sen test düşünmedin inanılır gibi değel yaniiiiiikesin hamilesin tabi enişteyide unutmadıysan
bir kez ayaküstü araya sıkıtırdık valla olurmu bilmem
bayrağınıda al eyleme katıla katıla git
valla testler duruyoo öyle en son ne zaman adet oldum bugün kaçıncı günüm hatırlamıyorum
ayaküstü woooooowtamamdır tızım sen hamilesin gör bak direniş yaradı sana
Güle güle kullan canım benim şuan çatlağım yok ama bende kullanayım diyorum çatlak kremi sen nerden aldın ben zaten göbekliydim ondan çatlamadı herhalde
bir kez ayaküstü araya sıkıştırdık valla olurmu bilmem
Bi çorba bi biber dolması yapayım sonra geleyim olarmı...
hamile arkadaşlar aranızda kasık ağrısı devam eden var mı çok korkuyorum, daha keseyi görmeye gitmedim, bugün kasıklarımda ğrı ve yanma başladı çok şiddetli değil ama yine de korkuyorum:18:
çatlağın olmasa da kullanman lazım canım, yoksa göbekin büyüdükçe çatlarsın
hatta 4. aydan itibaren başlanması gerekiyo geç kalma daha fazla.
bana hastaneden tavsiye etmişlerdi liarac phytolastil jel kullanıyorum, önce eczaneden almıştım ama bitince netten aldım daha ucuz.
birçok sitede var, ben dermomarket diye biyerden aldım. arkadaşım da mustelanın kremini kullanıyo oda memnun ama o krem yoğurt gibi beyazmış 3. kremini bitirdi benden zayıf olmasına rağmen, benimki jel şeklinde çabuk da kuruyo ben memnunun yani.
Canım gaz olur normaldir bol bol kuru kayısı bide su içsin ben öyle yapmıştım yada kayısı mevsimi taze kayısı yesinayys tam yemek yapma saatine denk geldim. kimse yok. bulaşık yıkıyodum karnıma ağrı girdi.. korktum hemen oturdum :26:
ya kızlar arkadaşım benden haber bekliyo bilen duyan varsa yardımcı olun lütfen. ilk tüp denemesi.. gaz ve şişkinlik problemi varmış ne diyim kıza ?
netten baktım diyo ama ben sizin deneyimlerinize güveniyorumnapsın bu kızcağız
teşekkürler canım saol söyliyim de yesin. normal olduğunu da söyliyim ona da rahatlasın:)Canım gaz olur normaldir bol bol kuru kayısı bide su içsin ben öyle yapmıştım yada kayısı mevsimi taze kayısı yesin
çatlağın olmasa da kullanman lazım canım, yoksa göbekin büyüdükçe çatlarsın
hatta 4. aydan itibaren başlanması gerekiyo geç kalma daha fazla.
bana hastaneden tavsiye etmişlerdi liarac phytolastil jel kullanıyorum, önce eczaneden almıştım ama bitince netten aldım daha ucuz.
birçok sitede var, ben dermomarket diye biyerden aldım. arkadaşım da mustelanın kremini kullanıyo oda memnun ama o krem yoğurt gibi beyazmış 3. kremini bitirdi benden zayıf olmasına rağmen, benimki jel şeklinde çabuk da kuruyo ben memnunun yani.
Yanlış kişiye yazmışımDurucum pardon sen önlemini almışsın zaten.
Derincim sana yazmıştım, henüz bir ürün almadıysan bunu deneyebilirsin diye. Geç kalıyorum paniğiyle yazdım ama şimdi gerçekten geç kalıyorum
ayys tam yemek yapma saatine denk geldim. kimse yok. bulaşık yıkıyodum karnıma ağrı girdi.. korktum hemen oturdum :26:
ya kızlar arkadaşım benden haber bekliyo bilen duyan varsa yardımcı olun lütfen. ilk tüp denemesi.. gaz ve şişkinlik problemi varmış ne diyim kıza ?
netten baktım diyo ama ben sizin deneyimlerinize güveniyorumnapsın bu kızcağız
Tamam canım hemen bakayım alayım bende benim bebiş sıcağı hiç sevmiyo ya benim mutfağa güneş geliyo tabi fırınında sıcaklığı bide ayakta yapınca hemen leke geldi kahverengi ne güzel kesilmişti ya:44:
Yanlış kişiye yazmışımDurucum pardon sen önlemini almışsın zaten.
Derincim sana yazmıştım, henüz bir ürün almadıysan bunu deneyebilirsin diye. Geç kalıyorum paniğiyle yazdım ama şimdi gerçekten geç kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?