yedikten sonra göbek atıyorumo da güzelmiş demek kalıp olmadığından saf halleriylen yiyosun içerde çiskek olur onlar merak etme sen
böyle mi olucak bundan sonrahavalar düzelince topik kısmi tatil oluyor
sara da kaldı aklım yazıp çıkmış
yedikten sonra göbek atıyorum
böyle mi olucak bundan sonra
İnşallah sorun yoktur bende merak ettim:18:
ben daha önce bide safra kesesi ameliyatı olmuştum canım laparoskopik yapılmıştı ama onda genel anestezi almıştım buda lokal olacakmış du bakalım inşallah son operasyonumuz olur opu dışında eylül ayı gibi düşünüyorum üçüncü tüpü sen ne zaman düşünüyosun canım[/Q
UOTE]
Selam canim konu histereskopi olunca iki kere yaptirmis biri olarak fikrimi soylemek istedim. Histereskopi olman guzel ama ben tedavi oncesi olmasini tercih ederdim. Ilk histereskopim operatif oldu bir yil sonra tedavi oldum hicbisey olmadi. Ikincisi tedaviden hemen once ildu ofis histereskopi cok sukur hamile kaldim. Histereskopiden hemen sonra tedavi gorenlerin buyuk cogunlugu hamis kaliyor..Simdiden hayirli olsun canim..
kızlar canım çok sıkkın şimdi kardeşimle konuştum dün aniden hastalanmış ambulansla hastaneye götürmüşler serum falan takılmış bugünde uzman doktor muayene etmiş karaciğer yağlanmasından şüphelenmiş karaciğer enzimleri yüksek çıkmış dua edin tahlilleri temiz çıksın moralim çok bozuk her an cizreye gidebilirim
Cok gecmis olsun canim moralini bozma diyetle tedavisi okuyor diye biliyorum..
anaaammm sakııınnnn göbek atma attığın o göbekte bebe var unuttunmu
böyle olmaz canım ama arada bir tenha olursa normal artık...
sende doğurunca gitcen kimbilir ne zaman fırsatın olcakta gelcen...
Selam cnm biz iyiyz de senin karnın niye ağrıyoki:44:Canlarim selam herkes nasil bakiimm? Ben sicaklarla bogusuyorum biraz da karnim agriyor iste boyle ...
Canlarim selam herkes nasil bakiimm? Ben sicaklarla bogusuyorum biraz da karnim agriyor iste boyle ...
walla bazen unutuyorum Güldenimçünkü karnım dümdüz
o kadar dikkat ediyorum dokunmuyorum bile göbeğime bişey olmasın diye walla doktorlar ultrason kontrolünde cihazı bir bastırıyolar görmen lazımhaha son kontrolde bizimkini döndürmek için 20 dk bastırdı karnıma hatta cihazı rahmin üstünde zıplatıyo bebiş artık rahatsız oldu elini kafasına götürdü ama yine de dönmedi bizimki inatçı
Selam cnm biz iyiyz de senin karnın niye ağrıyoki:44:
kızlar canım çok sıkkın şimdi kardeşimle konuştum dün aniden hastalanmış ambulansla hastaneye götürmüşler serum falan takılmış bugünde uzman doktor muayene etmiş karaciğer yağlanmasından şüphelenmiş karaciğer enzimleri yüksek çıkmış dua edin tahlilleri temiz çıksın moralim çok bozuk her an cizreye gidebilirim
iyi diyelim iyi olalım canım sara üzgün olduğunu yazdı ve haber yok birden yokoldu merak ediyorum gelişmeleri..
sıcaklarla şimdiden boğuşuyorsan napıcan yavrım sen yaz boyuuu
oooo demek karnın dümdüz için için büyüyor minnak
bebe belliki direnişçi bir ruha sahip üstten her türlü baskıya rağmen boyun eğmiyor takdir ettim afferin kuzuya
Evet insallah onemli bisey yoktur..Ahhh guldenim mahvoldum aksama kadar internetten ev ariyorum ama yokkk burasi cati kati daha da sicak oluyor. Allah yardimcim olsun dicem
o kadar şiddetli oldu yani..kasık ağrıları bende de oluyo rahim genişlerken ağrı yapıyo diyolar ya acaba o ağrı mı ben de bilemiyorum:44:Arada kasiklarim agriyo tatlim tuhafti bugun ki agri ayni siddette devam etse dr.a gidecektim. Neyseki gecti sayilir..
biber gazı bile yedi miniğimiyi diyelim iyi olalım canım sara üzgün olduğunu yazdı ve haber yok birden yokoldu merak ediyorum gelişmeleri..
sıcaklarla şimdiden boğuşuyorsan napıcan yavrım sen yaz boyuuu
oooo demek karnın dümdüz için için büyüyor minnak
bebe belliki direnişçi bir ruha sahip üstten her türlü baskıya rağmen boyun eğmiyor takdir ettim afferin kuzuya
o kadar şiddetli oldu yani..kasık ağrıları bende de oluyo rahim genişlerken ağrı yapıyo diyolar ya acaba o ağrı mı ben de bilemiyorum:44:
biber gazı bile yedi miniğimkızılayda işim vardı eylemler bitti diye gidym dedim ama metroda havada asılı gaz taneciklerinden yuttum malesef..güle oynaya yürürken birden genzim yandı gözlerimden yaş geldi nefes alamadım nasıl geri döndüğümü hatırlamıyorum...
geçen hafta olayların durulduğu bi gün gitmiştim aradan günler geçmesine rağmen o kadar etkiliyse yüze sıkıldığında neler oluyodur tahmin edemiyorumAllah sabır versin direnişçilere:44:
Slm kızlar nasılsınız ben okula seminere gittim geldim şimdi kendime domates çorbası yaptım mis gibi gelin beraber içelim
Canmçok geçmiş olsun inşallah bişeycik çıkmaz tahliillerde
buarada günaydın herkese burda birilerini görmek ne güzel
inanmıyorum yaaaa
canım benim inşallah sorun çıkmaz ne diyeceğimi şaşırdım az önce başka şeylerin planını konuşurken cizreye gitme durumuna geldi iş...ne zaman belli olcak sonuçları peki
inşallah çok kolay geçer hiçbişey hissetmezsin
günaydın canımmmuhteşem çilekli cheese cake fotolarından sonra gittim malzemeleri aldım yapıcam diye bide ne görym kelepçeli kaplardan yok bende ahahahaha malzemeler bozulmadan da alamam dışarı çıkamıorum zaten:) onları afiyetle yiyorum en saf halleriyle
innnşallah ikinizin de hist i çoook kolay geçer hoop yatıp kalkarsınız
sana da günaydın cnm günün güzel geçsin
Canım çook geçmiş olsun ama korkma canım ciddi bi rahatsızlık değil biraz diyet yapması lazım bazı yiyeceklere üzme kendini.
böyle mi olucak bundan sonra
İnşallah sorun yoktur bende merak ettim:18:
Selam canim konu histereskopi olunca iki kere yaptirmis biri olarak fikrimi soylemek istedim. Histereskopi olman guzel ama ben tedavi oncesi olmasini tercih ederdim. Ilk histereskopim operatif oldu bir yil sonra tedavi oldum hicbisey olmadi. Ikincisi tedaviden hemen once ildu ofis histereskopi cok sukur hamile kaldim. Histereskopiden hemen sonra tedavi gorenlerin buyuk cogunlugu hamis kaliyor..Simdiden hayirli olsun canim..
Cok gecmis olsun canim moralini bozma diyetle tedavisi okuyor diye biliyorum..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar bi garip bi yağmur yağıyo bi güneş açıyo dikkat etmek lazımCanlarim selam herkes nasil bakiimm? Ben sicaklarla bogusuyorum biraz da karnim agriyor iste boyle ...
geçmiş olsun saracım inşallah önemli bişeyi çıkmaz Allah sifa versin inşallah..u
sağolun kızlar merak etmiş iyi dileklerde bulunmuşsunuz Allah razı olsun sizlerden az öncede konuştum büğtün tahliller çıksın sonra net konuşacam demiş doktoru onu bekliyorum gurbetten nefret ediyorum bu kadar uzak olmasak şimdi yanında olsam içim rahat ederdi ama gelme abla ben iyiyim diyor ama onu benim içime sorun siz ooof oooof buna da şükür inşallah çabucak iyileşir şimdi tek dileğim bu sabah tüp bebek tedavisi konuşurken bi anda gündemim değişti hayat böyle bişey bu yüzden gerçekten herşeyin hayırlısı Allah önce sağlık versin gerisi sonra gelirEvet insallah onemli bisey yoktur..Ahhh guldenim mahvoldum aksama kadar internetten ev ariyorum ama yokkk burasi cati kati daha da sicak oluyor. Allah yardimcim olsun dicem
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar bi garip bi yağmur yağıyo bi güneş açıyo dikkat etmek lazım
sağolun kızlar merak etmiş iyi dileklerde bulunmuşsunuz Allah razı olsun sizlerden az öncede konuştum büğtün tahliller çıksın sonra net konuşacam demiş doktoru onu bekliyorum gurbetten nefret ediyorum bu kadar uzak olmasak şimdi yanında olsam içim rahat ederdi ama gelme abla ben iyiyim diyor ama onu benim içime sorun siz ooof oooof buna da şükür inşallah çabucak iyileşir şimdi tek dileğim bu sabah tüp bebek tedavisi konuşurken bi anda gündemim değişti hayat böyle bişey bu yüzden gerçekten herşeyin hayırlısı Allah önce sağlık versin gerisi sonra gelir
canım geçmiş olsun, eğer karaciğer yağlanmasıysa çok korkulacak bişey değil. Allahım başka hastalıklar vermesin onun tedavisi kolay. sen kendini çok üzme, tabi uzakta olduğu için daha tedirgin oluyo insan ama aklına kötü şeyler getirme.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar bi garip bi yağmur yağıyo bi güneş açıyo dikkat etmek lazım
sağolun kızlar merak etmiş iyi dileklerde bulunmuşsunuz Allah razı olsun sizlerden az öncede konuştum büğtün tahliller çıksın sonra net konuşacam demiş doktoru onu bekliyorum gurbetten nefret ediyorum bu kadar uzak olmasak şimdi yanında olsam içim rahat ederdi ama gelme abla ben iyiyim diyor ama onu benim içime sorun siz ooof oooof buna da şükür inşallah çabucak iyileşir şimdi tek dileğim bu sabah tüp bebek tedavisi konuşurken bi anda gündemim değişti hayat böyle bişey bu yüzden gerçekten herşeyin hayırlısı Allah önce sağlık versin gerisi sonra gelir
Allahın izniyle kötü bir durum olmayacak saracım bir çok kişide olabiliyor karaciğer yağlanması tabii seni en çok ambulansla hastaneye görütülmesi etkilemiştir kötü düşünmene sebep oluyor ama bence sorun çıkmayacak diyete başlayacak bence...İnsanlar plan yaparmış kader onlara bakıp gülermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?