merakla bekliyorum çiskekini
Bulutlu ve kasvetli bir Istanbul sabahindan hepinize kucak dolusu sevgiler. Gunumuz aydinlik olsun..
günaydın canım hava burada da çok güzel yaz mevsimini seviyorum ben hoş sevmeyen varmıdır kitamam şekerim birazdan mıtfağa giriyorum inşallah görüntüde sıkıntı çıkmaz tadından eminimde görsellik önemli biliyosun yarışmada öncelik olarak...çiskek için kollarımı sıvıyorumgörüntüyü beğenmezsem katılmadan geri çekilirim yarışmadan
günaydın canım Ankaranın güp güneşli sıp sıcak havalı sabahından
günaydınlarımız il il hava durumu haberleri şeklinde oldu
Güüüünnnaaayyddıınnnnnn
Cancağızlarıma güzel şahane harika bir gün diliyorum ve mutfağa geçiyorum malum pasta yarışmamız var kk da her kategoriye karılsammı acaba dedim nasip bunaymış
günaydın canım hava burada da çok güzel yaz mevsimini seviyorum ben hoş sevmeyen varmıdır ki
kolay gelsin canım şimdiden başarılar
Güüüünnnaaayyddıınnnnnn
Cancağızlarıma güzel şahane harika bir gün diliyorum ve mutfağa geçiyorum malum pasta yarışmamız var kk da her kategoriye karılsammı acaba dedim nasip bunaymış
günaydın saracım ben çokta sevmem yaz mevsimini ben bahar kadınıyım hava ılık olsun bazen yağmur yağsın öyle seviyorum ben
günaydın saracım ben çokta sevmem yaz mevsimini ben bahar kadınıyım hava ılık olsun bazen yağmur yağsın öyle seviyorum ben
Gunaydin tatlimm basarilar diliyorum kokay gelsin sana
Bende yaz mevsimini tatilde degilsem sevmiyorumbende sendenim gulden sonbahqr ve bahar bana gore yaz ve kis degil
Gunaydin tatlimm basarilar diliyorum kokay gelsin sana
Bende yaz mevsimini tatilde degilsem sevmiyorumbende sendenim gulden sonbahqr ve bahar bana gore yaz ve kis degil
ciddenmi bende yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güldenim güneş hep pırıl pırıl olsun efil efil rüzgar essin ooooh ne güzel
selam kızlar güzel bı gün olması dilegıyle bende topıgın eskı üyelerinden bırıyım... uzun süredır takıpteyım ama yazmıyodum... kısmetse yakında tekrar tedaviye baslıycaz... benım size sorum izmirde önerebılecegınız bı merkez ve dr. varmı... :26:
pekı fıyatlar nasıl canım ilk denemenmıyıdı?
İnternetten çatlak kremi ısmarlamıştım şimdi geldi doktoruma sordum lierac önerdi sanırım duruda bunu kullanıyo ben akşam yatarken sürmeyi düşünüyorum bakalım şuan çatlağım yok ama inşallah olmaz
selam canikolarım, akşam yoğunluk sebebiyle giremedim nete. çok şükür bebişlerimiz iyiler. Hulusi amcaları bunları doğunca ellerinden tutup okula götürürsün artık dedi
Arkadaşımla beraber gidiyoruz bahsetmiştim size aramızda bir hafta var onunda bir kız bir erkek yakın oturuyoruz. orda beklerken sizlere dua ettik beraber iki anne dört bebenin hatırına kabul olur inşallah dualarımız. Millstonum özellikle sen istemiştin seni de konuştuk.
Güldenim kolay gelsin, başarılar şimdiden destekliyoruz seni biliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?