Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kocasının kuzusu nasılsın bugün yemek yiyebildinmi

günaydın kocasının kuzusu nasılsın bugün yemek yiyebildinmi

Canım günaydın dün akşam yeil mermicek yedimmm bir tabak dolusu bugün sabah kahvaltı yaptım sayılr ama azcık deminde cevizimle bademimi yedim birazdan öğle yemeğine inicem bakalım şansıma ne çıkcak şükür az az yemye başlıyorum galiba, sen nasılsın ne var ne yok

sen Allahtan bu yorumları kk nın siyasi platformunda yapmadın yoksa üyeliğin iptal aşamasına gelirdi gireceğin polimiklerden ben bile 2 kez ceza aldıysam seni düşünemiyorum
pasta yarışmasına iyikide katılmışım gerçekten çok keyifli bişi...
bundan sonra tüm tatiller izinler bebişe göre ayarlancak şekerim..

günaydın da bu saate kadar nerdeydin hatun hesap ver çabık

kız delimisin burda beni kimse tutamazdı herhalde evde aten elimi kemirdim sinirden ya beni zaptetmek zordur ben deliyimdir çıkar giderim affetmem ama bebeğim beni durdurdu inan astım bile tutamazdı beni yerimde yavruma dua etsinler
orda laf yetiştirmekten zaten burayada vakit kalmadıki tüm enerjimi orda yedim bitirdim ben

ve bu arada tatil için artık hafta sonları kayınvalidenmin evine havuza... veeeeeeee birdahaki yarışmaya bendemi katılsamki acaba:44::44::44:

nafiş günaydın nasılsın canım

iyyim sekerim işşteyim nasıl olsun ugrasıp duruyorum..bebeişinde iyiymiş cok şükür..

bu arada gülden 1. olacak ve kategoriyi beraber belirlicez ben katılcam sana yoookkk

forumlar arası vink atıyorum sekerim girip cıktım hep ama bişicikler yazmadım küzüyorum ben size çok boş bırakıyonuz burayı

heee farkındayım forumlar arası gezdiğini dün eskiden açılmış kaynana topikinde gördüm seni

iyikide hamilesin o zaman
bu kadar gerilim bi yerlerden çıkardı
bizim sitedede bildiğin olimpik havuz var sezon haftaya açılır ama beni asla kimse o havuza sokamaz temizliğinden eminim ama benimle birlikte bi sürü insan girdiğinde ne kadar temiz kalabilirki ÇARŞI havuza karşı

iyyim sekerim işşteyim nasıl olsun ugrasıp duruyorum..bebeişinde iyiymiş cok şükür..

bu arada gülden 1. olacak ve kategoriyi beraber belirlicez ben katılcam sana yoookkk

oyyyy 1.yaptı bile beni dur hele kızım hiç belli olmaz o hem sen bana güvenme ben bi bakmışın bi daha katılırım kendime göre kategori belirlerim

yemek yiyebilmene sevindim bende iyiyim canım sağol

yan çizme güldeeeennn kategoriyi beraber belirleyecektik yaaa

ayrıca dünkü o topiğe girip okudunmu ayyy ne komikti öldüm gülmekten benim kv ile öyle muhabbetler nerdeeee biz anca birbrimizi yerizzz

yan çizme güldeeeennn kategoriyi beraber belirleyecektik yaaa

ayrıca dünkü o topiğe girip okudunmu ayyy ne komikti öldüm gülmekten benim kv ile öyle muhabbetler nerdeeee biz anca birbrimizi yerizzz

çok pis yan çizerim öyle iki yüzlüyümdür ben
kaynana topiğinin bir iki sayfasını okudum azcık baktım sen ordasın diye gerçekten değişik diyaloglar var ama

çok pis yan çizerim öyle iki yüzlüyümdür ben
kaynana topiğinin bir iki sayfasını okudum azcık baktım sen ordasın diye gerçekten değişik diyaloglar var ama

ben en son artık pispis sırıtırken buldum kendimi aklıma geldikçe gülüyodum...
ben cok seviyorum okumayı sayfalarca okusam bıkmam 74 sayfanında hepsini okudum tabi hiç yorum yapmam

ben cok seviyorum okumayı sayfalarca okusam bıkmam 74 sayfanında hepsini okudum tabi hiç yorum yapmam

hangi topik bu söyleyin bende bakacam merak ettim:26::26::26::26:

değişik şeyler var gerçekten bende sayende gördüm yani

oy nere veriyoruz bana link gönderirmisin arkadaşım :) GÜNAYDIIIIN BU ARADA HEPİNİZE.

canım pazartesi başlayacak oylama...

hangi topik bu söyleyin bende bakacam merak ettim:26::26::26::26:

valla ben dün nfy nin online olduğunu gördüm ama bizim topikte olmayınca profiline girdim o topiğe düştü yolum hatırlamıyorum hangi topikti hatun gelince söylesin

Merhaba arkadaşlar,
Hamile arkadaşlar siz takiplerinizi tedavi olduğunuz merkezlerde/ dr.larla mi yaptırıyorsunuz yoksa normal dr.lara mı döndünüz, Adana'da bildiğiniz iyi bir kadın doğumlu var mıdır, çok teşekkürler..

slm kızlar nasılsınz iymisinz ben iş buldum alındım bugun bizimki önce izin veriyor buluncada göndermiyorum diyor anlamadım ben hiç bişey yaptırmıyor derdi ne anlamıyorum allhım sen yardım et bana

Selam kizlar dr.a gittik idrar tahlilim normal cikti beni nst ye.bagladilar ve kucuk.duzensiz kasilmalar cikti. Dr..gec gelecek ben dr.la gorusup ararim dedi hemsire ciktik eve gelecektik telefon geldi dr.geldi sizi gormek.istiyor diye tekrar gittik neyse alttan rahim agzina bakti yumusama var dedi. Vajinal ultrasonla rahim agzi uzunlugumu olctu cok sukur o da normal kuzularim da iyiler Allahima sukur biri 300 gr olmus digeri 317 gr bol bol dinlenecekmisim kendini yorma uc ayi atlatmamiz lazim dedi. Progynex fitili birakmistik bende odem yapiyordu tekrar baslatti. Bizden haberler boyle 15 gun sonraya randevu verdi ikinci duzey ultrasonumuz da olacak o zaman Allahim hepimizin yardimcisi olsun hamile kalmamiz mucize devam etmesi ayri bir mucize buna da sukur Allah beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…