiyon yüzmeye benimde canım çekti şimdi bende pazar günü düşünüyodum gitmeyi

canım gaz problemi oluyo genelde ama yapılcak bişey yok ona. yalnız şişkinlik fazla olursa ohss olma riski oluyo galiba. onu en iyi gülden bilir.

dikkat et tatlım yaa senin şu lekeler de bi bitmedi. ayakta durma fazla bebişin herşeyden önemli biliyosun. bide öyle yüzmeye falan gideyim diyosun ama bence ertele.

olsun canım teşekkürler fikir için. kakao yağı içinde çatlaklar için birebir diyolar. bulursam onu da almayı düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…