Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hikayenden çok etkilendim bunları okuyunca umut kaplıyor içimi allah bağışlasın yavrunu inşallah ege doğum evinden biraz bahsedermisin ve tüp bebeği ne kadara yapıyolar acaba

canım özelden mesaj atamıyormusum daha yeni uyeyim diye burdan cevap vereyim o zaman ege doğum evi devlet hastanesi sosyal guvencen olması yeterli herşey onun üzerinden yapılıyor daha ilerki aşamalarda rapor cıkartılıyor böylece ilacında belli bir yuzdesini ödüyorsun benim ilaçlarım 1600 lira tuttu hastanede 400 lira katılım payı aldı toplam 2000 lira işte bu kadar memnuniyetimi sorarsan çok memnun kaldım başarı oranınında yüksek olduğunu biliyorum tabi herşeyin hayırlsı allahım yavruna kavuştursun bir an önce

Günaydıınnnnnn
Mutlu pazarlarınız olsun efenim
Dün kına gecesine gittim bugün saat 13.00 de düğüne gidiyorum sizi özliciimmm

Günaydıınnnnnn
Mutlu pazarlarınız olsun efenim
Dün kına gecesine gittim bugün saat 13.00 de düğüne gidiyorum sizi özliciimmm

sanada mutu pazarlar canım

düğnde benim yerimede oyna canım horon tep halay çek göbek at göster marifetlerini
bu arada düğün kimin akrabamı arkadaşmı:44::44::44::44:

Kızlar nereye gittiniz yine kimse kalmamış herkes gezmedegaliba bende yeni geldim eve denize gittim yoruldum geldim

İyi geceler kızlar suan hepiniz sanırım uykunuzun en tatlı yerindesinizdir fakat benim gözüme bir saniye olsun uyku girmedi son azırlıklarımı yaptım ve 6:10 da uçagım kalkıcak inş ordu,ya gidiyorum 28 haziranda aranızda olucm inş geldigimde burada güzel hberlerle krşılasmak isterim sizleri çok öpüyorum Allaha emanet olun

Kimsecikler yok canım bende yatmadan önce bi bakıyım dedim ama ne gelen ne giden oldu
işsiz nasılsınız

Canim bende kimse yok.diye bakmadim tekrar zaten cok yorgundum. Biz iyiyiz cok.sukur.sen nasilsin?

Ohhh iyice dinlen gel yolun acik olsun..

kızkar dün kırmızılar cee yaptı bana buda demek oluyoki bu ay histereskopi yaptırıyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok dua edin sorunsuz atlatayım bu badireyide

Günaydınnnn cancağızlarım çilekli çiskeklerim benim
Güp güzel bir hafta olsun inşallaahhh hepimiz için...

kızkar dün kırmızılar cee yaptı bana buda demek oluyoki bu ay histereskopi yaptırıyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok dua edin sorunsuz atlatayım bu badireyide

ayyyy hist. zamanı geldiiii
sen yaptır sonra ben yaptırcam senin tecrübene ihtiyacım var saracım
hangisinden yaptırcan peki ofis hist. var bi de daha kapsamlı diğer histeroskopi var hangisi olcek

günaydın cancazlarım nasılsınız iyimisinizzzz

günaydın kızlar herkese musmutlu bi gün diliyorum

günaydınlar efenim..

sanırım varmışsındır mehtapcım...
28 hazirana kadar yoksun demek çok uzunmuş ama hiç mi nete giremeyeceksin ki:26::26::26:

ayyyy hist. zamanı geldiiii
sen yaptır sonra ben yaptırcam senin tecrübene ihtiyacım var saracım
hangisinden yaptırcan peki ofis hist. var bi de daha kapsamlı diğer histeroskopi var hangisi olcek

lokal anestezili rahimiz çizdirmeli olduğuna göre sanırım kapsamlı olacak canım bende izleyecekmişim sanırım en güzel yanı bu olacak bide sorunsuz bi şekilde evime gidip iyileşirsem değme keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…