Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canlarım. hayırlı cumalar olsun herkese.
Güldenciim geçmişe bakmadım sanırım yarışma işi tamam, hemen bakıcam ne yapmışsın nasıl yapmışsın, canım çekerse karışmam ama

selam canlarım. hayırlı cumalar olsun herkese.
Güldenciim geçmişe bakmadım sanırım yarışma işi tamam, hemen bakıcam ne yapmışsın nasıl yapmışsın, canım çekerse karışmam ama

sanada hayırlı cumalar canımcım...
bak tabii ama kalmadı pek geriye canın çekerse yeniden yapmam gerekecek kalan yetmez 3 boğaza

yok tatlm ben nerde yarıştığınızı bilmiyorumki:26::26: söylesene bana hihi

heee demek bilmiyon o zaman linki vereyim..

Bi yandanda ütü yapıyorum yarın kına gecesine gidecem sonraki gün düğün var çok işim var çok

arkadaşlar hayırlı Cumalar!Benim normal bi şekilde çocuğum oluyo ancak ilk çocuk otizmli,ikncisini hamileyken kaybettim ve sorunluydu.Arkadaşlar galiba tüp bebek düşünmemiz gerekiyor öyle değil mi,ilk denemede tutar mı acaba maddi durum açısından iyi değiliz ya da normal hamile kalırsam yine sorun çıkar mı korkuyotum.Teyzemin oğluyla evliyim ve kan uyuşmazlığımız var,lütfenn yardımcı olunn yol gösterin banaa

öncelikle geçmiş olsun, bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok biliyorsun. ilk çocuğundan dolayı tedirginsin haliyle böyle düşünmen de çok normal. tüp bebek tedavisi deneyebilirsiniz ama ondada bence garanti yok, ancak transfer öncesi embriyolara genetik test yapılıp sağlıklı olan transfer edilebilir, onda da tutup tutmayacağı garanti olmaz, sonuçta normal gebelik gibi olmuyo, dış ortamdaki embriyonun sana tutunması daha zordur. bu konuda en iyi bilgiyi sana tüp bebek doktoru verebilir canım.

Aynısı bana da oldu canım ben 9. Gün kan testi yaptırmıştım

Kızlar slm herkese ilk önce şunu söyleyim gülden pastan çok güzel görünüyo canım istedi eşime söyledim gelirken al dedim neyse ben bugün doktora gittim yine bebiş iyi ama doktor bu seferde fetal anomali ultrasonu verdi inşallah ondada bişey çıkmaz haftaya cumartesi yaptırcam bide haftaya fetaleko çektircem dönüşte sağlık ocağına uğradık aşımı oldum biraz kolum ağrıyo ama umarım geçer bebişim 26 cm 448 gr olmuş 4 gün ilerden gidiyoruz

maşallah bebişine canım
inşallah bişey çıkmıyacak canım içini ferah tut, aklına kötü şeyler getirme.

Son düzenleme:
maşallah size:) bebiş ne güzel büyümüş öyle
fetal anomali 23. haftada yapılmıyo muydu? bana öyle dediler şimdi kafam karıştı :44:

hepinizin cuması mübarek olsun. arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasondan kese grünüyo ama bebek yok boş gebelik diyor doktor burumla karşılayan varmı varsa bulantınz kusmanız mide yanmanız oldumu bende gebeliğin tüm belirtileri var bilgisi olan varsa cevaplayın . çok korkuyorum çok üzüüyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir hafta sonra herşey belli olur dedi doktor içim içimi yiyiyorum rabbim hayırlı bir sonuç nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…