aslına bakarsan içimde bi ağlama isteği var kendime neden arıyorum. dün bizim bölümden alımın çok az olcağını öğrendim. ona çok moralim bozuldu sonra anneme patladım onu da üzdüm heralde bunların birikmişliği var içimde... çok üzülüyorum nie hep böyle oluyo.. haberimiz olmadan el altından 150 kişiyi almışlar. biz de o kadar emek veriyoruz çalışıyoruz emeklerimizi başkaları yiyo. hakkımı helal etmmiyorum
aslına bakarsan içimde bi ağlama isteği var kendime neden arıyorum. dün bizim bölümden alımın çok az olcağını öğrendim. ona çok moralim bozuldu sonra anneme patladım onu da üzdüm heralde bunların birikmişliği var içimde... çok üzülüyorum nie hep böyle oluyo.. haberimiz olmadan el altından 150 kişiyi almışlar. biz de o kadar emek veriyoruz çalışıyoruz emeklerimizi başkaları yiyo. hakkımı helal etmmiyorum
tusemimmm naber cnm:)
iyiyim canım bende okuldayım takılıom nette çok kişi gelmemiş bugün:)naptın cnm sen şuan ne durumdasın histereskopi mi olcan?iyiym canım sen nasılsın gecmişe bakıyodum yeni gördüm yazdıgını tatlım denk gelemiyoruz bi türlü yaaa
iyiyim canım bende okuldayım takılıom nette çok kişi gelmemiş bugün:)naptın cnm sen şuan ne durumdasın histereskopi mi olcan?
şehir plancısıyım cnm ama bunlar böyle bi felaketi haketmişlerdi. bu isyan sadece ağaçlar için değil mazlumun yenen hakkı için. insanlar çok sabrettiler. Allah sonumuzu hayretsinsenin bölüm neydi canım...
hayırlısı olsun arkadaşım napalım bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyoruz biz sadece hakkımızı istiyoruz ama onlar hakkımızı yiyolar..
sakın üzülme çünkü seninle bebişinde üzülüyo unutma
yaa işte bende de aynı sorun var. şehir dışı yazsaydım şimdi 2 yıllık memur olcaktım. eşim izin vermediki. ama doğru söylüyosun üzülmek hiç bi işe yaramıyo. bebeğimi düşünüp üzülmemem lazım.off off atama stresi benide yiyip bitiriyo..İlk atamada benim puanımdan çok çok düşükler atandı ben ş.dışı yazmadım..İnş pişman olmam ve bu sefer istanbul gelirr banada..Hakkımızda hayırlısı be gülüm..Üzme kendinii nolurr yavrunu düşün..
aaa skreç neymiş ki..o rahim duvarımı benim dr da çizmek istiyo ama bayıltıcam dedi.evet canım bu ara pek kimse takılmıyo topiğimizin müdavini güldenimizide yine ceza aldı sanırırm bende histereskopi degil sanırım dr skrec dedi rahim duvarımı çiziceklermiş bende çok korkuyom aslında korktugumu kendime bile söyleyemiyorum anestezi vermicem dedi dr bişi yok onda dedi ama bundan 2 sene önce falan yara yaktırdım o drda bişi yok demişti anestezi vermemişti ölmüştüm valla:18::18::18::18::18::18:
güle güle kullansın kuzucukların cnm:))kızlar kuzucuklarımın halısı geldi, çook güzel resimdekinden daha güzelmiş. anneannemiz sağolsun onu da aldı.
Eki Görüntüle 728847
aaa skreç neymiş ki..o rahim duvarımı benim dr da çizmek istiyo ama bayıltıcam dedi.
kızlar kuzucuklarımın halısı geldi, çook güzel resimdekinden daha güzelmiş. anneannemiz sağolsun onu da aldı.
Eki Görüntüle 728847
durucum kuzucukların güle güle kullansınlar inşallah
sana da musmutlu günler kuzucuklarınla. canımcım senin cinsiyetler ne zaman tam belli olacak yaaa, bizim sıpalar merak ediyo arkadaşlarını
kızlar kuzucuklarımın halısı geldi, çook güzel resimdekinden daha güzelmiş. anneannemiz sağolsun onu da aldı.
Eki Görüntüle 728847
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?