işte canım aynen dediğin gibi oluyo kıskançlık değil aslında bi özenç bizimde olsun Rabbim diye ne diyeyim canım Rabbim ne derse o olur..sende sağlıkla kucagına al inşallahöyle iyi anlıyorumki bizden sonra evlenen görümcemin 2 erkek cocugu var kocası bikere sırtınaalmışlıgı gezdirmişligi yoktur benim aşimse görüştükmü hep güreşirler deli olur cocukalrda ona dayı dayı die deli olurlar kayınvaldem kayınpederim dedemmmmmmmmmmm dedikçe erirdim hep alalhım içime fesatlık kıskanclık verme diye dua ederdim bu aslında kıskanclık değil özenc denir herelde onun olmasın değil benimde olsun istedim hep sadece cok zor canım biliyorum ama sabret inşallah bu üzüntülerimiz bizim kefaretimiz olucak günahlarımıza sabret herkezi başka sınıyo rabbim hep öyle düşün son ayda ben artık o kadar cok sey olduki etrafımda anladımki cocuk olunca bitmicek dertler herkezi baska sınıyo rabbim o yüzden tevekkülünü bırakma eşin severken sen baska seyle ilgilen ilgini dagıt kendine telkin ver üzülme nolurr
rahim filminden sonra cok hamile kalan oluyo yani tüplerin hafif yapısıksa acılıyo ya suan tüplerin kocaman kocaman acık yani verin jünyırları ilişki yapın gün aşrı insallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir melegin... ben bursa medikal hastanesinde ahmet beye yaptırdım özel muanesinde yaptı aşılamayı 300 mü 600tlmi ne o fiyata yapmıştı yani değişiyo canım kim ne kadar utturursa
canım hikayenden çok etkilendim bunları okuyunca umut kaplıyor içimi allah bağışlasın yavrunu inşallah ege doğum evinden biraz bahsedermisin ve tüp bebeği ne kadara yapıyolar acaba
offfhiç bişe kolay olmuyo dimi en azından bizim için öyle ... inşalah Allah bebeğine ve sizlere hayırlı mutlu sağlıklı ömürler verir..
kızlar cvp verirseniz çok sevinirim bana tüp bebek için rapor vermezler ssk olmadan en fazla tüp bebek fiyatı ilaçlarla birlikte ne kadar tutar özel hastanede bide aşılama fiyatınıda söylerseniz sevinrim çok tşk edrim
kurumsuz haline 6100 lira verdim ben...
ilaçlar içindeydi bunun..
allah gönlüne göre versin..
günaydın canım...canlarım günaydınlar, mutlu hafta sonları herkese
Kızlar günaydınBiz geldik kızımla uyutmadı kuzum 2.30 a kadar tepklerdi 7dede kaldırdı annesini
gece zaten dönmekten uyku yok bacaklarında kasılıyo sürekli kramp giriyo
allah sizide gebe etsin inşallah uykusuz kalın benim gibi
günaydın canım...
sanada güzel mi güzel hayırlı günler hafta sonları olsun inşallah
teşekkürler canım bende güzel dudaklarımla öpeyim seniiEki Görüntüle 735611 Eki Görüntüle 735611 Eki Görüntüle 735611
canlarım günaydınlar, mutlu hafta sonları herkese
günaydın kızlarherkese musmutlu hafta sonları
Eki Görüntüle 735620
bak buda varrr şekerimmmEki Görüntüle 735621
hatta devamında başka smileylerde koyabilirim
Herkese mutlu huzurlu hafta sonlari olsun ins
Herkese mutlu huzurlu hafta sonlari olsun ins.herkes iyidir umarim. Kizlar benim dondurulmus embriyolarim var haftaya persembe yada cuma transfer yapariz dediler. Gecen persembe rahim kalinligim 6 bucuktu,pazartesi tekrar baktiracam.sizce rahim kalinligi en fazla kaç olabilir bilen varmi aranizda.çok tedirginim cunku benim zaten rahimde kalinlik artisi sorunum oluyo ya haftaya persembeye daha çok kalinlasirsa diye korkuyirum.birde estrofemi günde 3 defa kullan dediiler ama acaba 2 ye dusursem olurmuki? Çok karamsarim ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?