lokal anestezili rahimiz çizdirmeli olduğuna göre sanırım kapsamlı olacak canım bende izleyecekmişim sanırım en güzel yanı bu olacak bide sorunsuz bi şekilde evime gidip iyileşirsem değme keyfime
Günaydın kızlar herkese musmutlu bir hafta diliyorum.
ayy çok heycan vericiii...
opu dan sonraki ilk operasyonumuz olcak saraaa
şimdi şöyle bişi diyim sana kdr hatun hulusi hocada ofis histeroskopi oldu anestezi felan vermedi daktır ama bir baktı içerde temizlenmesi gereken minnak kistler vs..var onları temizledi o an bişeyler vurmuşlar kıza ama ben acı çektim diyoo etki etmemiş o iğne aynı zamanda da çizik atmışlardı rahime...ofis olmuş oldu anlayacağın...
bence sende de ofis olsun kapsamlı hist. olsun lokal anestezi olması çok iyi olmuş içerde bişiler bulunursa temizlerken hissetmezsin...
ben daha önce bide safra kesesi ameliyatı olmuştum canım laparoskopik yapılmıştı ama onda genel anestezi almıştım buda lokal olacakmış du bakalım inşallah son operasyonumuz olur opu dışında eylül ayı gibi düşünüyorum üçüncü tüpü sen ne zaman düşünüyosun canım
canım benim tüp zamanım biraz taşınma işime bağlı olacak ramazan giriyor araya ramazandan sonra taşınma hazırlıklarım olabilir taşınıncada tüp yapayım diyorum sanırım eylülü geçer benim tüpe başlamam
hayırlısı olsun canım en doğru zamanı nasip etsin Rabbim hepimize
saracım seninle aynı dönemlerde düşünüyoruz tedavimizi nasipse bende eylül ekim gibi hatta ekime pek kalmadan yapmak istiyorum nasip bakalım
güldencim sanada afiyet olsun şekerimmm ne yiyosun bizde gelelim
Günaydınlar canikolar
Aminnn saracım Amin..
saol canımcım yedim bitti gitti şimdide işemi girişsem diyorum bilemiyorum üşeniyorum
günaydın canım
canın ne istiyosa onu yap arkadaşım...
işler kaçmıyo azalmıyo hep öyle duruyo offf offf ne cektik bu işlerden
Canmçok geçmiş olsun inşallah bişeycik çıkmaz tahliillerdekızlar canım çok sıkkın şimdi kardeşimle konuştum dün aniden hastalanmış ambulansla hastaneye götürmüşler serum falan takılmış bugünde uzman doktor muayene etmiş karaciğer yağlanmasından şüphelenmiş karaciğer enzimleri yüksek çıkmış dua edin tahlilleri temiz çıksın moralim çok bozuk her an cizreye gidebilirim
kızlar canım çok sıkkın şimdi kardeşimle konuştum dün aniden hastalanmış ambulansla hastaneye götürmüşler serum falan takılmış bugünde uzman doktor muayene etmiş karaciğer yağlanmasından şüphelenmiş karaciğer enzimleri yüksek çıkmış dua edin tahlilleri temiz çıksın moralim çok bozuk her an cizreye gidebilirim
inşallah çok kolay geçer hiçbişey hissetmezsinkızkar dün kırmızılar cee yaptı bana buda demek oluyoki bu ay histereskopi yaptırıyorum korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok dua edin sorunsuz atlatayım bu badireyide
günaydın canımmGünaydınnnn cancağızlarım çilekli çiskeklerim benim
Güp güzel bir hafta olsun inşallaahhh hepimiz için...
innnşallah ikinizin de hist i çoook kolay geçer hoop yatıp kalkarsınızayyyy hist. zamanı geldiiii
sen yaptır sonra ben yaptırcam senin tecrübene ihtiyacım var saracım
hangisinden yaptırcan peki ofis hist. var bi de daha kapsamlı diğer histeroskopi var hangisi olcek
sana da günaydın cnm günün güzel geçsinGünaydınlar canikolar
Canmçok geçmiş olsun inşallah bişeycik çıkmaz tahliillerde
buarada günaydın herkese burda birilerini görmek ne güzel
kızlar canım çok sıkkın şimdi kardeşimle konuştum dün aniden hastalanmış ambulansla hastaneye götürmüşler serum falan takılmış bugünde uzman doktor muayene etmiş karaciğer yağlanmasından şüphelenmiş karaciğer enzimleri yüksek çıkmış dua edin tahlilleri temiz çıksın moralim çok bozuk her an cizreye gidebilirim
inşallah çok kolay geçer hiçbişey hissetmezsin
günaydın canımmmuhteşem çilekli cheese cake fotolarından sonra gittim malzemeleri aldım yapıcam diye bide ne görym kelepçeli kaplardan yok bende ahahahaha malzemeler bozulmadan da alamam dışarı çıkamıorum zaten:) onları afiyetle yiyorum en saf halleriyle
innnşallah ikinizin de hist i çoook kolay geçer hoop yatıp kalkarsınız
sana da günaydın cnm günün güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?