Benkayra nerde kaldın kuzum bebişlerin cinsiyetlerini merak ettik hadi bizi haberdar et geldiysen:)
Kizlaar benim.gelmem gec oldu sag olsun kdr cim yazmis dr.ikisi de kiz dedi millstine da gelmisti biz ikimiz ciglik cigliga olduk bir an cok hosuma gitti iki kiz bicir bicir gozumun onune geldi bir an Allahim saglik versin tum arkadaslatima nasip etsin insallah.. Bazi arkadaslarim baska bir.dr.a daha gister diyorlar bazi dr.lar yanlis tahmin yapabiliyormus bizimki de ikisi erkek sonra bir kiz bir.erkek mi en son iki.kiz diyince bizde baska bir dr.a daha gidelim o da kiz ikisi de derse emin oluruz diye dusunduk..
canım çok sevindim prenseslere, bıcır bıcır cimcimeler geliyooo. yerim ben onları
benimde 18. haftalarda kesinleşmişti canım.
Gerçekten bugün benkayra ve minik prensesleri bana şahane bir gün yaşattılar..Kıpır kıpır iki prenses ekranda..Doktor amcamız kalp atışlarını gümbür gümbür açınca tutamadım kendimi saldım gitti...Nasıl bi duygu idi inanın tarifi yokkkkkkkkkk..İki küçük mucizeye şahitlik ettim resmen..tototlarını dönmüşerr bize iki kardeş kafa kafaya vermişlerdii..Mükemmeldi gerçekten..Benimde tedavide olduğum şu günlerde doping oldu bana..İnş Rabbim hepimize yaşamayı nasib etsin bu duyguyu Nazar
Canımmmmm Hayırlı olsun bebişlerr çokk sevindim Rabbim saglıkl kucagın almnı nsip etsin balımmmm bu güzel duyguyu inşşş isteyen ve tedavide olan tümm arkdşlra ve banada nasip eder inşş
ne güzel sanada çabuk geçmesi...bencede en tatlı telaşlardasın sağlıkla doğsunlar inşallah..evet canım az kaldı, inan zaman nasıl geçti anlamadım birde marttan beri evdeyim, sıkılırım dedim ama vaktim bazı şeylere yetmedi inanki.
şimdide hazırlıklar falan tatlı telaşlar var.
evet hatırlıyorum demiştin transfer günümde ordaydın o zaman tanışmasak da uğurlu gelmişsin bana.
Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin hemde iki cadaloz kızın olsun.
sizler için her zaman dua ediyorum ama kandil günü özellikle daha çok dua ettim canım.
[/QUOTE]çok iyi yapmışsın spora gitmekle..yürüyüşle fln olmuyo böyle sağlıklı bi bedenle her şeye hazır olursun inşallahçok sevindim senn adına
gelsin de hello desin yeterki:)
canım benim inşallah sen de gidersin o odalara senin de gebeliğini filiz hanım takip ederher şey güzel olcak inş
işte iki kız aşkı bendede var ama dediğin gibi bi kızımız olmalı inşallah...
sen nasılsın çok az kalmış durucum hem baktım halında çok güzel olmuşşş
Mehtap nasılsın kuzum
İyiyiz tatlım ya tek sorun çok belim ağrıyo bazen dayanamıyorum ağrısına sen nasılsın tatlımCanımmm iyiyim sen nsılsn? Elizcik nasıll özledim sizlerii
İyiyiz tatlım ya tek sorun çok belim ağrıyo bazen dayanamıyorum ağrısına sen nasılsın tatlım
Yok canım ya bişey yaptığımda yok ama fıtık var bende belki o yüzden ağırlıyor kilo alınca iyiy yapmışsın canım benimde arkadaşım vardı rehber öğretmen psikolog yani o geldi iyi oldu dertleştik hamilelik psikolojisi falan iyi geldi onla konuşmak tecrübeli olunca anlamadım kuzum arabayı şöförü takibe gitti derken:26::26:Niye tatlım ya çokmu yoruyorsun kendini? bende iyiiym canım arkadaşım akşm çyına gitmiştim balkonunda huzur buluyorum çok güzel çiçekler ,şemsiye falan bana huzur veriyor sagolsun arada gidiyoruz güzel geçiyor muhabbet sonr eşim geldi aldı beni eve bıraktı kendisi arabayı şoförü takibe gitti birz geçikicek bende takılıyorumsen nasılsın neler yaptın bugün?
Yok canım ya bişey yaptığımda yok ama fıtık var bende belki o yüzden ağırlıyor kilo alınca iyiy yapmışsın canım benimde arkadaşım vardı rehber öğretmen psikolog yani o geldi iyi oldu dertleştik hamilelik psikolojisi falan iyi geldi onla konuşmak tecrübeli olunca anlamadım kuzum arabayı şöförü takibe gitti derken:26::26:
Canım servis minibüsü aldıkya şoför işe gidiyorya hani arada araç sahibi olark takibe gidiyor balım anladınmı? bu arada psikolog bi arkadaşın olması süperrr gerçektenbenimde ögretmen ablam varya abla kdar sevdigim aile dostumuz oda benim psikologum bende onun tabi canım yaa belini agrısı evet kilo aldıgından kaynaklandıgı belli inş hepsi geçicek balımm
Hım anladım tatlım iyi kazançlar olsun kuzumAman geçecek mehtabım az kaldı ama...
turkuaz hatun nerelerde varmı haberin görmedim kaç gündür
Geziyo yani hatun iyi olsunda ordu ya ne zaman yolculukCanım konustuk bugün telden iyiydi dün akşam kayınvalidedeymiş o yüzden girememiş benimde annemler gelmişti zaten bende giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?