hayırlı olsun canım güle güle kullansın oğluşun ikisine de bayıldımEki Görüntüle 735289 Eki Görüntüle 735290 kızlar oğluma bunları aldın nasıl sizce bi yorum yapın
çok güzel canım, güle güle kullanın, oğluşun sağlıkla büyüsün.
kırmızı ben erkekte çok severim. hem ilerde kızın olursa da kullanırsın, ama mavi alsan kızı yatırmak istemezsin. bu anakucakları en fazla 1 yaşına kadar kullanılıyo zaten.
Kızda sadece kırmızı pembe erkekte mavi renge karşıyım ben yakışan bütün renkler kullanılmalı bence sonra heryer pembe mavi boğuyo beni iyi yapmışsın değiştirmekle cnm
uyy uyyy masallahhh cok tatlılar hele bende bıraz cıngenelık var kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :)
Eki Görüntüle 735241
selam canlarım şimdi sağlık ocandan geliyorum..
bilmeyenler için şöle özetliyim 5bucuk senelik evliyim 24 yaşındayım 3 klomenli aşılama denedik b1bucuk senedir fakültede tüp bebek yolculuguna cıktık rapor felan anca 3 ay önce iğnelere basladım malesef cok büyüdü iptal ettik 2 ayda kistim vardı yapmadık... mayısın 14 ünde adet oldum iğnelere başladık... tüp ebebk için ama benim salak kafam catlatma iğnesini vurmayı unuttum 1 gün geç vuruncada opu yapamadık çünkü yumurtalarım çatlamıştı... bende doktoruma yalvararak boş geöçmesin die aşılama yaptırdım
veeeeeeeeeeeeeeee künnnnnnnnnnnnnn feyekünnnnnnnnnnnn rabbim sonunda ol dedi...
3 gündür wcnin önünde yatıryorum karın agrımdan diyorum içimde bişi var düşücek ama hamilelik aklımdan bile geçmez senelerdirde test yapmıyorum çünkü hep sonu hüsran bugün artık agrıma dayanamayıp saglık ocana gittim veee ağlıyorum suan elim ayam titriyo rabbim hepinize versin kardeşlerim şu mubarek günün mubarek ayın hürmetine hep duamda olucaksınız cok karnım arıyo banada sdua edin bişi olmasın rabbim hepinize nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun canım güle güle kullansın oğluşun ikisine de bayıldımtatlım ben de kızıma şimdiden birşeyler bakıyorum ana kucağı almak istiyorum sen hangi marka aldın hepsi buradadan mı aldın canım
Benimde sinirler tepemdeyken forumu açtım yazayım diye haksever seni gördüm çok sevindim canım bende bugün hastaneye gittiğimde idrar tahlili olmuştum sonucu beklemeden geldim şimdi aradılar yine büssürü lokositle bakteri çıkmış ya ben bıktım bu idrar yollarından ya hiç kurtulamıyorum yediklerimmi yapıyo acaba diye şüphelenmeye başladım evde eşimle bile ayrı tuvaletleri kullanıyoruz benim girdiğime kimse girmiyo nerden kapıyorum ben bu bakterileri anlamadım doktor idrar kültürü istemiş idrar kültürünü görmeden ilaç vermem demiş oda 1 haftada çıkıyo sonucu of ki ne of yarın bidaha gitcez idrar kültürü için
kızlarr selamlar olsun hepınıze ... nasılsınız ??? umarım herkezler ıyıdır malum benım ınternetım yoksınırlerım tpemde ... çatlıyorum aklım burda kalıyor ya ben carsamba gene kontrele gttım dr hersey yolunda dedii mınık muczmın kalp atış sesını duydum gordum hareket edyordu suan bıle ağlıyorum duygusalım resmını aldım esıme gosterdım ışlerınden dolayı benımle dr gelemyor ... ayy ağladı gorsenız cok garıp 1 kılo aldım :) çok yıyorum iğneyı ve jelide bıraktrdı dr çok sukur ... gulden ? ve ferıde ? sızden cvp bekliyorum ne var ne yok :) opuldunuz ... bu arada1 ay sonra 2 test yapılcakmıs dua edın
kızlar kuşbaşı etle yapılabilecek bi patlıcan yemeği önerebilirmisiniz
slm kızlar nasılsınız
çok sağol canım küçük bir yerde yaşadığım için pek seçeneğimiz olmuyo hep netten bakıyoruz ama tatil iyi bir fırsat ben de mağazalardan da bakacağım pusetiniz araba koltuğu olarak da kullanılabiliyo mu be de pierre cardin düşünüyorum kraft beşik çok güzel ,kraftın anakucaklarına bakıştım çok tuzlu geldi ben de anakucağını ağır istemiyorum inşallah bakarak alacağımbizim burda yeni bi yer açıldı . sanırım o yüzden indirim yapmışlar. beşik kraft 70x110 normalde 280 ben 230a aldım. diğeri pierre cardin o da normalde 140 ben 105 e aldım. bence bi git yerinde gör beğen internetten fiyatına bak ona göre al . ana kucağı hepsi aynı değil ağır oluyo bazıları.
gebeler koca göbüşlüler basmış topiki
teşekkür ederim bitanem çok şükür nazlı kızımla iyyiz biz de afiyet olsun canımiyiyiz canım sen nasılsın, nasıl gidiyor..babamız gelsin diye bekliyoz yemek yiyecez de
hakkatten benim göbiş iyice kocaman oldueşim hep bi isim takıyodu bana bu ara "toma" diyo gelince tomalar napıyonuz diyo, sıpalarda şişko ya.
eguşum napiyosun inşalllah sen de gebeş kal kocaman göbüşün çok sağlıklı bebişlerin olsungebeler koca göbüşlüler basmış topiki
nasıl canım kordon bankası anlamadım amiiiiiiiiiiin canımGülden kız geçmiş olsun cezan bitmişuslu dur diycektim ama boşver
bu kadar koca göbüş varken hatırlatayım: kızlar ben kordon bankasıyla anlaştım, malzemelerim de 2 gün içinde geldi. siz de düşünün lütfen. Allah evlatlarımıza sağlık versin ve bize keşke dedirtmesin inş.
nasıl canım kordon bankası anlamadım amiiiiiiiiiiin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?