kızlar kuşbaşı etle yapılabilecek bi patlıcan yemeği önerebilirmisiniz
tüp bebekte sgklıya bakılmıyo mu,öyle biliyorum,doktorum tüp bebekten bahsetmedi ama bir başkası düşünmelisin demişti
kolaya kaçıyorum hemen
düdüklüde sıvıyağ içine etleri koy güzelce kavur az bişi pişir üzerine doğranmış sivribiber,patlıcan ve bir kaç diş sarımsak ekle bütün bir soğan koy ben pişince soğanı çıkarıyorum dişe gelmesini sevmiyorum...bütün malzemeleri birazcık kavur ve salça ekle az daha kavur suyunu ver kapat pişsin...seninde bildiğin kolay uyduruk bişi işte..
ya da islim kebabı yap etle olanını tabiki köfteylede yapıyorlar..
nasıl yapıldığını biliyomusun
Eki Görüntüle 735241
selam canlarım şimdi sağlık ocandan geliyorum..
bilmeyenler için şöle özetliyim 5bucuk senelik evliyim 24 yaşındayım 3 klomenli aşılama denedik b1bucuk senedir fakültede tüp bebek yolculuguna cıktık rapor felan anca 3 ay önce iğnelere basladım malesef cok büyüdü iptal ettik 2 ayda kistim vardı yapmadık... mayısın 14 ünde adet oldum iğnelere başladık... tüp ebebk için ama benim salak kafam catlatma iğnesini vurmayı unuttum 1 gün geç vuruncada opu yapamadık çünkü yumurtalarım çatlamıştı... bende doktoruma yalvararak boş geöçmesin die aşılama yaptırdım
veeeeeeeeeeeeeeee künnnnnnnnnnnnnn feyekünnnnnnnnnnnn rabbim sonunda ol dedi...
3 gündür wcnin önünde yatıryorum karın agrımdan diyorum içimde bişi var düşücek ama hamilelik aklımdan bile geçmez senelerdirde test yapmıyorum çünkü hep sonu hüsran bugün artık agrıma dayanamayıp saglık ocana gittim veee ağlıyorum suan elim ayam titriyo rabbim hepinize versin kardeşlerim şu mubarek günün mubarek ayın hürmetine hep duamda olucaksınız cok karnım arıyo banada sdua edin bişi olmasın rabbim hepinize nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy maaşallahh subhanallahhhhEki Görüntüle 735241
bilmeyenler için şöle özetliyim 5bucuk senelik evliyim 24 yaşındayım 3 klomenli aşılama denedik b1bucuk senedir fakültede tüp bebek yolculuguna cıktık rapor felan anca 3 ay önce iğnelere basladım malesef cok büyüdü iptal ettik 2 ayda kistim vardı yapmadık... mayısın 14 ünde adet oldum iğnelere başladık... tüp ebebk için ama benim salak kafam catlatma iğnesini vurmayı unuttum 1 gün geç vuruncada opu yapamadık çünkü yumurtalarım çatlamıştı... bende doktoruma yalvararak boş geöçmesin die aşılama yaptırdım
3 gündür wcnin önünde yatıryorum karın agrımdan diyorum içimde bişi var düşücek ama hamilelik aklımdan bile geçmez senelerdirde test yapmıyorum çünkü hep sonu hüsran bugün artık agrıma dayanamayıp saglık ocana gittim veee ağlıyorum suan elim ayam titriyo rabbim hepinize versin kardeşlerim şu mubarek günün mubarek ayın hürmetine hep duamda olucaksınız cok karnım arıyo banada sdua edin bişi olmasın rabbim hepinize nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hııııım önerin için teşekkür ederim canım bunu hep yapıyorum ama ben değişik bişeyler yapmak istiyorum bugün sanırım fırında yapacam pişince resmini çeker paylaşırım islim kebabını bilmezmiyim bende köfteli yapıyorum öyle daha çok hoşuma gidiyor bi seferinde yaptığımda resmini paylaşmıştım du bi daha gösteremEki Görüntüle 735220 Eki Görüntüle 735221
kızlarr selamlar olsun hepınıze ... nasılsınız ??? umarım herkezler ıyıdır malum benım ınternetım yoksınırlerım tpemde ... çatlıyorum aklım burda kalıyor ya ben carsamba gene kontrele gttım dr hersey yolunda dedii mınık muczmın kalp atış sesını duydum gordum hareket edyordu suan bıle ağlıyorum duygusalım resmını aldım esıme gosterdım ışlerınden dolayı benımle dr gelemyor ... ayy ağladı gorsenız cok garıp 1 kılo aldım :) çok yıyorum iğneyı ve jelide bıraktrdı dr çok sukur ... gulden ? ve ferıde ? sızden cvp bekliyorum ne var ne yok :) opuldunuz ... bu arada1 ay sonra 2 test yapılcakmıs dua edın
kızlarr selamlar olsun hepınıze ... nasılsınız ??? umarım herkezler ıyıdır malum benım ınternetım yoksınırlerım tpemde ... çatlıyorum aklım burda kalıyor ya ben carsamba gene kontrele gttım dr hersey yolunda dedii mınık muczmın kalp atış sesını duydum gordum hareket edyordu suan bıle ağlıyorum duygusalım resmını aldım esıme gosterdım ışlerınden dolayı benımle dr gelemyor ... ayy ağladı gorsenız cok garıp 1 kılo aldım :) çok yıyorum iğneyı ve jelide bıraktrdı dr çok sukur ... gulden ? ve ferıde ? sızden cvp bekliyorum ne var ne yok :) opuldunuz ... bu arada1 ay sonra 2 test yapılcakmıs dua edın
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallahh yavrunuu
ee darısıda başımızaa
selam canım farkındayım yoksun son zamanlarda..
maşallah herşey yolunda ve ailecek mutluluk gözyaşı dökmüşsünüz Allah ağlatmasın ama olacaksada mutluluktan olsun her daim...feride bebesiylen mutlu mesut o da çok takılamıyor gebelik ve çalışıyor olmasından kaynaklı şikayetçi bu ara...ben de beklemedeyim yemek yarışmasına katıldım pazartesi oylama başlıyorr mutlaka gel olurmu
Benimde sinirler tepemdeyken forumu açtım yazayım diye haksever seni gördüm çok sevindim canım bende bugün hastaneye gittiğimde idrar tahlili olmuştum sonucu beklemeden geldim şimdi aradılar yine büssürü lokositle bakteri çıkmış ya ben bıktım bu idrar yollarından ya hiç kurtulamıyorum yediklerimmi yapıyo acaba diye şüphelenmeye başladım evde eşimle bile ayrı tuvaletleri kullanıyoruz benim girdiğime kimse girmiyo nerden kapıyorum ben bu bakterileri anlamadım doktor idrar kültürü istemiş idrar kültürünü görmeden ilaç vermem demiş oda 1 haftada çıkıyo sonucu of ki ne of yarın bidaha gitcez idrar kültürü için
canım zaten gebelerde idrar yolu sıkıntıları çok oluyor ve çevremdende duyuyorum sendeki bir türlü geçmedi yarın ki kültüründe de in şallah bişey çıkmaz ilaç kullanma aşamasında değildir durumun...
ya sorma gıremıyorum net yok sımdı var ama oda cok az cekıyor :) çok ağladık be kolay seyler yasmadık ama allah emeklermızı boşa çıkarmadı cok sukur ... ferıdenın mıgdesı cok bulanyordu ayy ne zor bende oğle bırsey yokdıyım de :) sen bana haber ver ben oylarım ben senı :)
Vallahi güldenim tam rahatım herşeyi atlattım diyorum bişey çıkıyo nazarmı değiyo acaba etrafımda var öyle iyiliğimi istemeyen insanlar ben iyiyim dedikçe onlar kuduruyo galiba
Eki Görüntüle 735241
Benimde sinirler tepemdeyken forumu açtım yazayım diye haksever seni gördüm çok sevindim canım bende bugün hastaneye gittiğimde idrar tahlili olmuştum sonucu beklemeden geldim şimdi aradılar yine büssürü lokositle bakteri çıkmış ya ben bıktım bu idrar yollarından ya hiç kurtulamıyorum yediklerimmi yapıyo acaba diye şüphelenmeye başladım evde eşimle bile ayrı tuvaletleri kullanıyoruz benim girdiğime kimse girmiyo nerden kapıyorum ben bu bakterileri anlamadım doktor idrar kültürü istemiş idrar kültürünü görmeden ilaç vermem demiş oda 1 haftada çıkıyo sonucu of ki ne of yarın bidaha gitcez idrar kültürü için
heh işte buuu demek daha önce yaptın ve fotosu bilem var süper görünüyo canım ellerine sağlık sen bilirsin işini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?