Tüp Bebek Günlüğümüz !

ailesini karşısına almıs demek aferin o kıza ve polislere saygıdan önlerinde eğilirim
umarım iyi bi yer kazanır yavrucak

kızcelerim ben cıkıyorum..yarın hafta tatilim bende yasam koçumla görüşücem p.teside malum evlilik yıl dönümüm izinli olucam salı görüşürüz inşallah hepinizi çirkin dudaklarımla öptüm iyi günlerr

güldencim bu arada bi sürü yeni hareetli smileyler buldummm haberin olsun...
hatta saranında dansözlerine rakipler buldum

ayyy bayıldım ben bu dudaklara

güldencim bu arada bi sürü yeni hareetli smileyler buldummm haberin olsun...
hatta saranında dansözlerine rakipler buldum

bekliyorum sık sık yayınla meraktayım

anaaaam nerdesiniz topik dünden buyana 1 sayfa bile ilerlememiş. bende sabahtan beri neti açamadım diyom vayyy kimse açmamış

kız gülden bu işe bi el at artıkın, hadi bugün pazar. yarın toplaşın artık.

Son düzenleme:
uyumaz tabi daha duuur. acıktık anne kalk diyolardır.
bizimkiler gece de uyumuyo artık.
Bende uyuyamıyoruuummm belim çoookk ağrıyo uyuduğum zamanı bekliyo kuzu bu sefer o tepiklemeye başlıyor
işin garibi bide yemek yerken hiç durmuyo o öyle yaptıkça bende rahatsız diye kötü oluyorum

Bende uyuyamıyoruuummm belim çoookk ağrıyo uyuduğum zamanı bekliyo kuzu bu sefer o tepiklemeye başlıyor
işin garibi bide yemek yerken hiç durmuyo o öyle yaptıkça bende rahatsız diye kötü oluyorum

canım aynı şeyleri yaşıyoruz valla, kötü olma şekerim yediklerine tepki veriyo kuzucuk.
bizim sıpalar yemekte, otururken, yatarken devamlı kuduruklar. karşıdan bakan karnımın oynadığını görüyo artık dalga yapılyoar karnımda.

Bilmiyorum durucum ya ne olacak belim fena zaten uyuyamıyorum yemek terekende coşuyo hatun tepiklemeye başlıyor
rahat ettirmiyorum diyorum kendime az kaldı gelicek kuzular ama senin işin daha zor tatlım ya 2 tane tepişiyo içerde kıpır kıpır

Selammm kızlarrrrr
size bişey sormak istiyorummmm.
ben 8+4 günlük hamileyim .
crinojel ilk defa bu akşam büyük parça halinde koyu yeşilli sarılı geri geldi normalmi.:44:
ilk defa görünce korktumm ..:18::18::18:
neden olmuş olabilir..:26:

aaaaaaaa hiç bilemiyorum acaba üşüttünde iltihap mı oldu onu mu getirdi jel ya da bilmiorum cnm saçmalıo olabilirim arayıp sorsana doktorunu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…