Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!hayırlı olsun..

saol allah razı olsun isteyen herkeze versin inşallah dualarım hep sizinle

kızzzzzz buneeeee
Rabbim kucagına almayı nasıp etsin nasıl sevindim anlatamam canım hayırlısı olsun inşallaaaah

bende bilmiyorum şoktayım şoktaa gaz sancım bu benim bebişimay ben çok fenayım hala kendime gelemiyorum bu bi rüyaysa en güzel rüyalardayım rabbim uyandırmasınnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım demek küçük hanım annesini erkenden uyandırıyoooo
yerim onu beennnn

Günaydın cancağızlarım...
Anneme geçtim sabahın körü hanım efendi kalksada kahvaltı etsek güzellik uykusunuda hiç bölemez yani
Bu akşam kına gecesine gidecem öğlen dışarda işlerim olabilir ama üşeniyorum sanırım çıkmayacam

Canımm byıldım cheskekine süper gerçekten ellerine saglıkk ttlımm

saol canım benim beğendiğine sevindim

değerin kaç çıktı ve aşılamadan kaç gün sonra test yaptırdın neden soruyorum çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek bir sürü yumi çatladı içerde birden fazla döllenmiş olma ihtimali var

çok güzel bi rüya umarım 9 ay sonrada gerçeğini göreceksin canım inanıyorum...
malesef biz biraz erken uyandık ama eminimki inşallah tekrar göreceğiz

günaydın canım..
bırak kadın uyusun yaa saat daha 9 bucuga geliyo...
sanada uyusaydın dicem ama sen uyuma güzellik uykusuna ihtiyacın yokk

canım kan testi yaptırmadım 3 gündür gaz sancısı agrım var diye saglık ocana gittim ordada her gittimde test yapıyo hemşiremeiz dedi adet sancısımı yok dedim kendimi biliyorum adet sancısı deil bugün adet günüm olurum yakında ama yani bu baska bişi dedim test yapalım dedi yapmayalım dedim şu testi yapıyosun hasta olsamda gelemiyorum görmek istemiyorum olumsuz bişi dedim oda yapmamız lazım ilaç vericez dedi doktor baktı gaz var karnında dedi test yaptırdı enemmmmmmmmmmmmmm damlatır damaltmaz cıktı bende agla agla hemşirede agladı hühühüüü sonra doktorumu aradım dedi kan testine gerek yok tebrikler pazartesi gel bakalım dedi...

son adet tarihim 14 mayıs.. aşılamayı 29mayısta yaptık... çogul gebelik riski olur demişti doktorda rabbim dogurabilcem kadarını nasipe tsin çogunda gözüm yok bitane melegim olsun kafi ama 3 haftalık bile olmamışken nasıl cıktı idrarda bende anlamadım duramıyorum yerimde kanda baktırmak istiyorum eşimde yapma diyo

inşallah cnaım inşallah oldugunu biliyosun ya en azından hiç böle bişi tatmadım ben yani olması mucize gb geliyodu çok şükür rabbime ne olursa olsun olucanı bilicem artık rabbim korusun ona emanet dualarımla tevekkülüm rabbime elimden geleni yaptım ben dua ediyorum şimdi çok ama çok duaaaa

Ben uyandımı daha da uyuyamıyorum ondan hemen pc başına geçtim

bak gör gülden dediydi dersin en 2 tane var göbüşte ama 3 tanede varsa hiç şaşırmam üçüz bekliyorum senden

evet canım dediğin gibi en azıdan hamile kalabildiğimizi biliyoruz:))
dualarında bizleride unutma

bak gör gülden dediydi dersin en 2 tane var göbüşte ama 3 tanede varsa hiç şaşırmam üçüz bekliyorum senden

canım deme öyle hayırlısı olsun ama korkuyorum ben boy 1*58 kilom 56 yani tipim hiç müsait değil 3 bebege şimdiden 5 aylık gb şiş karnım zaten korkuyorum hayırlısı olsun rabbim saglıkla kucama almayı nasip etsin bitane isterim ben ikiz cok istedim aam korkuyorum bişi olur die hayırlısıolsun rabbim en güzelini bilir:18:

evet canım dediğin gibi en azıdan hamile kalabildiğimizi biliyoruz:))
dualarında bizleride unutma

unuturmuyum hiç cnaım bi yanım hep sizinle bugün kayınvaldeme gidicem o yüzden acık yok olucam ama hep duamdasınız sakın unuttum sanmayınnn

seni gidiiii o zaman annene laf söylemicen napsın kadın güzelliğine güzellik katmak istiyo herhalde
saol canım Allah razı olsun...
onlarda nasıl sevinirler şimdi.... hayal edebiliyorum

seni gidiiii o zaman annene laf söylemicen napsın kadın güzelliğine güzellik katmak istiyo herhalde

ilk eşimi sonra kayınvaldemi aradım zaten komşudaymış sakın söleme cok yeni bişi sölücem saglık ocandan geliyorum hamileymişim dedim bi başladı ağlamaya ayyy ayy agzını burnunu yerim cabuk bure gelin dedi iykiki bellie tme dedim telefonu görümcem aldı fenalaştı kadıncaz rabbim bu mutlulugumuzu daim etsin en cok eşimin baba olmasını onlara torun vermeyi istedim çok şükür inşallah hayırlısıyla kucamızad alırızz kayınpederimde aglamış eşim ağlayınca noldu demiş oda söylemiş beraber çalışıyolar oda aglamışson aglamalarımız olsun inşallah

kızlar cvp verirseniz çok sevinirim bana tüp bebek için rapor vermezler ssk olmadan en fazla tüp bebek fiyatı ilaçlarla birlikte ne kadar tutar özel hastanede bide aşılama fiyatınıda söylerseniz sevinrim çok tşk edrim

kız ne istiyon sen bizden dönden beri tanıdığın tanımadığın herkesi ağlatıyon güzüm çıktı yeter viii :) :) :)

kız ne istiyon sen bizden dönden beri tanıdığın tanımadığın herkesi ağlatıyon güzüm çıktı yeter viii :) :) :)

oyy tatlım yaaa 6 senenin acısını cıkarıyoruz

canım tüp bebek özelde 4500 - 10000 e kadar duydum yani genelde 4-5 bin tututyo ama kulandıgın ilaçlara göre degişiyo ücret...

aşılamada ben 1500e 3 kez özelde yaptırmıştım

hiç bişi olmaz şekerim korkma..
ikiz büyük ihtimal ama üçüzde olsa şaşırmam diyorum..

yok nasıl laf söylerim kalk dersem beş karış suratla kalkar bütün günde kendine gelemez uykusu mühimdir

tatlım bu hastane ve kullanılan ilaçların miktarıyla birlikte çok değişkenlik gösterir..
mesela kendimden örnek vereyim sorun yok gibi görünüyor bizde ve üniversite hastanesine yaptırdık ilaçta çok kullanmadım yaklaşık 4000 tl tuttu benim üniversite hastanesiydi ama yarı özeldi...devlet ya da üniversite hastanesi tercih edersen daha uygun fiyata dek gelir 4000 tl den başlar 7000 tl ye kadar özel hastanede dahil bu aralığa yalnız bu fiyatlar dediğim gibi ciddi bir sorununuz yoksa belki bişey bulunur onlar için ek ücret istenebilir...

bu araalar aglama modu bendede arttı..
eşimin dukanının yanına pideci açıldı küçücük 20 aylık bi kız cocukları var abi abi diye eşimin dibinde bebe ac abi gel aba gel..
öpeem seni fıstık diye diye oratlıklarda dolanıyo..
eşim onunla ilgilandikçe dahada bi artmaya basladı mutsuzluğum huzursuzluğum kendimi eksik hissetmelerim 2 yıldır ilk defa bu kadar arttı çünkü eşim ilk defa dahada bi sevgili görmeye basladım çocuklara karsı...
ve sanırım o cocuklarla ilgilendikçe ben dahada bi üzülmeye basladım eşime bunu söyleyip söylememe konusunda kararsızım en azından ben yanındayken ilgilenmesin istiyorum ama bilmiyorum kafam karısık vaziyette

çıkar çıkar hakkettin rabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip edr inşallah aşılama yüksekmiş baya bişey daha soracam ben bu ay rahim filmi çekilicem doktoruma sormayı unuttum acaba bu tedavi ediliyormu yoksa rahim filmi çekildiği ay tedavi duruyormu ne çok soruyom benya :) :) :)

öyle iyi anlıyorumki bizden sonra evlenen görümcemin 2 erkek cocugu var kocası bikere sırtınaalmışlıgı gezdirmişligi yoktur benim aşimse görüştükmü hep güreşirler deli olur cocukalrda ona dayı dayı die deli olurlar kayınvaldem kayınpederim dedemmmmmmmmmmm dedikçe erirdim hep alalhım içime fesatlık kıskanclık verme diye dua ederdim bu aslında kıskanclık değil özenc denir herelde onun olmasın değil benimde olsun istedim hep sadece cok zor canım biliyorum ama sabret inşallah bu üzüntülerimiz bizim kefaretimiz olucak günahlarımıza sabret herkezi başka sınıyo rabbim hep öyle düşün son ayda ben artık o kadar cok sey olduki etrafımda anladımki cocuk olunca bitmicek dertler herkezi baska sınıyo rabbim o yüzden tevekkülünü bırakma eşin severken sen baska seyle ilgilen ilgini dagıt kendine telkin ver üzülme nolurr

rahim filminden sonra cok hamile kalan oluyo yani tüplerin hafif yapısıksa acılıyo ya suan tüplerin kocaman kocaman acık yani verin jünyırları ilişki yapın gün aşrı insallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir melegin... ben bursa medikal hastanesinde ahmet beye yaptırdım özel muanesinde yaptı aşılamayı 300 mü 600tlmi ne o fiyata yapmıştı yani değişiyo canım kim ne kadar utturursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…