GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Canlar günaydınlar olsun hepinize, ya resurullah bugün güzel kılsın hayırlı kılsın günümüzü inşallah güzel haberlerle çıka gelin
Benkayra merakla bekliyorum canım haberini..
inşallah canım sorunsuz atlatırsın...
bence sorun çıkmayacak zaten ama içimiz rahat etsin...
Insallah saracim alisik olmadigim agrilar olunca moralim.alt ust oldu.. Insallah onemli degildir..
günaydın kocasının kuzusu nasılsın bugün yemek yiyebildinmi
SİYASİ GÜNDEM VE BİZ :)) yoruldum valla laf yetiştirmekten hayır birde uğraştığımız insanlara bak erdoğanın g...tünün kılıyık dedler ya bitti daha ben ne diyim yani :)))
yemek yarışmasına katılmakla çok iyi bir iş yapmış olduğunu gördüm hakikatten tebrik ediyorum başarılısın ve sunumunu sevdim sade zarif.. tadını hiç demiyorum bile görüntüden belli..
bana tatil yok bu sene çalışmaya devam..
günaydın da bu saate kadar nerdeydin hatun hesap ver çabık
sen Allahtan bu yorumları kk nın siyasi platformunda yapmadın yoksa üyeliğin iptal aşamasına gelirdi gireceğin polimiklerden ben bile 2 kez ceza aldıysam seni düşünemiyorum
pasta yarışmasına iyikide katılmışım gerçekten çok keyifli bişi...
bundan sonra tüm tatiller izinler bebişe göre ayarlancak şekerim..
günaydın da bu saate kadar nerdeydin hatun hesap ver çabık
kız delimisin burda beni kimse tutamazdı herhalde evde aten elimi kemirdim sinirden ya beni zaptetmek zordur ben deliyimdir çıkar giderim affetmem ama bebeğim beni durdurdu inan astım bile tutamazdı beni yerimde yavruma dua etsinler
orda laf yetiştirmekten zaten burayada vakit kalmadıki tüm enerjimi orda yedim bitirdim ben
ve bu arada tatil için artık hafta sonları kayınvalidenmin evine havuza...veeeeeeee birdahaki yarışmaya bendemi katılsamki acaba:44::44::44:
nafiş günaydın nasılsın canım
forumlar arası vink atıyorum sekerim girip cıktım hep ama bişicikler yazmadım küzüyorum ben size çok boş bırakıyonuz burayı
kız delimisin burda beni kimse tutamazdı herhalde evde aten elimi kemirdim sinirden ya beni zaptetmek zordur ben deliyimdir çıkar giderim affetmem ama bebeğim beni durdurdu inan astım bile tutamazdı beni yerimde yavruma dua etsinler
orda laf yetiştirmekten zaten burayada vakit kalmadıki tüm enerjimi orda yedim bitirdim ben
ve bu arada tatil için artık hafta sonları kayınvalidenmin evine havuza...veeeeeeee birdahaki yarışmaya bendemi katılsamki acaba:44::44::44:
nafiş günaydın nasılsın canım
iyyim sekerim işşteyim nasıl olsun ugrasıp duruyorum..bebeişinde iyiymiş cok şükür..
bu arada gülden 1. olacak ve kategoriyi beraber belirlicez ben katılcam sana yoookkk
Canım günaydın dün akşam yeil mermicek yedimmm bir tabak dolusu bugün sabah kahvaltı yaptım sayılr ama azcık deminde cevizimle bademimi yedim birazdan öğle yemeğine inicem bakalım şansıma ne çıkcak şükür az az yemye başlıyorum galiba, sen nasılsın ne var ne yok
yan çizme güldeeeennn kategoriyi beraber belirleyecektik yaaaheee farkındayım forumlar arası gezdiğini dün eskiden açılmış kaynana topikinde gördüm seni
iyikide hamilesin o zaman
bu kadar gerilim bi yerlerden çıkardı
bizim sitedede bildiğin olimpik havuz var sezon haftaya açılır ama beni asla kimse o havuza sokamaz temizliğinden eminim ama benimle birlikte bi sürü insan girdiğinde ne kadar temiz kalabilirki ÇARŞI havuza karşı
oyyyy 1.yaptı bile beni dur hele kızım hiç belli olmaz o hem sen bana güvenme ben bi bakmışın bi daha katılırım kendime göre kategori belirlerim
yan çizme güldeeeennn kategoriyi beraber belirleyecektik yaaa
ayrıca dünkü o topiğe girip okudunmu ayyy ne komikti öldüm gülmektenbenim kv ile öyle muhabbetler nerdeeee biz anca birbrimizi yerizzz
çok pis yan çizerim öyle iki yüzlüyümdür ben
kaynana topiğinin bir iki sayfasını okudum azcık baktım sen ordasın diye gerçekten değişik diyaloglar var ama
ben en son artık pispis sırıtırken buldum kendimi aklıma geldikçe gülüyodum...
ben cok seviyorum okumayı sayfalarca okusam bıkmam 74 sayfanında hepsini okudum tabi hiç yorum yapmam
ben en son artık pispis sırıtırken buldum kendimi aklıma geldikçe gülüyodum...
ben cok seviyorum okumayı sayfalarca okusam bıkmam 74 sayfanında hepsini okudum tabi hiç yorum yapmam
oy nere veriyoruz bana link gönderirmisin arkadaşım :) GÜNAYDIIIIN BU ARADA HEPİNİZE.
hangi topik bu söyleyin bende bakacam merak ettim:26::26::26::26:
hangi topik bu söyleyin bende bakacam merak ettim:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?