Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok sagol canim cevabin için. 10 un üzerinde enfazla kaç olabilir.bu konuda bi bilgin varmi canim.

ben en fazla 14mm olanı duydum canım genelde 10-12 civarı ile transfere gidiyor kızlar..
ama şu da var 6 küsür değerle donmuş transferinde gebelik elde eden bir arkadaşımız oldu

işte canım aynen dediğin gibi oluyo kıskançlık değil aslında bi özenç bizimde olsun Rabbim diye ne diyeyim canım Rabbim ne derse o olur..sende sağlıkla kucagına al inşallah

inşallah canım tez vakitte sizinde başınıza gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

:44:ne düşünüyo ne düşünüyo bugün hamilelimin ilk günü bizimki fosur fosur uyuyo 8den beri kalktım onu bekliyorum insan aklkar kahvaltı hazırlarnerdeeeeee kendim acıktım hıhh

rabbim bana saglık hoşluk versinde hiçbişey istemiyorum nazlanmakta istemiyorum sadece bebeğimi saglıkla dogsun göreyim istiyorum her işimide yaparım saglıgım el verdikçe

şimdi kahvaltı yapalım kayınvaldeme gidicem o beni pamuklara sarar kıpraştırmaz ohh gel keyfim gelll

nede iyi kayınvaliden varmış cnmya:) valla doğru diyon sağlıcakla al kucağına bebişini yada bebişlerini inşallah hayırlısıyla sayende ilk defa bir negatiften sonra mutluyum umut oldun ve mutlu ettin :) ne zamn hastaneye giidiyon haberdar et herşeyden vala aklımız kalıyor

ben en fazla 14mm olanı duydum canım genelde 10-12 civarı ile transfere gidiyor kızlar..
ama şu da var 6 küsür değerle donmuş transferinde gebelik elde eden bir arkadaşımız oldu

Ben simdi kendi sehrimde bi kadin dogumcuya gidip ankaradaki tüp bebekk merkezime durumu söylüyorum. Aslinda bugun gidecektim buradaki doktoruma izinliymis pazartesi ye kaldi. Dondurulmuslari çözme işlemi hemen olmuyomus o yüzden persembe yada cuma olabilir dedi.nasip artik napalim bi bildikleri vardir herhalde.insaallah o güne kadar rahim transfere tam uygun kalinliga ulasir. Cevaplarin için çok tesekkrler canim içimi ferahlattin.ama yinede biraz korku ve umutsuzluk var. Rabbim tum bebek hasreti çekenlerin kucagini hayirlisiyla saglikli beeklerle doldursun insaallah.

pazartesi gidicem canım doktora bursa topiğindeki kızları arar haber yollarım kayınvaldemde net yok malesef canım çekiyo diyip aldırsammı acaba bi leptopppp

pazartesi gidicem canım doktora bursa topiğindeki kızları arar haber yollarım kayınvaldemde net yok malesef canım çekiyo diyip aldırsammı acaba bi leptopppp

aaaaaaayyyyyyy koptum gülmektennya allah iyiliğini versin senin kız valla neden olmasın olur yani

haftasonunuz dolu dolu geçsinn inşallahh topikin bağğyanları
kocişim işe gitti ben de ütü yapıodum ellerim titredi hemen bıraktım meyvemi yedim acıkmışım hbrim yok
akşam da yemek yapmaya dışarda yeriz dedi çok işime geliyo da zaten çok para harcadık bu ara kıyamıyorum da napsam şeytana mı uysam

saol sekerim sanada ii hafta sonları inşallah..
dikkat et canım kendine öpüyorum
bu arada eşin yiyelim dediyse fırsatı kaçırma bence evet insan zaman zaman cok para harcıyo canım ama karın doyurmak değilmi restoran veya cafe olmasa bile ben eşimle ekmek arası bişeyler alıp yeşillik bi yerde oturup yemeyi bile cok seviyorum ama uzun zamandır yapmıyoruz

çıkym bari o da çok çalışıyo bu aralar kafası dağılır onun için de iyi olurben ütüye devam edym tatlm öpüyorum seni

Merhaba,transferin 10.günü kan sonucum 6,23 çıktı sanırım yine olmadı kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek.Uarım bekleyen herkes pozitif sonuçlarını alır,ben yoruldum artık 4 tüp bebek 2 aşılama 2 dış gebelik 2 ameliyat şimdi de bu sonuç yeter artık diyorum.Üzgünüm.

canım benimm yasadıklarımız gerçekten zor ama umudunu yitirme lütfen hem bak 6.23 cıkmış bakarsın 2 güne artar devam eder lütfen üzülme Rabbim yar ve yardımcımız olsun

gerçekten çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…