Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım aynı gün hepsini birden yaparak başlamana gerek yok. nefes ve gevşeme yapman yeterli. bunlara alıştıktan sonra diğerlerine başlarsın.

acaba dedeım bendemı sorun var herkesınde mığdesı bulanmıormus :) gercı daha bellıde olmaz ... diğerine gelıncde bızde tırsyoruz ya :) oyuzden sıze sormak ıstedım

Kızlar durun daha yetişiniz biz en son yumurta toplamadan önce yaşadık ekşını o oldu kaldı unuttuk artık tüp bebelere yasak oluyo ekşın zaten doktor serbest deseydi yapazdık korkudan vallahi bize sürekli yasak dedi

Slm kızlar nasılsınız fatoşcum benimde hiç midem bulanmadı herşeyi yedim ve hala yiyorum

Bizede ekşın yasak zaten serbest olsaydıda kocacım korkudan bişey olcak diye dokunmazdı ama hamilelik hormonundanmı ne gece rüyalarıma giriyo ya yasak olduğu için cazip geliyo galiba

Bizede ekşın yasak zaten serbest olsaydıda kocacım korkudan bişey olcak diye dokunmazdı ama hamilelik hormonundanmı ne gece rüyalarıma giriyo ya yasak olduğu için cazip geliyo galiba
Vallahim kuzum benimde rüyalarıma girmedi değil ama sanki bi daha hiç yapamıcam gibi geliyo istemicekmişim sanki

valla ben ekşın peşinde degılım ne yalan söyliyim.. benim bütün derdim açlık..ya diyorsunuzki zorlada olsa yedim inanın deniyorum bide ben artık kusmak istemiyorum 2 sene bir fiil her yemekten sonra kustugum ıcın 49 kıloya ınmıstım şimdide kusarken son 2 kerede bogulma tehlıkesı atlattım nefes boruma kactı hersey ölüyordum o yuzden zorlayamıyorum doktor zorlama dedi.. nabıcam bılmıyorum sızın gıbı olmak ıcın caba sarfedıyorum özenıyorum ama olmuyo et yerken sankı çıg et cıgnıyormusum gıbı gelıyor peynır yerkende sankı bozuk sut yıyormusum gıbı oluyo hemen mıdem bulanıyo neyse sızınde cok mıdenızı bulandırmıyım sımdı 1 ay daha dısımı sıkıcam sanırım bulantılar gecınce artık yumulcam yemege ne varsa yıcem et sut yumurta.. dusunun ya transferden sonra her gun ama her gun bır yumurta hasladım yedım ne zamankı 6. haftaya gırdım yumurta gormeye tahammulum yok

Canım ben mide bulantılarımı yok saydım resmen hep bişii olucak korkusuyla unuttum hamile oolduğumu
Ama kendini çok kasma zorlama 12. Haftadan sonra geçer tatlım ceviz ye bol bol yiyebilrsen çok faydalı 12. Haftadan sonra çıkarırsın acısını çokta aç kalırsan serum bağlat ama zayıf düşersin

Gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar.. Bugun kuzularimla randevim var saat 10:30 da cok merak ediyorum acaba cinsiyetler netlesecek mi?

Kızlar günaydın hayırlı cumalar dün akşam bi akrabamızın bebişi oldu daha 3 haftası vardı doğuma erken doğum oldu çocuğu küveze almışlar 3 gün durcak demişler banada korku girdi şimdi erken doğumdan bende çok korkuyorum inşallah tam zamanında doğururuz bebişlerimizi

Allah analı babalı büyütsün canım, o korku hepimizde var ama ben zaman ilerledikçe bir an önce doğsalar diyorum. tabiki ne kadar uzun dururlarsa o kadar iyi.

kızlar oncelıkle hayrlı cumalar .... bakıyorumda herkez aynı seyden muzdarıp :) dr yasak falan demedı de bende sıze soruverdim zaten ole bıseyde yapan yok !!! hee bıde kızlar yasaklar herzman tatlı gelırmışşşşŞşŞşŞş kızlar ya bu sabah birazcık akıntım oldu bı barca daha oncedende olurdu zaten ama sımdı tırstım normal mı ???

Canım akıntı benimde oluyo ama benimki su gibi normaldir sanırım ben doktora sormadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…