Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın canım evet Allah kısmet ederse bizimde kızımız olacak.

evet canım ediyor, aramızda bir hafta var onunla sık sık görüşüyoruz. hem benim kuzuların arkadaşlarının annesi o. onunda bir kız bir erkek olacak. çarşamba da beraber gidicez kontrole hatta.

çok mutlu oldummm durucummmm...Benden selam iletiver banada dua edin olarmıııı...Rabbim korusun meleklerinizi..

Günaydın kızlar yine kimse kalmamış burda bende birazdan çıkıcam kendime mayo almaya gidicem pazar günü denize gittik eski mayomun içine zor girdim bu haftasonu yine gitcez almam lazım yoksa hiç giremicem

Günaydın kızlar yine kimse kalmamış burda bende birazdan çıkıcam kendime mayo almaya gidicem pazar günü denize gittik eski mayomun içine zor girdim bu haftasonu yine gitcez almam lazım yoksa hiç giremicem

derin sana mesaj atmıştım ama göredinmiiiiiiiiiiiiiiii

canlar bu gün biraz yogunum yarın aranızdayım inşallah öpüyorum hepinizi

anaaam ne güzel denize de girmiş
bende istiyom yaaaaa iki yıl olacak tatile gidemeyeli.

Sanırım bizde bu yaz tatile gidemeyiz bebiş var sonuçta ama olsun razıyım tatile gitmemeye zaten denizede girmeme mikrop falan kaparım diye korkarım ben

İyice ağırlaşmadan gireyim dedim zaten ramazanda geliyo ramazandan sonrada ben ağırlaşcam iyi oldu yalnız çok yorulmuşum dün kendime gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…