Tüp Bebek Günlüğümüz !

işte canım aynen dediğin gibi oluyo kıskançlık değil aslında bi özenç bizimde olsun Rabbim diye ne diyeyim canım Rabbim ne derse o olur..sende sağlıkla kucagına al inşallah

sağol cnm çok tşk edrim evinizden neşe mutluluk hiç eksik olmasın rabbim herkese nasip eder inşallah bu mutluluğu... insan kendinden çok eşini düşünüyor ne kadar zavallıyız halbuki onlarda bizi düşünüyor :):)

canım hikayenden çok etkilendim bunları okuyunca umut kaplıyor içimi allah bağışlasın yavrunu inşallah ege doğum evinden biraz bahsedermisin ve tüp bebeği ne kadara yapıyolar acaba

canım 1600 lira alaçlar tuttu 400 lirada hastaneye katkı payı ödedik toplam 2000 liraya mal oldu bize ama dediğim gibi rapor çıktı öyle aldık ilaçları başka bilmek istediğin birşey olursa fırsat buldukca cevaplamaya çalışırım

kurumsuz haline 6100 lira verdim ben...
ilaçlar içindeydi bunun..
allah gönlüne göre versin..

Son düzenleme:
kurumsuz haline 6100 lira verdim ben...
ilaçlar içindeydi bunun..
allah gönlüne göre versin..

amin hepinizin inşallah rabbim istediğimizi hakımızda hayırlı eylesin seninde evladını bağışlasın cvpbın çok tşk edrim inşallah haıyırlıısyla gerk kalmaz

aynen canım bizde 2 dakika aynı tarafta yatamıyoz döne döne bi kalıyom o da işkence gibi ağrılarla dönüyorum ben. gece uyuyamıyoz sabahta erkenden başlıyolar tepiklemeye kalk acıktık diyolar

Herkese mutlu huzurlu hafta sonlari olsun ins.herkes iyidir umarim. Kizlar benim dondurulmus embriyolarim var haftaya persembe yada cuma transfer yapariz dediler. Gecen persembe rahim kalinligim 6 bucuktu,pazartesi tekrar baktiracam.sizce rahim kalinligi en fazla kaç olabilir bilen varmi aranizda.çok tedirginim cunku benim zaten rahimde kalinlik artisi sorunum oluyo ya haftaya persembeye daha çok kalinlasirsa diye korkuyirum.birde estrofemi günde 3 defa kullan dediiler ama acaba 2 ye dusursem olurmuki? Çok karamsarim ya ((

günaydın kızlar herkese musmutlu hafta sonları

günaydın canım sanada güzel hafta sonları olsun inşallah..

Eki Görüntüle 735620
bak buda varrr şekerimmmEki Görüntüle 735621
hatta devamında başka smileylerde koyabilirim

yok yok diğer dudaklar şahane bu sıradan bunlardan bende de var ama olgun ve dolgun olanı sende gördüm

Herkese mutlu huzurlu hafta sonlari olsun ins

sanada mutlu hafta sonları canımcım

7 ve sonrası kalınlıklar iyi oluyor en makbulü 10 üzeri canım...
doktor demeden ilacı azaltma..

yok yok diğer dudaklar şahane bu sıradan bunlardan bende de var ama olgun ve dolgun olanı sende gördüm

bak bunlar smiley değil ama komikti koydum

bide smileylerin hazırlanısı var

Eklentiler

• $sarý kafa hazýrlanýsý.gif
    62,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…