amin canım sağolvalla dün yetiştirdim saracım tarifte verdiğim saatlere uymadım mesela 24 saat dolapta bekletilir yazdım normalde öyle yapıyorum ama bu kez bir an önce çıksın ortaya yayınlamak istiyorum dedim risk aldım korka korka kalığtan çıkardım daha tam dolmamıştı neyseki sonuç iyi oldu...yönetime gönderdim saolsunlar onlarda yarım saat içinde yayınladılar bu güne kalır yayınlanması diye düşünmüştüm..
melekcim inşallah bu tedavinde kavuşursun meleklerine...
dediğim gibi genel bir sorun yoksa tamamen doktorun kararıyla kısa ya da uzun prot.belli oluyor illa bir sebebi olması gerekmiyor...yumi sayın iyi maşallah mesela bende de 19 yumi toplanmıştı ilk tüpte ama uzun protokolle uzun protokol olması pko lu olmamdan kaynaklı...şimdilerde 4.tüp için beklemedeyim her an karar verip başlayabilirim bilmiyorum tatlım..
Kızlar en sonunda bu kategoriye katıldım tarifim yayınlandı aşağıda linki veriyorum bakabilirsiniz..
Diğer katılımcıların tariflerinede bu linkten ulaşabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
amin canım sağolinş hepimiz için bu son olur....inş doktorumuzda bizim için en iyisi neyse ona karar verir..........
yarışmada başarılar diliyorum
Kızlar en sonunda bu kategoriye katıldım tarifim yayınlandı aşağıda linki veriyorum bakabilirsiniz..
Diğer katılımcıların tariflerinede bu linkten ulaşabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
oy kullanıcağımız linki atarmısın......
hangi merkezde başlıyorsun peki....
teşekkürler canım ayrıca yarışma katımcısı bol ve iddialı olacak bu kez
acıbadem Kadıköy tayfun bağış doktorumuz inş bu doktordadır şifamız....sen nerde yaptırmıştın tedavilerini :26::26:ben bu merkeze ilk kez gidicem....
iyi doktorun var hep iyi şeyler duydum bence güzel tercih olmuş..
ben Ankara da olduğumdan ilk denememi gazi üniversitesinde diğer 2 denememide Başkent üniversitesinde yaptırdım 4.de merkezi değiştirme durumum var karar aşamasındayım 4.deneme olcak dile kolay valla korkuyorum
valla dün yetiştirdim saracım tarifte verdiğim saatlere uymadım mesela 24 saat dolapta bekletilir yazdım normalde öyle yapıyorum ama bu kez bir an önce çıksın ortaya yayınlamak istiyorum dedim risk aldım korka korka kalığtan çıkardım daha tam dolmamıştı neyseki sonuç iyi oldu...yönetime gönderdim saolsunlar onlarda yarım saat içinde yayınladılar bu güne kalır yayınlanması diye düşünmüştüm..
bende çok korkuyorum benimde 5. deneme olacak inş 5. ve son denemem olur ..allah hepimize mutlu sonlar nasip etsin inş bende doktorumuz hakkında güzel yorumlar okudum hep....bende 3 kez izmirde yaptırdım bi kez de ist. tüp bebek te yaptırmıştım......maddi manevi çok yıkıldık
olsun tatlım önemli olan sorunsuz bi şekilde ortaya çıkması çişkekin çok beğendim ellerine sağlık tekrar tekrar:13:
Gunaydin kizceler hpimiz icin hayirli cumalar olsun dualarimiz kabul olsun...
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun.bol kazanç, bol bebek veee bol bol mutluluklar diliyorum herkese.
kızzz sen naaaaptııınnnn
hani ben girecektim bu kategoriye ççoookkkk ayıp coookkk
neyse erken kalkan yol alırmıs kısmet bi dahakineee hayırlısı olsun inşallah...
Günaydın herkese,uzun zamandır yazmıyorum buraya :) girip bir bakayım dedim ve sonra yazmaya karar verdim. 4.tüp bebek denememi gerçekleştirdimtransferin 9.günündeyim. 6.günden beri idrar testi yapıp duruyorum hep ikinci çizgi var çok silik değil ama çok koyu kırmızı da değil pembe yalnız hiç değişmiyor çizginin tonu bende ilaçlardan olabileceğine karar verdim ve 10.günde kan testi yaptıracağım.sizlede oldumu böyle şeyler sizce pozitif olabilrmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?