Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gunaydinlar, mutlu gunler mutlu haftalar hepinize

Günaydın canım inş hep mutlu umut dolu bir hafta olsun rabbimn izniyle hayırlı saglıklı huzrlu bereketli bir hafta olsun inşbu arada kızlar homed saç düzleştirici aldım iyimisizce

Günaydın,uzun zaman oldu buraya yazmayalı :) ama ben hala aynı yerdeyim....4.tüp bebk denememi gerçekleştirdim transferimin 5.günü illa bi belirti olması gekiyormu bilmiyorum ama benim pek bir yerim ağrımıyor.sizce pozitifse birşeyler olması gerekiyormu illa ????

Günaydın arkadaşlar herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.Benkayra tebrik ederim canım senin adına çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bendi cumartesi günü gittim dr ayrıntılı ultrasyonla baktırdım herşeyi güzel normal dedi hayırlısı olsan bakalım.

Güüünnaayyddıınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gündem yoğun bebek gündemime bir türlü gelemiyorum

günaydın kızlar,bu ay tüp bebek yapıldı 1tane 6 hücreli 1 tanesi 5 hücreli 2 embriyo trasfer edildi,yarın test var çok heyecanlı,umutsuz,karmakrşık duygular içindeyim belirti falan yok sadece 2 gündür sabah ağzım acı bir tuhaf tat var,midem yanıyo biraz o kadar,rabbim yardım etsin inş.

Kızlar günaydın nasılsınız cumartesi doktora gittim oğluşumu gördüm herşey yolunda yalnız doktor 2 hafta sonraya fetal eko istedi oda her hastanede yapılmıyomuş behçet uz çocuk hastanesinde bi doktorun ismini verdi burda yaptır dedi bakalım inşallah onda da bi sorun çıkmaz sizden de fetal eko istenmişmiydi tüp bebekle olanlara genelde istiyolarmış

inşallah bebeğin veya bebeklerin seninledir mide yanması bendede var bende klomenle tedavi oluyorum 4 gün kaldı test için ve acayip yanıyor inşallah düşündüğümüz şeydir herşeyin hayırlısı yinede

kızlar ya nerelerdesiniz kimseler yok burası çok sessiz böyle olmazki amaaa aaaaaaben skrecimi cumartesi oldum bakalım faydası olur inşallah kızlar:18::18::18::18::18::18:

Canim transferin hayrli olsun benimde bugun yedinci gunum biri yedi digeri dort hucreli iki tane ucuncu gun embriyosu tranfer edildi.bende mide yanmasindan sikayetciyim uc gundur bugun aradin dr dayanamiyorm dedm renni alabilirsn dedi emme tablet aldim ama daha kullanmadim umarim iyi haberlerle gelirsin rabbim yuzunuzu guldursun

canım tbrkler kızlar geliomuş ne guzel allh saglıklı sıhatlı doğsunlar inş
Sag ol canim benim sukurler olsun Allahima darisi basiniza olsun insallah..

Sag ol canim benim inan cok sevindik iki kiz cok baska geliyor Allah hepimizin saglikla aldirsin kucagimiza diger arkadaslarimiza da tez vakite nasip etsin.. Sen de kiz annesi olacaktin degil mi?

evet canım biz de yaptırdık, bizim daktır her hastasından istiyo, korkulacak bişey değil. sadece önlem amaçlı. dediğin gibi her yerde yapılmıyo çocuk kardiyoloji bölümüne gidiliyo orda bakıyolar. bizim kız yüzünden 1,5 saat sürmüştü tam açıyı yakalayamamışlardı bir türlü. arada merdiven inip çıkıp gelmiştim. gitmeden tatlı bişeyler ye bence.

Sağol canım benim içimi rahatlattın bizede çocuk hastanesini önerdi oraya gitcez ama 22 haftada dedi inşallah bişey çıkmaz benimde

Duruuuu tatlım slm sana bir şey sormak istedim..Hani bana fsh yüksekken tedavisini anlattığın bir arkadaşından bahsetmiştin..Gebe kalmıştı..gebeliği devam ediyor inşş dimi

Duruuuu tatlım slm sana bir şey sormak istedim..Hani bana fsh yüksekken tedavisini anlattığın bir arkadaşından bahsetmiştin..Gebe kalmıştı..gebeliği devam ediyor inşş dimi

evet canım ediyor, aramızda bir hafta var onunla sık sık görüşüyoruz. hem benim kuzuların arkadaşlarının annesi o. onunda bir kız bir erkek olacak. çarşamba da beraber gidicez kontrole hatta.

kızlar ya nerelerdesiniz kimseler yok burası çok sessiz böyle olmazki amaaa aaaaaaben skrecimi cumartesi oldum bakalım faydası olur inşallah kızlar:18::18::18::18::18::18:

hadi geçmiş olsun canım, sorunsuz olmuştur inşallah.
bu aralar kimse yok, topik de direnişe geçti

kızlar ben 13-14 senelik evli bir arkadaşım var la. tek. yıllarca tüp bebek tedavisi gördü ankarada olmadı istanbula tayini çıktı bırakmışlardı artık tedaviyi zorla annesi akrabaları şkna etti şstanbulda ameikan hastanesinin klinik şefine gitti ver kendisinde rahim yapışıklığı olduğunu öğrendi tedavi oldu ve şuan ikizlere hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…