Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın canlar bugün kontrolümüz var kendi doktorumuzda bakalım büyümüş mü kuzum
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin kollarını doldursun inşallah

canım aslında gidicem ama söktürücü almak istemiyorum.. onlarda hep hormon oluyo...
zaten bi dahaki tedaviyide ramazandan sonra düşünüyorum yeterince hormon alcaz dahada olsun istemiyorum...
ama aslında haklısın...en azından gidip bi baktırayım kist varsa ilaç kullanırım yoksada ilacı almam kendisi gelsin diye beklerim

Günaydın canlar bugün kontrolümüz var kendi doktorumuzda bakalım büyümüş mü kuzum

günaydın canım seninde kandili mübarek olsun..
güle güle gidip gelin dr amcanızın yanına inşallah canım..
elizimizi biizim içinde görr

İnşallah bişey yoktur canım ama yinede bi görün doktora benim aldığım hormonlar yumurtalarıma yaradı belki seninde yarar

büyümüştür o annesi. bizde merakla bekliyoruz canım seni. bizim de haftaya çarşamba tekrar var kontrolümüz artık 2 haftaya düşürdük kontrolleri.

büyümüştür o annesi. bizde merakla bekliyoruz canım seni. bizim de haftaya çarşamba tekrar var kontrolümüz artık 2 haftaya düşürdük kontrolleri.

Moons canım kim bilir ne kadar büyümüşlerdir bende cumartesiyi bekliyorum durucum sen 2 haftaya düşürdük demişsin ya bende ilk defa 2 hafta arayla gitcem doktora şimdiye kadar her hafta yada en fazla 10 günde bir doktordaydık hep bi sorun çıktı erken gittik ama bu sefer oğlum beklicek galiba cumartesiyi

İnşallah bişey yoktur canım ama yinede bi görün doktora benim aldığım hormonlar yumurtalarıma yaradı belki seninde yarar

Arkadşlarım hepimizin kandili mübarek olsun İNŞALLAH Rabbim bu mübarek gecede tüm dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

kızzzz hoş geldin seninde kandilin mübarek olsun...
kaççaaakkk nerelerdeydin sen tatile gitmişin

Kızlar ben çıkıyorum ilk önce bıcı bıcı yapıcam sonra kuranımı okuyup hepimize dua edicem sonra gelirim buraya

Canım istanbuldan kaçmıstım ama döndüm geriye tatildeydim canım agvada çok güzel geçti stres attım tatlım sende hastalanamamıssın İNŞ kısa zamanda olursun balımmm bu arada evdeki durumlar yolunda inşş

yolunda canım yolunda cok şükür hala evimizdeyiz ama ramazanda nasıl olacak bilmiyorum:44:
oraya gecsek bi türlü geçmesek bi türlü napacagımı sasırdım...
bu arada bizde gidelim diyoruz tatile canım ama 1000 lira gibi ancak bi paramız var otel yeme içme yol parasıda bunu içinde olacak o yüzden uygun bi yer bulamadık 3 gecelik sinirlerim bozuldu

Canım istanbuldan kaçmıstım ama döndüm geriye tatildeydim canım agvada çok güzel geçti stres attım tatlım sende hastalanamamıssın İNŞ kısa zamanda olursun balımmm bu arada evdeki durumlar yolunda inşş

Cnım yaa 3 gecelik yol falan 1000 tl bulursun sen yerini karar ver bende bakarım tatil konusunda çok tecrübeliyimdir:)))

Cnım yaa 3 gecelik yol falan 1000 tl bulursun sen yerini karar ver bende bakarım tatil konusunda çok tecrübeliyimdir:)))

bursanın ilçesindeyim ya canım uzak bi yer istemiyorum zaten burasıda ile uzak 3 günüm yollarda geçsin istemiyorum arabamızda yok ne bileyim öyle işte madem tecrübelisin nereleri önerebilirsin bide o 1000 tl en fazla verebilcem ücret canım

Canım balıkesir erdek yakın size biz burada 3 saate gidiyoruz sizin oradan 3,4 saati anca bulur biz eşimlşe 3 sene önce erdekte çok güzel bungalov evlerde kaldık ve tm pansiyon memnun kldık faceye gelsene ordan kısa bilgi verim

canım işyerinde face açılmıyo cepten girip bakabiliyorum evet erdek güzel canım da evleri bende düşünüyorum ama eşim denize girmeye korkuyo yüzme bilmiyo ona havuz olan bi yer olacak öyle bi yer düşünüyoruz...
sen varsa aklındaki otel adlarını yaz ben netten bakayım olurmu

selam kızlar. arkadaşım bana cevap yazmadı diye ağlamak istiyorum bu normal mi görmemiş olma ihtimalini düşünmüyorum herşeye sinirlenip ağlamak istiyorum bu normal değil artık

noluyo kızzzzz:44::44:
aslına bakarsan içimde bi ağlama isteği var kendime neden arıyorum. dün bizim bölümden alımın çok az olcağını öğrendim. ona çok moralim bozuldu sonra anneme patladım onu da üzdüm heralde bunların birikmişliği var içimde... çok üzülüyorum nie hep böyle oluyo.. haberimiz olmadan el altından 150 kişiyi almışlar. biz de o kadar emek veriyoruz çalışıyoruz emeklerimizi başkaları yiyo. hakkımı helal etmmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…