Tüp Bebek Günlüğümüz !

Valla guldencim hulusi daktir ne derse dogru der cok zor tek gebeliklerde de sorun olur ama simdiden bir.suru sıkıntı yasamaya basladim. Benim daktirda kocama diyordu ikiz gebelikler cok zor dogaya aykiri diye dusununce cok guzel de iste sorunlar da olmasa neyse yaa Allah beterinden korusun saglikla gelsinler insallah..

Canim arkadasin bayagi erken davranmis bizim de nasibimizde bunlari gormek.yasamak varmis seni de Allahim daha cok bekletmesin insallah en acilinden versin hayirli saglikli bir kuzu..

millet üçüz beşiz doğuruyo hükümet gibi kadınsın sende kalkarsın altından hiç te bişiycik olmaz...
zilliler içerde saçbaşa kavgaya tutuşmuşlardır biri diğerinin ojesini almıştır girmişlerdir birbirlerine senide rahatsız ettiler haliyle

Ayyy seni.cok fena yirim.bak.zilli kizlarimla Zorluklar olunca karamsarliga dusuyor insan dedigin gibi Allahim zorluklarla basa cikabilmeyi nasip etsin..Ben hamileligin bu kadar zor oldugunu tahmin etmiyordum dua ederken guzel dua edin kizlar ben yeterki olsun.midem bulansin dogana kadar yatayim derdim daktira bugun kesin ikisi de kiz degil mi dedim benim.kafam karisik dedim.neden dedi bircok ornek var cevremde 7.aya kadar.kiz demisler erkek cikmis dedim o da dogru oylede olabilir dedi:44: 6 temmuz da detayli ultrason var o zaman kesinlesir insallah..

Kızlarrr siziii coooook özledim ama inanın bnm cadı negece ne gundüz bıraktı bizde cok huysuz ust dişlerımız geliyor galiba heygidi günler öpüyorum sizi özlemle

günaydın canım nasılsın topiği kapatalım artık 2 saat olmus havalandıralı dondum

bu arada bebeişlerinde seninde ii olmana sevindim canım......

Gunaydin tatlim gece iki cam acik vantilator calisiyor ben yaniyorum kocami da dondurmusum sabaha kadar Sen de usume Cok sukur meleklerim iyi kasik agrim da bitti cok sukur insallah baslamaz yine

Gunaydin tatlim gece iki cam acik vantilator calisiyor ben yaniyorum kocami da dondurmusum sabaha kadar Sen de usume Cok sukur meleklerim iyi kasik agrim da bitti cok sukur insallah baslamaz yine
bu havada hasta etcen kız kocayı akşama kadar yaz havası ama gece donuyoz biz burda

aman canım hep ii olun saglıkla kucagınıza alın inşallah...

selam kızlar sayfanızı yeni gördüm pek eğlenceli,benimde transferimin 8. günü trasferden sonra ara ara beni hiç bırakmayan adet sancılarım var olmadı diye çok korkuyorum ilk denememdi , göğüslerim çok şiş ve acıyo yarın kan vereceğim bunları yaşayıp ta pozitif sonuç alan varmı

bu belirtilerle gebe olan çok var canım ama her türlü gebelik belirtisine rağmen gebe olmayanlarda oldu nadirde olsa şu an ki belirtilerin çok güzel inşallah yarın güzel haberlerini alırız

biri erkek çıkmasın

Kızlarrr siziii coooook özledim ama inanın bnm cadı negece ne gundüz bıraktı bizde cok huysuz ust dişlerımız geliyor galiba heygidi günler öpüyorum sizi özlemle

canıımmmm geçen konuştuk senden millstone ile ortalıkta yok merak ediyorum dedim...
maşallah kuzuma dişlerimizş tamamlıyoruz demek

Herkese gunaydin topigi actim havalandirdim sizi bekliyorum

günaydın canım..

canlarım hepinize Eki Görüntüle 738809
inşallah hayırlı güzel bi gün olur hepimiz için..

günaydınnn hatuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…