ya bende cok tırasak oldum ama napyım kıkorkuyorum ıste... ınsallah normaldır
Bende okadar çok kanama falan geçirdimki artık akıntı bana çok masum geliyo o yüzden sorma gereği bile duymadım zaten gebelik belirtilerinin arasında akıntıda var normal herhalde
kızlar oncelıkle hayrlı cumalar .... bakıyorumda herkez aynı seyden muzdarıp :) dr yasak falan demedı de bende sıze soruverdimzaten ole bıseyde yapan yok !!! hee bıde kızlar yasaklar herzman tatlı gelırmışşşşŞşŞşŞş kızlar ya bu sabah birazcık akıntım oldu bı barca daha oncedende olurdu zaten ama sımdı tırstım normal mı ???
Canım akıntı benimde oluyo ama benimki su gibi normaldir sanırım ben doktora sormadım hiç
ya bende cok tırasak oldum ama napyım kıkorkuyorum ıste... ınsallah normaldır
canlarım akıntı normaldir gebelikte. çok fazla olursa da kaşıntı ile birlikte o zaman mantar olur, ben çok yaşıyorum baştan beri. dayanılmaz olunca da daktır ilaç yazıyo bir ay falan iyi gidiyo sonra tekrar başlıyo kaşıntılar.
akıntı olunca sık çamaşır değiştirin ve pamuklu olsun.
ayyyy çok heyecanlı
hadi bakalım hayırlısı bize hemen haber ver canım. aslında şuan öğrenmişsindir.:13:
aaa kdr:) napıyosun cnm nasılsın uzun zaman oldu:)
Evet canım benimde bi kere kaşıntı oldu doktor krem verdi geçti ben hamile iç çamaşırı kullanıyorum devamlıda günlük ped kullanıyorum çok sık değiştiriyorum ama olcak olduktan sonra oluyo ya
sana da hayırlı cumalar cnm:)iyim canım hayırlı cumalar..
çoktandır giremedim yoğun geçiyor günlerim..
öğlene kadar spordayım sonra evişleri v.s.
bigünde burdna ikramayamla görüştüm yine görüşcez onun annesiyle yakın otuuyoruz kızkardeşinin düğününe geldi...
sen nasılsın?? bebiş nasıl? hulusi hocam nasıl ??
eveettt ben diyorum dayanamadım kendide gelir sonra ama..
iki tane prensesimiz daha geliyor....
önce iki paşamı sonra biri oğlan diğeri belli değil kız mı derken...
çok sevindirik oldum ben galiba çok istediğimden iki kızı..
bikere daha tescillendi bu duygum
iki oğlan duyunca biri kızmı olsa derdim ama şimdii hiçç biri oğlan olsa diyemedim..
tabiki sağlıklı doğsunlarda..
canım günlük pedleri iyi değil diyolar onlar da mantar yapabiliyo çünkü. ben de eskiden kullanırdım ama hamilelikle birlikte bıraktım. hoş benim her halikarda oluyo
iyim canım hayırlı cumalar..
çoktandır giremedim yoğun geçiyor günlerim..
öğlene kadar spordayım sonra evişleri v.s.
bigünde burdna ikramayamla görüştüm yine görüşcez onun annesiyle yakın otuuyoruz kızkardeşinin düğününe geldi...
sen nasılsın?? bebiş nasıl? hulusi hocam nasıl ??
victoria beckham giydirip süsleyebileceğim bir kızım olana kadar doğurmaya devam demiş ya:) bizimki de o hesap:) ben de erkek çocuklarını çok seviyorum ama eşim kız için deliriyooleyyyyyy
sağlıklı olsunlar da kuzucuklar, ay çok sevindim. iki cimcime ne şirin olurlar.
illa bi kız olacak derim bende.
bakalım canım fazlalıklarım çok atmaya başladım işte..sana da hayırlı cumalar cnm:)
oo sporlar fln.. formdayız ne güzel
ikramayaya çok selam söyle ben de bu aralar düzenli giremiyorum. ing kursu araştırmaları yaptm biraz seviye belirleme sınavına gircektim giremedim de kızılay çok karışık biliyosun.
1 hafta sonra kurs başlıycak seviyem belli değil
ben de iyi olmaya çalışıyorum evde bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum işte.. bebiş iyi çok şükür pztsi gördük kendilerini çok hareketliydi maşallah:) ben henüz bişey hissetmiyorum ama o içerde baya bi dönüyomuş onu farkettim:)
hulusi hocayla artık görüşemiyoruz beni filiz hanıma yönlendirdi. zaten bu aralar çok kalabalık havalar ısınınca herkes tedaviye geldi demekki..haftaya hediyesini vermeye gidicez o zaman görürüm inş:)
oleyyyyyy
sağlıklı olsunlar da kuzucuklar, ay çok sevindim. iki cimcime ne şirin olurlar.
illa bi kız olacak derim bende.
kızııım özlettin kendini valla. bu ara çok sakin buralar zaten arayı açma öyle ama..
bakalım canım fazlalıklarım çok atmaya başladım işte..
3.tüpten önce lazım bana zayıflamam şart ...
olsun hayırlsı canım aman çıkma sen yinede...
olsun seviyen iyidir iyiiii...
kursunda iyi gelir inşallah sana uğraşın olur beben english öğrenir şimdiden
doğunca hello derse şaşırma ama
evet banada demişti bi rahim aşısını filiz hanımın odasında sakin diye yaptı dedi bak inş. gebe kal bu odalarada gel diye..
demiştim bi burası kaldı inşallah...
bakalım canım fazlalıklarım çok atmaya başladım işte..
3.tüpten önce lazım bana zayıflamam şart ...
olsun hayırlsı canım aman çıkma sen yinede...
olsun seviyen iyidir iyiiii...
kursunda iyi gelir inşallah sana uğraşın olur beben english öğrenir şimdiden
doğunca hello derse şaşırma ama
evet banada demişti bi rahim aşısını filiz hanımın odasında sakin diye yaptı dedi bak inş. gebe kal bu odalarada gel diye..
demiştim bi burası kaldı inşallah...
işte iki kız aşkı bendede var ama dediğin gibi bi kızımız olmalı inşallah...
sen nasılsın çok az kalmış durucum hem baktım halında çok güzel olmuşşş
yaz geldi ya hergün bişiler çıktı canım..:13:
komşuların sünnet mevlidi oldu ...
sonra kandilde yoğunduk derken bigün ikramayamla beraberdik..
dahada görüşcez inşallah pazartesi akşam kınaya gitcem kızkardeşinin...
spordna geliyorum yemek duş derken geçiyor vakit...
bide en önemlisi ben dgsye başvurdum ve artık hızlanmam şart olduuuu temmuz 21 sınavım varr:18:
ohhh misss üç gebe arasında kaldımm ne güzelllll...
Mevla bi an önce banada herkesede yaşatsınnn hey gidii duru bak maaş. doğurcan az kaldı..
snei gördüğüm güün hatuırlıyorum tabi biz tanışmıyoduk ben resmini görünce he o dedim..
negatifi aldım sen transfer olucaktın hemde bu kuzularınaaa
geçen tele kendimce hamile kalsam temmuz kaçta doğurcamı kaydetmişim ..
inşallah daha fazla beklemeyiz bizlerde...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?