Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam şekerler napıyonuz??
bizim tombişlerin kontrolü var bu akşam bakalım ne yapmışlar.
hoş geldin canım...
valla bi ben varım sayılır bende girip cıkıyorum topiğe kimsecikler yok
umarım iyidir tombişlerin güzelce gidin gelin inşallah..

İnternetten çatlak kremi ısmarlamıştım şimdi geldi doktoruma sordum lierac önerdi sanırım duruda bunu kullanıyo ben akşam yatarken sürmeyi düşünüyorum bakalım şuan çatlağım yok ama inşallah olmaz

gebe olmadığımdan eminim canım rahim duvarıda inceymiş çünkü...
pko oldugu için cok düzenli adet olamıyorum zaten..cok uzarsa eğer anca haplarla oluyorum
hııııı anladım canım
amin canım sağol dualarında olduğumuzu bilmek de güzel
selam şekerler napıyonuz??
bizim tombişlerin kontrolü var bu akşam bakalım ne yapmışlar.

inşallah herşey yolundadır canım gelince haber ver

kızlar biliyorum ihmal ediyorum bu ara topikimizi ama geldim sizde gelin artık hasret giderelim

hoş geldin canım...
valla bi ben varım sayılır bende girip cıkıyorum topiğe kimsecikler yok
umarım iyidir tombişlerin güzelce gidin gelin inşallah..

oyyy kıyamammm ben kk dayım genelde ama topiğe gelemyiyorum gündem nedeniyle..
yarın pasta yarışması için pastamı yaparım gündemi yarışmaya ve tüp bebişe bırakırız

Herkese merhaba,

tüp bebek tedavim sırasında fazlaca aldığım ve elimde kalan ilaçlarım detaylarıyla birlikte aşağıda belirtilmiştir. ilaçlarımın hepsi uygun saklama koşullarında saklanıyor olup 2014 sonuna kadar süreleri mevcuttur. ilgilenenler ile iletişime geçip uygun birşekilde anlaşabilirim. maksat herkesin işi görülsün. Telefonum : 533 356 40 51

sevgilerimle
Zeynep Kar

* 2 kutu Gonal –F 450 IU /0.75 ml

Enjeksiyonlu Çözelti için Toz ve Çözücü

1 kutu Kutu içeriği ;

1 flakon enjeksiyonluk çözelti için toz
1 kullanıma hazır şırıngada çözücü
6 tek kullanımlık şırınga üzeri FSH üniteleri ile uygulama için dereceli

* OVİTRELLE 250 mikrogram enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözücü

Kızlar burda görünüyorum ama kocişime ayakkabı bakıyorum netten babalar günü hediyesi olarak

fsh 39
amh 0,1

moralim çok bozuk

canım evet değerin iyi gelmemiş ama endişelenme burda aynı değerlere sahip arkadaşlarımız var ve en son MİLLSTONE arkadşaımızın fsh ı 7 lere kadar düştü...seninle mutlaka irtibata geçecektir kullanılan bazı takviyeler vs..var lütfen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…