a.s. canım, dua ederiz tabiki, hatta yarın ikimiz bir aradayken dua edelim de dört bebenin hatırına annelerinin dualarını kabul etsin rabbim.
selam cnm iyiyiz sen nasılsın?çok bişey kaçırmadın kimse girmio artık topiğe gezi parkı olaylarından dolayı herkes direnişte:)Kimse yok Mu nerdesiniz ??? Nasilsiniz canlar cok oldu girmeyelicok sey kacirdim
Gunaydin kizlar herkese mutlu bir.gun diliyorum..
Gunaydin kizlar herkese mutlu bir.gun diliyorum..
tızım herkeşlere ne mesajıdır bu atıp duruyon bende istiyom banda at benim başım kelmiderin sana mesaj atmıştım ama göredinmiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın arkadaşlar hepimiz için hayırlı mutlu bi gün olsun inşallah...
burda hava kapalı kuzum yaa üzerimde bi durgunluk var benim hareket filan hak getiregünaydın kızlar herkese musmutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum kaç gündür bakıp bakıp yazmıyorum ne kendi topiğime ne buraya nede başka bir topiğe topikler çok durgun çünkü ama bu durgunluğa bi son vermek lazım yaz geldi canlanmak lazım hareket lazım ne demişler nerde hareket orda bereket
günaydın canım dualarına amin diyorum senin evde durumlar nasıl kaynanan alıştımı evinize geçmenize:26::26::26::26::26::26::26:
gülden hanım gülden hanım bende sara hatuna katılıyorumgülden hanım gülden hanım başını şu gezi parkı topiğinden başını kaldırıp kendi topiğine gelsen artık diyorum asıl gündemimize asıl meselemize yani bebek konumuza gelsen gelsen de insanların burada da sana ihtiyacı olduğunu görsen diyorum
burda hava kapalı kuzum yaa üzerimde bi durgunluk var benim hareket filan hak getire(
gece 3 ten sonra 5e kadar gök gürültüsü şimşek saganak yagmur cok fenaydı korkudan uyuyamadım...
evde durumlar iyi canım bişey yok cok şükür...genelde evde olmuyorum canım 2 bucuk ay akşam serseri gidince millet gündüze geçtim diye hep bi yerlere cagırıyo evde oldugum zamanda o olmuyo öyle işte geçinip gidiyoruz..
sen nasılsın ne var ne yok
havalar burada da kaç gündür bozuktu ama dünden beri iyi çok şükür niye durgunsun canım hasta falan değilsin dimi benimde dün akşam üstü kalbim çok çarptı çok korktum nabzım bayağı yükselmişti eve gittim biraz dinlendim geçti ama bütün gece kendimi yorgun hissettim neden oldu anlamadım kaynananla sorun olmamasına da sevindim alışacaktır herşey yavaş yavaş oturacak inan hiç bişey birden olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?