Geziyo yani hatun iyi olsunda ordu ya ne zaman yolculuk
Az kalmış gerçekten bebekle yolculuk zordur uçakta çok ağlıyorlar biliyorum kulaklarına basınç yapıyo çünkü artık idare etken teyzesiCanım 17 sinde sabah 6 da uçaga binicez İNŞŞ bişey kalmadı yani:2::2: eloşla nsıl yolculuk yapıcz bilmiyorum Vallabol bol rezene içirip uyutcam onu ablam diyorki zaten eloş senin kızın banane diyor senin kucagına vericem diyor ahh ahhh işim çok zor kuzum yaaa 1 tane dişi çıktı teyzesi yemek yediririken tık tık kaşıga geliyor bal küpüm o benim annemle, krdeşim suan orya gittilr yatılı konustuk Valla konusturtmuyoki arkadan bıdır bıdır sesi geliyor
Az kalmış gerçekten bebekle yolculuk zordur uçakta çok ağlıyorlar biliyorum kulaklarına basınç yapıyo çünkü artık idare etken teyzesi
şimdi onun tam sevilecek zamanı hiç canınız sıkılmaz tatlım ne güzel kuzu sizi çok güzel oylar benim içinde ısır onu olur mu
Mehtabım çok uykum geldi kuzum yatıyorum öptüm seni konuşuruz yarın
Hoşşşşşşşşşşşşşgeldinnnn naberr kaçakk
ne kaçağı şekerim mapusa düştüm 3 gün yattım çıktım vatan saolsun
Yani cezanı bitirdin ve geldin canımm oşşgeldinnbu saattemi çıktın yaa kadınbaşına bu sattemi sldılar seni iti var kopugu varr
camları kapıları pencereleri açtım havalandırıyorum topiğimizi
inşallah bugün hepiniz burda olursunuz...
iki sattir havalandırıyorum kimse gelmemiş..
çoookkk kızdım çoookkkk
artık kapatıyorum
he valla gece gece saldılar beni
günaydın şekerimmisss gibi olmuş topik havalandırmışsın saol yanlış biber gazı dolmuş içeri
yettim geldim ama ne kadar kalırım bilmiyorum
sanada günaydın şekerimmm hoş gelmişssin...Güüüünnnaaayydddııınnnnnnnnnnnnnnnn
Epey zaman olmuş be günaydın diye yazmayalıııı özlemişim...
Güzel hafta sonları diliyorum arkidişlerime
sanada günaydın şekerimmm hoş gelmişssin...
eee ne var ne yok bakalım mahpus damları nasıldı?????
gayet yorucuydu burda değildim ama başka platformlarda yoğun günler geçirdim...
Günydınnnnnnnnnnn kızlr bende bugün bira erkenciyim arkdaşım radı 11 gibi kahvaltıya bekliyor evi toparlıyorum kaçıcam şimdi şekerlerrr ne var yokk
Nfy özelden baktınmı canım resimlerden daha güzel oldugunun söyleyim ama burada bende tatil araştırmalarım bitmedi bodrum bitez kassndra otel düşünüyorum ets tur,dan bak görücen canım böyle yerlerede gidebilirsin uzak demessen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?