aynen canım çünkü suan ne güzel yapılan eylemi bile o 3-5 provaktrler ne hale getirdiler işin içinde bi sürü iş var Rabbim sonumuuz hayır eylesin inşallahhEki Görüntüle 733200süpermiş çok güldüm ama cidden iyi olsun memleketimizin hali artık hepimizin sağduyulu bilinçli ve birlik beraberlik içinde olmamız gereken zamanlar bunlar
aynen canım çünkü suan ne güzel yapılan eylemi bile o 3-5 provaktrler ne hale getirdiler işin içinde bi sürü iş var Rabbim sonumuuz hayır eylesin inşallahhEki Görüntüle 733200
sen ne yaptın canım histereskopi filan düşünüyodun??amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aynen canım gerçekten hiç bişey hemen olmuyo illa sabır ve zaman gerektiriyor iyi olacak ben buna inanıyorum..
sanadageçmiş olsun canım şimdi bişey yok dimi..dinlen öyle oldugu zamanlarda dikkat et kendine..
bu ay Allah izin verirse yaptıracam histereskopiyi canım histereskopi adet bittikten iki üç gün sonra yapılıyomuş o yüzden bu ay adet olursam bitier bitmez Allahın izniyle yaptıracam onuda yapayımda kafamda soru işareti kalmasın bide rahimi çizecekmiş doktor öyle dedi:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:sen ne yaptın canım histereskopi filan düşünüyodun??
nasihatın için saol canım benim ama kendinde yaşayıp görüyosun ve sonra anlıyosun yanlış yaptıgını işte bizde sonunda üzüleceğimizi bile bile aynı şeyleri yapıyoruz nasihat dinlemek bu kadarmı zor geliyo anlamıyorum bile bile aynı şeyi yapıyorumsağol canım şimdi iyiyim ama bi daha olursa doktora gidecem hep en küçük şeyleri bile dert stres edince birikip birikip ilerde sağlık sorunu olarak karşımıza çıkıyo oysaki hiç değmeyecek şeyler ama sonra anlıyosun o yüzden sen sen ol hiç bişeyi takma kafana bu sana abla nasihatı olsun
canım benim inşallah sorunsuz atlatırsın..güzel haberlerledönersin..bu ay Allah izin verirse yaptıracam histereskopiyi canım histereskopi adet bittikten iki üç gün sonra yapılıyomuş o yüzden bu ay adet olursam bitier bitmez Allahın izniyle yaptıracam onuda yapayımda kafamda soru işareti kalmasın bide rahimi çizecekmiş doktor öyle dedi:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Günaydın kızlar yine kimse yok burda
nasihatın için saol canım benim ama kendinde yaşayıp görüyosun ve sonra anlıyosun yanlış yaptıgını işte bizde sonunda üzüleceğimizi bile bile aynı şeyleri yapıyoruz nasihat dinlemek bu kadarmı zor geliyo anlamıyorum bile bile aynı şeyi yapıyorum
canım benim inşallah sorunsuz atlatırsın..güzel haberlerledönersin..
bende en son 13 nisanda adet oldum bi daha olmadım p.tesi kanda baktık yoktu gebelik kendi dr uma değilde burdaki k.doğuma gittim vajinal usg baktı kist yok temiz pkoda ileri derecede değil dedi fakat rahim daha ince adet olmazsın bence 2 ay olmus söktürücü al dedi bende ne yapacagımı düşünüp duruyorum bi yanım hapı iç diyo bi yanım içme
ne bileyim canım yaa sasırdım iyice ilk defada böyle gecikti anlaşılan bi söktürücü almakiki ay olmuş adet olmuyosan ve hamilelik yoksa net olarak söktürücü al ki adet olasın adet olamamak da kötü biliyosun canım erken menopoza falan girmeyesin
ne bileyim canım yaa sasırdım iyice ilk defada böyle gecikti anlaşılan bi söktürücü almak
başka bi doktorda daha kanda gebelik testi yap emin ol iyice ondan sonra bi söktürücü al canım önce reglini düzene sok daha çok gençsin
aminnn canım sanada günaydın hayırlı günler olsun inşallahh..
nasılsın iyimisin bebişler nasıl
günaydın canım ikiz cimcimeler geliyomuş gözün aydın sağlıkla gelsinler darısı başımıza canım
Gunaydin tatlim cok.sukur sabah bulantilarinin disinda iyiyim kuzulari en son gordugumuzde iyilerdi heyecanla diger randevunuzu bekliyoruzz.. Sen nasilsin?
Sag ol saracim sana da gunaydin dr.iki cimcime dedi biz de cok.mutlu olduk ama nedense tam inanamiyoruz cok degisti :)) Amin insallah beiz hamisler saglikla kucagimiza alalim.. Allahim tez vakitte hepinize nasip etsin her daim duamdasiniz inan..
Günaydın kızlarr nasılsınız?Çatlak kremlerine başladınızmı arkadaşlar
bende iyiyim canım işteyim nasıl olsun ugrasıp duruyorum bildiğin gibiiyi olmaıza sevindim
dogrudur canım artık hatırlamazsında zaten bebişler geldimide onlar başlıcaklar..Allah iyilik, saglik versin hepimize canimcim..Kolay gelsin ben birak calismayi ev isini bile unuttum
Nafiyecim aşkolsun niye beğenmeyim kız seni bebek odalarına bakıyodum kafam çok karıştı her girdiğim mağaza birbirine karıştı karar veremedik oda daha ortada yok dün kardeşim bebek yatağı ısmarlamış odadan önce yatak gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?