evet canım arabaya konuluyorçok sağol canım küçük bir yerde yaşadığım için pek seçeneğimiz olmuyo hep netten bakıyoruz ama tatil iyi bir fırsat ben de mağazalardan da bakacağım pusetiniz araba koltuğu olarak da kullanılabiliyo mu be de pierre cardin düşünüyorum kraft beşik çok güzel ,kraftın anakucaklarına bakıştım çok tuzlu geldi ben de anakucağını ağır istemiyorum inşallah bakarak alacağım
kuzuuum napıyon?? kızlar nasıl?
tatlım anakucağınız pierre cardinin hangi modeli çok beğendim netten fiyatına bakıp bulabilirsem mağazadan alacağım
bi türlü yemek topikimden gelemiyorum geleni gideni karşılıyorumda
girip bakamadım ama hayırlı olsun canım stres gitsin bebiş gelsin inşallah....kuzucuğunla yapın yemeklerinizi emiiii
ayyyyyyyyyy inanmıyorum canım nasıl sevindim bilemezsin Allah devamını getirsin inşallahhhh kucağına almayı nasıi etsin inşallah:))))))))bizi şok ettin valla kızzz:)))hadi hayırlı olsun tatlımEki Görüntüle 735241
selam canlarım şimdi sağlık ocandan geliyorum..
bilmeyenler için şöle özetliyim 5bucuk senelik evliyim 24 yaşındayım 3 klomenli aşılama denedik b1bucuk senedir fakültede tüp bebek yolculuguna cıktık rapor felan anca 3 ay önce iğnelere basladım malesef cok büyüdü iptal ettik 2 ayda kistim vardı yapmadık... mayısın 14 ünde adet oldum iğnelere başladık... tüp ebebk için ama benim salak kafam catlatma iğnesini vurmayı unuttum 1 gün geç vuruncada opu yapamadık çünkü yumurtalarım çatlamıştı... bende doktoruma yalvararak boş geöçmesin die aşılama yaptırdım
veeeeeeeeeeeeeeee künnnnnnnnnnnnnn feyekünnnnnnnnnnnn rabbim sonunda ol dedi...
3 gündür wcnin önünde yatıryorum karın agrımdan diyorum içimde bişi var düşücek ama hamilelik aklımdan bile geçmez senelerdirde test yapmıyorum çünkü hep sonu hüsran bugün artık agrıma dayanamayıp saglık ocana gittim veee ağlıyorum suan elim ayam titriyo rabbim hepinize versin kardeşlerim şu mubarek günün mubarek ayın hürmetine hep duamda olucaksınız cok karnım arıyo banada sdua edin bişi olmasın rabbim hepinize nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benimde sinirler tepemdeyken forumu açtım yazayım diye haksever seni gördüm çok sevindim canım bende bugün hastaneye gittiğimde idrar tahlili olmuştum sonucu beklemeden geldim şimdi aradılar yine büssürü lokositle bakteri çıkmış ya ben bıktım bu idrar yollarından ya hiç kurtulamıyorum yediklerimmi yapıyo acaba diye şüphelenmeye başladım evde eşimle bile ayrı tuvaletleri kullanıyoruz benim girdiğime kimse girmiyo nerden kapıyorum ben bu bakterileri anlamadım doktor idrar kültürü istemiş idrar kültürünü görmeden ilaç vermem demiş oda 1 haftada çıkıyo sonucu of ki ne of yarın bidaha gitcez idrar kültürü için
Kız senin Allah iyiliğini versin zaten nasıl unutur insan çatlatma iğnesini diye anlam veremiyordum bak görüyormusun varmış bir hayır tüp derken aşılamadan geldi bebişin çooook tebrik ediyorum süper bir haber bu
ayyyyy maaşallahh subhanallahhhh
nasıl güzel anlatmışsın ne güzel yazmışsın arkadaşım...
ne güzel bir haber..
hayırlı uğurlu olsun..
sağlıkla kucagına al inşallah..resmen mucizeee Rabbim ol desin yeter kiiii
maşallah canım gözün aydın Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye inşallah sağlıkla doğurur kucağına alırsın canım darısı başımıza
geçmiş olsun derincim bol bol su iç idrar yolu enfeksiyonunda su içmek çok önemli sende bilirsin
sağol canım eve geldim evi topladım şimdi mutfağa geçiyorum
Selam canlar napıyosunuz gelemedim topiğe uzun süre oldu misafirlerim vardı baya yoğundum. Sizler nasılsınız bakalım.
Güldenn çizkekin çok güzel görünüyor yarışmada başarılar.
Haksever tebrik ederim canım onca olumsuzluk yaşadın hepsinin bir sebebi varmış Rabbim şimdi bu şekilde nasip edecekmiş sağlıkla hayırla kucağına al inşallah.
Ben de bir dahaki kontrolde cinsiyeti öğreneceğim hayırlısıyla
canım çook tebrik ederim, Allahım herkese nasip etsin hep dualarımdasınız zaten.
tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sicap adıkların çok güzel, güle güle eskitsin kuzun :) anakucağını pusetle set almadın sanırım, pusetin ayaklarına takılamadığı için seni zorlamaz umarım.
haksever çok sevindim, hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.
ayyyyyyyyyy inanmıyorum canım nasıl sevindim bilemezsin Allah devamını getirsin inşallahhhh kucağına almayı nasıi etsin inşallah:))))))))bizi şok ettin valla kızzz:)))hadi hayırlı olsun tatlım
ayrıntılı olarak inceledim tam istediğim gibi uygun bulursam mağazalarda kaçırmicam çok teşekkür ederim canımcımPierre Cardin Bebek taşıma koltuğu Ana kucağı GittiGidiyor'da 87376683
aytıntı bişey yazmıyor canım ya linki tıkla
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!hayırlı olsun..Eki Görüntüle 735241
bilmeyenler için şöle özetliyim 5bucuk senelik evliyim 24 yaşındayım 3 klomenli aşılama denedik b1bucuk senedir fakültede tüp bebek yolculuguna cıktık rapor felan anca 3 ay önce iğnelere basladım malesef cok büyüdü iptal ettik 2 ayda kistim vardı yapmadık... mayısın 14 ünde adet oldum iğnelere başladık... tüp ebebk için ama benim salak kafam catlatma iğnesini vurmayı unuttum 1 gün geç vuruncada opu yapamadık çünkü yumurtalarım çatlamıştı... bende doktoruma yalvararak boş geöçmesin die aşılama yaptırdım
3 gündür wcnin önünde yatıryorum karın agrımdan diyorum içimde bişi var düşücek ama hamilelik aklımdan bile geçmez senelerdirde test yapmıyorum çünkü hep sonu hüsran bugün artık agrıma dayanamayıp saglık ocana gittim veee ağlıyorum suan elim ayam titriyo rabbim hepinize versin kardeşlerim şu mubarek günün mubarek ayın hürmetine hep duamda olucaksınız cok karnım arıyo banada sdua edin bişi olmasın rabbim hepinize nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar aslında cok uzun süredır bu forumu takip ediyorum yenı uye oldum yazmak bu gune kısmetmış cogunuzun hikayesini okudum kımı zaman ağladım kımı zamanda tahlıl sonucu bekleyenlerin sonuclarını bekleyıp bebek haberleriyle içim umut doldu.bende hikayemı sizlerle paylaşmak istedim 2005 yılında evlendim sanki istediğim an hamile kalabilecekmiş gibi 2 yıl korunduk 2 yıl sonunda artık bizimde bir bebeğiz olsun dedik ve denemeye başladık ilk 4 ay hamile kalamayınca telaşa kapılıp dr gittik dr (4. ay sonunda geçiken adetim yüzünden eve kendim test yapmıştım negatifti keşke kanda baktırsaymısım)bana bu yumurtalıklarla 15 sene uğraşsan hamile kalamazsın kist dolu dedi dr aslında dr bunu bana soylediğinde hamileymişim yine geçiken adet ve kullanılan adet getirici ılaçlardan sonra bir türlü hastalamayınca yapılan bir beta hcg ve sürpriz hamileyim gidelen kontroller her şey yolunda hayat cok güzel benden mutlusu yok oh mis durumu tam 16 hafta . 16 .hafta sonunda önce evde başlayan bir kanama iğnelerle durdurulan bir yürek hoplaması tekrar kontrol her şey yolunda evde istirahat tamam süper derken 2 gün sonra tarif edilmez sancılar acayip bir kanama cok kötu bir düşük süreci anlayıssız bir nöbetci dr( o kısma hiç girmiyorum hala sinirlerim bozuluyor) ve sonuc bebeğim artık yok.ne kadar ağladım bilmiyorum saatler günler haftalar…duymaktan bıktığım klasik sözler gencsiniz yine olur üzülmeyin önemli olan sizsiniz gibi.bebeğim büyük olduğu ve rahmim cok yara aldığı için (ruhumun aldığı yarayı anlatamam zaten) 6 aylık korunma süresi sonra tekrar denemeler tekrar tekrar her ay aynı sonuc hep gözyaşı( bu arada yapılan bir sürü hormon testi rahim filimleri hiç sorun yok ).bu iş böyle olmayacak dedik ve profesyonel yardım almaya karar verdik bir süre yumurta takibi çatlatama iğneleri ama sonuc yine aynı.sonra biraz bosverelim dedik ama ruhen içimde cocuğum olmuyor diye kendimi yiyip bitiyor ve eksikli hissediyorum aradan gecen yıllardan sonra artık bizim cocuğumuz olmuyor düşüncesine kendimi alıstırp esime tup bebek yapmak istediğimi söyledim (bu arada inanılmaz anlayışlı bir es kayınvalide ve anne babaya sahibim sükürler olsun ben üzülmeyeyim diye es dost akrabayı tembihleyip bana bu konuyla ilgili hiçbir sey sordurtmadılar minnettarım hepsine ) neyse uzun arastırmalardan sonra görüşülen bir sürü özel merkezden sonra ege dogum evinde acılmıs tüp bebek merkezini kesfettim görüşmeye giitiğim gun o kadar ilgili ve alakalılardiki kesinlikle burada tedavi olmalıyım dedim bir düzine testten geçtik eşimin spermlerinde hem sayısal düşüklük hemde hareket problemleri kesfedildi(bu arada ilk yıllarda yapılan spermiyogramda hiçbir problem yoktu) saskınlıkla sonuca bakakaldık eski sonulca hiç ilgisi olmayan bir durum 3 kez tekrar edilen test ve hep aynı kötu sonuc bu durumda direk tup bebek yapılabileceği aşılamanında olumsuz sonuc verileceği soylendi ve raporumuz çıktı hayırlısyla tedaviye başladık benim gibi bir korkak kendine iğne vuracak imkansiz gibi gördüğüm her şeyi yaptım hemde büyük bir cesaretle toplanan 9 yumurta döllenen 4 tanesi içlerinden en iyi olanın tranferi yapıldı ve bekleme süersi başladı tam 4 haziren 2012 de 53,5 sonucunu aldık hamile olabilirsin dediler 2 gün sonra tekrar yapalım 2 kat artması gerekiyor hem sevinç hem hüzün hem soru işretleri ailede bayram havası 2 gün sonra yapılan test sonuc 76 artma var ama istenildiği gibi değil 2 gün sonra tekrar sonuc 179 bi daha bi daha 4000 ni görene kadar sonra kese oldumu sonra kalp atışları derken evet mucizem gelmişti içimde büyüyordu her şey süperdi bulantı yok kusma yok harika mis gibi hamileliğin ilk ayları takiiii 12. haftaya kadar yine bir kanama öluyorum zannettim o kanı görduğum an biri beni boguyordu sanki hemen hastaneye gidildi konrtroller yapıldı cok şükür meleğim iyi ama kese dışında büyük bir kanama alanı var kıpırdamadan istirahat tam 3,5 ay yattım hiç kıpırdaman sonra çok sükür her şey yoluna girdi hatta son dönem işime bile geri döndüm kendimi çok yormadan gecen 9 ayın sonunda 1 şubat günü meleğimi kucağıma aldım dünyanın en güzel bebeğiydi sanki her şeyden önemlisi sağlıklıydı ve benimdi allahıma binlerce kez şükrettim ve etmeye devam ediyorum lütfen umudunuz yitirmeyin hep dua edin Allaha sığının belki suan bunları söylemek bana kolay gibi ama inanın hepinizi o kadar iyi anlıyorumki isyan ettiğim günler içinde binlerce kez tövbe ediyorum her şeyin bir yeri ve zamanı var dualarım hep sizinle allahım hepinizin kucağını doldursun
offfMerhaba kızlar aslında cok uzun süredır bu forumu takip ediyorum yenı uye oldum yazmak bu gune kısmetmış cogunuzun hikayesini okudum kımı zaman ağladım kımı zamanda tahlıl sonucu bekleyenlerin sonuclarını bekleyıp bebek haberleriyle içim umut doldu.bende hikayemı sizlerle paylaşmak istedim 2005 yılında evlendim sanki istediğim an hamile kalabilecekmiş gibi 2 yıl korunduk 2 yıl sonunda artık bizimde bir bebeğiz olsun dedik ve denemeye başladık ilk 4 ay hamile kalamayınca telaşa kapılıp dr gittik dr (4. ay sonunda geçiken adetim yüzünden eve kendim test yapmıştım negatifti keşke kanda baktırsaymısım)bana bu yumurtalıklarla 15 sene uğraşsan hamile kalamazsın kist dolu dedi dr aslında dr bunu bana soylediğinde hamileymişim yine geçiken adet ve kullanılan adet getirici ılaçlardan sonra bir türlü hastalamayınca yapılan bir beta hcg ve sürpriz hamileyim gidelen kontroller her şey yolunda hayat cok güzel benden mutlusu yok oh mis durumu tam 16 hafta . 16 .hafta sonunda önce evde başlayan bir kanama iğnelerle durdurulan bir yürek hoplaması tekrar kontrol her şey yolunda evde istirahat tamam süper derken 2 gün sonra tarif edilmez sancılar acayip bir kanama cok kötu bir düşük süreci anlayıssız bir nöbetci dr( o kısma hiç girmiyorum hala sinirlerim bozuluyor) ve sonuc bebeğim artık yok.ne kadar ağladım bilmiyorum saatler günler haftalar duymaktan bıktığım klasik sözler gencsiniz yine olur üzülmeyin önemli olan sizsiniz gibi.bebeğim büyük olduğu ve rahmim cok yara aldığı için (ruhumun aldığı yarayı anlatamam zaten) 6 aylık korunma süresi sonra tekrar denemeler tekrar tekrar her ay aynı sonuc hep gözyaşı( bu arada yapılan bir sürü hormon testi rahim filimleri hiç sorun yok ).bu iş böyle olmayacak dedik ve profesyonel yardım almaya karar verdik bir süre yumurta takibi çatlatama iğneleri ama sonuc yine aynı.sonra biraz bosverelim dedik ama ruhen içimde cocuğum olmuyor diye kendimi yiyip bitiyor ve eksikli hissediyorum aradan gecen yıllardan sonra artık bizim cocuğumuz olmuyor düşüncesine kendimi alıstırp esime tup bebek yapmak istediğimi söyledim (bu arada inanılmaz anlayışlı bir es kayınvalide ve anne babaya sahibim sükürler olsun ben üzülmeyeyim diye es dost akrabayı tembihleyip bana bu konuyla ilgili hiçbir sey sordurtmadılar minnettarım hepsine ) neyse uzun arastırmalardan sonra görüşülen bir sürü özel merkezden sonra ege dogum evinde acılmıs tüp bebek merkezini kesfettim görüşmeye giitiğim gun o kadar ilgili ve alakalılardiki kesinlikle burada tedavi olmalıyım dedim bir düzine testten geçtik eşimin spermlerinde hem sayısal düşüklük hemde hareket problemleri kesfedildi(bu arada ilk yıllarda yapılan spermiyogramda hiçbir problem yoktu) saskınlıkla sonuca bakakaldık eski sonulca hiç ilgisi olmayan bir durum 3 kez tekrar edilen test ve hep aynı kötu sonuc bu durumda direk tup bebek yapılabileceği aşılamanında olumsuz sonuc verileceği soylendi ve raporumuz çıktı hayırlısyla tedaviye başladık benim gibi bir korkak kendine iğne vuracak imkansiz gibi gördüğüm her şeyi yaptım hemde büyük bir cesaretle toplanan 9 yumurta döllenen 4 tanesi içlerinden en iyi olanın tranferi yapıldı ve bekleme süersi başladı tam 4 haziren 2012 de 53,5 sonucunu aldık hamile olabilirsin dediler 2 gün sonra tekrar yapalım 2 kat artması gerekiyor hem sevinç hem hüzün hem soru işretleri ailede bayram havası 2 gün sonra yapılan test sonuc 76 artma var ama istenildiği gibi değil 2 gün sonra tekrar sonuc 179 bi daha bi daha 4000 ni görene kadar sonra kese oldumu sonra kalp atışları derken evet mucizem gelmişti içimde büyüyordu her şey süperdi bulantı yok kusma yok harika mis gibi hamileliğin ilk ayları takiiii 12. haftaya kadar yine bir kanama öluyorum zannettim o kanı görduğum an biri beni boguyordu sanki hemen hastaneye gidildi konrtroller yapıldı cok şükür meleğim iyi ama kese dışında büyük bir kanama alanı var kıpırdamadan istirahat tam 3,5 ay yattım hiç kıpırdaman sonra çok sükür her şey yoluna girdi hatta son dönem işime bile geri döndüm kendimi çok yormadan gecen 9 ayın sonunda 1 şubat günü meleğimi kucağıma aldım dünyanın en güzel bebeğiydi sanki her şeyden önemlisi sağlıklıydı ve benimdi allahıma binlerce kez şükrettim ve etmeye devam ediyorum lütfen umudunuz yitirmeyin hep dua edin Allaha sığının belki suan bunları söylemek bana kolay gibi ama inanın hepinizi o kadar iyi anlıyorumki isyan ettiğim günler içinde binlerce kez tövbe ediyorum her şeyin bir yeri ve zamanı var dualarım hep sizinle allahım hepinizin kucağını doldursun
Eki Görüntüle 735241
Kızlar günaydınBiz geldik kızımla uyutmadı kuzum 2.30 a kadar tepklerdi 7dede kaldırdı annesini
gece zaten dönmekten uyku yok bacaklarında kasılıyo sürekli kramp giriyo
allah sizide gebe etsin inşallah uykusuz kalın benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?