dikkat et tatlım yaa senin şu lekeler de bi bitmedi. ayakta durma fazla bebişin herşeyden önemli biliyosun. bide öyle yüzmeye falan gideyim diyosun ama bence ertele.
inan hiç bi planım yok.bundan sonrası için ne planlıyorsun peki?
:26::26::26::26::26:
ben geçen ay hani hasta olmuştum ya fena halde yumurtlama dönemim geçmişti bi kaç gün sonra kasıklarımda ağrılar karnımda da anlam veremiyordum sürekli idrar testi yapıyordum acaba bişimi var diye sonra idrar yolları sıkıntısı yaşadım ve yatağa düştüm ama sende belki gebelik vardır saracım sonuçta bu ay bişeyler yaptın kullandın neden olmasın...
canım ben tam anlayamadım. transfer olamadın mı onun mu parasını aldınız??
Sağol canım kız nereye gidiyon yüzmeye benimde canım çekti şimdi bende pazar günü düşünüyodum gitmeyi
olsun canım teşekkürler fikir için. kakao yağı içinde çatlaklar için birebir diyolar. bulursam onu da almayı düşünüyorum ben.
Eşim spor tesisinde çalışıyor ve şanslıyım ki olimpik havuzları var canım. 3. aydan sonra haftada 2 gün gitmeye başladım ama tabi öncesinde düzenli gidiyordum. yüzme geçmişin yoksa doktorlar pek önermiyor çünkü kaslarının o yorgunluğa hazır olması lazım. eğer başlayacaksan da şimdilik yarım saati aşma. hem bak ara ara lekelerin oluyor, daha dikkatli olman lazım.
kakao yağını da duydum canım, o da işe yarar sanırım. aslında kullandıklarımızın yanında genetik de çok önemli. maalesef ben çatlamaya meyilliyim. bacaklarımda eskiden kalma çatlaklar var.şimdilik yenileri oluşmadı ama 9 ayı böyle tamamlayabileceğimi sanmıyorum.
yine ben geçen gün bu beşiğe karar vermiştik aslında ama bu model bittiğinden alamamıştık. fiyatı 170 lira nasıl güzel mi? Eki Görüntüle 728361
Günaydın kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin, herkesin gönlünün muradını versin inşallah.AMİN.
Gunaydin kizlar Kandilimiz Mubarek dualarimiz kabul olsun insallah bir daha ki sene uc aylara kucagimizda kuzularimizla girelim bebeksiz ev birakmasin Rabbim..
herkese günaydın canlarrr.nasılsınızzz..
hayırlı sabahlar olsun inşallah..
hepinizin Kandili mübarek olsun Rabbim ne muradımız varsa erdirsin inşallah
kızlar içinizde hiç varis çorabı kullanan oldu mu? ben almayı düşünüyorum da netten şöyle bi baktım bir sürü modeli var anlamadım fazla. yakınlarda bi medikalci vardı oraya gidip soracam birazdan.
haa nerden çıktı derseniz geçen gittiğimde Hulusi bey demişti al kullan diye hoş ben bi şikayette bulunmamıştım ama o önlem olarak kullan demişti, benimde aslında birkaç tane küçük varisim var bende alayım diyom.
amin canım benim inşallahhhsizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allahım tüm dualarımızı kabul etsin, tüm arkadaşlarımızın kucağına birer ikişer sağlıklı bebek versin..
seninde kandilin mübarek olsun Allah kabul etsin canım bizleride unutmaKızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun herkesin dilekleri kabul olsun birazdan kuran okuyup herkese dua edicem allah dualarımı kabul etsin tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah
Canım benim annem kullanmıştı ama hamileler için farklı oluyomu bilmem sıcakta çok zor oluyo kalındı onunki ve sıkıydı ama yinede bi git sor canım belki hamilelerin farklıdır
amin canım benim inşallahhh
seninde kandilin mübarek olsun Allah kabul etsin canım bizleride unutma
inşallah canım benim...Unuturmuyum canım benim hiç inşallah en kısa zamanda güzel haberi alısınız
hamileler için var ama kilotlu çorap şeklinde o yüzden göbeği hamile şeklinde yapmışlar.yine de sorcam bakalım.
sıcakta hiç çekilmez arada geceleri giyerim artık. bi kere hastanede giymiştim ameliyat öncesi giydiriyolardı çok sıkı oluyo zaten.
inşallah canım benim...
valla ben hala adet olmadım en son 13 nisanda oldum idrar testini 15 gün önce test yaptım negatifti geçen haftada yaptım negatifti...
inat ettim ne söktürücü alcam nede test yapcam o kırmızılar ya gelecek ya gelecek başka çıkar yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?