maşallah bebişine canım
inşallah bişey çıkmıyacak canım içini ferah tut, aklına kötü şeyler getirme.
ayyy Güldeeeeeennnnn naaapmışsın sen öyle
pastane ürünü gibi olmuş çok beğendim canım
bu kadar güzel olması da sinir bozucu tabi insanın canı çekiyoşimdi nerden bulcam ben pastayı meyve yiyim bari
kızlar bu arada babalar gününe ne alcaz yaaaa.
Kızlar slm herkese ilk önce şunu söyleyim gülden pastan çok güzel görünüyo canım istedi eşime söyledim gelirken al dedimneyse ben bugün doktora gittim yine bebiş iyi ama doktor bu seferde fetal anomali ultrasonu verdi inşallah ondada bişey çıkmaz haftaya cumartesi yaptırcam bide haftaya fetaleko çektircem dönüşte sağlık ocağına uğradık aşımı oldum biraz kolum ağrıyo ama umarım geçer bebişim 26 cm 448 gr olmuş 4 gün ilerden gidiyoruz
hepinizin cuması mübarek olsun. arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasondan kese grünüyo ama bebek yok boş gebelik diyor doktor burumla karşılayan varmı varsa bulantınz kusmanız mide yanmanız oldumu bende gebeliğin tüm belirtileri var bilgisi olan varsa cevaplayın . çok korkuyorum çok üzüüyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir hafta sonra herşey belli olur dedi doktor içim içimi yiyiyorum rabbim hayırlı bir sonuç nasib etsin
öncelikle geçmiş olsun, bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok biliyorsun. ilk çocuğundan dolayı tedirginsin haliyle böyle düşünmen de çok normal. tüp bebek tedavisi deneyebilirsiniz ama ondada bence garanti yok, ancak transfer öncesi embriyolara genetik test yapılıp sağlıklı olan transfer edilebilir, onda da tutup tutmayacağı garanti olmaz, sonuçta normal gebelik gibi olmuyo, dış ortamdaki embriyonun sana tutunması daha zordur. bu konuda en iyi bilgiyi sana tüp bebek doktoru verebilir canım.
cevabın için teşekkürler. hangi arkadaş acaba kusması oldumu bunu öğrenmek istiyorum
İnşallah canım sende çekilmişmiydin renklimi oluyo
çok teşekkür ederim ilgin için ya kafam karışık acaba normal yoldan kalsam sorun olur mu yine bilmiyorum.Adana da bildiğin iyi bir doktor var mı
arkadaşlar lütfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnn
canım ben Ankaradayım, ama başkent hastanesi doktorları iyi oluyo genelde, Adanada Başkent var bildiğim kadarıyla.istersen oraya bi danış.
tüp bebek garanti tutar diye bir durum yok canım ama daha önce gebelik oluşmuş doğal yolla tutma şansı çok yüksek..
bence tüp bebek deneyebilirsin ve oluşan embriyolar genetik tanı yöntemi ile analiz edilir sağlıklı olanlar varsa onlardan rahmine transfer ederler ve sağlıklı gebelik elde edebilirsin şu aşamada bence tüp bebek mantıklı ama mutlaka pgt yani genetik tanı işlemi yapılmalı direk tüp bebek yapılırsa Allah korusun tekrar sorun yaşanabilir gebelikte...
hepinizin cuması mübarek olsun. arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasondan kese grünüyo ama bebek yok boş gebelik diyor doktor burumla karşılayan varmı varsa bulantınz kusmanız mide yanmanız oldumu bende gebeliğin tüm belirtileri var bilgisi olan varsa cevaplayın . çok korkuyorum çok üzüüyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir hafta sonra herşey belli olur dedi doktor içim içimi yiyiyorum rabbim hayırlı bir sonuç nasib etsin
arkadaşlar ne olursunuz bilginiz varsa cevaplayın bekliyorum . aranızda boş gebeliği yaşayan olmadımı hiç
evet yaptıracak olursak zaten önce pgt testi yapılacak aşamalarını tam bilmiyorum ama araştırıcam,çok saol ya biraz rahatladım.İlk çocuğum otizmli ama akrabalıkla ilgisi yok deniyor.Keşke bir emin olsam normal yolla sağlıklı bir çocuğum olabileceğimden
gerçekten emin olmak zor pahalı gelebilir ama tüp bebek bencede en doğru karar olur..[/QUOTE
tüp bebekte sgklıya bakılmıyo mu,öyle biliyorum,doktorum tüp bebekten bahsetmedi ama bir başkası düşünmelisin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?