bu belirtilerle gebe olan çok var canım ama her türlü gebelik belirtisine rağmen gebe olmayanlarda oldu nadirde olsa şu an ki belirtilerin çok güzel inşallah yarın güzel haberlerini alırız
napıyon canım iyimisin.... ne var ne yok
selam kızlar sayfanızı yeni gördüm pek eğlenceli,benimde transferimin 8. günü trasferden sonra ara ara beni hiç bırakmayan adet sancılarım var olmadı diye çok korkuyorum ilk denememdi , göğüslerim çok şiş ve acıyo yarın kan vereceğim bunları yaşayıp ta pozitif sonuç alan varmı
inş dediğin olu canım açıkçası pek umudum yok bu sancılar beni hiç yanıltmadı
kargo bekliyom canım iş yapcam da kalkamıyom kapı çalarda duymam diye sen napıyon
canlarııııııım günaydınlar
napıyonuz yaa dün gelemedim hiç,
evde temizlik vardı öğleden sonra da hastanedeydik emzirme eğitimi vardı. yoğunluktan gelemedim yanii.
Güldenim oylama başlamıştır herhalde bi bakayım.
canlarııııııım günaydınlar
napıyonuz yaa dün gelemedim hiç,
evde temizlik vardı öğleden sonra da hastanedeydik emzirme eğitimi vardı. yoğunluktan gelemedim yanii.
Güldenim oylama başlamıştır herhalde bi bakayım.
bende işteyim nasıl olsun caanım vakit geçirmeye calısıyom eski konulara bakıp duruyom bdv de
arada buluyom vallaaatopikler arası dolanıyon yanii ilginç topikler bulmuşundur sen kesin
canım 8.günden sonra ağrıların olması umut verici adet dönemin değil ama ağrın olmuş iyiye işaret olabilir...
arada buluyom vallaaa
Kızlar nasılsınız kuzumu görmeye gidicez birazdan bakalım büyümüş mü
egunal canım sancılarım transferden sonra ara ara sürekli özellik le de sabah saatlerinde oluyor yani 8. günden sonra değil başından beri Rabbim den ümit kesilmez bakalım yarını bekleyeceğim. Rabbim buradan hamileyim diye haykırmayı bana da nasip eder inş hem madden hem manen çok bir süreç Rabbim kolaylık versin inş hepimize
Kızlar nasılsınız kuzumu görmeye gidicez birazdan bakalım büyümüş mü
İnşallah canım şöyle 2 kiloyu geçmiş olsunbizede söyle
bende merak ediyorum valla büyümüşmü prenses güzel haberlerle gel inşallah
yanlış anlamışım ben
her açıdan zor bir süreç gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
canım sen neden tüp bebek yapmak zorunda kaldın sorun neydi sizde
Evet görücem inşallah hep ediyim kuzum inan hep dualarımdasınızohh prensesimizi görcen demek annesi ne güzel...
onu görünce bizede dua et olurmu
İnşallah canım şöyle 2 kiloyu geçmiş olsunPaşalarına gidiyomuşsun benim içinde kokla Trakya havasını şöyle içine Çek olurmu ne zaman gidicen tatlım
saol canım Allah razı oolsun..Evet görücem inşallah hep ediyim kuzum inan hep dualarımdasınız
Oo mis gibi git tabi tatlım çok sıcak olmadan hem özlemişsindir paşaları son gittiğinde bişey anlamamıştıninşallah canım amacımız önce 2 kiloyu geçmek inşallah güzel haberi vercen bugün bize...
trakya havasını çekmemmi tabii çekerimmmm...
tam ne zaman gidecem belli değil ama benim düşüncem pazartesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?