Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar naber nasılsınız..10 dk durup cıkacagım...

mehtapcım dün bi yer ismi veriyodun tatil için cıktın gelmedin..
mümkünse neresi söylermisin arastırayım..yada önerebileceğin baska nereler var canım

Tatlımm özeline bakarmısın yazdımmm canım ayvalık traflrında bak derimm

iyiyim cnm ben de bura da hava çatır çatır sıcak..

yağmur durdu bende çamaşır asacam. bende dolap içine daldım kıyafetlerimin olduğu tarafı bugün anca yaparım. ayy ne çok giymediğim kıyafet varmış. bir de arada kaldırırım. çamaşırlara falan el attım eskiyenler direk çöpe valla fazla ıvır zıvır istemiyom artık, seksi olanları ayırdım tabiki

merhaba,
hepimiz inşallah bir gün bebeğimizi kucaklarız, kısaca benim hikayem, 3 yıllık evliyim, çocuk isteğim hep vardı, ama her ay adet olduğumda ağlayarak ve sinirle umudumu kaybediyordum,
belki bebek vardır diye korkunç sırt ağrılarıma rağmen ilaç içmiyordum, 1 yıl sonra sonuç alamayınca test yaptırdık, eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı,
neyse 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra ( bu arada bunu kısa geçtim ama hatırlamak istemediğim için, hem maddi hem bedenen o kadar çok yıpranıyorsunuz ki ama en beteri her seferindeki o maalesef sözü ile psikolojik yıkımınız )4. deneme için yeni bir dr. yeni bir yer dedik,bu arada eşimin sperm sayısı ve kalitesi artmıştı.keçiboynuzu kürü 1 ay uyguladım içemedi, daha sonra böğürtlen kökü suyu 3 terkip içti, artık etkisi var mı bilemem. bedenen de daha iyi hissediyordum kendimi, yine güzel umutlar,ama yine maalesef yine maalesef.
bu sefer daha az ağladım ama her seferinde daha kötü bir şekilde yumru gibi boğazımda bir acı, başımda korkunç bir ağrı, neden neden soruları, ne günahım var, neyi yanlış yaptım, neden ben, neden biz.............
bilmiyorum cevap yok korkunç bir duygu, sıfır sıfır sıfır, stresle başa çıkmak için çabalarım başladı, bilmiyorum nasıl bir gelecek bizi bekliyor yine ağlamak istiyorum ama ağlasan da hiçbir şey geçmiyor.

canım hoşgeldin topiğimize.
Ağlamak istediğinde tabiki ağla içine atmak da iyi değil ama bu kronik hale gelmemeli. bu aralar seni oyalayacak kafanı meşgul edecek bişeyler yapmaya çalış. birde egzersizlere başla canımcım.

Son düzenleme:
kızlar selam
anacım ne zaman gelsem kimsecikler yok ben gidiyom millet doluşuyor sanırım... neysem hepinizi özledim..bu arada bir sorum olacak sizlere gerçi cumrtesi dr'a gidicem ama daha 8. haftada basur olananız oldumu kızlar..belki basur değil bilmiyorum ama sanırım ben o yaşadığımk korkunç günden sonra gelen acı hatıra diyeceğim.. hatırlarsınız transferimin 5. günü lavman yaptırmak zorunda kalmıştım geçen günde küçük çaplı bir zorlanma yaşadım sonrasında bugünle beraber 4 gündür popomun üstüne oturamıyroum bir fiil ayaktaım :122::122::122::122::122: çok acı bişey bi bakayım dedim kan dolu kesecikler var öf hep beni buluyo böyle şeyler nası geççek buuuuuuuuuuuuu

HERKESE selamlar... kızlar ya kacgundur çatladım nette sorun var telefonumdada ınternet paketım bıttı aklım buralarda kaldıı yahuuu :) ne var ne yokk arada bır Internet gıdıyor sııznle zor sartlarda ıletısım kuruyorym ınsallah ıyısınızdır.ferıde hatun senden ne haber ? nekadralık oldu bebiş :) benımkı 7 haftayı gectı artık hafya carsamba kontrol var gene testler yapılcakmıs kızlar dun namaz kılarken sızlere DUA ettım ALLAHIM KABUL EDER INSALLAH AMINNN

HATUNUM SLMLAR :) MSALLAH SENI GORMEK GUZEL VALLA BEN ANLAMAM O İŞLERDEN aslında benım sana sorum olcak bıraz utandım ama neyse :) dr bana ozel hayatla ılgılı bırsey demedı anladın sen onu :) yanı artık ıkı kardeşmı olduk desek normal hayata donmelımıyız bılemedım ya bırı bana yardım edıversın :)

cnımsın nasılsın kuzucum :)) biz senle beraber büyütüyoruz göbekleri..bu arada benim 7+6 oldu (8.hafta)
senin tam ne kadar aramızda ne kadar var merak ettim.. bu arada ben çok enteresan ama büyümeye başladım akşam size resim çekip koyucam şu an şirketteyim bişey yapamıyorum :) neysem canım o işi ben unutalı tam 2,5 ay oldu ben tedaviye başladığımda bıraktım sonra malum kanamam oldu bişey yapamadım keseyi görene kadar doktorum müsade etmedi zaten sonra yine kanamam olunca doktora hiç sormadım bile ben 3 ayı doldurmayı bekliyorum sonra serbest atış yapıcam eğer kanaman yoksa sende sor doktoruna bişey demezse sende sal gitsin

Durulife'cım hoşbulduk
evet yarın sabah kesinlikle tüm egzersizlere sırayla başlıyorum, artık ağlamak istemiyorum, ağladıkça başım ağrıyor, çok sevindim seni burada da gördüğüme canımcım

benımkıde 7 hafta 3 yada 4 günlük falan :) haftaya carsamba tam 8 hafta olcak ınsallah ...ya bende cok yemek yıyorum utanmaya başladım kendımden hee esım azcık yavaş ye deyınce ZORUMA GİDİYOR aslında bizde ara verdık o işlere tedavye başladıktan berıı ... bende kanama falan cok sukur ığnelerede dewam edyorum sonra salarız gider :)

ben hala duzgun yemek yıyemıyorum ne peynır ne sut ne yogurt ne et ne tavuk ne balık.....böghhhhh meyveyle beslenıyorum zaar..oglen sadece az bıse yemek yıyebılıyorum hepsı o sabah bı baslıyo mıdem bulanmaya...mahvedıyo benı resmen.. saat bu saat ben yeni acılıyorum düşün..sımdı kara kara dusunuyorum evde hıcbısı yok yemek namına nasıl pısırcem onu dusunuyorum..buarada sanada

aaaa bende onları maşallah götürüyorum :) bı kase yoğurt 2 bardak sut :) anam bendemı bı garıplık var acep ??? ters etkı yaptı bende

oyy canım geçmiş olsun. valla ben hiç yaşamadım bilmiyom o yüzden. gebelikte olabileceğini duydum ama sen daha başındasın, muhtemelen yaşadıklarındandır. doktoruna soracan başka yolu yok canım.

ye kuzucum malum bebiş var. sen bakma ferideye o bulantı derdine yiyemiyo. valla bende 16. haftaya kadar bil fiil kusmuştum kızlar ama yılmadım yedim. 2 dk. sonra çıkarsamda yedim.
diğer meseleye gelince bizde son tedaviden önce olmuştu, 7 aydır malesef ekşın mekşın yok, doktora bile sormadık biz çünkü kocam tırsıyo bişey olcak diye. bir de ikiz gebelikte sıkıntı olabiliyo diye okudum hep. ama sizin sıkıntınız olmazsa bence arada kaçamak yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…