evet canım bende onu kullanıyom yatmadan önce sürüyorum, hep aynı saatte sürmeye çalış canım.
kızlar aranızda tüp bebek tedavisi ile birlikte bal tarçın çörek otu kürü yapan ve fayda görenler oldumu :26::26:bide doktorlar neye göre karar veriyo uzun veya kısa protokol olmasına:26:
GÜNAYDIN KIZLARRR
Çalışmak istemiyorum, herkes güzel bir gnde evindeyken ben işteyim hemde hamile hamile..
Eve gidip pineklemek istiyorum yatmak istiyorum uyumak istiyorum bende chescake yapmak komşlara dağıtmak istiyorum evde gün yapmak istiyorum
Yaaaa evimi özledim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım benim fsh yüksekti yumurta rezervimde azdı o yüzden kısa protokol uygulandı
Dün sürdüm yatmadan ama kokusu hoş değil yada benim hassasiyetimden öyle geldi ben 2 kutu aldım şimdilik doktor büyük ihtimalle çatlağın olmıcak dedi ama ben yinede süreyim ne olurne olmaz belki doğumdan sonra kilo verirken çatlarım
Maşallah durucum kuzulara ohh büyüyorlar benim karnın bugün taş gibi belime vuruyo ağrısı böyle ter boşaldı vücudumdan çok kötüydüm sabah doğuruyorum sandım:18:selam canikolarım, akşam yoğunluk sebebiyle giremedim nete. çok şükür bebişlerimiz iyiler. Hulusi amcaları bunları doğunca ellerinden tutup okula götürürsün artık dedi
Arkadaşımla beraber gidiyoruz bahsetmiştim size aramızda bir hafta var onunda bir kız bir erkek yakın oturuyoruz. orda beklerken sizlere dua ettik beraber iki anne dört bebenin hatırına kabul olur inşallah dualarımız. Millstonum özellikle sen istemiştin seni de konuştuk.
Güldenim kolay gelsin, başarılar şimdiden destekliyoruz seni biliyosun.
kıyamam ağlama sen öğretmendin dimi tatile az kaldı canım yazın bol bol dinlenirsinGÜNAYDIN KIZLARRR
Çalışmak istemiyorum, herkes güzel bir gnde evindeyken ben işteyim hemde hamile hamile..
Eve gidip pineklemek istiyorum yatmak istiyorum uyumak istiyorum bende chescake yapmak komşlara dağıtmak istiyorum evde gün yapmak istiyorum
selam canikolarım, akşam yoğunluk sebebiyle giremedim nete. çok şükür bebişlerimiz iyiler. Hulusi amcaları bunları doğunca ellerinden tutup okula götürürsün artık dedi
Arkadaşımla beraber gidiyoruz bahsetmiştim size aramızda bir hafta var onunda bir kız bir erkek yakın oturuyoruz. orda beklerken sizlere dua ettik beraber iki anne dört bebenin hatırına kabul olur inşallah dualarımız. Millstonum özellikle sen istemiştin seni de konuştuk.
Maşallah durucum kuzulara ohh büyüyorlar benim karnın bugün taş gibi belime vuruyo ağrısı böyle ter boşaldı vücudumdan çok kötüydüm sabah doğuruyorum sandım:18:
maşallah durucum meleklerine öpsün sara teyzesi onları
anaam dur kız az daha dayan, birazcık daha gelişsin annesi.
onlar da sara teyzesini öpüyolar. çok yaramaz bu kuzularım çok, kafa kafaya vermişler ne muzurluk yapsak diye düşünüyolarmış :13::13:
Biz yatak almadık park yatağın yatağı var diye gerçekten çok ince aklımızda olsun bakalım duruma göre alırız tatlım sağolkızlar belki daha önce bahsetmişimdir, bizim beşiklerle verdikleri yataklar çok inceydi içimize sinmemişti. başka yatak bakıyoduk. hepsiburada dan aldım massimo ricco viscotone yatak. bugün geldi yataklarım çok güzel fiyatı da çok uygun.
biz çocuk doktoruna sormuştuk nasıl yatak olmalı diye, eklem gelişimi için pamuk ya da visco olmalı demişti. bu yatakların bir tarafı pamuk, diğer tarafı visco.
aklınızda olsun tavsiye ederim.
oyyyy sen topikin yollarını unuttun tızıımmmm demekki gebe kalana kadar kullandın biziGÜNAYDIN KIZLARRR
Günaydın cancağızlarım gülden kolay gelsin canım hadi bakalım nasıl olcak merak ediyorum bende pastanı
selam canikolarım, akşam yoğunluk sebebiyle giremedim nete. çok şükür bebişlerimiz iyiler. Hulusi amcaları bunları doğunca ellerinden tutup okula götürürsün artık dedi
kızlar aranızda tüp bebek tedavisi ile birlikte bal tarçın çörek otu kürü yapan ve fayda görenler oldumu :26::26:bide doktorlar neye göre karar veriyo uzun veya kısa protokol olmasına:26:
eguşum ne yaptın bitirdinmi çis kekini gönderdinmi yarışmaya:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım çiskek öyle hemen bitmiyor ki mesela karışımı hazırladım pişmesi nerdeyse 1 saat pişince 3 saat beklemesi lazım sonra sosuyla buluşup en az 6 saat bekelemesi lazım dolapta en makbulü 24 saat beklemesi ben yarın sabah gönderirim tarifimi anca yarın görebilirsin canım
kızlar belki daha önce bahsetmişimdir, bizim beşiklerle verdikleri yataklar çok inceydi içimize sinmemişti. başka yatak bakıyoduk. hepsiburada dan aldım massimo ricco viscotone yatak. bugün geldi yataklarım çok güzel fiyatı da çok uygun.
biz çocuk doktoruna sormuştuk nasıl yatak olmalı diye, eklem gelişimi için pamuk ya da visco olmalı demişti. bu yatakların bir tarafı pamuk, diğer tarafı visco.
aklınızda olsun tavsiye ederim.
melekcim tedavi esnasında bal tarçın çörekotunu kullanan hatırlamıyorum daha öncesinde kullananlar oldu ama..
uzun ya da kısa protokol genelde yumurta duruma göre tercih ediliyor...bazende tamamen doktorun insiyatifinde..
mesela pko varsa kesinlikle uzun protokol uygulanır aynı zamanda yumurta rezervi iyi olanlarda ve e2 değerinde sorun olanlarda mesela ben ilk iğnede fırlıyor kontrol amaçlı lucrin vuruyorum lucrin demek uzun protokol demek zaten...kısa protokolde yumi sayısı az ya da çok herkese uygulanabiliyor genelde az olanlara..
hıııı anladım canım yani zor bi kek çeşidi ben daha önce yapmadım hiç senin tarifi yaparım artık
sağol canım.....yeni bi tedaviye başlıcam bu adetimle birlikte heyecan yapmaya başladım daha öncekinlerde hep kısa protokol uygulandı bana bakalım bu sefer ne olacak daha öncekinlerde 18 civarı yumurta oluştu hep ...sen şu an ne aşamadasın:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?