Tüp Bebek Günlüğümüz !

merakla bekliyorum çiskekini

tamam şekerim birazdan mıtfağa giriyorum inşallah görüntüde sıkıntı çıkmaz tadından eminimde görsellik önemli biliyosun yarışmada öncelik olarak...çiskek için kollarımı sıvıyorumgörüntüyü beğenmezsem katılmadan geri çekilirim yarışmadan

Bulutlu ve kasvetli bir Istanbul sabahindan hepinize kucak dolusu sevgiler. Gunumuz aydinlik olsun..

günaydın canım Ankaranın güp güneşli sıp sıcak havalı sabahından
günaydınlarımız il il hava durumu haberleri şeklinde oldu

Güüüünnnaaayyddıınnnnnn
Cancağızlarıma güzel şahane harika bir gün diliyorum ve mutfağa geçiyorum malum pasta yarışmamız var kk da her kategoriye karılsammı acaba dedim nasip bunaymış

günaydın canım hava burada da çok güzel yaz mevsimini seviyorum ben hoş sevmeyen varmıdır ki
Güüüünnnaaayyddıınnnnnn
Cancağızlarıma güzel şahane harika bir gün diliyorum ve mutfağa geçiyorum malum pasta yarışmamız var kk da her kategoriye karılsammı acaba dedim nasip bunaymış

kolay gelsin canım şimdiden başarılar

günaydın canım hava burada da çok güzel yaz mevsimini seviyorum ben hoş sevmeyen varmıdır ki

kolay gelsin canım şimdiden başarılar

günaydın saracım ben çokta sevmem yaz mevsimini ben bahar kadınıyım hava ılık olsun bazen yağmur yağsın öyle seviyorum ben

Güüüünnnaaayyddıınnnnnn

Gunaydin tatlimm basarilar diliyorum kokay gelsin sana

günaydın saracım ben çokta sevmem yaz mevsimini ben bahar kadınıyım hava ılık olsun bazen yağmur yağsın öyle seviyorum ben

Bende yaz mevsimini tatilde degilsem sevmiyorum bende sendenim gulden sonbahqr ve bahar bana gore yaz ve kis degil

ciddenmi bende yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güldenim güneş hep pırıl pırıl olsun efil efil rüzgar essin ooooh ne güzel

Bende yaz mevsimini tatilde degilsem sevmiyorum bende sendenim gulden sonbahqr ve bahar bana gore yaz ve kis degil

eneeeeeee yaz mevsimi sevmeyenler ordusu tızım nesini sevmiyosunuz aaa ne ayıp pırıl pırıl parlayan güneşli bi hava sevilmezmi

saol canım benim...
aynen bende öyle tatilde sıcak olsun ama başka zaman olmasın:13::13::13:

ciddenmi bende yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güldenim güneş hep pırıl pırıl olsun efil efil rüzgar essin ooooh ne güzel

baakkkkk benkayrada benden
2-1 öne geçtik oylama yapalım

GÜNAYDIN KIZLARRR

Çalışmak istemiyorum, herkes güzel bir gnde evindeyken ben işteyim hemde hamile hamile..
Eve gidip pineklemek istiyorum yatmak istiyorum uyumak istiyorum bende chescake yapmak komşlara dağıtmak istiyorum evde gün yapmak istiyorum
Yaaaa evimi özledim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın cancağızlarım gülden kolay gelsin canım hadi bakalım nasıl olcak merak ediyorum bende pastanı

selam kızlar güzel bı gün olması dilegıyle bende topıgın eskı üyelerinden bırıyım... uzun süredır takıpteyım ama yazmıyodum... kısmetse yakında tekrar tedaviye baslıycaz... benım size sorum izmirde önerebılecegınız bı merkez ve dr. varmı... :26:

Canım bende izmirdeyim smyrna tüp bebek merkezinde tedavi oldum doktorum funda hanımdı çok memnun kaldım

selam canikolarım, akşam yoğunluk sebebiyle giremedim nete. çok şükür bebişlerimiz iyiler. Hulusi amcaları bunları doğunca ellerinden tutup okula götürürsün artık dedi

Arkadaşımla beraber gidiyoruz bahsetmiştim size aramızda bir hafta var onunda bir kız bir erkek yakın oturuyoruz. orda beklerken sizlere dua ettik beraber iki anne dört bebenin hatırına kabul olur inşallah dualarımız. Millstonum özellikle sen istemiştin seni de konuştuk.

Güldenim kolay gelsin, başarılar şimdiden destekliyoruz seni biliyosun.

evet canım bende onu kullanıyom yatmadan önce sürüyorum, hep aynı saatte sürmeye çalış canım.

Bebişlerinin iyi olmasına sevindim canım bende yarın gitcem aslında raporumu kapatmaya gitcem heyet raporum yarın bitiyo ama belki yine bakar bebişime rapor almıcam artık 2 hafta seminerler var okulda onlara gitcem doktordan zor izin aldım rapor vercekti yine dedim orda bişey yapmıcam arkadaşlarla oturcam muhabbet etcem sadece 3 saat durup gelcem tamam dedi o zaman benim doktor da beni iyice ev hapsetti ya sıkıldım evde oturmaktan

kızlar aranızda tüp bebek tedavisi ile birlikte bal tarçın çörek otu kürü yapan ve fayda görenler oldumu :26::26:bide doktorlar neye göre karar veriyo uzun veya kısa protokol olmasına:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…