selam canlarım. hayırlı cumalar olsun herkese.
Güldenciim geçmişe bakmadım sanırım yarışma işi tamam, hemen bakıcam ne yapmışsın nasıl yapmışsın, canım çekerse karışmam ama
yok tatlm ben nerde yarıştığınızı bilmiyorumki:26::26: söylesene bana hihi
canım bana transferin 1 ve 5.günlerinde pregnyl(çatlatma iğnesi) yaptılar o yüzden ilaçlardan diye düşündüm ama umarım dediğin gibidir.
sanada hayırlı cumalar canımcım...
bak tabii ama kalmadı pek geriye canın çekerse yeniden yapmam gerekecek kalan yetmez 3 boğaza
evet yetmez hele bende bu dobişkolar varken.
neyse evde yaşpasta var ondan yerim bende
Bi yandanda ütü yapıyorum yarın kına gecesine gidecem sonraki gün düğün var çok işim var çok
Bi yandanda ütü yapıyorum yarın kına gecesine gidecem sonraki gün düğün var çok işim var çok
arkadaşlar hayırlı Cumalar!Benim normal bi şekilde çocuğum oluyo ancak ilk çocuk otizmli,ikncisini hamileyken kaybettim ve sorunluydu.Arkadaşlar galiba tüp bebek düşünmemiz gerekiyor öyle değil mi,ilk denemede tutar mı acaba maddi durum açısından iyi değiliz ya da normal hamile kalırsam yine sorun çıkar mı korkuyotumdu.Teyzemin oğluylai yok evliyim ve kan uyuşmazlığımız var,lütfenn yardımcı olunn yol gösterin banaa
Günaydın herkese,uzun zamandır yazmıyorum buraya :) girip bir bakayım dedim ve sonra yazmaya karar verdim. 4.tüp bebek denememi gerçekleştirdimtransferin 9.günündeyim. 6.günden beri idrar testi yapıp duruyorum hep ikinci çizgi var çok silik değil ama çok koyu kırmızı da değil pembe yalnız hiç değişmiyor çizginin tonu bende ilaçlardan olabileceğine karar verdim ve 10.günde kan testi yaptıracağım.sizlede oldumu böyle şeyler sizce pozitif olabilrmi?
Kızlar slm herkese ilk önce şunu söyleyim gülden pastan çok güzel görünüyo canım istedi eşime söyledim gelirken al dedimneyse ben bugün doktora gittim yine bebiş iyi ama doktor bu seferde fetal anomali ultrasonu verdi inşallah ondada bişey çıkmaz haftaya cumartesi yaptırcam bide haftaya fetaleko çektircem dönüşte sağlık ocağına uğradık aşımı oldum biraz kolum ağrıyo ama umarım geçer bebişim 26 cm 448 gr olmuş 4 gün ilerden gidiyoruz
ayyy Güldeeeeeennnnn naaapmışsın sen öyleişte tarifim ve yarışma linki diğer tarifleride burdan görebilirsiniz merak edenlere
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
maşallah size:) bebiş ne güzel büyümüş öyleKızlar slm herkese ilk önce şunu söyleyim gülden pastan çok güzel görünüyo canım istedi eşime söyledim gelirken al dedimneyse ben bugün doktora gittim yine bebiş iyi ama doktor bu seferde fetal anomali ultrasonu verdi inşallah ondada bişey çıkmaz haftaya cumartesi yaptırcam bide haftaya fetaleko çektircem dönüşte sağlık ocağına uğradık aşımı oldum biraz kolum ağrıyo ama umarım geçer bebişim 26 cm 448 gr olmuş 4 gün ilerden gidiyoruz
kızlar bu arada babalar gününe ne alcaz yaaaa.
maşallah size:) bebiş ne güzel büyümüş öyle
fetal anomali 23. haftada yapılmıyo muydu? bana öyle dediler şimdi kafam karıştı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?