Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlaar benim.gelmem gec oldu sag olsun kdr cim yazmis dr.ikisi de kiz dedi millstine da gelmisti biz ikimiz ciglik cigliga olduk bir an cok hosuma gitti iki kiz bicir bicir gozumun onune geldi bir an Allahim saglik versin tum arkadaslatima nasip etsin insallah.. Bazi arkadaslarim baska bir.dr.a daha gister diyorlar bazi dr.lar yanlis tahmin yapabiliyormus bizimki de ikisi erkek sonra bir kiz bir.erkek mi en son iki.kiz diyince bizde baska bir dr.a daha gidelim o da kiz ikisi de derse emin oluruz diye dusunduk..

canım çok sevindim prenseslere, bıcır bıcır cimcimeler geliyooo. yerim ben onları
benimde 18. haftalarda kesinleşmişti canım.

Gerçekten bugün benkayra ve minik prensesleri bana şahane bir gün yaşattılar..Kıpır kıpır iki prenses ekranda..Doktor amcamız kalp atışlarını gümbür gümbür açınca tutamadım kendimi saldım gitti...Nasıl bi duygu idi inanın tarifi yokkkkkkkkkk..İki küçük mucizeye şahitlik ettim resmen..tototlarını dönmüşerr bize iki kardeş kafa kafaya vermişlerdii..Mükemmeldi gerçekten..Benimde tedavide olduğum şu günlerde doping oldu bana..İnş Rabbim hepimize yaşamayı nasib etsin bu duyguyu Nazar

Son düzenleme:
herkesler nasıllar bakalım? :) biz iki kız bi ana hasta olunca gelemedik yine,kızlar hasta olunca cok yoruluyorum cok huysuzlar bu aralar....durulife sen nasılsın bakalım

amin canım..rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş,kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim...

Canımmmmm Hayırlı olsun bebişlerr çokk sevindim Rabbim saglıkl kucagın almnı nsip etsin balımmmm bu güzel duyguyu inşşş isteyen ve tedavide olan tümm arkdşlra ve banada nasip eder inşş

canım çok sevindim prenseslere, bıcır bıcır cimcimeler geliyooo. yerim ben onları
benimde 18. haftalarda kesinleşmişti canım.

Sag ol durucum benim kiz kardesim var hemen bizim cocuklugumuz geldi aklima iki yas var aramizda bizimkiler ayni yasta olacak ne cadi olacaklar kimbilir.. Ben burada guzel.bir goruntuleme merkezi var orayla gorusup gidicem.kesinlestiricem insallah..

Canimm yanimda olmana cok sevindim bizimle.beraber tek goren kisi sen oldun. Ne kv ne baskasi biz hep kocisle gimistik. Allahim sana da nasip etsin birtanem tedavin bebekle taclansin insallah bende senin yanina geleyim.dr.a..

Canımmmmm Hayırlı olsun bebişlerr çokk sevindim Rabbim saglıkl kucagın almnı nsip etsin balımmmm bu güzel duyguyu inşşş isteyen ve tedavide olan tümm arkdşlra ve banada nasip eder inşş

Aminn canim benim tez vakitte hepinize nasip olsun dualarim sizlerle...

Canımm nasılsın bebişleri görmüssün canım ohh ne güzel Rabbim tez zamanda sanada yaşatır İNŞŞŞ by güzel duyguyu tedavi aşamanda olmanada çok sevindim tatlımm bu mübarek günde İNŞŞŞŞ yegenlerimiz sana ugurlu gelirr cnım hangi dr kontrolü altındasın bu arada

ne güzel sanada çabuk geçmesi...bencede en tatlı telaşlardasın sağlıkla doğsunlar inşallah..
bana çabuk geçti geliyoda aynı başkasının askerliği gibi
bilmem uğur getirdimmi çok uğurlu değilimdir ama
öyle oturmuş beklerken aslında bigün öncesi biiliyodum da işte bi umut sen muhabetteydin...
amin canım allah razı olsun...olsunlarda cadı saçlarımı yolsunlar sonra
[/QUOTE]

canım spor 2.5 aylıktı sonra ramazan geliyor asıl yürüyüş en güzeli bence..
hergün mutlaka yürümem lazım yoksa çok vermedim 5 kilo sadece spora alışan bedenim sporu bırakınca geri alıyor maalesef..
ama çok stres attırıyor enerji veriyor tansiyon düşüklüğüme olsun bel ağrılarıma çok iyi geldi ....
bende eylül gibi tüp olursa diyorum ozamana kadar en azından zinde başlarım i inşallah..

İyiyiz tatlım ya tek sorun çok belim ağrıyo bazen dayanamıyorum ağrısına sen nasılsın tatlım

Niye tatlım ya çokmu yoruyorsun kendini? bende iyiiym canım arkadaşım akşm çyına gitmiştim balkonunda huzur buluyorum çok güzel çiçekler ,şemsiye falan bana huzur veriyor sagolsun arada gidiyoruz güzel geçiyor muhabbet sonr eşim geldi aldı beni eve bıraktı kendisi arabayı şoförü takibe gitti birz geçikicek bende takılıyorum sen nasılsın neler yaptın bugün?

Yok canım ya bişey yaptığımda yok ama fıtık var bende belki o yüzden ağırlıyor kilo alınca iyiy yapmışsın canım benimde arkadaşım vardı rehber öğretmen psikolog yani o geldi iyi oldu dertleştik hamilelik psikolojisi falan iyi geldi onla konuşmak tecrübeli olunca anlamadım kuzum arabayı şöförü takibe gitti derken:26::26:

Canım servis minibüsü aldıkya şoför işe gidiyorya hani arada araç sahibi olark takibe gidiyor balım anladınmı? bu arada psikolog bi arkadaşın olması süperrr gerçekten benimde ögretmen ablam varya abla kdar sevdigim aile dostumuz oda benim psikologum bende onun tabi canım yaa belini agrısı evet kilo aldıgından kaynaklandıgı belli inş hepsi geçicek balımm

Hım anladım tatlım iyi kazançlar olsun kuzum Aman geçecek mehtabım az kaldı ama...
turkuaz hatun nerelerde varmı haberin görmedim kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…