Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende yatmak ıstyorum sureklı :)halım yok Allahtan kaynanam var allah basımdan eksık etmesın ya kadın ne ıstersem yapyor benı bıraksalar aksama kadar yatarım gun falanda yapmam komsular bana börek çörek yapıp getryor :)
duamda herzaman varsnız unutma bızı sadece bız anlarız

Kizlar birsey soracagim yardimci olursaniz sevinirim esinde sorun olup tup bebegi tutan varmi aranizda acaba

ewet canım o kişi benım :) esımın sperlerınde problem vardı nerdeyse harekt yoktu hiç korunmadık ama hiçte hamle kalamdım uzun tedavı uğraşmalar ... esım amlyt oldu düzelme oldu sonnra 1 seneye yakın ılaç kullandı asılama yaptık olmadı 2 ay once ılk tup bebeğimz tuttu çok sukur

Selam canlar napıyosunuz gelemedim topiğe uzun süre oldu misafirlerim vardı baya yoğundum. Sizler nasılsınız bakalım.
Güldenn çizkekin çok güzel görünüyor yarışmada başarılar.
Haksever tebrik ederim canım onca olumsuzluk yaşadın hepsinin bir sebebi varmış Rabbim şimdi bu şekilde nasip edecekmiş sağlıkla hayırla kucağına al inşallah.
Ben de bir dahaki kontrolde cinsiyeti öğreneceğim hayırlısıyla

ay teşekkür ederim canım allah razı olsun ana kucağı içime sinmemişti de ondan sormuştum mutlu ettin beni . allah sana da bu günleri göstersin inşallah

Sende sağol canım inşallah biz de görürüz o günleri çok güzel bence kırmızıyı kızda da erkekte de severim.
aslında o da maviydi ama benim içime sinmedi uzun süre kullanılacak bişey olmadığında eskimez de eşim de kırmızı olur mu diye tutturdu kız olursa da maviye yatar dedi. allahtan anlaştık değiştirdik.

Son düzenleme:
aslında o da maviydi ama benim içime sinmedi uzun süre kullanılacak bişey olmadığında eskimez de eşim de kırmızı olur mu diye tutturdu kız olursa da maviye yatar dedi. allahtan anlaştık değiştirdik.
Kızda sadece kırmızı pembe erkekte mavi renge karşıyım ben yakışan bütün renkler kullanılmalı bence sonra heryer pembe mavi boğuyo beni iyi yapmışsın değiştirmekle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…