Tüp Bebek Günlüğümüz !

miyabbaa
ben bugun az efkarlıyım, sabrım sınanıyor sankii..
bebiş istiyorum ben bebişşşşş

Juliii bebekim neden efkarlandin kuzum seen:44: Allahim tez vakitte bebisini kucagina versin insallah

arada geliyor emelim.. eee yaşta durdugu yerde durmuyor..zaman geciyor öyle tek..ne bileyim işte bir sürü beni üzecek şey kafamda dolanıyor cnm bnm

kızlar internet explorerdan kk ya giremiyorum sayfa hata veriyo google crome dan girebiliyorum ancak sizdede böyle bi durum varmı acaba:44::44::44::44::44::44:

slm kızlar nasılsınz iymisinz ben iş buldum alındım bugun bizimki önce izin veriyor buluncada göndermiyorum diyor anlamadım ben hiç bişey yaptırmıyor derdi ne anlamıyorum allhım sen yardım et bana

aaaa inanmıyorum yaa baştan isteyip sonra iş bulunca vazgeçiyor öylemi valla anlamadım canım sordunmu sebebi neymiş:44::44::44:

arada geliyor emelim.. eee yaşta durdugu yerde durmuyor..zaman geciyor öyle tek..ne bileyim işte bir sürü beni üzecek şey kafamda dolanıyor cnm bnm

Canim.benim bilmez miyim o duygulari bak ben 35 e geldim cok sukur Allahim ne seni.ne baskasini hic kimseyi bekletmeden ugrastirmadan versin yavrularini insallah..

maşallahhhhhh kızlarımıza
çoğul gebeliklerde böyle sıkıntılar olur canım hulusi daktır hep der ben tek bebek seviyorum ama hep ikiz oluyooo diyodu sıkıntılı gebelik süreci oluyor bir çoğunda diyodu adamceğiz doğru demiş baksana

Canim.benim bilmez miyim o duygulari bak ben 35 e geldim cok sukur Allahim ne seni.ne baskasini hic kimseyi bekletmeden ugrastirmadan versin yavrularini insallah..

bende 39 a geliyorum canım inşallah çok beklemeden bebeğimi kollarıma alırım benim yaşımda bi arkadaşımın oğlu üzniversiteden mezun oldu kızıda üniversite ikinci sınıfa geçti bunlaı düşününce kötü oluyorum ama o akadaşımda 16 yaşında evlenmiş aceleciymiş

tatlım sorun çıkmamasına sevindim anlaşılan kızlarımız biraz fazla nazlı ama olsun sağlıkla gelsinlerde nazlı olsunlar

Nasılsınız kızlar ben yalnız yalnız oturuyorum doğurucam nerdeyse kimse yok yanımdaİ
nefes alıcak takatım yok annemde gelemiyo ablamda memlekete gitti ama bişii olursa onlar yokken haber etmicem kimseye

oyyy bebekmi aşerdin sen nereye gittin bakiimmm kim coşturdu seni

kimse cnm bnm..bu sefer kendim fena oldum..adeyim tam 2 hafta gecikti..onunda etkisiyle duygusalım sanırsaam

Nasılsınız kızlar ben yalnız yalnız oturuyorum doğurucam nerdeyse kimse yok yanımdaİ
nefes alıcak takatım yok annemde gelemiyo ablamda memlekete gitti ama bişii olursa onlar yokken haber etmicem kimseye

ayy bişi olmuş kızlara bu akşam yerim ben sizi amaaa
yalnız kaldın demek kritik haftalara girdin yanında olsalar iyi olurdu tabii ama napalım canım sıkılma nolur uzun süreli gitmediler dimi:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…