Tüp Bebek Günlüğümüz !

Geziyo yani hatun iyi olsunda ordu ya ne zaman yolculuk

Canım 17 sinde sabah 6 da uçaga binicez İNŞŞ bişey kalmadı yani:2::2: eloşla nsıl yolculuk yapıcz bilmiyorum Valla bol bol rezene içirip uyutcam onu ablam diyorki zaten eloş senin kızın banane diyor senin kucagına vericem diyor ahh ahhh işim çok zor kuzum yaaa 1 tane dişi çıktı teyzesi yemek yediririken tık tık kaşıga geliyor bal küpüm o benim annemle, krdeşim suan orya gittilr yatılı konustuk Valla konusturtmuyoki arkadan bıdır bıdır sesi geliyor

Az kalmış gerçekten bebekle yolculuk zordur uçakta çok ağlıyorlar biliyorum kulaklarına basınç yapıyo çünkü artık idare etken teyzesi
şimdi onun tam sevilecek zamanı hiç canınız sıkılmaz tatlım ne güzel kuzu sizi çok güzel oylar benim içinde ısır onu olur mu

Ayyy yavrum ya öpmeye kıymıyorum desem inanırmısın canım yaa çok kötüyüm ben öptürmüyorumda kımseye ablam diyorki zaten orduda sana emanet öpmek isteyenlere sen açıklama yap falan sahip çık diyorr uyuz beni insanlarla kötü edicek idare edicez artık balım yaaa ben uçaga binmeden sakızı atarım agzıma yada uçaktan inene kdar yerim bol bol

camları kapıları pencereleri açtım havalandırıyorum topiğimizi
inşallah bugün hepiniz burda olursunuz...

iki sattir havalandırıyorum kimse gelmemiş..
çoookkk kızdım çoookkkk
artık kapatıyorum

Yani cezanı bitirdin ve geldin canımm oşşgeldinn bu saattemi çıktın yaa kadınbaşına bu sattemi sldılar seni iti var kopugu varr

he valla gece gece saldılar beni

camları kapıları pencereleri açtım havalandırıyorum topiğimizi
inşallah bugün hepiniz burda olursunuz...

günaydın şekerim misss gibi olmuş topik havalandırmışsın saol yanlış biber gazı dolmuş içeri

iki sattir havalandırıyorum kimse gelmemiş..
çoookkk kızdım çoookkkk
artık kapatıyorum

yettim geldim ama ne kadar kalırım bilmiyorum

Güüüünnnaaayydddııınnnnnnnnnnnnnnnn
Epey zaman olmuş be günaydın diye yazmayalıııı özlemişim...
Güzel hafta sonları diliyorum arkidişlerime

he valla gece gece saldılar beni
günaydın şekerimmisss gibi olmuş topik havalandırmışsın saol yanlış biber gazı dolmuş içeri

yettim geldim ama ne kadar kalırım bilmiyorum

Güüüünnnaaayydddııınnnnnnnnnnnnnnnn
Epey zaman olmuş be günaydın diye yazmayalıııı özlemişim...
Güzel hafta sonları diliyorum arkidişlerime
sanada günaydın şekerimmm hoş gelmişssin...
eee ne var ne yok bakalım mahpus damları nasıldı?????

Günydınnnnnnnnnnn kızlr bende bugün bira erkenciyim arkdaşım radı 11 gibi kahvaltıya bekliyor evi toparlıyorum kaçıcam şimdi şekerlerrr ne var yokk

Nfy özelden baktınmı canım resimlerden daha güzel oldugunun söyleyim ama burada bende tatil araştırmalarım bitmedi bodrum bitez kassndra otel düşünüyorum ets tur,dan bak görücen canım böyle yerlerede gidebilirsin uzak demessen tabi

günaydın canım...
baktım kuzum teşekkür ederim ama tatil planını ramazan sonrasına erteledik daha vakttim var yani bilmiyorum ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…