Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güüüünnnnnaaayyydddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Güzel birgün diliyorum cancağızlarıma...

amin canım sağolinş hepimiz için bu son olur....inş doktorumuzda bizim için en iyisi neyse ona karar verir..........

yarışmada başarılar diliyorum

amin canım sağolinş hepimiz için bu son olur....inş doktorumuzda bizim için en iyisi neyse ona karar verir..........

yarışmada başarılar diliyorum

hangi merkezde başlıyorsun peki....
teşekkürler canım ayrıca yarışma katımcısı bol ve iddialı olacak bu kez

hangi merkezde başlıyorsun peki....
teşekkürler canım ayrıca yarışma katımcısı bol ve iddialı olacak bu kez

acıbadem Kadıköy tayfun bağış doktorumuz inş bu doktordadır şifamız....sen nerde yaptırmıştın tedavilerini :26::26:ben bu merkeze ilk kez gidicem....

acıbadem Kadıköy tayfun bağış doktorumuz inş bu doktordadır şifamız....sen nerde yaptırmıştın tedavilerini :26::26:ben bu merkeze ilk kez gidicem....

iyi doktorun var hep iyi şeyler duydum bence güzel tercih olmuş..
ben Ankara da olduğumdan ilk denememi gazi üniversitesinde diğer 2 denememide Başkent üniversitesinde yaptırdım 4.de merkezi değiştirme durumum var karar aşamasındayım 4.deneme olcak dile kolay valla korkuyorum

bende çok korkuyorum benimde 5. deneme olacak inş 5. ve son denemem olur ..allah hepimize mutlu sonlar nasip etsin inş bende doktorumuz hakkında güzel yorumlar okudum hep....bende 3 kez izmirde yaptırdım bi kez de ist. tüp bebek te yaptırmıştım......maddi manevi çok yıkıldık

olsun tatlım önemli olan sorunsuz bi şekilde ortaya çıkması çişkekin çok beğendim ellerine sağlık tekrar tekrar:13:

5.deneme demek offf of birimiz 4 birimiz 5 olcak şaka gibi yaaaa ilk denememde hemen tutar sanıyordum şimdi kaçıncı denemelere merdiven dayadık...Rabbim yüzümüzü güldürsün bu kez...
dediğin gibi maddi manevi o kadar zorki..

olsun tatlım önemli olan sorunsuz bi şekilde ortaya çıkması çişkekin çok beğendim ellerine sağlık tekrar tekrar:13:

saol canım benim...
ben en çok cappucino yu beğendim yanındaki

kızzz sen naaaaptııınnnn
hani ben girecektim bu kategoriye ççoookkkk ayıp coookkk
neyse erken kalkan yol alırmıs kısmet bi dahakineee hayırlısı olsun inşallah...

kızzz sen naaaaptııınnnn
hani ben girecektim bu kategoriye ççoookkkk ayıp coookkk
neyse erken kalkan yol alırmıs kısmet bi dahakineee hayırlısı olsun inşallah...

yaaa ama ben nerden biliyim dün turkuazla yazıştık o da ben katılmayı düşündüm dedi şimdi sende öyle diyon bende siz geyik yapıyorsunuz sandım her kategoride linki veriyorum hadi katılın biriniz diyorum sesiniz çıkmıyodu bende bu kez de böyle olmasın diye katılmayım dedim yavrucum bilsem ciddi ciddi katılacağınızı katılırmıyım ben delüüüüüü

Günaydın herkese,uzun zamandır yazmıyorum buraya :) girip bir bakayım dedim ve sonra yazmaya karar verdim. 4.tüp bebek denememi gerçekleştirdim transferin 9.günündeyim. 6.günden beri idrar testi yapıp duruyorum hep ikinci çizgi var çok silik değil ama çok koyu kırmızı da değil pembe yalnız hiç değişmiyor çizginin tonu bende ilaçlardan olabileceğine karar verdim ve 10.günde kan testi yaptıracağım.sizlede oldumu böyle şeyler sizce pozitif olabilrmi?

inşallah bebektendir o ikinci çizgi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…