Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güüüünnnaaayydddııınnnnnnnnnnnnnnnn
Epey zaman olmuş be günaydın diye yazmayalıııı özlemişim...
Güzel hafta sonları diliyorum arkidişlerime

Sana da gunaydin kader mahkumu arkadasim benim Hosgeldin izledik valla seni gitme artik mapuslara falan Sana da mutluu hafta sonlati olsun tatlim..

facede bi kaç kere gördüm
eee ne var ne yok sekerim..

bir iki kez dek geldin demek belliki sen çok takılmadığından yıkıldık ayol

günaydın şekerimmm...

canlarrr benim evlilik yıl dönümüm geldi yaaaaaaaaaa

söyle geri gitsin zamanı değil

Sana da gunaydin kader mahkumu arkadasim benim Hosgeldin izledik valla seni gitme artik mapuslara falan Sana da mutluu hafta sonlati olsun tatlim..

ben gitmek istemiyorum ama nasıl oluyorsa bir anda içerdeyim

bir iki kez dek geldin demek belliki sen çok takılmadığından yıkıldık ayol

söyle geri gitsin zamanı değil

neyi yıkıldı kızzzçee anlamadım bennn
hem niye geri gitsinki evlilik yıl dönümüm şekeriiimmm....
çok güzel planlarım var benim
ama saçma olumu bilmiyorum..:44:

yemek yarısmasının yeni kategorisi ne olacak acaba merak içindeyim belki katılırım:18:

neyi yıkıldı kızzzçee anlamadım bennn
hem niye geri gitsinki evlilik yıl dönümüm şekeriiimmm....
çok güzel planlarım var benim
ama saçma olumu bilmiyorum..:44:

delüüü şaka ediyorum beee her yazdığıma ciddi ciddi cevap vermiş
planın ne peki yıldönümünde..

yemek yarısmasının yeni kategorisi ne olacak acaba merak içindeyim belki katılırım:18:

yaş pastalar olcak sanırsam

delüüü şaka ediyorum beee her yazdığıma ciddi ciddi cevap vermiş
planın ne peki yıldönümünde..

yaş pastalar olcak sanırsam

o zaman büyük ihtimalle katılabilirim

kuzum eşim dediki yemeğe gidelim benim işyerinin lokaline gidicez..
bende o yokken evi süsleyeyim(yatak odamızı) diyorum
bi sürü kağıt hazırlıcam sarı kırmızı serit halinde onlara notlar azcam aklıma ne gelirse:))
sonra kırmızı yatak örtüm vardı üzerinde kocaman kalp onuda sarı kagıtlarla belirginleştireyim diyorum..
bide burda stajer öğrenci vardı resimlerimizden slayt yaptırdım böylle planım var sacma olurmuki???:44:

hee bide o kagıtları misina ipe takıp tavana asacagım hepsini tek tek okusun diye:))))

Son düzenleme:

wauuuvvvvv süpperrrr bence çok güzel olur saçma bişi yok bu arada kocan ne düşünüyoo acaba sen böyle ince fikirli davranırken merak ediyorum yemek işi tamamda sonrasında napcak acaba

wauuuvvvvv süpperrrr bence çok güzel olur saçma bişi yok bu arada kocan ne düşünüyoo acaba sen böyle ince fikirli davranırken merak ediyorum yemek işi tamamda sonrasında napcak acaba
sonrası malum şekeri ev sarı kırmızı olcak bi maç yaparız işte
ama su var ben hala adet olmadım o gün oluverirsem adamın heves kursagında kalırrr

bursaya cok sık beraber gidemiyoduk biz ilk evlilik yıl dönümümüzde gittik dr a da gidelim gitmişken diyip o gün spermiyogram filan yaptırmıstık sonucu duyunca ilk yıl dönümüüz kötüydü o yüzden bu sefer farklı olsun istedim

Güldenim hoşgeldin
özledik seni ama kavuştuk, bak ihmal etme burayı birde rahat dur tekrar düşme mapusa artık.gerçi senin bi suçun yoktu bu sefer de neyse. bu kız alıştı nasıl olsa deyip durup dururken atıverirler geri içeri ona göre

hoş gelmişsin canımmmm...
nasılsın??????

iyiyim canım, bu kuzular artık beni yoruyo, ağırlaştıkça çabuk yoruluyorum. hemen karnıma ağırlık çöküyo, bi de Hulusi daktır artık kolbastı bile oynayabilirsin demişti nerdeeeeee bende ona demiştim iş işten geçtikten sonra söylüyonuz artık istesem de yapamam diye.

kuzuumm zaten bu halde yapamican için öyle demiştir hulusiciğiniz yoksa dermi hiçç
amaann kuzular iyi olsunda az kaldı sabredrsin sen.. sen güçlüsün...
bende daha olamadım adet filan p.tesi gitcem dr a kist yoksa söktürücü almıcam varsa mecburen içerim..testte yapmadım zaten
off nasıl bi insan oldum ben bee artık test bile yapmıyorum baya aşmışım kendimiii

riskli diye bize aylardır yatacanız diyo ya en son gittiğimizde artık yatmanıza gerek yok, doğsalarda yaşarlar kolbastı bile oynayabilirsiniz diye takılmıştı.

canım bir an önce git dr.a baktır kist mi var ne bu böyle yav, adet olamamak çok fena biliyom insan çatlıyacak gibi oluyo bide.
test yaparken insan bir an umutlanıyo sonra da negatifse sinir oluyo, o yüzden sende artık yapmak istemiyon.

evet canım o yüzden balmıyorum zaten test yarın ne olur ne olmaz yine ka testide vercem ama burda sonuclar 1 gün sonra cıkıyomus..
valla çatlıyom ama çatlak patak idare ediyoz

kızlar şimdi haberlerde gördüm ve paylaşmak istedim.
malum bugün sbs vardı, Adanada bir kızı ailesi okumasın diye sınava götürmemiş, kız hemen polisi aramış polis gelmiş kızı sınava yetiştirmiş. Aferin dedim o kıza ve polise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…