Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende ilk denemede hamile kalıcam sanmıştım ve bana ilk denemede 3 embriyo transfer etmişlerdi ay ne hayaller kurmuştuk üçüde tutarsa diye hiç aklıma gelmezdi böyle olucağışimdi ise sade 1 tane tutsun yeter diyorum........bize fazla sayıda embriyo lazım çünkü kromozom bozukluğuda var pgt uygulanacak bu sefer..........

yavrum şaka diyorum küsermiyim hiççç seviyom seni...
ama evime geçtim yaa bende katılcam yarısmalara

hoşgeldin tatlım epey oldu gerçekten görüşmeyeli...
transferin 9.gününde de ikinci çizgiyi görmeye devam ediyorsan gebesin canım ilaçla ilgisi yoktur Allahın izniyle oldu bu kez 10.günde kan vermen mantıklı bencede...

Canım benim günaydın tez zamanda bu isteğine kavuşmanı diliyorum Allah sana istediğin kadar kuzucuk versin inşallah:)

inşallah canım bol bol olsun işte bu kadar beklemişken bir kerede 3 tane oluversin

pgt yi bende düşünüyorum bu kez henüz tespit edilen bir genetik durum yok ama belkide var bişiler öncesinde histeroskopi yaptırayım diyorum bol embriyo olurse senin gibi pgt ye gidebilirim..

yavrum şaka diyorum küsermiyim hiççç seviyom seni...
ama evime geçtim yaa bende katılcam yarısmalara

tamam o zaman bundan sonra yeni kategori açıklanınca ciddi ciddi yazcanız kim katılacak anlayalım ayol

canım bana transferin 1 ve 5.günlerinde pregnyl(çatlatma iğnesi) yaptılar o yüzden ilaçlardan diye düşündüm ama umarım dediğin gibidir.

tamam o zaman bundan sonra yeni kategori açıklanınca ciddi ciddi yazcanız kim katılacak anlayalım ayol

tamam kafama uyarsa kategori katılıcam cidden canım
eee sen 1. olursa kategoriyi benim isteğime göre seç taaammı anlaştıkmı

bana daha önce 2 kez histerskopi yapıldı hiç bi sorun çıkmadı bende bulunan tek sorun kanda pıhtılaşma sen baktırdın mı pıhtılaşmaya

canım bana transferin 1 ve 5.günlerinde pregnyl(çatlatma iğnesi) yaptılar o yüzden ilaçlardan diye düşündüm ama umarım dediğin gibidir.

heeee bak o zaman şüpheli bir durum var demektir kesin konuşamayız ama 10.günde vereceğin kanda belli olur değerin yüksek çıkarsa iğneden değildir diyebiliriz...

heeee bak o zaman şüpheli bir durum var demektir kesin konuşamayız ama 10.günde vereceğin kanda belli olur değerin yüksek çıkarsa iğneden değildir diyebiliriz...

Evet dr söyledim kan testi ver iğneden olabilir olmaya da bilir dedi.Hayırlısı olsun haber veririm.

bana daha önce 2 kez histerskopi yapıldı hiç bi sorun çıkmadı bende bulunan tek sorun kanda pıhtılaşma sen baktırdın mı pıhtılaşmaya

2.tüp öncesi bakıldı az bişi kan pıtılaşması durumu var ciddi birşey değil dedi doktor ama yinede önlem amaçlı en düşük dozda pıhtı iğnesi kullandım transferden sonra...histerokopi hiç olmadım ben...bu arada 2.tüpte kimyasal gebelik oluştu sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım dış gebelik oluştu...

güldeeennn ne dedim duydunmuuu....
eğerki 1. olursan kategoriyi beraber belirlicezz

günaydın hanımlaar:131::131:
gününüz güzel geçsin dualarınız kabul olsun cumanız hayırlı olsun inşallah:)
geçmişe baktım birascık bi yarışma var yine ama nerde ne zaman kim katılmış nolmuş oy verym ben de

günaydın canım...
sanada hayırlı cumalar...
ben katıldım bu kezama oylama pazartesi başlıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…