Durulife'cım hoşbulduk
evet yarın sabah kesinlikle tüm egzersizlere sırayla başlıyorum, artık ağlamak istemiyorum, ağladıkça başım ağrıyor, çok sevindim seni burada da gördüğüme canımcım
ye kuzucum malum bebiş var. sen bakma ferideye o bulantı derdine yiyemiyo. valla bende 16. haftaya kadar bil fiil kusmuştum kızlar ama yılmadım yedim. 2 dk. sonra çıkarsamda yedim.
diğer meseleye gelince bizde son tedaviden önce olmuştu, 7 aydır malesef ekşın mekşın yok, doktora bile sormadık biz çünkü kocam tırsıyo bişey olcak diye. bir de ikiz gebelikte sıkıntı olabiliyo diye okudum hep. ama sizin sıkıntınız olmazsa bence arada kaçamak yapabilirsiniz.
HATUNUM SLMLAR :) MSALLAH SENI GORMEK GUZEL VALLA BEN ANLAMAM O İŞLERDEN aslında benım sana sorum olcak bıraz utandım ama neyse :) dr bana ozel hayatla ılgılı bırsey demedı anladın sen onu :) yanı artık ıkı kardeşmı olduk desek normal hayata donmelımıyız bılemedım ya bırı bana yardım edıversın :)
Kızlar durun daha yetişiniz biz en son yumurta toplamadan önce yaşadık ekşını o oldu kaldı unuttuk artık tüp bebelere yasak oluyo ekşın zaten doktor serbest deseydi yapazdık korkudan vallahi bize sürekli yasak dedicnımsın nasılsın kuzucum :)) biz senle beraber büyütüyoruz göbekleri..bu arada benim 7+6 oldu (8.hafta)
senin tam ne kadar aramızda ne kadar var merak ettim.. bu arada ben çok enteresan ama büyümeye başladım akşam size resim çekip koyucam şu an şirketteyim bişey yapamıyorum :) neysem canım o işi ben unutalı tam 2,5 ay oldu ben tedaviye başladığımda bıraktım sonra malum kanamam oldu bişey yapamadım keseyi görene kadar doktorum müsade etmedi zaten sonra yine kanamam olunca doktora hiç sormadım bile ben 3 ayı doldurmayı bekliyorum sonra serbest atış yapıcameğer kanaman yoksa sende sor doktoruna bişey demezse sende sal gitsin
canım aynı gün hepsini birden yaparak başlamana gerek yok. nefes ve gevşeme yapman yeterli. bunlara alıştıktan sonra diğerlerine başlarsın.
Vallahim kuzum benimde rüyalarıma girmedi değil ama sanki bi daha hiç yapamıcam gibi geliyo istemicekmişim sankiBizede ekşın yasak zaten serbest olsaydıda kocacım korkudan bişey olcak diye dokunmazdı ama hamilelik hormonundanmı ne gece rüyalarıma giriyo ya yasak olduğu için cazip geliyo galiba
Vallahim kuzum benimde rüyalarıma girmedi değil ama sanki bi daha hiç yapamıcam gibi geliyo istemicekmişim sanki
Hiç düşünmemiştim onu :26::26:bizdede aynı sorun vardıBende eşimden korkuyorum bizim spermler hareketsizdi şimdi iyice uyuşuk olcak
Canım ben mide bulantılarımı yok saydım resmen hep bişii olucak korkusuyla unuttum hamile oolduğumuvalla ben ekşın peşinde degılım ne yalan söyliyim.. benim bütün derdim açlık..ya diyorsunuzki zorlada olsa yedim inanın deniyorum bide ben artık kusmak istemiyorum 2 sene bir fiil her yemekten sonra kustugum ıcın 49 kıloya ınmıstım şimdide kusarken son 2 kerede bogulma tehlıkesı atlattım nefes boruma kactı hersey ölüyordum o yuzden zorlayamıyorum doktor zorlama dedi.. nabıcam bılmıyorum sızın gıbı olmak ıcın caba sarfedıyorum özenıyorum ama olmuyoet yerken sankı çıg et cıgnıyormusum gıbı gelıyor peynır yerkende sankı bozuk sut yıyormusum gıbı oluyo hemen mıdem bulanıyo neyse sızınde cok mıdenızı bulandırmıyım sımdı 1 ay daha dısımı sıkıcam sanırım bulantılar gecınce artık yumulcam yemege ne varsa yıcem et sut yumurta.. dusunun ya transferden sonra her gun ama her gun bır yumurta hasladım yedım ne zamankı 6. haftaya gırdım yumurta gormeye tahammulum yok
Gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar.. Bugun kuzularimla randevim var saat 10:30 da cok merak ediyorum acaba cinsiyetler netlesecek mi?
Kızlar günaydın hayırlı cumalar dün akşam bi akrabamızın bebişi oldu daha 3 haftası vardı doğuma erken doğum oldu çocuğu küveze almışlar 3 gün durcak demişler banada korku girdi şimdi erken doğumdan bende çok korkuyorum inşallah tam zamanında doğururuz bebişlerimizi
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
kızlar oncelıkle hayrlı cumalar .... bakıyorumda herkez aynı seyden muzdarıp :) dr yasak falan demedı de bende sıze soruverdimzaten ole bıseyde yapan yok !!! hee bıde kızlar yasaklar herzman tatlı gelırmışşşşŞşŞşŞş kızlar ya bu sabah birazcık akıntım oldu bı barca daha oncedende olurdu zaten ama sımdı tırstım normal mı ???
Canım akıntı benimde oluyo ama benimki su gibi normaldir sanırım ben doktora sormadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?