kızlar şimdi haberlerde gördüm ve paylaşmak istedim.
malum bugün sbs vardı, Adanada bir kızı ailesi okumasın diye sınava götürmemiş, kız hemen polisi aramış polis gelmiş kızı sınava yetiştirmiş. Aferin dedim o kıza ve polise.
Gunaydin kizlar mutlu pazarlar bugun topigi ben acayim dedim.
Gunaydin kizlar mutlu pazarlar bugun topigi ben acayim dedim.
o saatte napıyodun sen bakıyim yaa kıyamammm.zilli kızlçelerin mi uyutmadı seniiiiiiiiii..
kızcelerim ben cıkıyorum..yarın hafta tatilim bende yasam koçumla görüşücem p.teside malum evlilik yıl dönümüm izinli olucam salı görüşürüz inşallah hepinizi çirkin dudaklarımla öptüm iyi günlerrEki Görüntüle 730859
güldencim bu arada bi sürü yeni hareetli smileyler buldummm haberin olsun...
hatta saranında dansözlerine rakipler buldum
o saatte napıyodun sen bakıyim yaa kıyamammm.zilli kızlçelerin mi uyutmadı seniiiiiiiiii..
Bende uyuyamıyoruuummm belim çoookk ağrıyo uyuduğum zamanı bekliyo kuzu bu sefer o tepiklemeye başlıyoruyumaz tabi daha duuur. acıktık anne kalk diyolardır.
bizimkiler gece de uyumuyo artık.
Bende uyuyamıyoruuummm belim çoookk ağrıyo uyuduğum zamanı bekliyo kuzu bu sefer o tepiklemeye başlıyor
işin garibi bide yemek yerken hiç durmuyo o öyle yaptıkça bende rahatsız diye kötü oluyorum
Bilmiyorum durucum ya ne olacak belim fena zaten uyuyamıyorum yemek terekende coşuyo hatun tepiklemeye başlıyorcanım aynı şeyleri yaşıyoruz valla, kötü olma şekerim yediklerine tepki veriyo kuzucuk.
bizim sıpalar yemekte, otururken, yatarken devamlı kuduruklar. karşıdan bakan karnımın oynadığını görüyo artık dalga yapılyoar karnımda.
aaaaaaaa hiç bilemiyorum acaba üşüttünde iltihap mı oldu onu mu getirdi jel ya da bilmiorum cnm saçmalıo olabilirim arayıp sorsana doktorunu cnm.Selammm kızlarrrrr
size bişey sormak istiyorummmm.
ben 8+4 günlük hamileyim .
crinojel ilk defa bu akşam büyük parça halinde koyu yeşilli sarılı geri geldi normalmi.:44:
ilk defa görünce korktumm ..:18::18::18:
neden olmuş olabilir..:26:
Normal canım hiç korkma en sevmediğim şeydi crinone jelSelammm kızlarrrrr
size bişey sormak istiyorummmm.
ben 8+4 günlük hamileyim .
crinojel ilk defa bu akşam büyük parça halinde koyu yeşilli sarılı geri geldi normalmi.:44:
ilk defa görünce korktumm ..:18::18::18:
neden olmuş olabilir..:26:
Normal canım hiç korkma en sevmediğim şeydi crinone jel
aaaaaaaa hiç bilemiyorum acaba üşüttünde iltihap mı oldu onu mu getirdi jel ya da bilmiorum cnm saçmalıo olabilirim arayıp sorsana doktorunu cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?