günaydın canım
bol bol bebek istiyorum bende
5.deneme demek offf of birimiz 4 birimiz 5 olcak şaka gibi yaaaa ilk denememde hemen tutar sanıyordum şimdi kaçıncı denemelere merdiven dayadık...Rabbim yüzümüzü güldürsün bu kez...
dediğin gibi maddi manevi o kadar zorki..
saol canım benim...
ben en çok cappucino yu beğendim yanındaki
yaaa ama ben nerden biliyim dün turkuazla yazıştık o da ben katılmayı düşündüm dedi şimdi sende öyle diyon bende siz geyik yapıyorsunuz sandım her kategoride linki veriyorum hadi katılın biriniz diyorum sesiniz çıkmıyodu bende bu kez de böyle olmasın diye katılmayım dedim yavrucum bilsem ciddi ciddi katılacağınızı katılırmıyım ben delüüüüüü
Günaydın herkese,uzun zamandır yazmıyorum buraya :) girip bir bakayım dedim ve sonra yazmaya karar verdim. 4.tüp bebek denememi gerçekleştirdimtransferin 9.günündeyim. 6.günden beri idrar testi yapıp duruyorum hep ikinci çizgi var çok silik değil ama çok koyu kırmızı da değil pembe yalnız hiç değişmiyor çizginin tonu bende ilaçlardan olabileceğine karar verdim ve 10.günde kan testi yaptıracağım.sizlede oldumu böyle şeyler sizce pozitif olabilrmi?
Canım benim günaydın tez zamanda bu isteğine kavuşmanı diliyorum Allah sana istediğin kadar kuzucuk versin inşallah:)
Canım benim günaydın tez zamanda bu isteğine kavuşmanı diliyorum Allah sana istediğin kadar kuzucuk versin inşallah:)
bende ilk denemede hamile kalıcam sanmıştım ve bana ilk denemede 3 embriyo transfer etmişlerdi ay ne hayaller kurmuştuk üçüde tutarsa diyehiç aklıma gelmezdi böyle olucağı şimdi ise sade 1 tane tutsun yeter diyorum........bize fazla sayıda embriyo lazım çünkü kromozom bozukluğuda var pgt uygulanacak bu sefer..........
yavrum şaka diyorum küsermiyim hiççç seviyom seni...
ama evime geçtim yaa bende katılcam yarısmalara
hoşgeldin tatlım epey oldu gerçekten görüşmeyeli...
transferin 9.gününde de ikinci çizgiyi görmeye devam ediyorsan gebesin canım ilaçla ilgisi yoktur Allahın izniyle oldu bu kez10.günde kan vermen mantıklı bencede...
tamam o zaman bundan sonra yeni kategori açıklanınca ciddi ciddi yazcanız kim katılacak anlayalım ayol
bana daha önce 2 kez histerskopi yapıldı hiç bi sorun çıkmadı bende bulunan tek sorun kanda pıhtılaşma sen baktırdın mı pıhtılaşmayainşallah canım bol bol olsun işte bu kadar beklemişken bir kerede 3 tane oluversin
pgt yi bende düşünüyorum bu kez henüz tespit edilen bir genetik durum yok ama belkide var bişiler öncesinde histeroskopi yaptırayım diyorum bol embriyo olurse senin gibi pgt ye gidebilirim..
tamam o zaman bundan sonra yeni kategori açıklanınca ciddi ciddi yazcanız kim katılacak anlayalım ayol
canım bana transferin 1 ve 5.günlerinde pregnyl(çatlatma iğnesi) yaptılar o yüzden ilaçlardan diye düşündüm ama umarım dediğin gibidir.
heeee bak o zaman şüpheli bir durum var demektir kesin konuşamayız ama 10.günde vereceğin kanda belli olur değerin yüksek çıkarsa iğneden değildir diyebiliriz...
bana daha önce 2 kez histerskopi yapıldı hiç bi sorun çıkmadı bende bulunan tek sorun kanda pıhtılaşma sen baktırdın mı pıhtılaşmaya
Evet dr söyledim kan testi ver iğneden olabilir olmaya da bilir dedi.Hayırlısı olsun haber veririm.
güldeeennn ne dedim duydunmuuu....
eğerki 1. olursan kategoriyi beraber belirlicezz
günaydın hanımlaar:131::131:
gününüz güzel geçsin dualarınız kabul olsun cumanız hayırlı olsun inşallah:)
geçmişe baktım birascık bi yarışma var yine ama nerde ne zaman kim katılmış nolmuşoy verym ben de
oo hadi bakalım 1. lik bekliyoruz artıkgünaydın canım...
sanada hayırlı cumalar...
ben katıldım bu kezama oylama pazartesi başlıyooo
oo hadi bakalım 1. lik bekliyoruz artık
yok tatlm ben nerde yarıştığınızı bilmiyorumkibaktınmı sen benim tarifime peki:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?