miyabbaa
ben bugun az efkarlıyım, sabrım sınanıyor sankii..
bebiş istiyorum ben bebişşşşş
Juliii bebekim neden efkarlandin kuzum seen:44: Allahim tez vakitte bebisini kucagina versin insallah
kızlar internet explorerdan kk ya giremiyorum sayfa hata veriyo google crome dan girebiliyorum ancak sizdede böyle bi durum varmı acaba:44::44::44::44::44::44:
miyabbaa
ben bugun az efkarlıyım, sabrım sınanıyor sankii..
bebiş istiyorum ben bebişşşşş
slm kızlar nasılsınz iymisinz ben iş buldum alındım bugun bizimki önce izin veriyor buluncada göndermiyorum diyor anlamadım ben hiç bişey yaptırmıyor derdi ne anlamıyorum allhım sen yardım et bana
arada geliyor emelim.. eee yaşta durdugu yerde durmuyor..zaman geciyor öyle tek..ne bileyim işte bir sürü beni üzecek şey kafamda dolanıyor cnm bnm
evet canım oluyor bende crome yi kullanıyorum
Selam kizlar dr.a gittik idrar tahlilim normal cikti beni nst ye.bagladilar ve kucuk.duzensiz kasilmalar cikti. Dr..gec gelecek ben dr.la gorusup ararim dedi hemsire ciktik eve gelecektik telefon geldi dr.geldi sizi gormek.istiyor diye tekrar gittik neyse alttan rahim agzina bakti yumusama var dedi. Vajinal ultrasonla rahim agzi uzunlugumu olctu cok sukur o da normal kuzularim da iyiler Allahima sukur biri 300 gr olmus digeri 317 gr bol bol dinlenecekmisim kendini yorma uc ayi atlatmamiz lazim dedi. Progynex fitili birakmistik bende odem yapiyordu tekrar baslatti. Bizden haberler boyle 15 gun sonraya randevu verdi ikinci duzey ultrasonumuz da olacak o zaman Allahim hepimizin yardimcisi olsun hamile kalmamiz mucize devam etmesi ayri bir mucize buna da sukur Allah beterinden korusun..
Canim.benim bilmez miyim o duygulari bak ben 35 e geldim cok sukur Allahim ne seni.ne baskasini hic kimseyi bekletmeden ugrastirmadan versin yavrularini insallah..
oyyy bebekmi aşerdin sen nereye gittin bakiimmm kim coşturdu seni
Canim.benim bilmez miyim o duygulari bak ben 35 e geldim cok sukur Allahim ne seni.ne baskasini hic kimseyi bekletmeden ugrastirmadan versin yavrularini insallah..
hıııııı anladım canım bende niye böyle oldu dedim yanlardaki şu facebook yazan reklamlar çıkıyo ota sayfa bomboş tuhaf yani ama neyseki cromedan girebiliyoruz
kimse cnm bnm..bu sefer kendim fena oldum..adeyim tam 2 hafta gecikti..onunda etkisiyle duygusalım sanırsaam
Nasılsınız kızlar ben yalnız yalnız oturuyorum doğurucam nerdeyse kimse yok yanımdaİ
nefes alıcak takatım yok annemde gelemiyo ablamda memlekete gitti ama bişii olursa onlar yokken haber etmicem kimseye
kimse cnm bnm..bu sefer kendim fena oldum..adeyim tam 2 hafta gecikti..onunda etkisiyle duygusalım sanırsaam
senin yine o kadar açılıyo bende o kadarı bile yok
kesinlikle cnm bnmmmkıyamam yaaa tabii normal o zaman adet olamamak etkiler ruh halini
hamile olmayasın test yapsana jülicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?