Tüp Bebek Günlüğümüz !

senin bölüm neydi canım...
hayırlısı olsun arkadaşım napalım bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyoruz biz sadece hakkımızı istiyoruz ama onlar hakkımızı yiyolar..
sakın üzülme çünkü seninle bebişinde üzülüyo unutma

off off atama stresi benide yiyip bitiriyo..İlk atamada benim puanımdan çok çok düşükler atandı ben ş.dışı yazmadım..İnş pişman olmam ve bu sefer istanbul gelirr banada..Hakkımızda hayırlısı be gülüm..Üzme kendinii nolurr yavrunu düşün..

iyiyim canım bende okuldayım takılıom nette çok kişi gelmemiş bugün:)naptın cnm sen şuan ne durumdasın histereskopi mi olcan?

evet canım bu ara pek kimse takılmıyo topiğimizin müdavini güldenimizide yine ceza aldı sanırırm bende histereskopi degil sanırım dr skrec dedi rahim duvarımı çiziceklermiş bende çok korkuyom aslında korktugumu kendime bile söyleyemiyorum anestezi vermicem dedi dr bişi yok onda dedi ama bundan 2 sene önce falan yara yaktırdım o drda bişi yok demişti anestezi vermemişti ölmüştüm valla:18::18::18::18::18::18:

şehir plancısıyım cnm ama bunlar böyle bi felaketi haketmişlerdi. bu isyan sadece ağaçlar için değil mazlumun yenen hakkı için. insanlar çok sabrettiler. Allah sonumuzu hayretsin

yaa işte bende de aynı sorun var. şehir dışı yazsaydım şimdi 2 yıllık memur olcaktım. eşim izin vermediki. ama doğru söylüyosun üzülmek hiç bi işe yaramıyo. bebeğimi düşünüp üzülmemem lazım.
Kızlar iyiki varsınız. Allah sizi iyiki karşıma çıkardı.

aaa skreç neymiş ki..o rahim duvarımı benim dr da çizmek istiyo ama bayıltıcam dedi.

kızlar kuzucuklarımın halısı geldi, çook güzel resimdekinden daha güzelmiş. anneannemiz sağolsun onu da aldı.

kızlar Gülden yine ceza almış 8 Haziranda bitiyormuş cezası.
bu kez polemikten değil konu dışı yazdığı için ceza almış, size haber vermemi istedi.

aaa skreç neymiş ki..o rahim duvarımı benim dr da çizmek istiyo ama bayıltıcam dedi.

kız yaaa skrec işte rahim duvarının çizzilmesiymiş yaaa seninki ne güzel bayıltıcam demiş yaaa benimki bayıltmıyo yaaaabende cok korkuyorum esim eger cok korkarsan bayıltır söyleriz diyo ama bilmiyorum yaaa

bende helva yaptım kızlar bikaç komşuya da dağıttım.
bu arada bizim komşuya hırsız girmiş. evdelerdi tam girememiş kapının kilidini komple sökmüş tam girecekken komşu camdan bakınca kaçmışlar. :18::18:

herkese hayırlı kandiller Rabbim gönlünüzde olanı hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

Cnmmmm arkadslarımmmm hepinşze hayırlı kandîller biz sonunda tasındık fakt bitmiş durumdayımm bebekle tadınmak cokzormuş kızı laberaberactıkkolileri beni cıldırtıyr resmen dogal yasam alanı etrafım sincapımız bilem var dun gece bize hoşgeldine geldi bugun kv ye soyledim ayyy ben korkarım dedi ramazana özel sincapziyafeti var bîrcuval fındık sipariş vericem bahceye dolsunlarda sevgili sincap kardeşlerim benimki kaçsın inşllhhhh ahh canlarım kadının biran önce gelesi var napsam bilemiyorum ki pek bir yüzsüz 2 kere konuştukdaha birkere bile buyurgelbekleriz demedim neyse bakalım hayrlısı hepinizi çok öpüyorum allaha emanetolun

sana da musmutlu günler kuzucuklarınla. canımcım senin cinsiyetler ne zaman tam belli olacak yaaa, bizim sıpalar merak ediyo arkadaşlarını

kızlar kuzucuklarımın halısı geldi, çook güzel resimdekinden daha güzelmiş. anneannemiz sağolsun onu da aldı.

Eki Görüntüle 728847

Sorma durucum yaa hala.netlesmedi yarin sabah randevumuz var insallah netlesir. Tabi oncelik saglikli olmalari ama meraktan olucez yani :)

Bu arada haliniz gelmis sevindim begenmene ben de gorunce cok vegenmistim. Gule gule kullansin kuzucuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…