Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarııııııım günaydınlar
napıyonuz yaa dün gelemedim hiç,
evde temizlik vardı öğleden sonra da hastanedeydik emzirme eğitimi vardı. yoğunluktan gelemedim yanii.
Güldenim oylama başlamıştır herhalde bi bakayım.

hayırlı olsun canım transferin. bu belirtiler çoğu kişide oldu canım ben de dahil. yalnız ilaçlar da yapabiliyo bunu biliyorum.
inşallah güzel sonuç alırsın canım.

günaydınnnn canım
oylama önümüzdeki pazartesi başlayacak başvuru süresi bu kategoride uzunmuş meğersem

hoş geldin canımm..
ohh ne güzel emzirme eğitimleride alınmaya baslamıs...
önce eliz prenses gelcek sorada siz inşallah

oylamanın başlayacağı gün belki yolda olurum paşalarıma gitmek istiyorum ramazandan önce gidip geleyim diyorum...
pc mi yanıma alcam oylamayı takip etmek için daha bu kararımdan kocamın haberi yok

canım 8.günden sonra ağrıların olması umut verici adet dönemin değil ama ağrın olmuş iyiye işaret olabilir...

egunal canım sancılarım transferden sonra ara ara sürekli özellik le de sabah saatlerinde oluyor yani 8. günden sonra değil başından beri Rabbim den ümit kesilmez bakalım yarını bekleyeceğim. Rabbim buradan hamileyim diye haykırmayı bana da nasip eder inş hem madden hem manen çok bir süreç Rabbim kolaylık versin inş hepimize

arada buluyom vallaaa

bizede söyle

Kızlar nasılsınız kuzumu görmeye gidicez birazdan bakalım büyümüş mü

bende merak ediyorum valla büyümüşmü prenses güzel haberlerle gel inşallah

yanlış anlamışım ben
her açıdan zor bir süreç gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
canım sen neden tüp bebek yapmak zorunda kaldın sorun neydi sizde

İnşallah canım şöyle 2 kiloyu geçmiş olsunPaşalarına gidiyomuşsun benim içinde kokla Trakya havasını şöyle içine Çek olurmu ne zaman gidicen tatlım

İnşallah canım şöyle 2 kiloyu geçmiş olsunPaşalarına gidiyomuşsun benim içinde kokla Trakya havasını şöyle içine Çek olurmu ne zaman gidicen tatlım

inşallah canım amacımız önce 2 kiloyu geçmek inşallah güzel haberi vercen bugün bize...
trakya havasını çekmemmi tabii çekerimmmm...
tam ne zaman gidecem belli değil ama benim düşüncem pazartesi...

inşallah canım amacımız önce 2 kiloyu geçmek inşallah güzel haberi vercen bugün bize...
trakya havasını çekmemmi tabii çekerimmmm...
tam ne zaman gidecem belli değil ama benim düşüncem pazartesi...
Oo mis gibi git tabi tatlım çok sıcak olmadan hem özlemişsindir paşaları son gittiğinde bişey anlamamıştın
bol boş hasret gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…