Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayaldi gerçek olduuhayal değildi tabisi sadece yaptım oldu
saol canım benim..bi gebeler bi de diyettekiler şikateçi benden

kızlar bu arada babalar gününe ne alcaz yaaaa.

heee düşünelim...bebeleri alsın şekerim söyle onlara yan gelip yatmasınlar içerde

maşallahhhhhh canım herşey yolunda ufak tefeklerede takılmamak lazım
Allahım bir gebe daha tarifim yüzünden krize giren ben iyi bişi yapmadım sanırsam

hayırlı cumalar canım bu durumu yaşayanlar oldu maalesef kürtajla sonuçlandı..
bazılarıda geçte olsa bebek göründü biraz daha bekle hemen operasyona girme tabii doktorla kara vereceğiniz bir konu bu..

çok teşekkür ederim ilgin için ya kafam karışık acaba normal yoldan kalsam sorun olur mu yine bilmiyorum.Adana da bildiğin iyi bir doktor var mı

cevabın için teşekkürler. hangi arkadaş acaba kusması oldumu bunu öğrenmek istiyorum

evet canım eskilerdenim ve o arkadaşlar şu an aktif değil maalesef irtibata geçirebileciğim birine dek gelirsem özel mesajla ulaştırırım sana...kanda bchg varsa vücudun gebe gibi davranabilir belirtiler üzerine yorum yapamıyoruz canım arkadaşlarda kusma olmadı ama onu biliyorum...

çok teşekkür ederim ilgin için ya kafam karışık acaba normal yoldan kalsam sorun olur mu yine bilmiyorum.Adana da bildiğin iyi bir doktor var mı

canım ben Ankaradayım, ama başkent hastanesi doktorları iyi oluyo genelde, Adanada Başkent var bildiğim kadarıyla.istersen oraya bi danış.

arkadaşlar lütfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnn

tüp bebek garanti tutar diye bir durum yok canım ama daha önce gebelik oluşmuş doğal yolla tutma şansı çok yüksek..
bence tüp bebek deneyebilirsin ve oluşan embriyolar genetik tanı yöntemi ile analiz edilir sağlıklı olanlar varsa onlardan rahmine transfer ederler ve sağlıklı gebelik elde edebilirsin şu aşamada bence tüp bebek mantıklı ama mutlaka pgt yani genetik tanı işlemi yapılmalı direk tüp bebek yapılırsa Allah korusun tekrar sorun yaşanabilir gebelikte...

canım ben Ankaradayım, ama başkent hastanesi doktorları iyi oluyo genelde, Adanada Başkent var bildiğim kadarıyla.istersen oraya bi danış.

evet burda var,zaten hamile kalırsam hep oraya gitmeyi düşünüyorum,kararsızlık çok kötü ya

evet yaptıracak olursak zaten önce pgt testi yapılacak aşamalarını tam bilmiyorum ama araştırıcam,çok saol ya biraz rahatladım.İlk çocuğum otizmli ama akrabalıkla ilgisi yok deniyor.Keşke bir emin olsam normal yolla sağlıklı bir çocuğum olabileceğimden

bence biraz bekleyin. benim ilk gebeliğimde doktorum büyük ihtimal boş gebelik demişti kese vardı sadece. sonra kürtaja çağırdığı gün 8. hafta falandı yanlış hatırlamıyosam kese doluydu ve kalp atışı bile vardı çok sevinmiştik. benim bhcg değerlerim de pek artmamıştı yalnız sonra 10. haftada düşük yaptım ikiye bölünmüş ikiz olmuş. ama sonradan bölünme olduğu için yaşasaydıda büyük ihtimal özürlü olacaktı dedi doktorum. bende böylesi daha hayırlı oldu dedim.
sende de böyle olacak diye bişey yok tabi kafanı da fazla karıştırma bizim yaşadıklarımızla.
Hayırlısı neyse o olsun canım sen kendini iki sonuca da hazırla ama umudunu da kaybetme.

arkadaşlar ne olursunuz bilginiz varsa cevaplayın bekliyorum . aranızda boş gebeliği yaşayan olmadımı hiç

canım hemen umutsuzluğa kapılma,her duruma da hazırlıklı ol tabi.Daha 6 haftalıkken görünmeyebilir.Benim kuzenim iki aya kadar görememiş,kayınvalidesi falan inanmıyormuş hamileliğine,ama hamileymiş,şuan 1 buçuk yaşında bir oğlu var biraz ufak tefek.bu sadece benim şahit olduğum bi durum senin ki nasıl sonuçlanır bilemem

gerçekten emin olmak zor pahalı gelebilir ama tüp bebek bencede en doğru karar olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…