canım hikayenden çok etkilendim bunları okuyunca umut kaplıyor içimi allah bağışlasın yavrunu inşallah ege doğum evinden biraz bahsedermisin ve tüp bebeği ne kadara yapıyolar acaba
mutlu pazarlar eguşum sana daGünaydıınnnnnn
Mutlu pazarlarınız olsun efenim
Dün kına gecesine gittim bugün saat 13.00 de düğüne gidiyorum sizi özliciimmm
Günaydıınnnnnn
Günaydıınnnnnn
Kimsecikler yok canım bende yatmadan önce bi bakıyım dedim ama ne gelen ne giden olduSelam kizlar herkes nasil???
Kimsecikler yok canım bende yatmadan önce bi bakıyım dedim ama ne gelen ne giden oldu
işsiz nasılsınız
İyi geceler kızlar suan hepiniz sanırım uykunuzun en tatlı yerindesinizdirfakat benim gözüme bir saniye olsun uyku girmedi son azırlıklarımı yaptım ve 6:10 da uçagım kalkıcak inş ordu,ya gidiyorum 28 haziranda aranızda olucm inş geldigimde burada güzel hberlerle krşılasmak isterim sizleri çok öpüyorum Allaha emanet olun
kızkar dün kırmızılar cee yaptı bana buda demek oluyoki bu ay histereskopi yaptırıyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok dua edin sorunsuz atlatayım bu badireyide
günaydın cancazlarım nasılsınız iyimisinizzzz
günaydın kızlar herkese musmutlu bi gün diliyorum
İyi geceler kızlar suan hepiniz sanırım uykunuzun en tatlı yerindesinizdirfakat benim gözüme bir saniye olsun uyku girmedi son azırlıklarımı yaptım ve 6:10 da uçagım kalkıcak inş ordu,ya gidiyorum 28 haziranda aranızda olucm inş geldigimde burada güzel hberlerle krşılasmak isterim sizleri çok öpüyorum Allaha emanet olun
Günaydınnnn cancağızlarım çilekli çiskeklerim benim
Güp güzel bir hafta olsun inşallaahhh hepimiz için...
ayyyy hist. zamanı geldiiii
sen yaptır sonra ben yaptırcam senin tecrübene ihtiyacım var saracım
hangisinden yaptırcan peki ofis hist. var bi de daha kapsamlı diğer histeroskopi var hangisi olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?