Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah çok sorun bişi çıkmaz ikinizdede...
ne varsada temizlenir benim en azından öyle oldu bolca polip göründü maalesef..
baya baya az adet olduğum oluyodu o aralar öncesinde bahsediyodum hatta...
ne varsa ne yoksa bilinsin içiniz rahat olunda...
halledilsin herşey tedavinizde yolunda gitsin gelsin kuzular inşaallahhhh

iyim nolsun aynıı hayat iştee spora gittim geldim komşuma arkdaiım bebek görmeye geldi bende yanlarına gittim..
eve geldim ders çalışıyorum çalışmaya çalışıyorummm

hayat koşturması diyosun yanii..
valla belli bi yaştan sonra ders çalışmakta zor gelir insana herşey zamanında

inşallah yaa bi de bişiler çıkarsa uğraş dur...
bişi sorcam unutup duruyorum sen hister.olduktan sonra adetinin yoğunluğu ne durumda eskisi gibimi adet oluyon yoksa hala azmı geliyoo

yapışıklık benimde aklıma geliyo düşükten sonra yapışıklık falanmı oluştuda bi daha hamilelik olmadı diye düşünmüyo değilim neyse anlayacaz Allah izin verirse ne olduğunu inşallah önemli bi şey çıkmaz

amin inşallah canım iyileşecek

eşinde belki kum döküyodur başka bi doktora görünsün Allah tez vakitte şifa versin canım

bende çıplak ayakla geziyorum balkonu falan yıkarken terlik giymemek hoşuma gidiyo ama üşüttümmü bilmiyorum sancım çok fazla kdr cim yaaa

inşallah sende hamilesin bi test yapsana hepimize umut olursun

Iyi aksamlar kizlar benim kasik agrim var ginduz bir.ara gecmisti dr.a gitmedim simdi agriyor:18: Dr.u aradim yarin toplantida olacakmis sabah gel hemsireye bilgi vericem dedi nst ye baglayacaklarmis birde idrar tahlili istedi.. Insallah iyidir kuzularim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim var

üzülme korkma canım kuzuların Rabbime emanet inşallah çok iyiler kalbini ferah tut yarın herşey güzel olacak

benkayracım bugün senden güzel haberler bekliyoruz unutma doktordan gelince mutlaka yaz

günaydın kızlar
güzel haberler aldığınız şahane bir gün olsun inşallah
Ankara sanki çok sıcak bugün

meraktan çatlıyorum bi sen yaptır şu işlemi bende hemen arkandan geleyim en geç 10 güne adet olcam ben bitince yaptırayım diyorum..

Rabbim korusun sizi inşallah sorunsuz sıkıntısız muayene olur gelirsin canım..
iki taneler ya annesi büyürken yerlerinide genişletiyorlar bence ondan dolayı ağrın oluyor..

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar Eki Görüntüle 737823

günaydın canım benim

büyük ihtimal ya cuma yada cumartesi yaptıracam canım dua et güldenim sorunsuz atlatayım :18::18::18::18::18:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Canlar günaydınlar olsun hepinize, ya resurullah bugün güzel kılsın hayırlı kılsın günümüzü inşallah güzel haberlerle çıka gelin

Benkayra merakla bekliyorum canım haberini..

günyadııııınnnnnnn
Amin canım güzel temennilerine...

bende epeydir siyasi gündem ve yemek yarışması nedeniyle yoktum havalarda ısındı herkeslerin bir planı var artık bişiler yapıyorlar...ama gelmeye başlarlar birazdan

SİYASİ GÜNDEM VE BİZ :)) yoruldum valla laf yetiştirmekten hayır birde uğraştığımız insanlara bak erdoğanın g...tünün kılıyık dedler ya bitti daha ben ne diyim yani :)))
yemek yarışmasına katılmakla çok iyi bir iş yapmış olduğunu gördüm hakikatten tebrik ediyorum başarılısın ve sunumunu sevdim sade zarif.. tadını hiç demiyorum bile görüntüden belli..

bana tatil yok bu sene çalışmaya devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…