Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım bende onu kullanıyom yatmadan önce sürüyorum, hep aynı saatte sürmeye çalış canım.

Dün sürdüm yatmadan ama kokusu hoş değil yada benim hassasiyetimden öyle geldi ben 2 kutu aldım şimdilik doktor büyük ihtimalle çatlağın olmıcak dedi ama ben yinede süreyim ne olurne olmaz belki doğumdan sonra kilo verirken çatlarım

kızlar aranızda tüp bebek tedavisi ile birlikte bal tarçın çörek otu kürü yapan ve fayda görenler oldumu :26::26:bide doktorlar neye göre karar veriyo uzun veya kısa protokol olmasına:26:

Canım benim fsh yüksekti yumurta rezervimde azdı o yüzden kısa protokol uygulandı

kıyamam sanaaaaa. aklıma geldi valla o günlerim ilk zamanlar ne zorlanıyodum işyerinde bulantı kusmalarım da çoktu ıyyyy..bi de bana sınırsız tolerans vardı sağolsun müdürüm istediğin zaman gelme veya istediğin zaman git eve diyodu.

öyle pek kokusu yok aslında canım ya sana öyle gelmiştir. doğumdan sonra da sürüyosun zaten. iki kutu yeter de artar bile. ben 2. ye yeni başladım.

Maşallah durucum kuzulara ohh büyüyorlar benim karnın bugün taş gibi belime vuruyo ağrısı böyle ter boşaldı vücudumdan çok kötüydüm sabah doğuruyorum sandım:18:

kıyamam ağlama sen öğretmendin dimi tatile az kaldı canım yazın bol bol dinlenirsin

maşallah durucum meleklerine öpsün sara teyzesi onları

Maşallah durucum kuzulara ohh büyüyorlar benim karnın bugün taş gibi belime vuruyo ağrısı böyle ter boşaldı vücudumdan çok kötüydüm sabah doğuruyorum sandım:18:

anaam dur kız az daha dayan, birazcık daha gelişsin annesi.

maşallah durucum meleklerine öpsün sara teyzesi onları

onlar da sara teyzesini öpüyolar. çok yaramaz bu kuzularım çok, kafa kafaya vermişler ne muzurluk yapsak diye düşünüyolarmış :13::13:

anaam dur kız az daha dayan, birazcık daha gelişsin annesi.

onlar da sara teyzesini öpüyolar. çok yaramaz bu kuzularım çok, kafa kafaya vermişler ne muzurluk yapsak diye düşünüyolarmış :13::13:

ay çok tatlı yaaaaaaa eeeeeeeee zamane çocukları bunlar bide tüplü olunca iki kat fena oluyolar ama ne yapsalar haklılar o kadar uzak ve beklene bi yoldan geliyolarki............................ darısı başımıza canım

kızlar belki daha önce bahsetmişimdir, bizim beşiklerle verdikleri yataklar çok inceydi içimize sinmemişti. başka yatak bakıyoduk. hepsiburada dan aldım massimo ricco viscotone yatak. bugün geldi yataklarım çok güzel fiyatı da çok uygun.
biz çocuk doktoruna sormuştuk nasıl yatak olmalı diye, eklem gelişimi için pamuk ya da visco olmalı demişti. bu yatakların bir tarafı pamuk, diğer tarafı visco.
aklınızda olsun tavsiye ederim.

Biz yatak almadık park yatağın yatağı var diye gerçekten çok ince aklımızda olsun bakalım duruma göre alırız tatlım sağol

oyyyy sen topikin yollarını unuttun tızıımmmm demekki gebe kalana kadar kullandın bizi
komşularına dağıtacak başka tatlı bulamadınmı zahmetli bişi çiskek daha kolay bişi yap dağıt

Günaydın cancağızlarım gülden kolay gelsin canım hadi bakalım nasıl olcak merak ediyorum bende pastanı

saol canım bende merak ediyorum son halini dolapta donuyor kendileri

demek doğar doğmaz okula götürcen minnakları
maşallahhhh
dularınız için Allahrazı olsun canım can olsun kan olsun bebeklerinize..

kızlar aranızda tüp bebek tedavisi ile birlikte bal tarçın çörek otu kürü yapan ve fayda görenler oldumu :26::26:bide doktorlar neye göre karar veriyo uzun veya kısa protokol olmasına:26:

melekcim tedavi esnasında bal tarçın çörekotunu kullanan hatırlamıyorum daha öncesinde kullananlar oldu ama..
uzun ya da kısa protokol genelde yumurta duruma göre tercih ediliyor...bazende tamamen doktorun insiyatifinde..
mesela pko varsa kesinlikle uzun protokol uygulanır aynı zamanda yumurta rezervi iyi olanlarda ve e2 değerinde sorun olanlarda mesela ben ilk iğnede fırlıyor kontrol amaçlı lucrin vuruyorum lucrin demek uzun protokol demek zaten...kısa protokolde yumi sayısı az ya da çok herkese uygulanabiliyor genelde az olanlara..

eguşum ne yaptın bitirdinmi çis kekini gönderdinmi yarışmaya:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

eguşum ne yaptın bitirdinmi çis kekini gönderdinmi yarışmaya:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım çiskek öyle hemen bitmiyor ki mesela karışımı hazırladım pişmesi nerdeyse 1 saat pişince 3 saat beklemesi lazım sonra sosuyla buluşup en az 6 saat bekelemesi lazım dolapta en makbulü 24 saat beklemesi ben yarın sabah gönderirim tarifimi anca yarın görebilirsin canım

hıııı anladım canım yani zor bi kek çeşidi ben daha önce yapmadım hiç senin tarifi yaparım artık

Canım benimde kardeşim geçen gün ısmarlamış ölçüsüne göre yapıyolarmış organik yatakmış bambudanmış kumaşı bi tarafı pamuk bi tarafı yünmüş bakalım gelince görcez yatsandan almış ben sitesine baktım baya pahalı yataklar biz aramızda anlaştık dedi ama bilmiyom ne kadara aldı

sağol canım.....yeni bi tedaviye başlıcam bu adetimle birlikte heyecan yapmaya başladım daha öncekinlerde hep kısa protokol uygulandı bana bakalım bu sefer ne olacak daha öncekinlerde 18 civarı yumurta oluştu hep ...sen şu an ne aşamadasın:26::26:

Kizlar bahceci fulyada tup bebek yaptiran vrmi acaba dpktorum gurkan bey edimin doktoru emre beu pazartesi on gorusmeye gidicez insallh bi an pazartesi olsa temmz ayi gelse baslasak:) cok heyecanliyim bide bizim dorunumuz morfoloji %2 7 milyon sperm var doktrlar cok zor norml yolla diyorlar ama bi kiz hamile kaldm ve sorunumuzn oldugunu bilmiyorduk a12 haftalik bebegim kendiliginde keseninin icinde parcalanmis kurtaj oldm(( ondan sonra hamile kalamadim bizim gibi sorunu olan tup bebegi tutan varmi acaba

hıııı anladım canım yani zor bi kek çeşidi ben daha önce yapmadım hiç senin tarifi yaparım artık

valla dün yetiştirdim saracım tarifte verdiğim saatlere uymadım mesela 24 saat dolapta bekletilir yazdım normalde öyle yapıyorum ama bu kez bir an önce çıksın ortaya yayınlamak istiyorum dedim risk aldım korka korka kalığtan çıkardım daha tam dolmamıştı neyseki sonuç iyi oldu...yönetime gönderdim saolsunlar onlarda yarım saat içinde yayınladılar bu güne kalır yayınlanması diye düşünmüştüm..

melekcim inşallah bu tedavinde kavuşursun meleklerine...
dediğim gibi genel bir sorun yoksa tamamen doktorun kararıyla kısa ya da uzun prot.belli oluyor illa bir sebebi olması gerekmiyor...yumi sayın iyi maşallah mesela bende de 19 yumi toplanmıştı ilk tüpte ama uzun protokolle uzun protokol olması pko lu olmamdan kaynaklı...şimdilerde 4.tüp için beklemedeyim her an karar verip başlayabilirim bilmiyorum tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…