Günaydın kızlarr nasılsınız?Çatlak kremlerine başladınızmı arkadaşlar
hoş geldin canım...selam şekerler napıyonuz??
bizim tombişlerin kontrolü var bu akşam bakalım ne yapmışlar.
hııııı anladım canımgebe olmadığımdan eminim canım rahim duvarıda inceymiş çünkü...
pko oldugu için cok düzenli adet olamıyorum zaten..cok uzarsa eğer anca haplarla oluyorum
amin canım sağol dualarında olduğumuzu bilmek de güzelGunaydin tatlim cok.sukur sabah bulantilarinin disinda iyiyim kuzulari en son gordugumuzde iyilerdi heyecanla diger randevunuzu bekliyoruzz.. Sen nasilsin?
Sag ol saracim sana da gunaydin dr.iki cimcime dedi biz de cok.mutlu olduk ama nedense tam inanamiyoruz cok degisti :)) Amin insallah beiz hamisler saglikla kucagimiza alalim.. Allahim tez vakitte hepinize nasip etsin her daim duamdasiniz inan..
selam şekerler napıyonuz??
bizim tombişlerin kontrolü var bu akşam bakalım ne yapmışlar.
ooo ben 4. aydan itibaren başladım, geç kalma canım.
hoş geldin canım...
valla bi ben varım sayılır bende girip cıkıyorum topiğe kimsecikler yok
umarım iyidir tombişlerin güzelce gidin gelin inşallah..
Güldencim hoşgeldin canım nasılsın?
kızlar biliyorum ihmal ediyorum bu ara topikimizi ama geldim sizde gelin artık hasret giderelim
hele şükür topiğin yolunu bulabildin kaçak
Kızlar burda görünüyorum ama kocişime ayakkabı bakıyorum netten babalar günü hediyesi olarak
fsh 39
amh 0,1
moralim çok bozuk
yok yok daha tam manasıyla bulamadım kopamıyorum siyasi topikimizden yarın pastamı yapayım diyorum cumaya yayınlansın geç kalcam yoksa
bencede bir an önce pastanı yap ve topiğin yolunu bul
tamam yarın mutfağa atcam kendimi çiskek yapcamkarar verdim evdeki malzemelerimle çizkek yapabiliyorum ancak yaş pasta malzemem eksik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?