Tansiyonun düşmüş olabilir canım alet varsa ölç bakalım ona göre tuzlu ayran falan iç
valla ben böyle az adet olmaya başladığımdan beri acaba yapışıklık falanmı oluştu diye aklıma getiriyorum kendi adıma az kaldı bakalım görcez histeroskopide olmasın tabide yapışıklık falan en azından embriyo neden tutunmuyo belki sebebini öğrencez..
iyim nolsun aynıı hayat iştee spora gittim geldim komşuma arkdaiım bebek görmeye geldi bende yanlarına gittim..
eve geldim ders çalışıyorum çalışmaya çalışıyorummm
inşallah çok sorun bişi çıkmaz ikinizdede...
ne varsada temizlenir benim en azından öyle oldu bolca polip göründü maalesef..
baya baya az adet olduğum oluyodu o aralar öncesinde bahsediyodum hatta...
ne varsa ne yoksa bilinsin içiniz rahat olunda...
halledilsin herşey tedavinizde yolunda gitsin gelsin kuzular inşaallahhhh
valla ben böyle az adet olmaya başladığımdan beri acaba yapışıklık falanmı oluştu diye aklıma getiriyorum kendi adıma az kaldı bakalım görcez histeroskopide olmasın tabide yapışıklık falan en azından embriyo neden tutunmuyo belki sebebini öğrencez..
iyim nolsun aynıı hayat iştee spora gittim geldim komşuma arkdaiım bebek görmeye geldi bende yanlarına gittim..
eve geldim ders çalışıyorum çalışmaya çalışıyorummm
inşallah iyileşecek sen dua et canım..
sağol canım ya bende anlamadım aslında kasıkları karnının yanı ağrıyor diye gitti...
idrarda kan görüldü bu bendede çıkardı ama eşimin böbreğinin biri şişmiş..
doktor bol su iç yorulma dinlen demiş..
ben hep zorlardım eşimi pek su içmez ben çok içerim şimdi artırdı..
bende araştırdım hani taş düşürende v.s şişermiş böbrek eşim sancım falan olmad diyor ama bence farketmedi azda olsa
çok yoğun okulda dinlenmiyor fazla ...
geçmedi hala bidah başka doktora git diyorum sadece ağrıkesici vermişti ilaçlar zaen böbrekten atılıyor ya ilaç vermemiş ama
kaç hafta oldu hla yanlarımda ağrı var diyor bu böbrek ihmale gelmez canım sıkılıyorr:18:
canım acaba üşütdünmü biz hemen yaz havasına girdik ayak çıplak geziyoruz..
bide sökülemediğindende olabilir..
benim sancım çok olunca kanamamda çok oluyor ama..
kıyamam yaa...dinlen boşver canını düşün
benimde geçen ay 28de gelen adetim 32 gün oldu gelmedi inş. uzamaz daha fazla normaldede 32-33de olurumm
Iyi aksamlar kizlar benim kasik agrim var ginduz bir.ara gecmisti dr.a gitmedim simdi agriyor:18: Dr.u aradim yarin toplantida olacakmis sabah gel hemsireye bilgi vericem dedi nst ye baglayacaklarmis birde idrar tahlili istedi.. Insallah iyidir kuzularim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim var
üzülme korkma canım kuzuların Rabbime emanet inşallah çok iyiler kalbini ferah tut yarın herşey güzel olacak
yapışıklık benimde aklıma geliyo düşükten sonra yapışıklık falanmı oluştuda bi daha hamilelik olmadı diye düşünmüyo değilim neyse anlayacaz Allah izin verirse ne olduğunu inşallah önemli bi şey çıkmaz
Iyi aksamlar kizlar benim kasik agrim var ginduz bir.ara gecmisti dr.a gitmedim simdi agriyor:18: Dr.u aradim yarin toplantida olacakmis sabah gel hemsireye bilgi vericem dedi nst ye baglayacaklarmis birde idrar tahlili istedi.. Insallah iyidir kuzularim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim var
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar Eki Görüntüle 737823
meraktan çatlıyorum bi sen yaptır şu işlemi bende hemen arkandan geleyim en geç 10 güne adet olcam ben bitince yaptırayım diyorum..
Rabbim korusun sizi inşallah sorunsuz sıkıntısız muayene olur gelirsin canım..
iki taneler ya annesi büyürken yerlerinide genişletiyorlar bence ondan dolayı ağrın oluyor..
günaydın canım benim
büyük ihtimal ya cuma yada cumartesi yaptıracam canım dua et güldenim sorunsuz atlatayım :18::18::18::18::18:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Canlar günaydınlar olsun hepinize, ya resurullah bugün güzel kılsın hayırlı kılsın günümüzü inşallah güzel haberlerle çıka gelin
Benkayra merakla bekliyorum canım haberini..
günyadııııınnnnnnn
Amin canım güzel temennilerine...
çok bi sessiz buralar herkescikler tatildemi acaba
bende epeydir siyasi gündem ve yemek yarışması nedeniyle yoktum havalarda ısındı herkeslerin bir planı var artık bişiler yapıyorlar...ama gelmeye başlarlar birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?