çok şükür canım bitti gitti kötü günler darısı bizlere olsun inşallah...
feride aynen o şekilde uyumak istiyorum çalışmak istemiyorum evimde gün yapmak istiyorum pasta börek yapıp komşularıma dağıtmak istiyorum diyordu en son
miyabaaa bebekim nassın
Kizlar birsey soracagim yardimci olursaniz sevinirim esinde sorun olup tup bebegi tutan varmi aranizda acaba
ewet canım o kişi benım :) esımın sperlerınde problem vardı nerdeyse harekt yoktu hiç korunmadık ama hiçte hamle kalamdımuzun tedavı uğraşmalar ... esım amlyt oldu düzelme oldu sonnra 1 seneye yakın ılaç kullandı asılama yaptık olmadı 2 ay once ılk tup bebeğimz tuttu çok sukur [/QUOT
Nerde yaptirdin acaba hayirli ugurlu bn bahcecide yaprirtirmayi dusunuyorum
ewet canım o kişi benım :) esımın sperlerınde problem vardı nerdeyse harekt yoktu hiç korunmadık ama hiçte hamle kalamdımuzun tedavı uğraşmalar ... esım amlyt oldu düzelme oldu sonnra 1 seneye yakın ılaç kullandı asılama yaptık olmadı 2 ay once ılk tup bebeğimz tuttu çok sukur [/QUOT
Nerde yaptirdin acaba hayirli ugurlu bn bahcecide yaprirtirmayi dusunuyorum
Hayirli olsun bebegin kucagina almayi nasip etsin
Hayirli olsun bebegin kucagina almayi nasip etsin
sağol canım allah razı olsun ben bahcelıevler medıcalpark ta yaptrdım ama bahcecıde ıyı dıyorlar duydum
Eki Görüntüle 735289 Eki Görüntüle 735290 kızlar oğluma bunları aldın nasıl sizce bi yorum yapın
yaa kızlar ben nıye bu hamilelik takvımını yapamıyorum :) bendemı bı aptallık var
yaa kızlar ben nıye bu hamilelik takvımını yapamıyorum :) bendemı bı aptallık var
Sende sağol canım inşallah biz de görürüz o günleri çok güzel bence kırmızıyı kızda da erkekte de severim.ay teşekkür ederim canım allah razı olsun ana kucağı içime sinmemişti de ondan sormuştum mutlu ettin beni . allah sana da bu günleri göstersin inşallah
tarih arasına nokta koyma örneğin benimki 07-12-2013 bu şekilde yaz
aslında o da maviydi ama benim içime sinmedi uzun süre kullanılacak bişey olmadığında eskimez de eşim de kırmızı olur mu diye tutturdu kız olursa da maviye yatar dedi. allahtan anlaştık değiştirdik.Sende sağol canım inşallah biz de görürüz o günleri çok güzel bence kırmızıyı kızda da erkekte de severim.
Eki Görüntüle 735289 Eki Görüntüle 735290 kızlar oğluma bunları aldın nasıl sizce bi yorum yapın
Kızda sadece kırmızı pembe erkekte mavi renge karşıyım ben yakışan bütün renkler kullanılmalı bence sonra heryer pembe mavi boğuyo beni iyi yapmışsın değiştirmekle cnmaslında o da maviydi ama benim içime sinmedi uzun süre kullanılacak bişey olmadığında eskimez de eşim de kırmızı olur mu diye tutturdu kız olursa da maviye yatar dedi. allahtan anlaştık değiştirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?