Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah!hayırlı olsun..
kızzzzzz buneeeee
Rabbim kucagına almayı nasıp etsin nasıl sevindim anlatamam canım hayırlısı olsun inşallaaaah
Kızlar günaydınBiz geldik kızımla uyutmadı kuzum 2.30 a kadar 7 dede kaldırdı annesini
gece zaten dönmekten uyku yok bacaklarında kasılıyo sürekli kramp giriyo
allah sizide gebe etsin inşallah uykusuz kalın benim gibi
Canımm byıldım cheskekine süper gerçekten ellerine saglıkk ttlımm
duramıyorum yermdeee rabbim hepinize versin hamile olmayan kalmasınnnnnnnnnnn isteyipte rabbime el acıp dua eden herkeze nasip etsinnnnnnnn daha cok dua etmeliyim şükürler olsun rabbime isteyen herkezin olunca daha güzel olucak çok şükür allah razı olsun dua edin kucammızada alalım gül kokuusnu çekelim içimizeee
çok güzel bi rüya umarım 9 ay sonrada gerçeğini göreceksin canım inanıyorum...saol allah razı olsun isteyen herkeze versin inşallah dualarım hep sizinle
bende bilmiyorum şoktayım şoktaa gaz sancım bu benim bebişim ay ben çok fenayım hala kendime gelemiyorum bu bi rüyaysa en güzel rüyalardayım rabbim uyandırmasınnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım..Günaydın cancağızlarım...
Anneme geçtim sabahın körü hanım efendi kalksada kahvaltı etsek güzellik uykusunuda hiç bölemez yani
Bu akşam kına gecesine gidecem öğlen dışarda işlerim olabilir ama üşeniyorum sanırım çıkmayacam
saol canım benim beğendiğine sevindim
değerin kaç çıktı ve aşılamadan kaç gün sonra test yaptırdın neden soruyorum çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek bir sürü yumi çatladı içerde birden fazla döllenmiş olma ihtimali var
çok güzel bi rüya umarım 9 ay sonrada gerçeğini göreceksin canım inanıyorum...
malesef biz biraz erken uyandık ama eminimki inşallah tekrar göreceğiz
günaydın canım..
bırak kadın uyusun yaa saat daha 9 bucuga geliyo...
sanada uyusaydın dicem ama sen uyuma güzellik uykusuna ihtiyacın yokk
çok güzel bi rüya umarım 9 ay sonrada gerçeğini göreceksin canım inanıyorum...
malesef biz biraz erken uyandık ama eminimki inşallah tekrar göreceğiz
günaydın canım..
bırak kadın uyusun yaa saat daha 9 bucuga geliyo...
sanada uyusaydın dicem ama sen uyuma güzellik uykusuna ihtiyacın yokk
canım kan testi yaptırmadım 3 gündür gaz sancısı agrım var diye saglık ocana gittim ordada her gittimde test yapıyo hemşiremeiz dedi adet sancısımı yok dedim kendimi biliyorum adet sancısı deil bugün adet günüm olurum yakında ama yani bu baska bişi dedim test yapalım dedi yapmayalım dedim şu testi yapıyosun hasta olsamda gelemiyorum görmek istemiyorum olumsuz bişi dedimoda yapmamız lazım ilaç vericez dedi doktor baktı gaz var karnında dedi test yaptırdı enemmmmmmmmmmmmmm damlatır damaltmaz cıktı bende agla agla hemşirede agladı hühühüüü sonra doktorumu aradım dedi kan testine gerek yok tebrikler pazartesi gel bakalım dedi...
son adet tarihim 14 mayıs.. aşılamayı 29mayısta yaptık... çogul gebelik riski olur demişti doktordarabbim dogurabilcem kadarını nasipe tsin çogunda gözüm yok bitane melegim olsun kafi ama 3 haftalık bile olmamışken nasıl cıktı idrarda bende anlamadım duramıyorum yerimde kanda baktırmak istiyorum eşimde yapma diyo
inşallah cnaım inşallah oldugunu biliyosun ya en azından hiç böle bişi tatmadım ben yani olması mucize gb geliyodu çok şükür rabbime ne olursa olsun olucanı bilicem artık rabbim korusun ona emanet dualarımla tevekkülüm rabbime elimden geleni yaptım ben dua ediyorum şimdi çok ama çok duaaaa
Ben uyandımı daha da uyuyamıyorum ondan hemen pc başına geçtim
bak gör gülden dediydi dersin en 2 tane var göbüşte ama 3 tanede varsa hiç şaşırmam üçüz bekliyorum senden
evet canım dediğin gibi en azıdan hamile kalabildiğimizi biliyoruz:))
dualarında bizleride unutma
seni gidiiii o zaman annene laf söylemicen napsın kadın güzelliğine güzellik katmak istiyo herhalde
Ben uyandımı daha da uyuyamıyorum ondan hemen pc başına geçtim
bak gör gülden dediydi dersin en 2 tane var göbüşte ama 3 tanede varsa hiç şaşırmam üçüz bekliyorum senden
saol canım Allah razı olsun...canım deme öyle hayırlısı olsun ama korkuyorum ben boy 1*58 kilom 56 yani tipim hiç müsait değil 3 bebege şimdiden 5 aylık gb şiş karnım zaten korkuyorum hayırlısı olsun rabbim saglıkla kucama almayı nasip etsin bitane isterim ben ikiz cok istedim aam korkuyorum bişi olur die hayırlısıolsun rabbim en güzelini bilir:18:
unuturmuyum hiç cnaım bi yanım hep sizinle bugün kayınvaldeme gidicem o yüzden acık yok olucam ama hep duamdasınız sakın unuttum sanmayınnn
seni gidiiii o zaman annene laf söylemicen napsın kadın güzelliğine güzellik katmak istiyo herhalde
saol canım Allah razı olsun...
onlarda nasıl sevinirler şimdi.... hayal edebiliyorum
ilk eşimi sonra kayınvaldemi aradım zaten komşudaymış sakın söleme cok yeni bişi sölücem saglık ocandan geliyorum hamileymişim dedim bi başladı ağlamaya ayyy ayy agzını burnunu yerim cabuk bure gelin dediiykiki bellie tme dedim telefonu görümcem aldı fenalaştı kadıncaz rabbim bu mutlulugumuzu daim etsin en cok eşimin baba olmasını onlara torun vermeyi istedim çok şükür inşallah hayırlısıyla kucamızad alırızz kayınpederimde aglamış eşim ağlayınca noldu demiş oda söylemiş beraber çalışıyolar oda aglamış son aglamalarımız olsun inşallah
kız ne istiyon sen bizden dönden beri tanıdığın tanımadığın herkesi ağlatıyon güzüm çıktı yeter viii :) :) :)
canım deme öyle hayırlısı olsun ama korkuyorum ben boy 1*58 kilom 56 yani tipim hiç müsait değil 3 bebege şimdiden 5 aylık gb şiş karnım zaten korkuyorum hayırlısı olsun rabbim saglıkla kucama almayı nasip etsin bitane isterim ben ikiz cok istedim aam korkuyorum bişi olur die hayırlısıolsun rabbim en güzelini bilir:18:
unuturmuyum hiç cnaım bi yanım hep sizinle bugün kayınvaldeme gidicem o yüzden acık yok olucam ama hep duamdasınız sakın unuttum sanmayınnn
saol canım Allah razı olsun...
onlarda nasıl sevinirler şimdi.... hayal edebiliyorum
kızlar cvp verirseniz çok sevinirim bana tüp bebek için rapor vermezler ssk olmadan en fazla tüp bebek fiyatı ilaçlarla birlikte ne kadar tutar özel hastanede bide aşılama fiyatınıda söylerseniz sevinrim çok tşk edrim
ilk eşimi sonra kayınvaldemi aradım zaten komşudaymış sakın söleme cok yeni bişi sölücem saglık ocandan geliyorum hamileymişim dedim bi başladı ağlamaya ayyy ayy agzını burnunu yerim cabuk bure gelin dediiykiki bellie tme dedim telefonu görümcem aldı fenalaştı kadıncaz rabbim bu mutlulugumuzu daim etsin en cok eşimin baba olmasını onlara torun vermeyi istedim çok şükür inşallah hayırlısıyla kucamızad alırızz kayınpederimde aglamış eşim ağlayınca noldu demiş oda söylemiş beraber çalışıyolar oda aglamış son aglamalarımız olsun inşallah
oyy tatlım yaaa 6 senenin acısını cıkarıyoruz
canım tüp bebek özelde 4500 - 10000 e kadar duydum yani genelde 4-5 bin tututyo ama kulandıgın ilaçlara göre degişiyo ücret...
aşılamada ben 1500e 3 kez özelde yaptırmıştım
bu araalar aglama modu bendede arttı..
eşimin dukanının yanına pideci açıldı küçücük 20 aylık bi kız cocukları var abi abi diye eşimin dibinde bebe ac abi gel aba gel..
öpeem seni fıstık diye diye oratlıklarda dolanıyo..
eşim onunla ilgilandikçe dahada bi artmaya basladı mutsuzluğum huzursuzluğum kendimi eksik hissetmelerim 2 yıldır ilk defa bu kadar arttı çünkü eşim ilk defa dahada bi sevgili görmeye basladım çocuklara karsı...
ve sanırım o cocuklarla ilgilendikçe ben dahada bi üzülmeye basladım eşime bunu söyleyip söylememe konusunda kararsızım en azından ben yanındayken ilgilenmesin istiyorum ama bilmiyorum kafam karısık vaziyette
çıkar çıkar hakkettinrabbim sağlıkla kucağına almayoda nasip edr inşallah aşılama yüksekmiş baya bişey daha soracam ben bu ay rahim filmi çekilicem doktoruma sormayı unuttum acaba bu tedavi ediliyormu yoksa rahim filmi çekildiği ay tedavi duruyormu ne çok soruyom benya :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?