Gunaydinlar, mutlu gunler mutlu haftalar hepinize
Gunaydin kizlar mutlu bir hafta olsun hepimiz icinDurucum sana ve kuzularina da gunaydin
günaydın kızlar,bu ay tüp bebek yapıldı 1tane 6 hücreli 1 tanesi 5 hücreli 2 embriyo trasfer edildi,yarın test var çok heyecanlı,umutsuz,karmakrşık duygular içindeyim belirti falan yok sadece 2 gündür sabah ağzım acı bir tuhaf tat var,midem yanıyo biraz o kadar,rabbim yardım etsin inş.
günaydın kızlar,bu ay tüp bebek yapıldı 1tane 6 hücreli 1 tanesi 5 hücreli 2 embriyo trasfer edildi,yarın test var çok heyecanlı,umutsuz,karmakrşık duygular içindeyim belirti falan yok sadece 2 gündür sabah ağzım acı bir tuhaf tat var,midem yanıyo biraz o kadar,rabbim yardım etsin inş.
Sag ol canim benim sukurler olsun Allahima darisi basiniza olsun insallah..canım tbrkler kızlar geliomuş ne guzel allh saglıklı sıhatlı doğsunlar inş
Günaydın arkadaşlar herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.Benkayra tebrik ederim canım senin adına çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bendi cumartesi günü gittim dr ayrıntılı ultrasyonla baktırdım herşeyi güzel normal dedi hayırlısı olsan bakalım.
Kızlar günaydın nasılsınız cumartesi doktora gittim oğluşumu gördüm herşey yolunda yalnız doktor 2 hafta sonraya fetal eko istedi oda her hastanede yapılmıyomuş behçet uz çocuk hastanesinde bi doktorun ismini verdi burda yaptır dedi bakalım inşallah onda da bi sorun çıkme z sizden de fetal eko istenmişmiydi tüp bebekle olanlara genelde istiyolarmış
evet canım biz de yaptırdık, bizim daktır her hastasından istiyo, korkulacak bişey değil. sadece önlem amaçlı. dediğin gibi her yerde yapılmıyo çocuk kardiyoloji bölümüne gidiliyo orda bakıyolar. bizim kız yüzünden 1,5 saat sürmüştü tam açıyı yakalayamamışlardı bir türlü. arada merdiven inip çıkıp gelmiştim. gitmeden tatlı bişeyler ye bence.
Duruuuu tatlım slm sana bir şey sormak istedim..Hani bana fsh yüksekken tedavisini anlattığın bir arkadaşından bahsetmiştin..Gebe kalmıştı..gebeliği devam ediyor inşş dimi
kızlar ya nerelerdesiniz kimseler yok burası çok sessiz böyle olmazki amaaa aaaaaaben skrecimi cumartesi oldum bakalım faydası olur inşallah kızlar:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?