Tüp Bebek Günlüğümüz !

anaaammm sakııınnnn göbek atma attığın o göbekte bebe var unuttunmu

böyle olmaz canım ama arada bir tenha olursa normal artık...
sende doğurunca gitcen kimbilir ne zaman fırsatın olcakta gelcen...

walla bazen unutuyorum Güldenim çünkü karnım dümdüz
o kadar dikkat ediyorum dokunmuyorum bile göbeğime bişey olmasın diye walla doktorlar ultrason kontrolünde cihazı bir bastırıyolar görmen lazım haha son kontrolde bizimkini döndürmek için 20 dk bastırdı karnıma hatta cihazı rahmin üstünde zıplatıyo bebiş artık rahatsız oldu elini kafasına götürdü ama yine de dönmedi bizimki inatçı

Canlarim selam herkes nasil bakiimm? Ben sicaklarla bogusuyorum biraz da karnim agriyor iste boyle ...

iyi diyelim iyi olalım canım sara üzgün olduğunu yazdı ve haber yok birden yokoldu merak ediyorum gelişmeleri..
sıcaklarla şimdiden boğuşuyorsan napıcan yavrım sen yaz boyuuu

oooo demek karnın dümdüz için için büyüyor minnak
bebe belliki direnişçi bir ruha sahip üstten her türlü baskıya rağmen boyun eğmiyor takdir ettim afferin kuzuya

geçmiş olsun saracım inşallah önemli bişeyi çıkmaz Allah sifa versin inşallah..u

Evet insallah onemli bisey yoktur..Ahhh guldenim mahvoldum aksama kadar internetten ev ariyorum ama yokkk burasi cati kati daha da sicak oluyor. Allah yardimcim olsun dicem

Evet insallah onemli bisey yoktur..Ahhh guldenim mahvoldum aksama kadar internetten ev ariyorum ama yokkk burasi cati kati daha da sicak oluyor. Allah yardimcim olsun dicem

canım benim ev aramak gerçekten zor iştir bu eve taşınmadan önce bizzat tecrübe etmiştim mahvolmuştum sonra evin tadilatı vs.. derken bittim Allah yardımcın olsun gerçekten...

Arada kasiklarim agriyo tatlim tuhafti bugun ki agri ayni siddette devam etse dr.a gidecektim. Neyseki gecti sayilir..
o kadar şiddetli oldu yani..kasık ağrıları bende de oluyo rahim genişlerken ağrı yapıyo diyolar ya acaba o ağrı mı ben de bilemiyorum:44:

biber gazı bile yedi miniğim kızılayda işim vardı eylemler bitti diye gidym dedim ama metroda havada asılı gaz taneciklerinden yuttum malesef..güle oynaya yürürken birden genzim yandı gözlerimden yaş geldi nefes alamadım nasıl geri döndüğümü hatırlamıyorum...
geçen hafta olayların durulduğu bi gün gitmiştim aradan günler geçmesine rağmen o kadar etkiliyse yüze sıkıldığında neler oluyodur tahmin edemiyorum Allah sabır versin direnişçilere:44:

Slm kızlar nasılsınız ben okula seminere gittim geldim şimdi kendime domates çorbası yaptım mis gibi gelin beraber içelim

biber gazıda yediyse minnak tamamdır bu iş geleceğimiz emin ellerde
doğuştan direnişçi olcak kuzu..
biber gazı cidden çok fena bişeymiş yiyen bir arkadaşım biber gazı alerjisi olmuş günlerdir çekiyo..
böylece alerji çeşitlerimize biber gazı alerjiside eklenmiş oldu havada eylem kokusu varsa o dönemler dikkat etmek lazım alerjiye

Slm kızlar nasılsınız ben okula seminere gittim geldim şimdi kendime domates çorbası yaptım mis gibi gelin beraber içelim

ohh misss afiyet olsun canım bende epeydir domates çorbası yapmadım yapsammiki acaba:26:

Canmçok geçmiş olsun inşallah bişeycik çıkmaz tahliillerde
buarada günaydın herkese burda birilerini görmek ne güzel

inanmıyorum yaaaa
canım benim inşallah sorun çıkmaz ne diyeceğimi şaşırdım az önce başka şeylerin planını konuşurken cizreye gitme durumuna geldi iş...ne zaman belli olcak sonuçları peki

Canım çook geçmiş olsun ama korkma canım ciddi bi rahatsızlık değil biraz diyet yapması lazım bazı yiyeceklere üzme kendini.

böyle mi olucak bundan sonra
İnşallah sorun yoktur bende merak ettim:18:

Canlarim selam herkes nasil bakiimm? Ben sicaklarla bogusuyorum biraz da karnim agriyor iste boyle ...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar bi garip bi yağmur yağıyo bi güneş açıyo dikkat etmek lazım
geçmiş olsun saracım inşallah önemli bişeyi çıkmaz Allah sifa versin inşallah..u

sağolun kızlar merak etmiş iyi dileklerde bulunmuşsunuz Allah razı olsun sizlerden az öncede konuştum büğtün tahliller çıksın sonra net konuşacam demiş doktoru onu bekliyorum gurbetten nefret ediyorum bu kadar uzak olmasak şimdi yanında olsam içim rahat ederdi ama gelme abla ben iyiyim diyor ama onu benim içime sorun siz ooof oooof buna da şükür inşallah çabucak iyileşir şimdi tek dileğim bu sabah tüp bebek tedavisi konuşurken bi anda gündemim değişti hayat böyle bişey bu yüzden gerçekten herşeyin hayırlısı Allah önce sağlık versin gerisi sonra gelir

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun, eğer karaciğer yağlanmasıysa çok korkulacak bişey değil. Allahım başka hastalıklar vermesin onun tedavisi kolay. sen kendini çok üzme, tabi uzakta olduğu için daha tedirgin oluyo insan ama aklına kötü şeyler getirme.

doktor karaciğer yağlanmasından şüphelenmiş ilk etapta çünkü enzimleri yüksek çıkmış ama diğer tahlilleride çıksın sonra görüşelim demiş elimde telefon bekliyorum bende

Son düzenleme:

Allahın izniyle kötü bir durum olmayacak saracım bir çok kişide olabiliyor karaciğer yağlanması tabii seni en çok ambulansla hastaneye görütülmesi etkilemiştir kötü düşünmene sebep oluyor ama bence sorun çıkmayacak diyete başlayacak bence...İnsanlar plan yaparmış kader onlara bakıp gülermiş...

evet canım ambulansla götürdük serum falan takıldı diyince dünyam karardı sanki Allahım sevdiklerimizi bağışlasın bize gerisi boş bunu bi kere daha anladım şimdi konuştum sesi çok yorgun ve bitkin geliyor aşırı derecede karaciğer yağlanması varmış diyete başlayacak tabi ilaçlarada inşallah kısa sürede iyileşir ve gerçekten plan yapmamak lazım.................... ayrıcada ilgine desteğine çok teşekkür ederim sürekli aklının bende kaldığını yazmışsın inan okuyuca çok duygulandım sağol canım sen gerçek bi dostsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…