Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızda sadece kırmızı pembe erkekte mavi renge karşıyım ben yakışan bütün renkler kullanılmalı bence sonra heryer pembe mavi boğuyo beni iyi yapmışsın değiştirmekle cnm

uyy uyyy masallahhh cok tatlılar hele bende bıraz cıngenelık var kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :)

hepinize teşekkür ederim kızlar çok mutlu ettiniz beni allah razı olsun ...

canım çook tebrik ederim , Allahım herkese nasip etsin hep dualarımdasınız zaten.

bizim burda yeni bi yer açıldı . sanırım o yüzden indirim yapmışlar. beşik kraft 70x110 normalde 280 ben 230a aldım. diğeri pierre cardin o da normalde 140 ben 105 e aldım. bence bi git yerinde gör beğen internetten fiyatına bak ona göre al . ana kucağı hepsi aynı değil ağır oluyo bazıları.

ne çektim ben idrar yolu enfeksiyonundan ahh ah..sıra sana mı geldi kuzum. valla her ay bi yokluyo beni bu ay uğraması henüz inşallah da olmaz. sen istediğin kadar önlem alsanda oluyo canım, bol su içecen. çok sıkıntın olursa söyle doktoruna kültürü bekleyene kadar monurol saşe diye suda eriyen bi ilaç var onu verir en azından. ben bu ilaçtan çok kullandım ekstra antibiyotik kullandığım da oldu. inşallah geçer canım.

ne güzel pıt pıtları da duymuşsun canım. sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah.

kızlar kuşbaşı etle yapılabilecek bi patlıcan yemeği önerebilirmisiniz

he heee bende bol kıymalı patlıcan yemeği yaptım.

çok sağol canım küçük bir yerde yaşadığım için pek seçeneğimiz olmuyo hep netten bakıyoruz ama tatil iyi bir fırsat ben de mağazalardan da bakacağım pusetiniz araba koltuğu olarak da kullanılabiliyo mu be de pierre cardin düşünüyorum kraft beşik çok güzel ,kraftın anakucaklarına bakıştım çok tuzlu geldi ben de anakucağını ağır istemiyorum inşallah bakarak alacağım

tatlım anakucağınız pierre cardinin hangi modeli çok beğendim netten fiyatına bakıp bulabilirsem mağazadan alacağım

hakkatten benim göbiş iyice kocaman oldu eşim hep bi isim takıyodu bana bu ara "toma" diyo gelince tomalar napıyonuz diyo, sıpalarda şişko ya.
biz de bu hafta biraz daha belli olduk eşim daha çok takılmıyo ama dışardan gören hamile olduğumu anlayabiliyo

sicap adıkların çok güzel, güle güle eskitsin kuzun :) anakucağını pusetle set almadın sanırım, pusetin ayaklarına takılamadığı için seni zorlamaz umarım.

haksever çok sevindim, hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Gülden kız geçmiş olsun cezan bitmiş uslu dur diycektim ama boşver

bu kadar koca göbüş varken hatırlatayım: kızlar ben kordon bankasıyla anlaştım, malzemelerim de 2 gün içinde geldi. siz de düşünün lütfen. Allah evlatlarımıza sağlık versin ve bize keşke dedirtmesin inş.

nasıl canım kordon bankası anlamadım amiiiiiiiiiiin canım

nasıl canım kordon bankası anlamadım amiiiiiiiiiiin canım

canım, belki biliyorsundur kordon kanı anne ve bebekte bulunan temiz ve tedavi edici kandır ve sadece doğum anında kordonda bulunur. bu kan ile Allah göstermesin gelecekte çocukta oluşacak lösemi gibi kanser türleri kesin olarak tedavi edilir. kardeşim çocuk doktoru, onun söylediğine göre gelecekte şeker gibi hastalıkların bile tedavisi olacakmış. işte bu kanı çocuğun için saklatabiliyorsun. ayrıca gelecekte doğacak diğer çocuklarına uyarsa onlar için de kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…